eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
409 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
اندیشکده ضدایرانی «میدل ایست» در مقاله ای به پیروزی احتمالی «» در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ پرداخته و نوشته است: 🔸 «پرویز فتاح»، عضو سپاه پاسداران و رئیس فعلی بنیاد مستضعفان ، با ویژگی "جوان و حزب اللهی" تطابق دارد. 🔹 نظرسنجی های اخیر در بین اصولگرایان، «فتاح» را در بین چهار کاندیدای مشهور نشان داده و جبهه پایداری نیز در آستانه تایید وی است. 🔸 در واقع، «فتاح» به عنوان "تنها ستاره اصولگرایان" برای انتخابات ۲۰۲۱ توصیف شده است. 🔹 نام او در هر دو لیست تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارد. 🔸 اگر چه برخی، ویژگی‌های اخلاقی و ‌شخصیتی «فتاح» را مشابه «احمدی نژاد» توصیف می‌کنند اما در حقیقت او بیشتر شبیه دوست نزدیک خود ، [سردار شهید] «قاسم سلیمانی» است. 🔹 سیاست داخلی «فتاح» بر مبنای افزایش حمایت دولت از اقشار فقیر، مستضعفین و پیشبرد اسلامی سازی ایران تعریف خواهد شد. 🔸 ماهیت سیاست داخلی «فتاح» مبتنی بر اصول انقلابی و حزب اللهی است و با توجه به سوابق وی ، [آیت الله]«خامنه‌ای» وی را یک گزینه‌ مطمئن به عنوان رئیس جمهور، برای اجرای گام دوم انقلاب اسلامی می‌بیند. 🔹 در حوزه سیاست خارجی، «فتاح» یک شبکه قدرتمند را در سراسر منطقه ایجاد کرده است که شامل روابط نزدیک با رئیس جمهور سوریه، دبیرکل حزب الله، و اعضای ارشد حشد الشعبی عراق می‌باشد. 🔸 با توجه به اینکه فعالیتهای منطقه‌ای کمیته امداد امام خمینی (ره) اغلب به عنوان ابزاری برای "قدرت نرم نیروی قدس سپاه" انجام می‌شود ، «فتاح» در دوره تصدی مسئولیت خود با فرماندهان سپاه قدس همکاری نزدیکی داشته است که می‌تواند محور مقاومت را در گام دوم انقلاب اسلامی تقویت کند.
🔴 | مرثیه حجاریان برای خوئینی ها ‼️ 🔻سعید حجاریان در دفاع از موسوی خوئینی ها نوشت: روشن نبود وضعیت آزادی بیان تا این حد بغرنج شده که متن او به رادیکالیسم و ساختارشکنی ترجمه می‌شود. گویی روحیه انتقادپذیری از میان رفته است؛ به متن و صاحب متن حمله می‌شود... هرچه خواستند، گفتند و عقده‌گشایی کردند... آقای موسوی‌خوئینی شبیه به جدش شده ؛ یوم علی صدر المصطفی و یوم علی وجه الثری. به‌قول خود آقای خویینی، اف بر تو ای روزگار سفله‌پرور"!! 🔹وقتی فتنه گران تحت مدیریت خاتمی و موسوی در حال هتاکی روز عاشورا بودند، خوئینی ها مرده بود که حجاریان از جد او (امام حسین علیه السلام) یاد می کند؟ سران فتنه در لشکر یزید بودند و همچنان هستند. موسوی همین هتاکان را مردمان خداجو خواند و آن روز، حجاریان هم مرده بود؟! 🔹طراحان نامه فکر نمی کردند این حجم از غیرت در میان نیروهای انقلابی بجوشد و نامه را مقدمه محاکمه جریان فاسدی کنند که چک های بی محل بسیاری در هفت سال اخیر کشیده . نامه باعث بازخوانی عملکرد نفاق جدید در کسوت مدیریت دولت و مجلس دهم شد و این برای طراحان نامه سنگین بود. 🔹امام خمینی (ره) فرمودند اظهار نظر آزاد است اما توطئه نه. تیرماه سالگرد فتنه گری موسوی خوئینی ها در سال ۷۸ در پوشش روزنامه سلام است. او و چپ نما ها باید توضیح دهند چگونه دوشادوش کسانی ایستادند که پس از آشوبگری و فرار از ایران، با بوش و وزیر خارجه اسرائیل عکس یادگاری گرفتند. 🔹شرع و عقل، اجازه فساد و فتنه در پوشش عناوین مقدس (مثل آزادی) را نمی دهد. خداوند به پیامبر (ص) دستور داد مسجدی را که مرکز توطئه و تفرقه افکنی منافقین شده بود، ویران کند. 🔻امیر مومنان (ع) فرمود: "... مِنْهُمْ تَارِكٌ لِإِنْكَارِ الْمُنْكَرِ بِلِسَانِهِ وَ قَلْبِهِ وَ يَدِهِ فَذَلِكَ مَيِّتُ الْأَحْيَاءِ. از مردم كسى است كه انكار منکر را با زبان و قلب و دست ترك كرده، او مرده اى است ميان زندگان. 🔹 سکوت خوئینی ها در برابر هتاکی عاشورای ۸۸ گواهی مرگش بود. امثال او سالها قبل مُرده بودند؛ آنجا که در برابر هجوم مغول وار به ارزش ها سکوت اختیار کرده، یا خود زمینه ساز گستاخی مهاجمان شدند. 🖌
🔴سپر امنیتی اسرائیل پاره شده؛ دوختنی هم نیست 1⃣حادثه نطنز ممکن است طبیعی و اتفاقی، یا خرابکاری باشد. این را مسئولان ذی ربط مشخص می کنند. اما صهیونیست های مفلوک که سالهاست شکست های بزرگی را متحمل و پیاپی تحقیر می شوند، متعاقب هر اتفاق منفی در داخل و خارج ایران، دُن کیشوت وار خود را عامل حمله (!) جا می زنند؛ 2⃣ مدت هاست سپر امنیتی رژیم صهیونیستی پاره شده. مراد از این سپر، فقط سامانه گنبد آهنین نیست که سوراخ بودنش را جهاد اسلامی و حماس به رخ کشیدند. ابهت نظامی اسرائیل، مدت هاست فرو ریخته و القائیات مربوطه ابطال شده است. پهپاد های نظامی بارها از فراز تاسیسات دیمونا تصویر گرفته اند و احتمالا می توانند جای تصویر، زهر چشم اساسی هم بگیرند. همین طور است موشک ها و [...] 3⃣ صهیونیست ها آن قدر بز دل هستند که هنگام لافزنی هم راسا و رسما نمی گویند ما این اقدام نظامی یا تروریستی را انجام دادیم. بلکه فلان نشریه آمریکایی یا فعال توییتری صهیونیست ها اقدام به لافزنی نیابتی می کنند! این سند ترس اسرائیل است؛ نه جرئت و شجاعت! 4⃣ مدت هاست حرمت تاسیسات نظامی، امنیتی، اقتصادی و هسته ای رژیم صهیونیستی برداشته شده و همچنان که چند بار در بلندی های جولان و حیفا در مقاطع مختلف به سختی تنبیه شدند، این بار ممکن است تنبیهات بی سابقه ای را -به خاطر لافزنی- به جان بخرند و گرفتار تیرهای غیبی دردناک شوند. 5⃣مثل معروفی است که می گوید"اذا كان بيتك من زجاج فلا ترمي الناس بالحجارة. زمانی که خانه ات از شیشه است، پس به مردم سنگ نینداز!". اگر جایی شیشه ای شکست و ابلهی برای خودنمایی و پوشاندن تحقیر شدن هایش وانمود کرد که او این کار را کرده، فقط باید خود را ملامت کند؛ وقتی که پس گردنی می خورد!
♨️ ۱۰ نکته درباره سند ۲۵ ساله ایران و چین 📝 یعقوب ربیعی ⛔ درباره سند ۲۵ ساله روابط ایران و چین که این روزها خبرساز شده است چند نکته لازم و ضروری است: 1️⃣ _ ایجاد روابط با شرق خصوصا چین و احیاء جاده ابریشم همیشه در سیاست خارجی پس از انقلاب مطرح بوده است. 2️⃣ _ تصویب یک سند جامع که از تحریم ها و فراز و فرودهای سیاسی و اقتصادی آسیب نبیند هم یک امر عقلانی و قابل دفاع است. 3️⃣_ پیگیری چنین سندی خواست نظام بوده و هست تا روابط فیمابین از آمدن و رفتن دولت ها ضربه نپذیرد. لینک زیر متن دیدار رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور چین در سال۹۴ از پایگاه اطلاع رسانی رهبریست که از لزوم سند ۲۵ ساله سخن گفته شده است. https://b2n.ir/557854 4️⃣_ چرا با وجود صحبت از سند در سال ۹۴، این سند تصویب و اجرایی نشده است؟ دلیلش این است که دولت در چند سال گذشته در باد ایجاد ارتباط باغرب خصوصا آمریکا خوابیده بود و تمایل نداشته است که خاطر آمریکایی ها و غرب را مکدر کند. 5️⃣_ احیای دوباره این سند در سفر لاریجانی در سال ۹۷ که میتوان او را بعنوان نماینده نظام و نه دولت تلقی کرد مطرح گردیده و جدی شد. 6️⃣_ جزییات زیادی از متن سند منتشر نشده است اما ادعاهای برخی افراد و رسانه ها حاکی از سرمایه گذاری چین در ایران خصوصا در سیستم حمل و نقل و حوزه انرژی است. 7️⃣_ چین در سال گذشته حدود ۱۰۰ میلیارد دلار فقط در کشورهای آفریقایی مانند نیجریه، آفریقای جنوبی، الجزایر و ... سرمایه گذاری کرده، آیا ما نمی توانیم از چنین فرصت هایی البته با حفظ استقلال و عزت ملی استفاده کنیم؟ 8️⃣_ دو گروه به این سند تاخته اند گروه اول رسانه های عبری_عربی_غربی است که روابط ایران با چین را برنمی تابند، دومی افرادی مانند احمدی نژاد و برخی غربگرایان داخلی هستند که نگاهشان صرفا بازی سیاسی است. البته چرا بازی به نحوی شده که اینها همدیگر را همپوشانی می کنند محل بحث است. 9️⃣_ دو تجربه در نیروهای انقلابی وجود دارد که باعث بدبینی یا نگاه محتاطانه می شود; اولی نحوه توافقات دولت است که نمونه اش "خسارت محض" برجام است. دیگری رفتار چینی ها مثل خروج شرکت سی ان پی سی چین پس از تحریم ها از ایران است. لذا جریان انقلابی قطعا با نگاه راهبردی "نه شرقی،نه غربی" کاملا تیزبینانه هر قرارداد یا توافقی را رصد خواهد کرد. 0️⃣1️⃣_ استقلال نقطه قوت جمهوری اسلامی و برگ زرین آن است. از سویی سیاست نظام اسلامی بر اساس "سیاست موازنه ی عدمی" است لذا تنها با توافق و سندی همراه می شود که بر اساس ۳ اصل "عزت، حکمت و مصلحت" بنا گذاشته شود چه با غرب باشد و چه با شرق، فرقی نمی کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبتهای جنرال وسلی کلارک در سال ۲۰۰۷ بیان میکند ۱۱ سپتامبر بهانه‌ای بود برای ویرانی کردن : عراق، لبنان،سوریه، لیبی، سومالی، سودان و ایران. تمام ۷ کشور به غیر ایران با جنگ نابود شدند. ولی به دلیل قدرت نظامی ایران، استراتژی به نابودی نرم تغییر کرد. ‏ 🔻تحریمها ۲ هدف دارند: ۱) یا ایران دچار آشوب میشود، که پروژه سوریه (جنگ داخلی) اجرا میشود. ۲) یا ایران تسلیم مذاکره میشود که پروژه عراق/لیبی (خلع سلاح و حمله نظامی) اجرا میشود. ایرانی راهی جز پیروزی درجنگ اقتصادی ندارد. یا پیروز میشود و ابرقدرت میشود یا شکست میخورد و نابود میشود.
🔴 | سرخط عدالت خواهی 🔻 رهبر حکیم انقلاب در سه بیانات اخیر خود که به صورت ارتباط تصویری برگزار گردید ، نقدهایی نسبت به برخی روش های بیان فرمودند: 1⃣ دیدار با تشکل‌های دانشجویی: معظم له در این دیدار داشتن نگاه کلان در مطالبه‌گری را به‌ عنوان یک توصیه‌ی راهبردی مطرح کرده و درخصوص رفتار فردی جوانان انقلابی نیز توصیه‌ های کلیدی داشتند: 🔹 خودسازی فردی و اجتماعی: دقت کنیم که سال‌ها پیش رهبر انقلاب موضوع عدالتخواهی را با دو شاخص معنادار عقلانیت و معنویت مطرح کردند و تأکید داشتند که بی‌اعتنایی به این دو شاخص، منجر به «یک چیز سربار، تحمیلی و اجباری» میشود ۹۰/۲/۲۷ ؛ در جای دیگر نیز می‌فرمایند: عدالتخواهی بدون معنویت «به ریاکاری، دروغ، انحراف و ظاهرسازی و تصنع تبدیل می شود». ۸۴/۸/۶ 🔹 تقویت مبانی معرفتی: ایشان توضیح می‌دهند که فرد متکی به مبانی، نه مقابل مشکلات منفعل می‌شود و نه دچار انحراف می‌گردد. سپس مثالی زدند که جمعی از جوانان متدین اول انقلاب به دلیل نداشتن مبانی در سال‌های بعد تبدیل به "پشیمان‌های انقلاب" شدند و حتی مقابل انقلاب ایستادند. 2⃣ سالگرد رحلت امام خمینی(ره): رهبر انقلاب موضوع مطالبه‌گری را با عنوان گسترده‌تر و عمیق‌تری به نام تحول‌خواهی مطرح می‌کنند و در تبیین تحول‌خواهی چند توضیح راهبردی ارائه فرمودند: 🔹 «تحوّل‌خواهی لزوماً به معنای اعتراض نیست» بلکه به معنی مستمرا بهترشدن است. برخی تصور می‌کنند عدالتخواهی صرفا فریاد کشیدن است. حال آنکه مطالبه‌گری و تحول‌خواهی به معنای راضی نبودن از وضع موجود است و از این جهت، الزاماً به معنی اعتراض نیست. 🔹 تحول‌خواهی اولاً با «کارهای سطحی» میسر نیست و دیگر اینکه البته «تدریجی» است و نیازمند «صبوری». نکته قابل اشاره این است که رهبرانقلاب سال‌ها پیش در پیامی کوتاه به جنبش عدالتخواهی آنها را به دو شاخص مهم توجه داده بودند: «اول بصیرت و دوم صبر.» ۸۷/۵/۲۲ ؛ همان دویی که حالا بعد از ۱۲ سال، بار دیگر آن را تکرار کرده‌اند. 3⃣ همایش سراسری قوه قضائیه: ایشان در این جلسه نیز به برخی آسیب‌های مطالبه‌گری پرداختند که یکی از مهم‌ترین آنها اشاره به یک مصداق و حمایت از رئیس سابق دستگاه قضائی در مقابل تهمت‌های ناروا است. رهبر انقلاب در این موضوع و فراتر از یک مصداق تأکید داشتند که جوانان مؤمن در مسیر مطالبه‌گری «مراقبت کنند تعدّی نکنند، جفا نکنند، ظلم نکنند...». 🔹 در بخش دیگری از همین دیدار چنین می‌فرمایند: «خیلی‌ها قضاوت می‌کنند در فضای مجازی؛ و ...در واقع در موضع یک قاضی قرار می‌گیرند و رأی می‌دهند و بر اساس این رأی عمل می‌کنند؛ گاهی دشنام می‌دهند، گاهی تهمت می‌زنند و کارهایی مانند اینها می‌کنند؛ همه مراقب باشند.» ؛ ایشان در ادامه می‌فرمایند مبارزه با فساد مهم است اما ظلم نکردن و تعدی نکردن در این مسیر چه بسا مهم‌تر است، «یعنی وجود فساد و مفسد، خیلی خطرناک است امّا تعدّی به بی‌گناه به معنای واقعی کلمه از این خطرناک‌تر است.» ۹۹/۴/۷
✅ نمایی از دو وضعیت! دیروز مجله فارن‌پالیسی از مجلات تخصصی و قابل‌اعتنا برای هر دو گروه سیاسی دموکرات و جمهوری‌خواه در حوزه سیاست خارجی، در مطلبی نوشت: «ایران نشان داد که در برابر فشار آمریکا مقاوم است. در ایران نشانه‌هایی از بهبود اقتصادی ظاهرشده و تولید داخلی و اشتغال در این کشور رو به افزایش است.» نکات تحلیلی: ۱ - رأی‌دهندگان آمریکایی بیشتر مبتنی بر دو مؤلفه «اقتصاد» و «سیاست خارجی» و ارزیابی برنامه‌ها و سیاست‌های نامزدها در این دو حوزه، منتخب خود را انتخاب و روانه کاخ سفید می‌کنند. در هر دو حوزه وضعیت ترامپ با چالش مواجه است. البته قبل از کرونا، میزان رضایت مردم از ترامپ به دلیل بهبود نسبی وضعیت اقتصادی آمریکا بالا بود؛ اما کرونا با افزودن بیش از ۴۰ میلیون بر بیکاران این کشور و آسیب جدی به کسب‌وکارها هم علامت سؤال بزرگ بر سر توان مدیریت بحران دولت را ایجاد کرده است و هم بر روند افول محبوبیت ترامپ افزوده است. ۲ -در سیاست خارجی نیز بر اساس مطالعات کارگروه امنیت ملی جمهوری‌خواهان کنگره آمریکا، سه کشور روسیه، چین و ایران به همراه گروه‌های جهادی و افول ارزش‌های آمریکایی در فهرست ۵ تهدید مهم امنیت ملی آمریکا ذکر شده‌اند و ترامپ در همه آن‌ها با کارنامه‌ای پر از نمرات تک‌رقمی و بسیار ضعیف مواجه است. وی نه جلوی حرکت رو به رشد چین را توانست بگیرد و نه روسیه را از سیاست‌های خود در منطقه بازداشت و نه جلوی رشد و توسعه گروه‌های جهادی را گرفت. ضمن اینکه تصویری که امروز از وضعیت اعتراضات ضد نژادپرستی و خشونت سیستماتیک دستگاه حاکمه آمریکا به دنیا مخابره می‌شود به تعبیر ترامپ چوب حراج بر آبرو و پرستیژ آمریکا زده است. 3-در مورد ایران نیز ترامپ در چهار سال گذشته نه‌تنها نتوانست به‌رغم فشار حداکثری و تحریم‌های ناجوانمردانه، وضعیت ایران را به‌دلخواه خود تغییر و ایران را وادار به نشستن بر سر میز مذاکره نماید، بلکه امروز به اذعان نگاه‌های کارشناسی کارشناسان مجله فارن پالیسی، حتی ایران با اتکا به قدرت درونی و تقویت تولید داخلی و ایجاد اشتغال در مدار فراهم‌سازی بسترها و لوازم ملی، ایستادن بر روی پای خود را بیش‌ازپیش مهیا می‌نماید. نکته راهبردی: به موازات افول آمریکا در صحنه قدرت جهانی، جمهوری اسلامی ایران در حال موقعیت‌یابی و محوریت یافتن در ائتلاف‌های منطقه‌ای و جهانی است. ایران به مدد واقعیت‌های امیدبخشی که به برخی از آن‌ها در گزارش فارن پالسی اشاره شد، همانند مدیریت موفقش در کرونا از شرایط پیش رو نیز عبور خواهد کرد. ✅ نویسنده: فتح‌الله پریشان
قاسمی- بورس مسکن.mp3
4.03M
🔺 | دکتر علی قاسمی ( پژوهشگر اقتصاد سیاسی) پاسخ میدهد: 🔹 بورس مسکن به خانه دار شدن کمک خواهد کرد؟ 🔹 تجربه بورس مسکن در کشورهای دیگر چه بوده است؟
🔴 | قرارداد همکاری ۲۵ ساله ایران و چین 🔻 هیئت دولت هفته گذشته پیش‌نویس نهایی قرارداد ۲۵ ساله همکاری ایران و چین را به تصویب رساند. وزرای خارجه دو کشور، پس از برجام در ۱۳۹۵ در خصوص طرح اولیه به توافق رسیده بودند و مذاکرات مقدماتی در خصوص جزییات آن از سفر هیئتی دیپلماتیک به سرپرستی وزیر خارجه در تابستان ۱۳۹۷ به پکن آغاز شد و با مذاکرات درباره نقشه راه این قرارداد در تابستان ۱۳۹۸ ادامه یافت. 🔹 رییس اتاق مشترک ایران و چین با اشاره به اینکه هنوز قراردادی بین دو کشور منعقد نشده، دو حوزه سرمایه‌گذاری چین در ایران را صنایع نفت‌وگاز و زیرساخت‌های حمل‌ونقل عنوان کرده و از همکاری‌های مشترک دانشگاهی در زمینه صدور فناوری و همکاری امنیتی و دیپلماتیک در خصوص مبارزه با تروریسم نیز سخن گفته است. 🔹 با وجود اینکه طرح قرارداد حداقل ۳ سال پیش آماده شده بود ولی به نظر می‌رسد دولت با امیدواری به گشایش در روابط دوجانبه با غرب پس از برجام اراده جدی بر پیگیری آن نداشت ولی خروج آمریکا از برجام، خدشه جدی بر تصورات پیشین وارد کرد. 🔹 همچنین به نظر می‌رسد چین نیز با بهره‌مندی از تجربه کاهش همکاری‌ها پس از برجام قصد دارد با انعقاد یک قرارداد بلندمدت، حتی با فرض احیای برجام و گشایش دوباره در روابط تجاری ایران و اروپا، سهم خود از تبادلات اقتصادی ایران را تضمین کند. 🔹 ایران با عزم بر اجرای این توافق بلندمدت در شرایط کنونی ضمن افزایش اعتماد متقابل با چین، این پیام را به اروپا ارسال می‌کند که حتی با فرض حل‌وفصل اختلافات کنونی در چارچوب برجام و گسترش تبادلات دیپلماتیک با غرب، ایران راهبرد «نگاه به شرق» را دنبال کرده و چین یک هم‌پیمان مهم برای ایران محسوب می‌شود. 🔹 تلاش برای کسب فناوری‌های مهم چین در حوزه نفت‌وگاز و حمل‌ونقل و هم‌چنین تأسیس کارخانجات کالاهای چینی در ایران نقش مثبتی در منافع دوجانبه اقتصادی خواهد داشت. از منظر سیاسی نیز می‌تواند به تقویت ائتلاف ضدغربی در منطقه به نفع ایران منجر شود.
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 | واکنش حاج مهدی رسولی به نامه موسوی خوئینی ها
🔴 آقای ظریف چه کسی چند هفته پس از ترور حاج قاسم چراغ سبز با قاتلان سردار را داد؟ 🔸آقای ظریف امروز چنان درباره رفاقت و هم افقی با سردار سلیمانی سخن گفت که انگار کسی غیر از او، چند هفته پس از ترور سبعانه حاج قاسم، برای مذاکره با قاتلان سردار چراغ سبز داد! 🔸کسی که پا روی خون سردار مقاومت بگذارد، حق دارد ادعای برادری کند؟ ... مگر که در زمره برادران ناتنی یوسف باشد. شما با حاج قاسم، مثل بنیامین رفتار کردید یا مانند یهودا و شمعون و لاوی و نفتالی و رولین؟ 🔸سردار سلیمانی مهر ۹۵ در یادواره شهدای ملایر گفت «در خط مقدم جنگ با دشمن، نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند دشمن نیست، دوست است. خوارج، محصول ترویج همین نگاه بودند. اگر صاحب منصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دو صدایی در مقابل دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شده‌اند. کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است. ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است». 🔸سردار سلیمانی اسفند ۹۷ در کرمان گفت «برای دشمن، برجام، سه ضلعی است نه یک ضلعی. اوباما فکر می‌‌کرد به مرور زمان به دو ضلع دیگر می‌‌رسد. این که اصرار می‌‌کنند بر برجام ۲ ، برای این است که می‌خواهند این تحرکی را که از ایران اسلامی به جهان اسلام روح و جان داده، بخشکانند. اگر العیاذبالله ما رفتیم و در برجام ۲ شرکت کردیم، تمام می‌شود؟ نه، برجام اصلی در داخل ایران است. آنها برجام سه هم خواهند داشت، چون معتقدند چشمه باید در ایران خشکانده شود.» 🔸چه کسانی دنبال برجام دو و سه بودند آقای ظریف؟ چه کسانی پنهانی چهل تعهد به FATF دادند؛ و سپس از بانک ها خواستند با افراد و نهادهایی که در فهرست تحریم های خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا قرار دارند، همکاری نکنند!؟ سپاه پاسداران و سپاه قدس (سردار سلیمانی) جزو همین تحریم شدگان دشمن بودند که گرفتار خود تحریمی داخلی شدند. 🔸دشمن وقتی جرئت کرد سپاه پاسداران را تحریم و سردار سلیمانی را هدف قرار دهد که دید کسانی در داخل دولت، و های را به نام (!) از پشت می زنند؛ و این در حالی بود که در مضیقه تحریم ها، همین سپاه پیشقدم شکستن حصار تحریم شد./ محمد ایمانی