فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 میگوینـد کشــور مــا عقـبمانـده اسـت!
بیانصافـی نیسـت؟
🔺همین چند مورد را بشنوید تا بدانید پیشرفت کردهایم.../ البته منکرِ ضعفهای درونی که بدست مدیران لیبرالمسلک رقم خورده، نیستیم!
@basirat283
🔴 پرسیدهاند: چرا ج.ا.ایران از مسلمان اویغوری در سین کیانگ چین حمایت نمیکند؟
♨️ پاسخ: (بخش اول)
1⃣ جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصول راهبردی خود همواره به دنبال دفاع از مظلوم، و جبهه مقاومت در کنار دفاع از صلح و امنیت جهانی میباشد و بر اساس این راهبرد انسانی و اسلامی بدون دخالت در امور داخلی از جنبشهای مردمی و اسلامی مظلومان جهان که رویکرد ضدآمریکایی و ضد صهیونیستی داشته باشند حمایت کرده و خواهد کرد.
توجه به شاخصهای فوق، برخی تحرکات قومیتی و فرقهای از دایرهٔ شمول خارج میکند و آن را #انحرافی میداند: همچون تحرکات جریان النصره تا اویغورهای چین.
🔸رهبر معظم انقلاب:
ما نباید #معیار را فراموش کنیم. آنجائی که حرکت ضد آمریکا و ضد صهیونیسم است، آن حرکت، حرکت اصیل و مردمی است؛ آنجائی که شعارها به نفع آمریکا و صهیونیسم است، آنجا حرکت انحرافی است. ما این منطق را، این بیان را، این روشنگری را حفظ خواهیم کرد. ۱۳۹۰/۰۴/۰۹
2⃣ اکنون میبایست با ماهیت اصلی و انگیزه اصلی ایغورهای چین بیشتر آشنا شویم. این شناخت و معرفت موجب بیداری وجدانها آگاه و پاسخی مناسب برای حقیقت طلبان واقعی خواهدبود:
🔻چند ویژگی جنبش اویغورها:
۱- تقاضای استقلال و جداییطلبی: ــــــــــ
برای اثبات این موضوع فقط کافیست در خصوص زندگینامه و انگیزههای خانم ربیعه قدیر از رهبران ایغوریها و همچنین نقش پرچم اویغورها اندکی تحقیق شود!
۲- انگیزههای غیردینی: ـــــــــــــــــــــــــــــ
اعتراضات کاملا ماهیت قومی(پان ترکی) دارد و هیچ انگیزه دینی ندارند. مسلماً جمهوری اسلامی ایران نمیتواند با جنبشی که در آن نگاه قومی، نه مذهبی غالبیت یافته، همکاری کند.
#نکته: اویغورها جمعیت ۱۰ میلیون نفری هستند که در بطن جامعه مسلماننشین سینکیانگ با جمعیت ۲۳ میلیون نفری سکونت دارند. در واقع رفتار دولت مرکزی چین با اقلیت مسلمان نشین همراه با تبعیضهای قابل توجهی نیست و آنها با دولت مرکزی مشکل امنیتی ندارند بلکه گروههایی در داخل قوم اویغور تاکتیک کنش ضد امنیتی را در ارتباط با پکن اتخاد کردهاند.
۳- هواداری رژیم صهیونیستی(!): ـــــــــــــ
بخش اعظم اویغورها هوادار و طرفدارِ جدی رژیم صهیونیستی هستند! تایمز اسرائیل تیتر زده: «شبه نظامیان اویغور در سوریه، به صهیونیسم به عنوان الگویی برای سرزمین مادری خود مینگرند»!
در این یادداشت به نقل از یکی از قهرمانان اویغور آمده است: «ما میخوانیم که چگونه یهودیها کشور خود را ساختند؛ برخی جنگیدند، برخی پول فراهم کردند. اما ما چنین پشتوانه محکمی نداریم»!
سوال اینجاست چگونه میتوان از جریانی دفاع کرد که در آن نه تنها ضدیت با اسرائیل وجود ندارد بلکه نگاه تلویحا مثبتی هم نسبت به اشغالگران وجود دارد؟
بیان رهبر انقلاب در اردیبهشت۹۲ میتواند بهترین #شاخص در این خصوص باشد: "هرکس شعار آزادی قدس شریف و نجات ملت فلسطین و سرزمین فلسطین را نپذیرد یا به حاشیه ببرد و به جبهه مقاومت پشت کند، متهم است. امت اسلامی باید در همه جا و همه وقت، این معیار و شاخصِ نمایان و اساسی را در مدنظر داشته باشد."
۴- خشونت وصفنشدنی: ــــــــــــــــــــــ
برخلاف مبانی اسلامی، ایغورها بر اساس داستانها و افسانههای خودساخته بسیار خشن میباشند.
بعنوان مثال در سال ۲۰۱۴ افراطگرایان اویغور در حملهای با چاقو در یک ایستگاه قطار در چین ۳۳ نفر از مردم را کشتند. سال ۲۰۱۵ سفارت چین در قرقیزستان را بمبگذاری کردند. در ۲۰۱۴ در حمله به یک معبد تایلند که در آن توریستهای چینی زیادی میآمدند، ۲۵ نفر را کشتند»!
مسلماً این طیف اقدامات که مردم بیگناه را قربانی میکند، نمیتواند مورد تائید جمهوری اسلامی ایران قرار بگیرد.
۵- حمایت آمریکا از ایغورها: ـــــــــــــــــــ
به شدت مورد حمایت رسانهای آمریکا هستند و بیشترین منابع خبری در خصوص مظلومیت اویغوریهای چینی به روایت تحریف شده و مشکوک رسانهای آمریکا و غرب است. آمریکایی که در ضدیت با اسلام واقعی و نسلکشیِ حتی بومیان خود کارنامه سیاهی دارد!!
۶- گرایش به وهابیت: ـــــــــــــــــــــــــــــ
گرایشهای افراطی اویغوریهای مسلمان، خود خطری است برای انحراف و تحریف اسلام ناب!
جمعیت قابل توجهی از این اویغورها مانند چچنیها بعد از آموزش در ترکیه برای جنگ سوریه علیه جبهه مقاومت فعال و ماهها در سوریه حضور داشتهاند.
طبق گزارش تایمز اسرائیل برآورد فعلان ضد چینی اویغور این است که حداقل ۵۰۰۰ تن از پیکارجویان وهابی در سوریه، از این قوم هستند! مسئله اینجاست که چطور جمهوری اسلامی ایران میتواند با متحدان القاعده، داعش و النصره که هنوز از راه خود باز نگشتهاند، همکاری کند؟!
#ادامه_دارد...
@basirat283
🔴 پرسیدهاند: چرا ج.ا.ایران از مسلمان اویغوری در سین کیانگ چین حمایت نمیکند؟
♨️ پاسخ (بخش دوم) ؛
3⃣ اینکه ادعا میشود جمهوری اسلامی ایران هیچ واکنشی تاکنون نداشته است ادعای دقیقی نیست. رسانههای رسمی ایران بارها بر ضرورت توجه جدی به حقوق مسلمان جهان از جمله چین مطالبی نوشتهاند و خبرگزاری فارس با تفکیک ایغورها با دیگر مسلمان چین تا کنون چندین گزارش منتشر کرده است.
در ساحت دیپلماتیک نیز ، جناب متکی وزیرخارجه وقت در این خصوص با همتای چینی خود در آن زمان گفتگو داشت و بعد از توضیحات دولت چین و رصد بیشتر اتفاقات، جمعبندی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران بر این شد که در خصوص حمایت از اویغورهای سین کیانگ رفتاری منطبق با راهبرد اساسی و منافع ملی داشته باشد.
🔸 #نکته: نیاز است تا تاکید کنیم این بمعنای دیدن همه مسلمانان چین به یک چشم نیست. مسلما جریانهایی هستند که اسلام را در اولویت قرار میدهند، دست به خشونت نبرده و نمیبرند و البته به آرمانهای جهان اسلام نظیر قدس، پایبندند. اما حداقل در مقطع کنونی، صدای آنها در میان جنبشهای اویغور، چندان بلند نیست.
4⃣ از منظر رسانهای نیز باید گفت: مشکل اصلی دولت چین بیشتر با افراطیون تکفیری از قوم اویغور مانند حزب اسلامی ترکستان شرقی است که جذب وهابیت شدهاند و به هیچ صراطی مستقیم نمیشوند. به نظر میرسد که روایت شکل گرفته در اذهان بسیاری از نخبگان در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی، کاملا متاثر از جریان رسانهای غربی است. طبیعی است که این رسانهها، تمام واقعیت تحولات سینکیانگ را منتشر نکرده و قسمتی از رفتار دولت مرکزی را به عنوان حربهای علیه چین –به عنوان راهبردیترین رقیب غرب- در بستر عملیات روانی خود کماکان حفظ کردهاند.
🔸شایان ذکر است چین تاکنون چند تور بازدید از سینکیانگ را برای دیپلماتهای خارجی مستقر در پکن همراه با جلسات پرسش و پاسخ برگزار کرده و حتی مجوز ورود رسانهها را به اردوگاههای بازآموزی صادر کرده است.
5⃣ جمعبندی: البته به هرحال نمیتوان چندین میلیون اویغور را یکدست دانست و مسلماً بسیاری از مسلمانان چین، به ناحق مورد خشم دولت این کشور قرار میگیرند. شایسته است جمهوری اسلامی ایران با توجه به روابط حسنهای که با چین دارد، بکوشد به نوعی قرائتهای غیر بنیادگرایانه خود از دین را در سین کیانگ ترویج کند تا هم از اختلافات میان پکن و مسلمانان سین کیانگ کاسته شود و هم هیچ مسلمان مظلومی در چین، مورد آزار و اذیت قرار نگیرد.
اما همه این مسائل نباید ما را به یک قضاوت یکسویه برساند. جنبشهای برآمده از اویغور عمدتاً در تضاد با دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران هستند و از همین رو، تهران بازیگر مورد تائیدی در میان آنها نمیبیند که بخواهد با اتکا بر آن در میان مسلمانان چین نقش آفرینی کند.
6⃣ در پایان دوباره تاکید و تصریح میشود در اینکه سیستم رسانهای و حتی سیاسی چین در تعامل با قومیتها یک سیاست بسته است شاید یک واقعیت باشد. لیکن کیست که نداند که برجسته کردن تحرکات ایغورها و دایه مهربان تر از مادرشدن از سوی ترامپ و پمپئو برای ایغورهای چین و کاسبیهای سیاسی غیردلسوزانه برخی ها در داخل ایران برای افراطیون اویغور (که معمولا همیشه به صورت غیرتصادفی!!!! در زمان تعاملات دیپلماتیک ایران و چین رشد پیدا میکند) بیش از آنکه انگیزه انسانی داشته باشد پشتوانه و انگیزههای سوء برای بازیهای سیاسی دارد.
🔸راهبرد ج.ا.ایران همچنان همان حمایت از مسلمان مظلوم شیعه و سنی در یمن و سوریه تا هند و کشمیر است. معالوصف در خصوص اویغورها ماجرا کاملا متفاوت است و هدف دشمن و خناسان چیز دیگری است که ناگفته برای آنکس که بخواهد ببیند پیداست!!
✍ محمدصادق سلطانزاده
@basirat283
♻️ عبرت
رییس جمهور صربستان در ملاقات با ترامپ، مانند یک متهم مقابل او نشسته است. خوی استکبار چنین است، هر چه بیشتر خم شوی، بیشتر ذلیلت میکند. آیا غربگرایان داخلی و حامیان و همراهان آنها عبرت خواهند گرفت؟
#خسارت_محض
#کاسبان_تحریم
#کاسبان_مذاکره
#سرطان_اصلاحات
🔺به نقل از کانال حمید رسایی🔻
@basirat283
🔹 #زنگنه سرانجام حرف دلش را زد؛ وزیری که هیچ اعتقادی به ساخت #پالایشگاه ندارد امروز گفته است پالایشگاه کثافت است...
او مشتی است از خروار مدیرانی که راه خود را از نظام جدا کردند و هرچه #رهبری میگوید اما به اجتهاد خود تصمیم میگیرند و به ریش نظام هم میخندند.
💬 وحید حاجیپور
🔸آقای زنگنه، احداث پالایشگاه کشور را به کثافت نمیکشد بلکه؛
این تفکر "نمیتوانیم" و "التماس به غرب" است که کشور را به کثافت میکشد!
این تفکر "قرارداد با توتال اسلام را تقویت میکند" است که کشور را به کثافت میکشد!
این افکار #غربزده شما و دوستانتان است که کشور را به کثافت میکشد...
💬 علیرضا گرائی
➕ مزخرف خواندنِ مسکن مهر و کثیف خواندنِ ساخت پالایشگاه، از سوی ژنرالهای دولت جناب روحانی، صرفا یک ترفند رسانهای و فرار به جلو، برای سرپوش گذاشتن بر کمکاریهایشان است؛ آنهم در حالیکه این دولت، نه در کنترل بازار مسکن موفق بوده است و نه حتی در خام فروشی !!
#سرطان_اصلاحات
@basirat283
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مواضع این روزهای مقتدا صدر علیه سلاح شیعه (حشدالشعبی) در عراق ما را یاد رفاعه بن شداد سریال مختارنامه میاندازد که او هم معتقد بود شیعه نباید حکومت و قدرت سیاسی و نظامی داشته باشد! عقائدش در آن زمان موجب شهادت امام حسین(ع) شد و در انتها نیز با اینکه شیعه بود در کنار دشمنان اهل بیت(ع) علیه حکومت شیعی شمشیر کشید!!
🔹این خطر برای همه وجود دارد...
@basirat283
صف خرید سنگین دلار!
و اینگونه نقدینگی را از یک بازار مولد(بورس) به یک بازار مخرب هدایت کردند .
#سرطان_اصلاحات
#سرنگونی_بورس
@basirat283
🔴 واقعا جامعه جهانی همون جنگله... نعل به نعل
آخه ترامپ تروریست آدم کش و صلح؟؟!!!!
ترور حاج قاسم، ترور بیماران پروانه ای و خاص و کودکان و.... با تحریم دارو
ترور و کشتار کودکان یمنی با حمایت از عرعرستان یهودی وصدها غلط دیگر
بخدا نوبل بدبخت تو گورش داره ناله میزنه با این جایزه به اصطلاح صلح
#ما_ملت_امام_حسینیم
#ما_ملت_شهادتیم
@basirat283
🏴 تندتند گفتن ذکر حسین در مداحی
🔷 سوال: آیا گفتن ذکر حسین علیهالسلام در سینهزنی و به اصطلاح شور تند و پشت سر هم، بیاحترامی است و اشکال شرعی دارد؟ آیا این مصداق غنای روضهخوانی است؟
✅ جواب: ظاهرا مصداق غنا نباشد، اما باز یک توصیهای رهبر انقلاب داشتند به برخی از مداحان که تکرار این الفاظ ثمره چندانی ندارد و عین عبارت این بود که فرمودند "این مداحی شما، نوحهخوانی شما باید حکم یک منبر آموزنده را داشته باشد". یعنی قصیدههایی را بخوانید ، مطالبی را داشته باشید که مردم بر معرفتشان نسبت به ائمه اطهار علیهمالسلام و تاریخی که گذشته است، وقایعی که در عاشورا اتفاق افتاده است اطلاع بیشتری پیدا کنند؛ باید یک منبر آموزنده باشد.
و میفرمودند که تکرار این الفاظ ثمرهای ندارد. البته نمیتوانیم به طور کلی بگوییم حرام است؛ نه، حرام نیست و به عنوان یک فتوا نیست. به عنوان یک توصیه که به جای تکرار این الفاظ مطالبی گفته شود که برای مخاطبین ضمن اینکه عزاداری هست مفید هم باشد و بر معرفت آنها بیفزاید و چیز یاد بگیرند.
📕منبع: khamenei.ir
@basirat283
#دانش_حقوقی ؛
⁉️ سوال:
با داشتن صورتجلسه نیروی انتظامی و نامه پزشکی قانونی از تاریخ وقوع درگیری چه مدت فرصت برای شکایت است؟
✅ پاسخ:
مطابق با ماده ١٠٦ قانون مجازات مصوب ۱۳۹۲ در جرایم تعزیری قابل گذشت هر گاه متضرر از جرم در مدت یکسال از تاریخ اطلاع از وقوع جرم شکایت نکند، حق شکایت کیفری او ساقط میشود.
مگر اینکه تحت سلطه متهم بوده یا به دلیلی خارج از اختیار، قادر به شکایت نباشد که در این صورت مهلت مزبور از تاریخ رفع مانع محاسبه می شود.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
✍ هركس آپارتماني را خريداري مينمايد به نسبت مساحت قسمت اختصاصي خريداري خود در زميني كه ساختمان روي آن بنا شده يا اختصاص به ساختمان دارد مشاعاً سهيم ميگردد مگر آنكه مالكيّت زمين مزبور به علّت وقف يا خالصه بودن يا علل ديگر متعلّق به غير باشد كه در اين صورت بايد اجور آن را به همان نسبت بپردازد.
🇮🇷قضایی #پایگاه_بسیج_ایتا🇮🇷
@basirat283
🔴 #آمار | قدرت خرید خودرو ایرانــیها؛ رتبـهٔ ۱۰۴ در جهـان
🔻بررسیها نشان میدهد قدرت خرید خودرو در ایران برای چهار خودروی ارزانقیمت بازارهای جهانی (رنوکوئید، لیفان۵۳۰، سوزوکی سلریو و هیوندای HN۲۰) بین ۱۳۱ کشور، در رتبه ۱۰۴ و پایینتر از همه کشورهای منطقه و همردیف کشورهای آفریقایی قرار دارد!
‼️زمان انتخابات مردم رو از ونزوئلایی شدن ترسوندن اما صدقه سر دولت تدبیر و امید هم ردیف کشورهای آفریقایی شدیم!
#سرطان_اصطلاحات
#درست_رای_بدهیم
@basirat283
📣 وضع اقتصاد خراب است، باید موشک ها را معامله کنیم
🔹 روزنامه آرمان در مطلبی با عنوان «بایدن تنش زدایی می کند؛ عین اوباما» نوشت: «مایک پمپئو بعد از خروج از برجام در راستای حل مشکل ایران خواستار پذیرش ۱۲ شرط شد که اهم آن تغییر سیاست منطقهای، توقف برنامه دفاعی موشکی و دائمی شدن برخی بندهای برجام است. شروطی که اگرچه شاید مورد تایید دموکراتها باشند اما شیوه آنها برای رسیدن به این شروط کاملا متفاوت با ترامپ است. معمولا راهبردها و سیاست خارجی کلان یک سیستم سیاسی بهندرت طی دورههای زمانی کوتاه دچار تغییرات ماهوی و محتوایی جدی میشود که آمریکاییها نیز از این قاعده مستثنا نیستند. به همین دلیل است که در پیشنویس برنامه پیشنهادی منتشرشده حزب دموکرات برای انتخابات ۲۰۲۰، اگرچه از بازگشت به برجام سخن گفته شده اما بلافاصله قیود دیگری را نیز اضافه میکند که از آن جمله باید به لزوم مذاکرات موشکی و منطقهای اشاره داشت».
🔹روزنامه آرمان همچنین در شماره امروز در مطلبی به قلم «علی بیگدلی» با عنوان «پیروزی بایدن به نفع ما خواهد بود؟» با گره زدن معیشت مردم به مذاکره با آمریکا نوشت:ادامه این وضعیت چه ترامپ پیروز شود چه بایدن، شرایط اقتصادی با وجود بیکاری، تورم و کرونا به مرحله سختی رسیده است. اگر بایدن به پیروزی برسد همانطور که قول داده درمورد برجام مذاکره خواهد کرد منتها شرایطش متفاوت خواهد بود. بهگونهای که عمر تعهدات تا ۲۰۳۵ یا ۲۰۵۰ ادامه یابد و در این مدت با ورود به تعهدات و فضای بینالمللی مشکلات اقتصادی تا حدودی حل شود...آمار رسمی بیانگر جمعیت بیکاری است که چندین میلیون نفر هم به آن اضافه شده است. تحمل فشار اقتصادی بیشتر، بالارفتن روزانه قیمت طلا و دلار و تعطیلی بنگاههای تولیدی احتمالا تا آستانه انتخابات میسر باشد و اگر ترامپ در کاخ سفید بماند، شرایط شاید فرق خواهد کرد و به نسبت پیروزی بایدن تصمیم سریعتری باید مدنظر قرار گیرد.
🔹«فریدون مجلسی» دیپلمات سابق که اکنون خانواده اش ساکن آمریکا هستند در مصاحبه با شماره امروز روزنامه آرمان در پاسخ به این سوال که «آیا ترامپ میتواند تحــریمهای ایــران را دائمی کند؟» گفت: «ایران در این میان باید بسیار زیاد مراقب باشد زیرا اگر تحریمی علیه ایران وضع شود دیگر بدون رای مثبت آمریکا نمیتوان آن تحریمهای بینالمللی را لغو کرد. این یک چالش بسیار بزرگ برای ایران خواهد شد و ضرورت دارد تا دستگاه دیپلماسی کشورمان به این امر توجه ویژه داشته باشد. اگر این تحریمها وضع شود در مرحله بعد صلح و امنیت بینالمللی را تحت تاثیر جدی قرار میدهد و حتی ممکن است اجازه حمله به ایران نیز در ادامه آن صادر شود».
🔹 این دیپلمات سابق و حامی برجام در ادامه گفت: «بایدن ادامهدهنده راه اوباماست. معاون او بوده و در تمام برنامهریزیهایی که منجر به برجام شده حضور داشته و نقش موثری داشته است. او نیروی مهم پشت جبهه سیاست دولت اوباما بوده است. باید خاطرنشان کرد که تحریمهای بانکی ایران زمانی رقم خورد که اقدامات داخلی در ایران منجر به تنش شد. ما قراردادهای زیادی تجاری برای خرید هواپیما امضا کرده بودیم. مبادلاتی انجام شد و بخشی از مطالبات ایران بهصورت نقد به ایران پرداخت شد و در زمان اوباما با حضور موثر بایدن این اتفاقات افتاد. بنابراین اگر بایدن نیز به عرصه قدرت بازگردد اعلام خواهد کرد که خروج ترامپ از برجام اشتباه بوده است. او به مصوبه شورای امنیت باور دارد و اگر هم بخواهد تحریمی علیه ایران وضع کند، برجام را بر هم نخواهد زد. جو بایدن بهصراحت اعلام کرده است به برجام باز خواهد گشت و این صحبتهای او به واقعیت نزدیک است و آنچه در این میان اهمیت دارد نحوه تعامل طرفین پس از این اتفاق است».
🔸داستان سرایی های این روزنامه اصلاح طلب در حالی است که همین چند روز پیش تصاویر دیدار رئیس جمهور صربستان با رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید، در صدر اخبار رسانه ها قرار گرفت.
🔸«دونالد ترامپ» در اقدامی تأمل برانگیز برخلاف قوانین و آداب رسمی دیپلماتیک – مبنی بر اینکه همتایان دو کشور در دیدار دوجانبه باید جایگاه مشابهی داشته باشند -در حالی که خودش پشت میز بزرگ کارش نشسته بود، در اقدامی تحقیرآمیز و البته توهین آمیز «الکساندر ووچیچ» رئیسجمهور صربستان را روی یک صندلی معمولی در مقابل خود نشاند.
🔸 این رفتار عجیب، با موجی از واکنشها در فضای مجازی مواجه شده و حتی عدهای گفتهاند گویا ووچیچ نمیدانسته چه توافقی را امضا میکند.
🔸 این عکس در حقیقت تصویر «مذاکره با آمریکا بدون روتوش» بود. به عبارتی این عکس، «تصویری دستکاری نشده» و «بدون صحنه آرایی های فریبنده» از مذاکره با آمریکاست.
@basirat283