کانال بصیرت مهدوی
🌹به نام خدا🌹 🌷وصیّت نامه سیاسی الهی امام (ره)🌷 #قسمت_پنجم «.... کرد و بعض آخوندهای بیخبر از مقاصد
🌹به نام خدا🌹
🌷وصیّت نامه سیاسی الهی امام (ره)🌷
#قسمت_ششم
«... ما مفتخریم که ائمه معصومین، از علی بن ابیطالب گرفته تا منجی بشر حضرت مهدی صاحب زمان ـ علیهم آلاف التحیات و السلام ـ که به قدرت خداوند قادر، زنده و ناظر امور است ائمه ما هستند.
ما مفتخریم که ادعیه حیاتبخش که او را «قرآن صاعد» میخوانند از ائمه معصومین ما است. ما به «مناجات شعبانیه» امامان و «دعای عرفات» حسین بن علی ـ علیهماالسلام ـ و «صحیفه سجادیه» این زبور آل محمد و «صحیفه فاطمیه» که کتاب الهام شده از جانب خداوند تعالی به زهرای مرضیه است از ما است.
ما مفتخریم که «باقرالعلوم» بالاترین شخصیت تاریخ است و کسی جز خدای تعالی و رسول ـ صلی اللهعلیه و آله ـ و ائمه معصومین ـ علیهم السلام ـ مقام او را درک نکرده و نتوانند درک کرد، از ما است.
و ما مفتخریم که مذهب ما «جعفری» است که فقه ما که دریای بیپایان است، یکی از آثار اوست. و ما مفتخریم که به همه ائمه معصومین ـ علیهم صلوات الله ـ ، و متعهد به پیروی آنانیم.
ما مفتخریم که ائمه معصومین ما ـ صلوات الله و سلامه علیهم ـ در راه تعالی دین اسلام و در راه پیاده کردن قرآن کریم که تشکیل حکومت عدل یکی از ابعاد آن است، درحبس و تبعید به سر برده و عاقبت در راه براندازی حکومتهای جائرانه و طاغوتیان زمان خود شهید شدند. وما امروز مفتخریم که میخواهیم مقاصد قرآن و سنت را پیاده کنیم و اقشار مختلفه ملت ما در این راه بزرگ....»
#قسمت ششم
@az_khomeini_ta_monji
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️واکنشهای متفاوت رییسی و روحانی به این جمله امام خامنهای:
شرط پیشرفت این است که آمریکاییها نزدیک نشوند...
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
@az_khomeini_ta_monji
🔺وصیت من بر قوای مسلح، بیدار باشید و هوشیار که بازیگران سیاسی و سیاستمداران حرفهای غرب و شرقزده و دستهای مرموز جنایتکاران پشت پرده لبه تیز سلاح خیانت و جنایتکارشان از هر سو و بیشتر از هر گروه متوجه به شما عزیزان است.
@az_khomeini_ta_monji
کانال بصیرت مهدوی
⚜ مصباح پنج | حجاب الفاظ همانا این را بدان که الفاظ و عبارات حجابهای حقایق و معانی هستند و عارف رب
⚜ مصباح شش | زبانِ قاصر
🔺 امام خمینی: اگر حجابهای نورانی و ظلمانی از او برداشته شود تا نهایت دید را میسوزاند. پس چه بزرگ است شأن او و چه والاست سلطنتش. پاک و منزه است پروردگار آسمانهای اسمائی و زمینهای خلقی. چه شگفت است که شبپرهای بخواهد مدح کند خورشیدِ خورشیدهای تابان را و آفتابپرستی بخواهد توصیف کند نور درخشانِ قاهر را! چه اندازه بیان ناتوان و دل و زبان نارساست در این توصیف! «قُلْ لَوْ کانَ الْبَحْرُ مِداداً لِکَلِماتِ رَبّی لَنَفِدَ الْبَحْرُ قَبْلَ اَنْ تَنْفَدَ کَلِماتُ رَبّی؛ بگو اگر دریا برای نگارش کلمات پروردگارم مرکب شود، دریا پایان پذیرد، پیش از آنکه کلمات پروردگارم به پایان رسد.»
📚 #مصباح_الهدایة الی الخلافة و الولایة، ص ۵۸
@az_khomeini_ta_monji
💠به همه ملت به همه قوای انتظامی اطمینان می دهم که امر دولت اسلامی اگر با #نظارت فقیه و #ولایت_فقیه باشد آسیبی بر این مملکت وارد نخواهد شد. گویندگان ونویسندگان نترسند از حکومت اسلامی، و نترسند از ولایت فقیه
#امام_خمینی
#ولایت_فقیه
📚صحیفه نور، جلد ٩، صفحه ١٧١
@az_khomeini_ta_monji
12.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔵 چرایی اندیشه مقاومت #امام راحل در کلام #امام_خامنه_ای
✨و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فیالارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین...
#وعده_الهی
#پیروزی_حق_بر_باطل
#اندیشه_مقاومت_امام
#محور_مقاومت
#ایستادگی
ــــــــــــــــــــــــــــــ