🔰 سخننگاشت | شرارت آمریکا از آبان ۴۳ تا آبان ۹۸ هیچ تغییری نکرده است
👈 آمریکای امروز ضعیفتر و وحشیتر شده است
🔻 رهبر انقلاب : آمریکا از آبان سال ۴۳ که رژیم دستنشاندهی آمریکا در ایران، امام عزیز ما را تبعید کرد، تا آبان سال ۹۸ که الان باشد، هیچ تغییری نکرده؛ آمریکا همان آمریکا است؛ همان گرگصفتیِ آن روز، امروز هم در آمریکا هست؛ همان دیکتاتوری جهانی و بینالمللی، امروز [هم] در آمریکا وجود دارد. آن روز هم آمریکا یک دیکتاتور بینالمللی بود و در مناطق مختلف دنیا ژاندارمهایی داشت، ژاندارم و مزدور این منطقهاش محمّدرضای پهلوی بود، جاهای دیگر هم کسان دیگر بودند؛ امروز هم همان دیکتاتوری وجود دارد، البتّه با شیوههای جدیدتر، با ابزارهای تازهتر؛ همان گرگصفتی، همان دیکتاتوری بینالمللی، همان شرارت، همان حدناشناسی -هیچ حد و مرزی را نمیشناسند- آمریکا همان آمریکا است. بله، امروز آمریکا ضعیفتر شده؛ از سال ۴۳ آمریکا ضعیفتر شده، لکن در عین حال، هم وحشیتر شده هم وقیحتر شده؛ این آمریکا است. ۱۳۹۸/۸/۱۲
🏷 #دیدار_۱۳_آبان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
⭐️رهبرانقلاب:هرقدمی که در راه استواری این انقلاب برمیدارید،یک قدم بظهور حضرت مهدی(عج) نزدیکتر میشوید.
#روز_۱۳_آبان که در تقویم به عنوان روز #مبارزه_با_استکبار و #روز_دانش_آموز نامگذاری شده،
👈یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است.
1⃣ #تبعید_امام_خمینی(ره) به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳
2⃣ ۱۳ آبان ۱۳۵۷ که رژیم پهلوی به کشتار
دانش آموزانی که برای اعتراض به سمت دانشگاه تهران حرکت کرده بودند پرداخت که به همین خاطر این روز بعد از انقلاب اسلامی، #روز_دانشآموز نام گرفت
3⃣ و #تسخیر_لانه_جاسوسی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ عنوان این سه واقعه تاریخی است
که نمیتوان هیچ یک را از نظر اهمیت نسبت به دیگری اولی تر دانست چرا که هر کدام در دوره وقوع تاثیر گذاری خاص خود را داشته و شرایط را به نحوی تغییر دادهاند.
#سیزده۱۳_آبان
👊 #مرگ_بر_آمریکا
هدایت شده از کانال خوشبختی 🌹
سلام 🌹
صبح تون پر از نغمه های 💜
خوش
پر از مهربانی و نیکی
خدا رو در گوشه قلبت💜
جای بده
وعاشقانه لحظه ها را
زندگی کن 💜
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم ( روز ملی مبارزه با استکبار )
🌳اولین شرط ایمان ؛ مجاهدت و مبارزه است ودر راس مبارزه ؛پیکار ودرگیری با مستکبران عالم است.
وَ لَقَدْ بَعَثْنا في كُلِّ أُمَّةٍ رَسُولاً أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوت(نحل/36)
وَ الَّذينَ اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ أَنْ يَعْبُدُوها وَ أَنابُوا إِلَى اللَّهِ لَهُمُ الْبُشْرى فَبَشِّرْ عِبادِ (17/زمر)
فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ يُؤْمِنْ بِاللَّهِ فقد استَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقى(بقره/ 256)
🌳و لَقَدْ بَعَثْنا في كُلِّ أُمَّةٍ رَسُولاً أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوت(نحل/36)
پیامها:
1- دعوت به توحيد و مبارزه و درگیر شدن با طاغوتها ومستکبران، در رأس برنامه پيامبران بوده است.«اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ»
2- خداپرستى با پذيرش سلطهى طاغوتها و مستکبران، نمىسازد. «اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ»
3- شرط اول عبادت و بندگی خدا، مبارزه و درگیری با طاغوتهاست «اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ»
🌳و الَّذينَ اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ أَنْ يَعْبُدُوها وَ أَنابُوا إِلَى اللَّهِ لَهُمُ الْبُشْرى فَبَشِّرْ عِبادِ (17/زمر)
پیامها:
1- از اوصاف مؤمنان و بندگان خالص خدا مبارزه با طاغوتها و مستکبران عالم ست. «اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ ... فَبَشِّرْ عِبادِ»
2- مبارزه و درگیری با مستکبران، مقدّمه توجّه به خداست. «اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ»)، ( «أَنابُوا إِلَى اللَّهِ»
3- شرط پذیرش توبه، مبارزه با طاغوتهاست و اطاعت از طاغوت مانع انابه و توبه است.«اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ»)، ( «أَنابُوا إِلَى اللَّهِ»
🌳فمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ يُؤْمِنْ بِاللَّهِ فقد استَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقى(بقره/ 256)
پیامها:
1- اسلام با استكبار سازش ندارد. «يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ»
2- تا طاغوتهاومستکبرین عالم محو نشوند، توحيد جلوه نمىكند. اوّل باید با طاغوتها و مستکبران مبارزه کرد؛ بعد ايمان به خدارا تبلیغ کرد. «فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ يُؤْمِنْ بِاللَّهِ» « لااله الا الله»
3- كفر به طاغوت و ايمان به خدا بايد دائمى ومستمر باشد. «يَكْفُرْ»، «يُؤْمِنْ» فعل مضارع نشانهى تداوم است.
🔻سیاسیترین موضوع، معنویترین موضوع است!
🔻«مرگ بر آمریکا» یعنی ریشهکنیِ فقر!
◻️یکی از مهمترین راههای افزایش معنویت، «توجه به مسائل سیاسی» است. بالاترین پاداشهای معنوی در امور اجتماعی است؛ نه در امور فردی!
◼️هیچکسی با نماز شب و مناجات و «دعا برای موضوعات فردی» آنچنان نمیتواند رشد معنوی کند که در مناجات و «دعا برای جامعۀ اسلامی و امور سیاسی» میتواند تقرب پیدا کند.
◻️تا وقتی ارتباط معنویت و سیاست را درک نکنیم، دچار انواع سکولاریزم خواهیم بود. سکولاریزم فقط این نیست که «دیانت» را از سیاست جدا بدانیم؛ همینکه «معنویت» را از سیاست جدا بدانیم، قدمی بهسوی سکولاریزم است.
◼️انقلابیگری و دلسوزی برای جامعه، بالاترین و بهترین عبادتهاست. پیامبر(ص) میفرماید: عابدترین مردم کسی است که دلسوزترین فرد برای جامعۀ اسلامی باشد.
◻️وقتی صدقهدادن و کمک به یک فقیر اینقدر ثواب دارد، اگر برای ریشهکن کردن فقر اقدام کنیم، حتماً خیلی بیشتر ثواب دارد! اما ریشهکن کردن فقر با چیست؟ همین «مرگ بر آمریکایی» که میگویید یعنی ریشهکن کردن فقر.
👤علیرضا پناهیان
🚩نماز جمعه تهران- ۹۷.۰۳.۰۴