با اجازه مادر سادات رخت عزای پسرش را
نه از جان بلکه از تن در میآوریم و میگوییم
ای حسین داغ تو تا ابد در سینه ما خواهد ماند...
🔹حلولِ ماهِ ربیع الاول ماهِ شادی و شادمانیِ اهل بيت(ع) را تبریک عرض مینماییم 🌸🌸
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
💢 لااقل پیامبر اکرم (ص) را به اندازه منتظری احترام کنید!
♦️در حالی که فاضل میبدی درباره حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله بی احترامی کرده و واژه مرگ درباره ایشان به کار برده است، ادبیات او درباره دکتر شریعتی، اقبال لاهوری، حسینعلی منتظری، اعظم طالقانی و... فوق العاده است!!
♦️ای کاش پیامبر اکرم (ص) را به اندازه شریعتی، اقبال و منتظری قبول داشت!
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این گرانیها اتفاقی نیست!
⚠️ هدف ایجاد آشوب و تداوم مذاکرات است...
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
🔴 ❌ رحلت یا شهادت
🔹 ماجرای شهادت رسول خدا در منابع تاریخی بازتاب ندارد اما در منابع روایی ما و اهل سنت بازتاب دارد. در منابع زیادی از جمله مستدرک حاکم نیشابوری مسموم شدن رسول گرامی اسلام مطرح شده است. در بین منابع شیعی هم همین موضوع انعکاس دارد.
🔷 در منابع شیعی حدیثی داریم که می فرماید: «ما منا الا مسموم او مقتول» ما اهل بیت با سم یا قتل از دنیا می رویم . لذا از این دیدگاه پیامبر هم شهید شده است. البته این نگاه نگاه تاریخی نیست و کلامی – حدیثی است.
🔷 از امام حسن (ع) نقل شده است که فرمودند: «إنی أموت بالسم کما مات رسول الله» من با سم کشته خواهم شد همانطور که رسول خدا به شهادت رسیده است.
🔶ما یک مشکل بزرگی که داریم این است که برخی از منابع خودمان را خودمان در موقع چاپ تحریف می کنیم. تحریف منابع ما با تحریف منابع اهل سنت یک تفاوت دارد. ما از ترس و رعایت برخی مسائل و آن ها از ترس فاش نشدن تحریف می کنند.
🔶اساسا این که بگوییم پیامبر خدا شهید شده است در بین شیعه و سنی بسیار طرفدارد دارد اما اختلاف اصلی در موضوع قاتل و کیفیت قتل است.
🔶در منابع اهل سنت؛اهل سنت عموما قائل به شهادت رسول خدا هستند اما شهادت را انداخته اند بر گردن مسموم شدن پیامبر (ص) در خیبر
🔶 پیامبر از روز اول تا روز آخر دائما در حال ترور شدن بودند حتی داریم در شعب ابی طالب که رسول خدا در شب چند بار جایشان را عوض می کردند تا ترور نشوند.
⚠️در نقل های حاکی از ترور پیامبر در غزوه تبوک نوشته اند «ارادوا قتل النبی فی غزوة تبوک» که البته اسم افراد ترور کننده را هم آورده اند .
🔶مطالعه نحوه شهادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم را به عهده مخاطبان می گذاریم تا با مراجعه به منابع معتبر اهل سنت و تشیع به پاسخ سوال خود برسند.
✍نویسنده: مهدی شایسته
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥افول یک ابرقدرت
ریچارد ولف،مشاور سابق ترامپ اقتصاددان و استاد دانشگاه ماساچوست
اینگونه وضعیت امریکا را تشریح می کند.
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ترس آمریکاییها از انتقام خون حاج قاسم
🔹امیر عبداللهیان: آمریکاییها در ترور سردار سلیمانی دو خطا کردن یکی هدف قرار دادن خودرو سردار و خطای دیگر هدف قرار دادن خود سردار، انتقام خودرو با شلیک ۱۳ موشک گرفته شد ولی انتقام خون سردار سلیمانی بزرگتر از آن است و خود آمریکاییها می دانند و می ترسند.
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
🔴 چهار پرسش برای یک قول ناقص‼️
🔻 اخیراً جناب روحانی اقدام به بیان بُرشی از سخنان امام حسن(ع) در روزهای پذیرش صلح با معاویه نمودهاند! ؛ این سخنان از چند جهت قابل نقد است!
1⃣ عبرت تاریخی تحمیل صلح به امام حسن(ع) چهره متوحّش خود را در کربلا نشان داد.
🔹اولین پرسش: جناب روحانی تئوری جنابعالی برای اینکه صلح به اصطلاح حسنی امروز به مسلخ عاشورا نیانجامد چیست؟ بفرمایید که با کدامین تئوری و تضمین، این صلح پیشنهادی به مسلخ عاشورایی دگر از سوی استکبار نمیانجامد؟ مراقب باشیم چرا که تاریخ نشان داده است خورانندگان جام زهر صلح به امام حسن(ع) در کربلا در صف همان کسانی بودند که آن فجایع را رقم زدند!
2⃣ معاویه توافق را نقض کرد. پرسش دوم این است که پس از این نقض فاحش ، چه جریانی باعث شد که وقاحت این بدعهدی، گریبان معاویه را نگیرد؟ چرا این بدعهدی باعث بیداری امّت و دیدن دست چدنی معاویه نشد؟ پاسخ روشن است، چون در کنار قدرت رسانه ای کاخ سبز ، پیشنهاد دهندگان این صلح تحمیلی جای عبرت گرفتن با تحریف واقعیت خواسته و ناخواسته معاویه را تطهیر و ظلم معاویه را به یک پُلتیک ساده تقلیل دادند!
3⃣ پرسش سوم: جناب روحانی در این تطبیق تاریخی آمریکا و اسرائیل را در جایگاه معاویه نشاندهاند که متظاهر به اسلام و پیامبر(ص) بود یا در جایگاه یزید؟! قطعا پیداست که برای ترامپ قمارباز و اسرائیل کودککش وجهی معاویه بودن قائلند نه یزیدی بودن! ؛ تصریح بفرمایند با کدام وجه و با کدامین استناد و تحلیل؟!
4⃣ اما پرسش پایانی : آیا تاریخ برای ویران ساختن مجدد تاریخ برسر اهل حق است یا درس و عبرت گرفتن از آن ؟
🖌 #جواد_زروندی
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
#سرخط| درباره پیروی از اکثریت
🔴 #مهم | از صلح عافیت اندیشانه تا صلح قهرمانانه‼️
🖌 #محسن_مهدیان
🔻 #زمانـه| آقای رئیس جمهور در اظهارنظری که با واکنش های بسیاری مواجه شد اظهار داشت امام حسن چون اکثریت جامعه خواستند صلح کردند. برداشت غالب مخاطبین از سخنان رئیس جمهور تعریض بر مذاکره بود هرچند صراحت نداشت.
🔹 از فرامتن عبور کنیم. سخنان رئیس جمهور متاسفانه تناقض آمیز است و احتمالا فردا تعبیر دیگری دارند. شاید هم متناسب با واکنش ها توضیح جدیدی داشته باشند. مهمتر اینکه اکثریت که هیچ، بعید است اقلیت دلسوزی باشند که از مذاکره با اوباش حاکم بر آمریکا دفاع کنند. با این حال اصل کلام قابل تحلیل است.
🔻 نقطه کانونی این سخنان در صلح و جنگ نیست. اصل مساله در نحوه مواجهه امام با خواست اکثریت است. سوال اینست: " امام جامعه چه میزان با خواست اکثریت همراهی می کنند؟ مثلا آیا ممکن است در شراط جنگی تن به صلح دهند؟"
🔹 پاسخ به این گزاره مثبت است. امام حسن به خواست اکثریت جامعه تن دادند. امیرالمومنین وقتی با خواست ۲۰ هزار جاهل شمشمیر به دست در سپاهش مواجه شدند به حکمیت تن دادند. رهبرانقلاب نیز با اینکه فرمودند به مذاکره خوش بین نیستم اما با خواست جامعه برای مذاکره همراهی کردند. پس اصل حرف درست است. اما یک اختلاف ظریف در "همراهی مدبرانه" با "پیروی پوپولیستی" وجود دارد.
🔹یک پدر وقتی با اشتباه فرزندش مواجه شود ممکن است موقتا با او همراهی کند. این تدبیر خودش تعلیم است. به سخن دیگر مدارای مرشد گونه با خطای فرزند در نهایت به رشد او منجر می شود. به همین جهت رهبرانقلاب ماجرای مذاکره با آمریکا را نرمش قهرمانانه دانستند و همین نرمش را هم مبارزه تلقی کردند.
🔹 رهبری در ماجرای صلح امام حسن(ع) فرمودند حضرت با صلح تنها سبک مبارزه را تغییر دادند. با این توضیح بین کسی که پوپولیستی پشت سر مردم حرکت می کند و با هرهری مذهبی و تذبذب اعتقادی، اباحه گری سیاسی را ترویج می کند، با امام و رهبری که مرشد گونه و معلم وار با جامعه مدارا می کند تا مردم تجربه کنند و آگاهانه تصمیم بگیرند، تفاوت است.
🖌 #سرخط_تحلیلے| گرچه ظاهر "صلح عافیت اندیشانه" با "صلح قهرمانانه" یکی است، اما از اولی کرنش مقابل اهریمن و استیصال سیاسی و دویدن به آغوش دشمن در می آید و از دومی تنها مبارزه و استقامت!
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
🌹امشب به عشاق حسین، زهرا دهد مزد عزا
🍃یک عده را درمان دهد، یک عده بخشش در جزا
🌹یک عده را مشهد برد، یک عده را دیدار حج
🍃باشد که مزد ما شود، تعجیل در امر فرج
🌙شبتون حسینی
#آغاز_یک_پایان
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
💎امام علی (ع) :
❌چه زشت است برای انسان!
که ظاهری #موافق و #همسو و #باطنی دو رو داشته باشد.
📚غررالحکم، باب الباطن
#حدیث_روز
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
💠تاثیر لقمه حرام بر افکار و مواضع
✍️در زمان متوكل عباسي، يك عالم مقدس به نام "شريك"، با دربار ارتباط پيدا كرد. متوكل از او تقاضا كرد كه قاضي القضات شود. او با كمال شهامت گفت: دستگاه تو ظلم است و آن رياست را نپذيرفت. گفت: لااقل معلم فرزندانم باش. گفت: آن هم اعانت به ظلم است و نمي پذيرم. متوكل گفت: پس شام ميهمان ما باش . شريك كه بهانه اي براي مخالفت نداشت، شام سلطنتي را خورد و به خانه رفت.
وقتي به خانه رفت، افكار انحرافي در اثر خوردن مال حرام، در او رخنه كرد . ... فكر و توجيه شيطاني به سراغ او آمد. گفت: اگر من مقام قضاوت را بپذيرم ، مي توانم از اين طريق، خدمتي به خلق خدا بكنم. وسوسه شيطان او را فراگرفت و رياست قوه قضائيه حكومت متوكل را در نظر او امري مقدس جلوه داد. سپس با خود گفت: اگر من بتوانم فرزندان متوكل را تربيت كنم، ارزشمند است و چرا اين امر مقدس را نپذيرم؟ از شب تا صبح افكار شيطاني را مرور مي كرد و صبح روز بعد به نزد متوكل رفت و هر دو سمت را قبول كرد.
🔸فرازی از سخنان استاد شیخ حسین مظاهری
#موعظه_خوبان
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
#احکام
‼️غیبتِ کودک
💠از جمله شرایط غیبت: غیبت شونده از جهت رشد در حدی باشد که درک میکند.
🔷بنابراین غیبت طفل:
🔺اگر طفل ممیز باشد، بدگویی از او غیبت و حرام است.
🔺اما طفل غیرممیز، مثلا بچهی دو سالهای که ملتفت نیست و از غیبت متأثر نمیشود، غیبت او حرام نیست.
📕منبع: رساله آموزشی امام خامنهای
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83