eitaa logo
بصیرت
388 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.9هزار ویدیو
32 فایل
چه‌بنویسم ؟! قلم‌مات ِ علی ست . نوشتند‌ مارا گدای ِ حسن . بصیرت وار باش مومن (: السلام‌ ُ علیڪ‌ َیا‌ بقیة‌ َ اللہ . کپی؟! نعم . نوکر ِ اهل‌بیت : @yahydar1395 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑 عبدالحمید از حمایت فلسطین و اعتراض به اسرائیل خودداری کرد/ تکرار دوره سکوت حمایتی از داعش 🔹 سکوت آقای عبدالحمید در روز قدس درباره جنایتهای اسرائیل و عدم حمایت از مردم مظلوم و اهل سنت فلسطین، از جنس سکوت حمایتی او از عبدالمالک ریگی و داعش در تمام دوران جولان تکفیری ها علیه شیعه و سنی است. 🔹 عبدالحمید در حالی در خطبه های تحریک کننده خود آزادانه علیه نظام و درباره اسلام اعتدالی خودش حرف می زند که اسلام اعتدالی او به جمهوری اسلامی معترض ولی اسرائیل و داعش را تقویت می کند. 🔹 او در حالی گفت اسلام اعتدالیش با ترور مخالف است که حتی ترور وحشیانه مولوی عبدالواحد ریگی در دوران اغتشاشات را به عنوان هم کیش و هم استانی خود محکوم هم نکرد! 🔹او توضیح نداده که اسلام اعتدالی او چه نسبتی با اسلام طالبانی دارد که برای پیروزی آنها در افغانستان ده ها بیانیه تبریک صادر و آن را فتح المبین توصیف کرد. 🔘 @basirat113_110 🔴شما هم در سهیم باشید.
بصیرت
🛑 عبدالحمید از حمایت فلسطین و اعتراض به اسرائیل خودداری کرد/ تکرار دوره سکوت حمایتی از داعش 🔹 سکوت
🔻یعنی باور کنیم فرق صهیونیست با یهود رو نمیدونه ؟ جناب عبدالحمید اگر جمهوری اسلامی با رژیم کودک کش صهیونیستی صلح کرد فلسطین آزاد می شود؟ «راحت بگم این خره یا خودشو به خریت زده😂😂» 🔘 @basirat113_110 🔴شما هم در سهیم باشید.
🔻قوه قضائیه در حالی داره قانونی بودن جریمه‌ی کشف حجاب در خودرو رو مستند اثبات می‌کنه که  این موجود مدتهاست هربار از یک مکان دولتی عکس منتشر می‌کنه و روش مانور میده؛ آیا این شخص که رفتارش مصداق جرم مشهوده، مشمول اعمال قانون نمی‌شه؟؟ 🔘 @basirat113_110 🔴شما هم در سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سنگ‌ را بسته اند و سگ‌ را گشاده 🔹درگیری دو دریده هنجارشکن با پرسنل مترو مشهد 🔸یکی از هنجارشکنان نیز پس از عبور از گیت، شال از سرش برداشته و اقدام به فحاشی ناموسی به پرسنل مترو می کند 🔹بخشی از هنجارشکنان، جانورانی به شدت درنده هستند و وجود قوه قهریه در مواجهه با چنین اشخاصی، اجتناب ناپذیر به نظر می‌رسد 🔘 @basirat113_110 🔴شما هم در سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کارگاه های مختلط و بدون رعایت شئونات اسلامی برای نوجوان‌ها در ذیل سند ۲٠۳٠، در مرکز روانشناختی پایای رشت که مدت هاست داره به همین شیوه کار میکنه ➕ آموزش و پرورش، علوم پزشکی و نهادهای مسئول پاسخگو باشند ➕ این مرکز آموزشی با وقاحت تمام، از کلاس‌های خود فیلم‌های تبلیغاتی هم منتشر می‌کند. ➕ رشت -بلوار گیلان - خیابان 176 - مرکز روانشناسی پایا 🔘 @basirat113_110 🔴شما هم در سهیم باشید.
🔴 💠 همسرم آمد. سریع خریدها را گذاشت خانه و رفت که به کارش برسد. وسایل را که باز کردم سبزی‌ها را دیدم. یک کیلو و نیم نبود از این بسته‌های کوچک آماده سوپری بود که من را جواب نمی‌داد. جا خوردم! بعد با خودم حرف زدم که بی‌خیال کمتر می‌ذارم سر سفره. سلفونش را باز کردم بوی سبزی آمد. از دستش عصبانی شدم یک لحظه خواستم به شوهرم زنگ بزنم و یک دعوا راه بیاندازم. ولی بی‌خیال شدم. گفتم شب که آمد یک تذکر درست وحسابی بهش میدم. بعد با خودم گفتم: خوب شد زنگ نزدم! شب که آمد نرم‌تر می‌کنم. رفتم سراغ بقیه کارها و نیم ساعت بعد به این نتیجه رسیدم که اصلا اتفاق نیفتاده و ارزش ندارد همسرم را به خاطرش سرزنش کنم. حالا! مگر چه شده؟! 💠 نتیجه‌ی صبرم این شد که دم غروب، به شوهرم آرام گفتم: راستی سبزی‌ها پلاسیده بود، فکرکنم داشتی حواست نبوده! همسرم هم در ادامه گفت: آره عزیزم می‌خواستم از سبزی فروشی بخرم، گفتم تو امروز خیلی کار داری و میشی، دیگه نخوای سبزی پاک کنی. آن شب سر سفره، سبزی نگذاشتم و هیچ اتفاق و غریبی هم نیفتاد. اگر اون موقع زنگ می‌زدم امکان داشت روز قشنگم تبدیل به یک هفته شود. 💠 مکث کردن و را تمرین کنیم. گاهی زندگی سخت است اما با بی‌صبری، می‌کنیم. گاهی آرامش داریم، ولی با دست خودمان ناآرامی را وارد زندگی می‌کنیم. 🌺ما رو به معرفی کنید👇 🔘 @basirat113_110 🔴شما هم در سهیم باشید.
24 - TopSeda.ir.mp3
4M
〖تندخوانی جزء بیست و چهارم قرآن〗 ◽️⇦ قاری:معتز آقائی 🔘 @basirat113_110 🔴شما هم در سهیم باشید.
روزمان را با آغاز کنیم ✅🔰آزادی فلسطین عمق راهبردی مقاومت [سوره النساء (4): آيه 75] وَ ما لَكُمْ لا تُقاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ الْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجالِ وَ النِّساءِ وَ الْوِلْدانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنا أَخْرِجْنا مِنْ هذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُها وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيراً (75) شما را چه شده كه در راه خدا و (در راه نجات) مردان و زنان و كودكان مستضعف نمى‏جنگيد، آنان كه مى‏گويند: پروردگارا! ما را از اين شهرى كه مردمش ستمگرند بيرون بر و از جانب خود رهبر و سرپرستى براى ما قرار ده و از سوى خودت، ياورى براى ما تعيين فرما ✳️🔰امام خامنه ای در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه امام‌حسین(ع) ۱۳۹۸/۰۷/۲۱ ✅ این نگاه وسیع جغرافیای مقاومت را از دست ندهید؛ این نگاه فرامرزی را از دست ندهید. قناعت نکنیم به منطقه‌ خودمان. آن کسانی که در خانه نشستند تا به آنها حمله بشود دچار ذلّت شدند. این جوری نباشد که یک چهاردیواری را انتخاب کنیم و دیگر کارمان به این نباشد که پشت این دیوار چه کسی است، چه تهدیدی وجود دارد. این نگاه وسیع فرامرزی، این امتداد عمق راهبردی گاهی اوقات از واجب‌ترین واجبات کشور هم لازم‌تر است که مورد توجّه قرار بگیرد که خیلی‌ها متوجّه به این نیستند، خیلی‌ها توجّه به این ندارند. ✍ 🎯@basirat113_110 🔴شما هم در سهیم باشید.
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌دیدن این ۲ دقیقه کلیپ به اندازه خواندن چند کتاب ارزش دارد. 🔹آمریکا قوی تر است یا ایران ؟! ایران چقدر در منطقه هزینه کرده است ؟ 🌺ما رو به معرفی کنید:👇 🎯@basirat113_110 🔴شما هم در سهیم باشید.
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دنبال این ۴ چیز نرو، گیرت نمیاد! این ۹۰ ثانیه از آیت‌الله مجتهدی رحمة‌الله‌علیه گره‌های زیادی رو از ذهن باز می‌کنه ... حتما 👌 🌺ما رو به معرفی کنید:👇 🎯@basirat113_110 🔴شما هم در سهیم باشید.