ای وارث ذولفقار مولا برگرد
ای نور دو چشم آل طاها، برگرد
ماشعله به شعله سوختیم از غم یاس
ای منتقم حضرت زهرا، برگرد...
مادر جان!
یاریمان نما که ما نیز
مدافع حریم امام زمانمان باشیم
#یافاطربحقفاطمهعجللولیکالفرج
🔸از بودجه فرهنگی چه خبر؟
📌نهادهای متولی فرهنگ در ایران شامل چند نهاد اصلی است که بودجهشان کسر مهمی از کل اعتبارات فرهنگی کشور را تشکیل میدهد. این نهادها را با تعریفی مشخص (بسته به نحوه انتخاب مدیرشان) میتوان به سه دسته تقسیمبندی کرد.
🔸نهادهای «غیردولتی، غیرحاکمیتی» نسبت به دو دسته دیگر اعتبار بسیار کمتری دریافت میکنند؛ مثلاً بودجه کمیته ملی المپیک که بیشترین بودجه را در دسته خودش دریافت میکند، دویست و شانزده میلیارد تومان است و بودجه صدا و سیما به عنوان یک نهاد حاکمیتی هشت هزار و پانصد میلیارد تومان.
🔹صدا و سیما در قانون بودجه ۱۴۰۰ بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار گرفته است که بخشی از آن به نهادهای مرتبط اختصاص دارد. این سازمان بهتنهایی بیش از ۲۵ درصد بودجه فرهنگی کشور را در اختیار دارد. حوزه علمیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پشت سر صدا و سیما قرار گرفتهاند. نیروهای مسلح ۲۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار فرهنگی و وزارتخانههای آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در این قانون هر کدام کمتر از ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای مصارف فرهنگی بودجه گرفتهاند.
📌قانون بودجه ۱۴۰۰ اعتبارات فرهنگی را بین ۱۳۱ نهاد مختلف تقسیم کرده است. خبرگزاریها، پژوهشگاهها، صدا و سیما، دانشگاههای مختلف، نهادهای نظامی، وزراتخانهها و... در این قانون اعتبار فرهنگی دریافت میکنند. مبلغ کل این بودجه فرهنگی نزدیک به ۳۸ هزار میلیارد تومان است که تنها حدود ۲ درصد از کل بودجه کشور است.
🔸در قانون بودجه هزار و چهارصد، ده برنامه مهم فرهنگی وجود دارد که که بیش از هشتاد درصد اعتبارات فرهنگی کشور صرف آنها میشود. مشکل آن جاست که در هر یک از این موضوعات نهادهای مختلفی درگیرند که بعضاً ممکن است به موازیکاری ختم شود؛ مثلاً سیوپنج نهاد درگیر آموزش نیروی انسانی متخصصاند که در مجموع بیش از دو هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه دریافت میکنند. در لایحه بودجه هزار و چهارصد و یک با حذف حدود پانزده نهاد فرهنگی و جای دادن آنها در دل نهادهای اصلی گام مهمی در این مسیر برداشته شده است.
🔹لایحه بودجه امسال که هفته پیش منتشر شد اعتبار کمتری نسبت به سال قبل به بخش فرهنگ اختصاص داده است. تمام اعتبار فرهنگی بودجه امسال در نُه نهاد کلان تجمیع شده است و نهادهای بودجهگیر سال گذشته امسال از مسیر این نُه نهاد کلان بودجه خواهند گرفت. عیالوارترین نهادها عبارتاند از: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی. چهل و چهار نهاد در کشور از این سه نهاد بودجه میگیرند.
🔴رقم یارانه ها از ابتدای دی دو برابر میشود
🔻رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور: قرار بود یارانهها را برای سال آینده دو برابر کنیم، اما آقای رئیس جمهور تاکید کرد که افزایش یارانهها برای سه ماه باقی مانده سال نیز اعمال شود
🔹قرار بود از آذرماه ماه رقم یارانهها دو برابر شود، اما به علت مشکلاتی که در تهیه بن کارت ایجاد شد این روند به دی ماه منتقل شد
طبق پیش بینیها و برآوردها به طور مثال یک خانوار چهار نفره رقمی معادل ۸۰۰ هزار تومان نقد و کالا یارانه دریافت خواهند کرد.
ترس از قضاوت دیگران؛
ریشهها و نحوه مقابله با آن
ترس از قضاوت دیگران معمولا یکی از نگرانیهای بیشتر افراد است. ما برای اینکه دیگران قضاوتمان نکنند، حرف خود را نمیزنیم یا در کلاس و جلسات کاری صحبت نمیکنیم. این ترس باعث میشود خیلی مواقع باب میل بقیه و مخالف با نظر شخصیمان رفتار کنیم؛ اما چگونه میتوانیم این ترس عذابآور را از خود دور کنیم؟ در این مقاله، مهارتهایی را به شما میآموزیم که برای مقابله با ترس از قضاوت شدن میتوانید به کار بگیرید.
چگونه با ترس از قضاوت دیگران مقابله کنیم؟
حالا که ریشه قضاوتکردن دیگران را پیدا کردیم، باید بدانیم که کنترل ذهن و رفتار بقیه از دست ما خارج است. تنها کاری که ما میتوانیم انجام دهیم، مقابله با ترس و اصلاح رفتار خودمان است. اما چگونه میتوانیم بر ترس از قضاوت دیگران غلبه کنیم و برای بیان اهدافمان اعتمادبهنفس پیدا کنیم. در ادامه، ۶ اصل مهم را ارائه میکنیم که با تمرکز بر آنها میتوانید برای همیشه از این ترس رها شوید.
اصل اول: برای خود ارزش قائل شوید
اگر افکار منفی دیگران درمورد شما برایتان اهمیت دارد یا میترسید دیگران شما را قضاوت کنند، حتما به اندازه کافی خود را قبول ندارید. شما باید از این کار دست بکشید و برای خودتان ارزش قائل شوید؛ پس همیشه با خود تکرار کنید:
من خوبم و ارزش من بیشتر از افکار گذرای دیگران است.
سعی کنید جملات اینچنینی را در همه جای خانه یا محل کار قرار دهید و زنگ هشدار موبایلتان را تنظیم کنید که به شما یادآوری کند که ارزشمند هستید.
وقتی به این باور برسید که باارزش هستید و خود را در اولویت قرار دهید، دیگر برایتان اهمیتی ندارد که دیگران راجع به شما چه فکری میکنند یا شما را چگونه قضاوت میکنند؛ در نتیجه، نوعی حس رهایی به شما دست خواهد داد.
اصل دوم: هیچچیز تا ابد ادامه ندارد
واقعیت این است که مغز انسان اطلاعات محدودی را برای همیشه ذخیره میکند و بقیه اطلاعات گذرا هستند و ممکن است فراموش شوند. قضاوتکردن دیگران نوعی کار بیاهمیت است که ممکن است بهصورت گذرا به ذهن برسد و سپس فراموش شود. بنابراین وقتی کسی در مورد شما قضاوتی میکند، این احتمال وجود دارد که تا چند لحظه یا چند ساعت بعد این قضاوت از فکر او برود.
بهاین ترتیب، دلیلی ندارد که برای افکار کوتاهمدت دیگران خودتان را نگران و ناراحت کنید؛ زیرا اکثر مردم ترجیح میدهند بهجای فکرکردن به دیگران، به خودشان فکر کنند.
recording-20211220-220125.mp3
882.6K
🔶 نکاتی در مورد همزمانی شب یلدا و ایام فاطمیه
🔹حاج آقا حسینی
#فاطمیه
🔴 قرائت جمعی و خانوادگی حدیث شریف کساء در شب یلدا
🔹ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه سه سیما
در بلندترین شب آخرین سال قرن، جهت رفع گرفتاری ها بویژه ریشه کن شدن ویروس منحوس کرونا متوسل می شویم به صدیقه طاهره ، فاطمه زهرا سلام الله علیها
لطفا در همه گروهها منتشر بفرمایید
#یلدای_فاطمی
فارسمن| ردیف بودجه دفاع مقدس و راهیان نور را حذف نکنید
🔹این پویش که از امروز شروع به کار کرده توانسته حمایت بیش از هزار نفری از مخاطبان «فارس من» را کسب کند.
🔹امضاکنندگان میگویند چرا علیرغم تمام تاکیدات و مطالبات رهبر فرزانه و دیگر دلسوزان انقلاب اسلامی در رابطه با ضرورت حفظ و زنده نگه داشتن یاد شهدا، عنوان «دفاع مقدس» و «راهیان نور» در کتاب بودجه ۱۴٠۱ حذف شده است؟ و پیرو این پویش خواستار توجه جدی دولت مردان برای احیای این ردیف هستند.
پویش را اینجا امضا کنید
🆔 @Rahianenoor_News