🚩رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔰در ماجرای کرونا و کمکهای معیشتی به مردم، نیروهای مسلح حقیقتا در میدان هستند
☝️ارائه خدمت به ملت از بزرگترین کارهای نیروهای مسلح است
🔻فرمانده کل قوا در ارتباط تصویری با مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح:
🔸️نیروهای مسلح ما بهجز تأمین امنیت کارهای مهم دیگری هم دارند که یکی از بزرگترین کارها ارائهی خدمات به ملت است؛ هم خدمات زیربنایی مثل سد و راه و پالایشگاه و... هم در عرصهی بهداشت و درمان.
🔹️امروز هم در زمینهی مسائل کرونا حقیقتاً نیروهای مسلح در میداناند و در حوزهی کمکهای معیشتی و عرصه رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه کارهای بسیار خوبی بهوسیلهی نیروهای مسلح انجام میگیرد. ۹۹/۷/۲۱
🏷 #بسته_خبری
💻 @khamenei_ir
🔺مهدی پرپنچی، روزنامهنگار با سابقه بی بی سی و رییس پیشین رادیو فردا و مدیر خبر ایراناینترنشنال در توییتی عکسی عجیبی را به مناسبت در گذشت استاد شجریان منتشر کرد!
فقط نمی فهمم علت حضور هایده با مایکل جکسون، مرتضی پاشایی با توپاک شکور بعلاوه محمدرضاشاه و هاشمی رفسنجانی در تصویر چیست ؟البته ایشان بهشت را با بهشت مقایسه کرده! خدایا فاز اینا چی هست ؟
ضمنا از حضور مجسمه حکیم ابوالقاسم فردوسی و جناب بتهوون نیز کمال تشکر را دارم.
پ.ن: این لحظات کاملا واقعی است تا شما بدانید که دشمنان از احمق ها آفریده شدند.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔺مهدی پرپنچی، روزنامهنگار با سابقه بی بی سی و رییس پیشین رادیو فردا و مدیر خبر ایراناینترنشنال در توییتی عکسی عجیبی را به مناسبت در گذشت استاد شجریان منتشر کرد!
فقط نمی فهمم علت حضور هایده با مایکل جکسون، مرتضی پاشایی با توپاک شکور بعلاوه محمدرضاشاه و هاشمی رفسنجانی در تصویر چیست ؟البته ایشان بهشت را با بهشت مقایسه کرده! خدایا فاز اینا چی هست ؟
ضمنا از حضور مجسمه حکیم ابوالقاسم فردوسی و جناب بتهوون نیز کمال تشکر را دارم.
پ.ن: این لحظات کاملا واقعی است تا شما بدانید که دشمنان از احمق ها آفریده شدند.
🔴بزرگترین افتضاح
✍️ "قاسم اکبری" :
همه اشتباهات و ضعف های برجام یک طرف و این افتضاح یک طرف:
روزهای پرتب و تاب مذاکرات هسته ای یادتان هست؟! دیدارها و نشست ها و گفتگوها و پیاده روی ها و شب زنده داری ها و خودکارپرانی ها و خنده های تلخ ، همه و همه نتیجه اش شد خسارت محضی به نام برجام !
در هیاهوی مذاکرات ، عباس عراقچی( معاون ظریف که در این روزهایی که گند برجام درآمده ، خیلی کم پیدا شده است!!!) در یکی از مصاحبه ها جمله ای تاریخی گفت که هیچ گاه از یادها نخواهد رفت : " اکنون بحث و جدل بر سر ویرگول هاست "!!!
بعدها مشخص شد که موسسه international cricis group که وابسته به وزارت خارجه آمریکاست ، حدود چهارده ماه قبل از برجام متنی را منتشر کرده بود که دقیقا نعل به نعل شبیه برجام بوده است و معلوم نیست که عباس آقا و جوادآقا (امیرکبیر زمان!) و هم قطارانشان بر سر چه موضوعی آن همه مذاکره و جنگ ویرگولی می کردند!!!
اگر این افتضاح در یکی از کشورهای غربی که الگوی آقایان غربگدا هستند اتفاق می افتاد ، به یک زلزله و سونامی سیاسی و مجموعه ای از استعفاها و استیضاح ها و دادگاه ها و عزل ها تبدیل می شد اما در کشورمان نه استعفایی دیدیم نه استیضاحی و نه حتی طرح یک سئوال از طرف نمایندگان مجلس! حتی دریغ از یک خبرنگار که سئوالی در رابطه با این افتضاح از سران مذاکرات بپرسد!!!
ننگ بر برجام و برجامیان و شرم بر این همه تساهل و بی خیالی و بی تفاوتی ...
4_5981204038031508189.pdf
1.74M
متنی که اندیشکده International Crisis Group چهارده ماه پیش از برجام منتشر کرد و مفاد آن عینا در برجام تکرار شد.
مذاکره کردند یا دیکته نوشتند؟
@jebraily
🖌 #سرخط_تحلیلے
🔻 رهبر انقلاب - امروز :
🔹 اقتصاد کشور زیر فشار است و مردم از نظر معیشت دچار مشکلات هستند اما همه این مشکلات قابل حل است
🔹 من عقیده ندارم که مسئولان در زمینه مسائل اقتصادی تلاش نمیکنند. تلاشهای زیاد و خوبی در برخی بخشها انجام شده اگرچه در بعضی بخشهای اقتصادی توان مدیریتی ضعیف است. (۹۹/۷/۲۱)
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمونه هایی از ریزش هاوانحراف از انقلاب
به نظرمی رسدانتشارآن جهت آگاهی افکارعمومی مناسب باشد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 کسانی که میگفتند با روحانی تا ۱۴۰۰، الان دقیقا کجا هستن؟
🔻کسانی که سنگ روحانی رو به سینه میزدن و براش تبلیغ میکردن، الان هم از او دفاع میکنند ؟
هدایت شده از کاتوسا
🔴اصلاح طلب ها همیشه با تکیه بر امیال نفسانی مردم به قدرت رسیدند، بعید نیست دولت بعدی منتخب شون، لایحه آزادی همجنس بازی رو برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال کنه!
اصلاحات، نه تنها از نظام بلکه از دین خارج شده، لذا مجلس باید طرح غیر قانونی بودن این حزب سدوم را در دستور کار گذارد.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت👇
🆔 @saniehhayetalaee
🔴 #امنیت_یا_عدالت| چرا حفظ نظام اوجب واجبات است؟
✍ محسن مهدیان :
🔻 چرا حفظ نظام اوجب واجبات است؟ یعنی در تزاحم واجبی چون نماز و حج و زکات حفظ نظام اوجب است. چرا؟ بالاتر از این چرا امام فرمودند حفظ نظام از حفظ جان امام زمان واجب تر است؟ مگر تجسم و حقیقت عدالت امام زمان نیست؟ چطور ممکن است در تزاحم این دو حفظ نظام اولی باشد؟
🔹 این مقدمه را داشته باشید. یک قدم جلوتر رویم. رهبر انقلاب امروز فرمودند امنیت نباشد، عدالت هم نیست. تکلیف برای برخی دوگانه های موهوم روشن شد. توجه کنیم که ما دوگانه امنیت و عدالت نداریم. دوگانه ولایت و عدالت هم نداریم. آنچه داریم نسبت است. مثلا نسبت امنیت با عدالت.
🔹 اما چرا فرمود امنیت مقدم است؟ توجه کنیم که عدالت، هدف است. مسیر و وسیله نیز در انحصار اسلام است. این اسلام است که ما را به عدالت می رساند واگرنه بقیه نحله ها و مشرب ها و مکاتب با هر سطح شعاری به توهمی از عدالت دست یافته اند. نمی از یمی.
اما....
🔹اما تحقق اسلام روی زمین تنها و تنها در سایه تشکیل حکومت است. حکومت نباشد اسلام در حد احکام فردی فراتر نخواهد رفت و در پستوخانه ها و نهایتا به خانقاه و مساجد محصور می شود. به همین جهت به تعبیر رهبری همه انبیا به دنبال تشکیل حکومت بودند و در این راه یا قدرت یافتند و یا خون دادند.
🔹 با این توضیح امنیت در حکومت مسیر رسیدن به عدالت است و اساسا تحقق عدالت با مقدمه امنیت است. ولایت هم همین است. مقصد ولایت، عدالت است. لذا تزاحمی نیست. ما با ولایت به عدالت می رسیم.
🔺 بازگردیم به مقدمه ابتدای متن. چرا حفظ نظام از حفظ جان امام زمان بالاتر است؟ احتمالا تا حدی روشن شده است. چون جان امام زمان نیز خرج اسلام شده و می شود و اسلام محقق نمی شود جز با تشکیل حکومت.
🔹 حکومت استقرارش به امنیت است و امنیت خاک راه عدالت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 گوینده محترم این کلیپ الآن کجاست ؟
⭕️ توافق بانک مرکزی و بانک تجارت عراق بر سر آزاد کردن منابع مالی کشور با هدف خرید کالاهای اساسی
🔸همتی، رییس کل بانک مرکزی :
🔹جلسه مشترک سه جانبه با روسای بانک مرکزی و بانک تجارت عراق منجر به توافق بر سر آزاد کردن منابع مالی ایران با هدف خرید کالاهای اساسی برای کشور شده است.
🔹جمهوری اسلامی ایران در نتیجه صادرات برق و گاز به عراق، منابع مالی چشمگیری در بانک های عراق دارد.
🔹نخست وزیر عراق از حصول این توافق ابراز خرسندی و استقبال کرده است. در دیداری که متعاقب جلسه سه جانبه، با «مصطفی الکاظمی» داشتیم نخست وزیر عراق، قول داده است که به طور هفتگی روند انجام این توافق را میان دو کشور پیگیری کند.
🔹با توجه به رایزنی های امروز و قول هایی که مسئولان عراقی داده اند، نسبت به آینده امیدوار هستیم و نتایج آن به زودی در مناسبات بانکی و اقتصادی دو کشور مشخص می شود. جمهوری اسلامی ایران در چارچوب این توافق، بنا دارد بر اساس نیازهای خود، از این منابع مالی برداشت کند.
🔹بانک مرکزی مهمترین تامین کننده نیازهای اساسی کشور در بخش های مختلف صنعت و معدن، کشاورزی و بهداشت است.
🔹این کالاها به دلیل اینکه جزء نیازهای اساسی کشور است معاف از تحریم های ظالمانه و یکجانبه آمریکا هستند.
🔹مانع اساسی در برداشت از این منابع مالی در حوزه اجرایی است که بانک تجارت عراق و معذوریت هایی که بانک مرکزی عراق قبلا داشت با توافق امروز برطرف شدند.
🖌 #سرخط_تحلیلے
🔻 برخلاف برداشت های سطحی صورت گرفته، بیانات امروز رهبرحکیم انقلاب ارتباطی به اظهارات اخیر رئیس جمهور درباره سیل و... نداشت و ناظر بر نسخه پیچی عدهای معدود در نشریات زنجیرهای است که راه حل عاقلانه! مشکلات کشور را مذاکره و تسلیم در برابر آمریکا می دانند!!
در تحلیل ها این نکته لحاظ شود و از اسیر شدن در دام حاشیه های زودگذر پرهیز فرمایید
#روسیاهی_حداکثری
🔴 #تحلیل_کوتاه| اهداف تحریمهای جدید آمریکا علیه بانکهای ایرانی
🔻 وزارت خزانهداری آمریکا روز ۱۷ مهرماه در بیانیهای ۱۸ بانک ایران را به بهانه ممانعت از «تروریسم و برنامه اتمی» تحت تحریمهای ثانویه قرار داد. در رابطه با این تحریمها نکات زیر را میتوان ذکر کرد:
1️⃣ این تحریمها با هدف قطع کامل روابط نظام مالی ایران با دیگر کشورها به انجام رسیده است. زیرا دولت ترامپ از شکست «فشار حداکثری» بهشدت ناراضی است و گزارشهای اخیر مبنی بر افزایش فروش نفت ایران طی ماههای اخیر نیز بهخوبی این شکست را نشان داده است. پس به هر اقدامی برای تشدید فشارها و جلوگیری از خنثیسازی تحریمها دست میزند.
2️⃣ این تحریمها عملاً به ادعای مستثنا بودن مبادلات بشردوستانه از تحریمها نیز خدشه وارد میکند. زیرا طبق تحریمهای جدید هیچ دولت و شرکت خصوصی بدون مجوز آمریکا حق هیچ مراودهای با بانکهای مذکور را ندارد. میتوان این احتمال را مطرح کرد که دولت آمریکا حاضر شده برای افزایش رنج مردم ایران و زمینهسازی برای ابراز نارضایتی داخلی، نمایشهای بشردوستانه پیشین را به کناری بگذارد.
3️⃣ از منظر جنگ روانی، با اینکه تحریمهای جدید یکماهونیم دیگر عملیاتی میشود، دولت آمریکا در فاصله کمتر از یک ماه به انتخابات خواسته با افزایش فشار، مقامهای ایران را تحت فشار قرار داده و وادار به مذاکره کنند. این تحریم را در کنار تهدید توهینآمیز بعدی ترامپ باید تفسیر کرد که نشانگر استیصال دولت کنونی آمریکا و نیازمندی شدید آن به مذاکره با ایران برای کسب یک دستاورد تبلیغاتی است.
🖌 #اندیشکده_تبیین
🌄 ایشان..آقای #زیبا_کلام هستند...
یکی از استراتژیست! های اصلاح طلبان.
اگر می خواهید بدانید چرا دلار از 3000 تومان رسید به 30 هزار تومان...
همین پیش بینی استراتژیستشان کافی است!
🔴 هارت و هورت جدید ترامپ
🔻ترامپ: اگر من برنده شوم، ظرف یک ماه توافق فوقالعادهای با ایران خواهیم کرد. بدجور دلشان میخواهد من ببازم، ولی اگر برنده شوم...
🔹 بزنم به تخته، سازمانهای تروریستی مثل سابق نمیجنگند. میدانی چرا؟ چون پول ندارند، چون ایران ورشکست شده. ایران به خاطر من، به خاطر تحریمها و مسائل دیگر ورشکست شده.
🖌 #سرخط_تحلیلے :
رهبرانقلاب _دیروز_ : این هارتوهورتی هم که این #اراذل مسلط بر ملت آمریکا میکنند نبایستی ذهن کسی را مشغول کند. ۹۹/۷/۲۱
خوش چهره گفت :
یکي از مهمترين راهحلها اين است که متوجه باشيم در وضعيت جنگ اقتصادي قرار گرفتهايم. رئيسجمهور در اظهارات خود از جنگ اقتصادي صحبت ميکنند. با اين وجود طرز بيان جنگ اقتصادياي که ايشان در گفتههايش استفاده کرده بنده را نگران ميکند. به نظر ميرسد تصميمگيران جامعه به جاي اينکه از نظر استراتژيک تراژدي کاهش ارزش پول ملي را تبيين کنند آن را به کمدي تبديل کردهاند. رئيسجمهور عنوان کرده دوستان اقتصاددان ما عنوان کردهاند اجازه بدهيد قيمت ارز افزايش پيدا کند تا توليد ملي افزايش پيدا کند. تأکيد ايشان نيز روي اين بوده که در چنين شرايطي صادرات کشور افزايش پيدا ميکند. اين در حالي بود که ما شاهد بوديم قيمت ارز از چهار هزارتومان به 10 هزار و پس مدتي 20 هزار تومان و امروز 30 هزار تومان است و هيچ اتفاقي نيز در توليد ملي رخ نداده است.
چین به اندازه ایران منطقه آزاد ندارد؟!
🔵«محمدحسن آصفری»، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری مهر متذکر شد: «افزایش مناطق آزاد امروز متأسفانه به یک کار تبلیغاتی برای دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تبدیل شده است.
❎ایجاد مناطق آزاد تهدیدی برای تولید ملی است، به وعده انتخاباتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تبدیل شده است. تعداد مناطق آزاد کشور چین با آن همه گستردگی، یک سوم مناطق آزاد ایران هم نمیشود. افزایش تعداد مناطق آزاد به تولیدکننده و به صادرکنندههای کشور ما آسیب میزند.».
⏺بررسیهای میدانی حاکی از آن است که گسترش مناطق آزاد طی سالیان اخیر نه تنها موجب رونق تولید ملی نشده است، بلکه به شاهراهی برای قاچاق کالا از بیرون از مرزها به داخل کشور تبدیل شده است.
آقای قمارباز بیخود قمپز در نکن‼️
✍ احمد بنافی
🔹پنج روز بیشتر تا انقضای تحریمهای تسلیحاتی ایران باقی نمانده است. از فردای روز لغو تحریمها، تجارت در حوزه تسلیحات متعارف، میتواند تبدیل به بخشی از اقتصاد ایران گردد. بیشک این یک شکست مفتضحانه برای ترامپ خواهد بود، چراکه جمهوری اسلامی زیر بار فشار حداکثری امتیاز نداده، همزمان در پنج مرحله بر تعهدات برجامی خود کاسته، از طرفی منطقه هم برای آمریکا ناامنتر شده و حالا دیگر ایران میتواند مانند سایر کشورها به تجارت تسلیحاتی متعارف نیز بپردازد.
🔸 اکنون ترامپ با یک چالش بزرگ مواجه است، اینکه در بحبوحه انتخابات چه پاسخی باید به افکار عمومی در مقابل این سوال فراگیر دهد، که تصمیمش برای خروج از برجام چه آورده برای آمریکا داشته است؟
🔹عصبانیت ترامپ که این روزها در پس رشته توییتهای بیشرمانه و آکنده از اهانت او کاملاً نمایان شده، منعکس کننده تصویری حقیقی از کارزار انتخاباتی آمریکاست. این تصویر نشان میدهد تمامی دربها برروی ترامپ در حال بسته شدن است و میتوان اذعان داشت که ترامپ دچار انسداد راهبردی شده است.
🔸اما اگر ترامپ فکر میکند میتواند سطح سایش را در منطقه آنقدر بالا ببرد تا از آن یک پرل هاربر دیگر بسازد، بلکه از این خفگی راهبردی رهایی یابد، باید بداند که سخت در اشتباه است. آوردن ناوهواپیمابر 100 هزار تنی نیمیتز به خلیج فارس اگر با هدف پشتیبانی از یک جنگ محدود و برق آسا علیه ایران که بتواند ورق را در انتخابات به نفع ترامپ برگرداند و بقا او را برای چهار سال دیگر در اتاق بیضی کاخ سفید تضمین نماید صورت گرفته باشد، به قول عزیزمان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، "این جنگ یعنی نابودی همه امکانات شما".
🔚 اگر برای ترامپ اندک عقلی باقی مانده باشد باید مجدداً به نظر استراتژیستهای خود رجوع کند که در شرایط تهاجمی نباید یک سیبل بزرگ را در تیررس ایران قرار دهد مگر اینکه آقای قمارباز خواسته باشد برروی یک شکست بزرگ قمار کند که در صورت آن باید به موزهای از شناورهای غرق شده از آمریکا در خلیج فارس نیز فکر کرده باشد. اما به گمانم تیم امنیتی ترامپ به او پیامدهای ویرانگر این واقعیت انکارناپذیر را گوشزد کرده باشند و قطعاً به وی توصیه کردهاند که فعلاً صرفاً هارت و پورت کن و قمپز در کن، بلکه ایران تا سوم نوامبر اقدامی انجام ندهد که وضع موجود را از این بغرنجتر نماید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هر وقت نعره های شیطان را از گلوی امثال مصی علینژاد و دیگر اذناب شیطان میشنوم، یقین میکنم تیری از سوی جبهه حق به قلب شیطان نشسته است.
#استاد_شجاعی عزیز، تیر کلامتان این بار قلب جبهه شیطان را به آتش کشید.
⭕️ مسیح_علینژاد که داره بابت چرت و پرت گفتن پولشو میگیره...
ولی واسه ایرانی های خودمون تو این رشتو روایات موثقی آوردم که بدونید کسی مثل #استاد_شجاعی که بخش اعظم عمرشون در مسیر جهاد فرهنگی گذشته؛ حرف لغو نمیزنه! 👇
امام موسي(ع):
مردي از قم مردم را به سوي حق دعوت ميکند و قومي گرداگرد او جمع ميشوند به صلابت پارههاي فولاد، تند بادها آنان را نميسوزاند و از جنگ خسته نميشوند و ترس به خود راه نميدهند و بر خدا توکل مي کنند و سرانجام، پيروزي از آن متقين است.
بحار الانوار،ج 57،ص216،باب 36
رسول خدا(ص) فرمود: مردمي از مشرق زمين قيام کنند و زمينه را براي [حکومت] مهدي(عج) فراهم کنند.
امام صادق (ع): اهل خراسان اعلامنا و اهل قم انصارنا و اهل کوفه اوتادنا.
مردم خراسان بزرگان ما و مردم قم یاران ما و مردم کوفه حامیان استوار ما هستند.
بحار الانوار:
ج51،ص87
ج۶۰، ص۲۱۴
«اگر این قوم نسبت به آن (هدایت الهی) کفر ورزند (مهم نیست) زیرا کسانی را نگاهبان آن ساختیم که نسبت به آن کافر نیستند.»
شخصی از رسول خدا (ص) پرسید:ای رسول خدا منظور از گروه نگهبان دین در این آیه چه کسانی هستند؟
حضرت(ص) فرمود: سوگند به خدا، این گروه نگهبان،سلمان و قوم او هستند.
امام باقر(ع) فرمود:
گویی قومی را میبینم که از خاور خروج کرده اند و خواستار حق اند ولی به آنان داده نمیشود.سپس باز خواستار حقشان شوند و به آنان ندهند...کشتگانشان شهیدند.هان که اگر من آن روز را درک میکردم جان خود را برای یاری صاحب این امر نگاه میداشتم.الغیبه،نعمانی،ص۲۷۳
همچنین درباره ایرانیان و زمینهسازی آنان برای انقلاب حضرت مهدی(عج) روایات متعددی ذیل حدود نه عنوان، به دست ما رسیده:
ـ قوم سلمان
ـ سرزمین مشرق
ـ پرچمهای سیاه
ـ جبال طالقان(طهران)
ـ اهل سبلان
و کتاب قوم نشانشده اثر اسماعیل شفیعی سروستانی بشدت پیشنهاد میشه.
✳️ تنبیه خادمین و تشجیع مجرمین
هر چند موضع ریاست قوه قضائیه درباره تشهیر اراذل و اوباش توسط ناجا، با هدف تذکر به رعایت قانون صورت گرفت اما در شرایط فعلی نتیجهای جز دلسردی و یاس نیروی انتظامی و بازپرس دخیل در این اقدام شجاعانه، ضروری و امنیت آفرین و گستاخی قدارهکشان و مجرمان حرفهای نخواهد داشت! مجرمانی که غالبا مشتری ثابت هتلهای رایگان عدلیه (بخوانید زندانها)اند و علاوه بر تغذیه و ... و اقامت رایگان، روزآمدترین روشهای ارتکاب جرائم را نیز در همین هتلها فراگرفتهاند!
آقای رئیسی! اگر روزی قضات شما احکامی قاطعانه و بازدارنده در حق اراذل و اوباش صادر کردند آن گاه از تشهیر اوباش توسط ناجا گلایه کنید!
لطفا ساعاتی هم پای درد دل بچه های آگاهی بنشینید که بسیار نافع و لازم است! والامر الیکم
"دکتر کوشکی"
✅ پرسمان
💠 آیا مشکات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟
🛑پاسخ کوتاه:
🔻 اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می شود، قطعاً این تصور اشتباهی است، اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقبنشینی در برابر زیادهطلبیها و قلدریهای او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد، تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آنها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آنها بوده است.
💢ملاحظات:
🔹۱) این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آنها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی سازیهای بی ضابطه و مسئلهدار شرکتهای بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم توجهی دولت فعلی و دولتهای قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست.
🔸۲) آمریکا خواهان مذاکره و بدهبستان نیست، روش شناختهشده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست، او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست.
🔹۳) ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامهریزی و اقدام کند، حالا اگر عنصر مزاحمی از آنسوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد میکند.
🔺۴) قطع به یقین امکانات و ظرفیتهای درونی ملت ایران پاسخگوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
🔴 #تبیین| عقلانیّت شجاعانه یا محافظه کاری بزدلانه؟!
🔻 بعضیها اسم «عقل» و «عقلانیت» را که میآورند، منظورشان از عقلانیت، «ترسیدن» است؛ وقتی می گویند «عاقل» باشید، یعنی «بترسید»؛ یعنی «منفعل» باشید؛ یعنی از مقابل دشمن «فرار» کنید؛ نه این درست نیست؛ «ترسوها» حق ندارند اسم «عقلانیت» را بیاورند.» (رهبرانقلاب_ ۹۹/۷/۲۱)
🔻در تبیین فرمایشات رهبر عزیز انقلاب نکاتی تقدیم می گردد:
1⃣ #جریان_تحریف، به خصوص در سالهای اخیر، همواره تلاش نموده تا در تعریفی کاملاً واژگونه، محاسبه غلط ناشی از «ترس» (یا همان «محافظه کاری») را «عقلانیّت» و محاسبه درست همراه با «شجاعت» را «بی عقلی»، «تندروی» و «تصمیم احساسی» معنا کند. البته این مسئله از نمونه های قرآنی و تاریخی نیز برخوردار است. به عنوان نمونه قرآن کریم از کسانی یاد می کند که برای «سازش» و اظهار دوستی با دشمن، توجیهات به ظاهر عقلائی همچون «جلوگیری از ناامنی» را بهانه می آورند، در حالیکه دلیل اصلی این کار آنان «ترس» است: «فَتَرَى الَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ؛ میبینی افرادى را كه در دلهايشان بيمارى است در (دوستى و سازش با) آنان(دشمنان) بر يكديگر پيشى میگيرند، و میگويند میترسيم حادثه اى براى ما اتفاق بيفتد.» (مائده: ۵۲)
2⃣ مراقبت لازم است تا کسانی به اسم تدبیر نسخه ی سازش تجویز نکنند. رهبر انقلاب در بیاناتی ضمن استناد به همین آیه (مائده_۵۲) می فرمایند: غالباً بعضى در ميان خودِ ملت هاى ما و از خودِ ما، به پيروى از دشمن، ما را به رها كردن اصول مان توصيه میكنند و آن را «تاكتيك» و « #تدبير » مینامند! (۱۳۸۵)
🔻 ایشان در بیان دیگری می فرمایند: « آن کسانی که خیال کردند و خیال میکنند عقل اقتضاء می کند که انسان گاهی در مقابل دشمن کوتاه بیاید، امام درست نقطهی مقابل این تصور حرکت کرد. عقلانیت امام و آن خرد پخته ی قوام یافته ی این مرد الهی، او را به این نتیجه رساند که در مقابل دشمن، کمترین انعطاف و کمترین عقبنشینی و کمترین نرمش، به پیشروی دشمن می انجامد.» (۹۰/۳/۱۴)
3️⃣ اصلی ترین و مهمترین جنبه «عقلانیت» این است که انسان در محاسباتش ذهنی اش، هوای نفس و امراض قلبی اش را دخالت ندهد. امراضی همچون ترس، راحت طلبی، قدرت طلبی و .... انسانی که در محاسبات ذهنی اش، خواسته یا ناخواسته، امراضی همچون ترس، راحت طلبی و قدرت طلبی دخالت دارد، اگرچه «عالم» باشد، اما «عاقل» نیست. چراکه درواقع امیال نفسانی او هستند که برای او «تصمیم سازی» می کنند، نه عقل او.
4⃣ ملاک دیگر عقلانیت، توجه و دخالت دادن قوانین غیرمادی و معنوی و غیبی عالم در تصمیمات فردی و حکومتی است.
🔻رهبرانقلاب در این زمینه می فرمایند:
«من همینجا تأکید کنم یکی از خطاهای محاسباتی این است که انسان در چهارچوب عوامل محسوس و صرفاً مادّی محدود بماند؛ یعنی عوامل معنوی را، سنّت های الهی را، سنّت هایی که خدا از آنها خبر داده است، آن چیزهایی را که با چشم دیده نمی شود، ندیده بگیرد؛ این یکی از خطاهای بزرگ محاسباتی است. خداوند فرموده است: «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم.» دیگر از این واضحتر؟ اگر شما در راه خدا حرکت کنید، دین خدا را نصرت کنید، خدا شما را نصرت خواهد داد؛ این سنّت الهی است... این را قرآن گفته است، با این صراحت که وعدهی الهی است؛ ما هم در عمل آن را تجربه کردهایم.» (۹۳/۴/۱۶)
⭕️ ازآخوندها متنفرند وبه روحانی رای میدهند!
ازعربهامتنفرند ولی دوبی میروند!
روزه نمیگیرندولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده است!
کوروش پرستنداما تعصبات مذهبی رامانع پیشرفت میدانند!
سه برابرتولیدناخالص ملی لوازم آرایشی استفاده میکنند
ولی هزینه کربلاوهیئت رااجحاف در حق ایتام میدانند!
💠 بهترین گزینه؛ پیروزی بایدن و ترامپ با هم!
✍ محمد ایمانی :
🔹ترجیح ما در انتخابات آمریکا چیست؟ عده ای بایدن و عده ای هم ترامپ را ترجیح می دهند. واقعیت این است که ما درباره دو دشمن حرف می زنیم، دشمنانی که ثابت کردند کمترین اعتقادی به "تعامل محترمانه و برابر" ندارند. تفاوت آنها صرفا در تاکتیک است و نه راهبرد "تسلیم ایران".
♦️همان ها که برای اوباما و بایدن غش و ضعف می روند، بارها برای ترامپ هم پالس فرستاده و گفته اند حتی از مذاکره در شرایط تحقیر آمیز _مانند آنچه ترامپ با رئیس جمهور صربستان کرد- استقبال می کنند! این رفتار پر خطر و خیانت آمیز، عامل اصلی تشجیع اوباما و ترامپ به تشدید فشارها بوده است.
🔹اگر واقع گرا باشیم، نباید هیچ امیدی به دشمن بست یا با اظهار ضعف، او را برای دشمنی بیشتر به طمع انداخت. دموکرات ها بارها گفته اند که به تعهدات برجامی ایران بسنده نمی کنند و آنها هم امتیازات جدید می خواهند. دموکرات ها بودند که تحریم های ویزا، کاتسا و آیسا را (زیر ساخت فشار حداکثری ترامپ) را پایه گذاری کردند.
♦️منطقا، دشمنی که احمق تر است و رو بازی می کند، بر دشمنی که نقاب "تعامل" را بهانه خدعه و خنجر زدن از پشت می داند، ترجیح دارد. دموکرات ها بودند که دانشمندان ما را ترور، و تحریم های موسوم به فلج کننده را اعمال کردند. نقض برجام و تضییع حقوق ایران، در دوره همین ها آغاز شد.
🔹ترجیح ما کدام است؟ نه پیروزی ترامپ و نه پیروزی بایدن به تنهایی: این که هر دو اعلام پیروزی کنند و زیر بار شکست نروند. ترامپ مدتهاست می گوید پیروز قطعی است. او که فرمانده کل قواست و شکست را فقط در صورت تقلب ممکن می داند، آماده زدن زیر میز است. دموکرات ها نیز درباره تقلب هشدار داده اند.
♦️قرائن بسیاری هست که ترامپ در صورت شکست، آماده دوئل در کف خیابان است. او تا قبل از شیوع کرونا، خود را فاتح انتخابات می دانست چرا که کشورهای مرتجع نفتی را چابیده و چند صد میلیار دلار پول بی زحمت به آمریکا برده بود. اما کرونا، غرور و نخوت انباشته ترامپ را شکست و در آتش جنون او دمید.
🔹مردم در اثر شدت بحران اقتصادی معترض شدند و جنایت های پلیس هم بنزین روی آتش اعتراض آنها ریخت؛ از آن طرف، ترامپ و حامیانش مدت هاست در حال تعمیق شکاف سیاسی- اجتماعی بودند. خانم موگرینی چند سال قبل هشدار داد "من جامعه آمریکا را تا این حد قطبی شده و دچار شکاف ندیده بودم".
♦️ماه گذشته رئیس پلیس فدرال آمریکا (FBI) اعلام کرد آمریکا در آستانه جنگ داخلی است. او در جلسه استماع کنگره با موضوع «امنیت انتخابات و برخورد با آشوب ها» گفت: ما نگران افزایش تنش های مسلحانه هستیم؛ نگرانیم تنشها در آستانه انتخابات (13 آبان) به درگیری مسلحانه تبدیل شود ".
🔹مقامات ارشد پنتاگون ابراز نگرانی کرده اند ترامپ پس از انتخابات در اثر تشدید نا آرامی ها ، ارتش را برای سرکوب وارد خیابان ها کند.
♦️مایکل کوهن وکیل سابق ترامپ می گوید: او اگر در انتخابات شکست بخورد، انتقال قدرت مسالمت آمیز انجام نمی شود، زیرا او حاضر به دست کشیدن از این جایگاه نیست و هر کاری در توانش باشد می کند تا از قدرت کنار نرود".
🔹عمق بحران، همان است که سارکوزی رئیس جمهور اسبق فرانسه گفت: "محوریت جهان در حال عبور از غرب به شرق است. ما برخلاف گذشته، بر جهان مسلط نیستیم. روی کار آمدن فردی مثل ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط است نه علت آن".
✅ دونوع مدیریت؛ یکی در خانه شیشه ای نشسته و مدام برای مردم سخنرانی تدبیر می کند. دیگری هزار کیلومتر دورتر از پایتخت پای صحبت کپرنشینان نشسته تا حداقل حس نکنند همه مسئولین جمهوری اسلامی از یک قماشند!
مدیریت انقلابی با مدیریت غربگرایان از اساس متفاوت است.