روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹👇 تهران صحنه نمایش قدرت خدا در مقابل همه ستمگران عالم بود
تهران در مقابل همه جهانخواران ایستاد و فریا مرگ بر زورگویان عالم سرداد
[سوره الحج (22): آيات 73 تا 74]
يا أَيُّهَا النَّاسُ ضُرِبَ مَثَلٌ فَاسْتَمِعُوا لَهُ إِنَّ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ لَنْ يَخْلُقُوا ذُباباً وَ لَوِ اجْتَمَعُوا لَهُ وَ إِنْ يَسْلُبْهُمُ الذُّبابُ شَيْئاً لا يَسْتَنْقِذُوهُ مِنْهُ (73)
اى مردم! مثلى زده شده است، پس به آن گوش فرا دهيد، همانا كسانى كه به جاى خداى يكتا مىخوانيد، هرگز نمىتوانند مگسى بيافرينند، هر چند براى اين كار اجتماع كنند، و اگر آن مگس چيزى از آنان بربايد، نمىتوانند از او بازستانند،
🌹👇پيامها:
1- ای مردم در مثالهاى قرآنى، دقّت و توجّه كنيم. «فَاسْتَمِعُوا لَهُ»
2- اگر همه دیکتاتورها و قدرتها جمع شوند، نمىتوانند یک پشه خلق كنند. «لَنْ يَخْلُقُوا ذُباباً وَ لَوِ اجْتَمَعُوا لَهُ»
3- تمام دیکتاتور ها و زورگویان و قدرتهای سلطه گر اگر جمع شوند نمی توانند از پشه چیزی بستانند.«لا يَسْتَنْقِذُوهُ مِنْهُ»
4- این قدرتها که نمی توانند یک پشه خلق کنند ویا اگراز قدرتها چیزی بستانند نمیتوانند از اوپس بگیرند ؛چرا از این قدرتهای پوشالی میترسید . ما بزودى در دلهاى كسانى كه كفر ورزيدند، بيم خواهيم افكند. «سَنُلْقِي فِي قُلُوبِ الَّذِينَ كَفَرُوا الرُّعْبَ بِما أَشْرَكُوا بِاللَّهِ» [سوره آلعمران (3): آيه 151]
کانال بصیرت مهدوی
〰🍃🌺✨〰 📖〰✨🌺🍃〰 ❣﷽❣ #زندگی_مهدوی_در_سایه_ی_دعای_عهد ◀️ #قسمت 3⃣ 💠خداشناسی، مقدمه امام
❣﷽❣
#زندگی_مهدوی_در_سایه_ی_دعای_عهد
◀️ #قسمت 4⃣
🌸 👈 1 _ اَللّهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظیمِ؛ ای پروردگار نور بزرگ. 🌸
💠معمولاً زمانی که میخواهند کاری عمرانی را شروع کنند، از شخصیتی دعوت میکنند که کلنگ بزند و افتتاح کند.
💠ما اگر بناست کاری را به نام شخصیتی شروع کنیم، چه بهتر که به نام خدا باشد؛ خدایی که خالق همه چیزاست و نامهای زیبایی دارد.
( (وَلِلَّهِ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَی) ) این آیه سه بار در قرآن تکرار شده که بیان میکند. بهترین اسمها برای خداوند است. در میان اسماء حسنی، کلمه «الله» دربردارنده ی جمیع صفات کمال است؛ یعنی همه چیز در اوست؛ مثل شیر مادر که همه ویتامینهای مورد نیاز نوزاد مثل قند و چربی و آب و فسفر در آن یافت میشود و یک غذای کامل است. در نامهای خدا کلمه ی «الله» کامل ترین اسم خداست؛ یعنی همه معانی و کمالات در آن هست.
💠بعد از نام «الله» اسم «رب» آمده است. کلمه «رب» به معنای مالک و پرورش دهنده است؛ یعنی «الله» هم صاحب است و هم پرورش دهنده. وتکرار این وصف در این دعا نشان اهمیت این کلمه است. در قرآن هم نام «رب» زیاد ذکر شده است که حدود نود بار است. بیشترین نامی که در قرآن آمده «الله» و سپس «رَب» است.
💠این نوع تکرارها با بلاغت، منافات ندارد؛ چون موقعیت هایش متفاوت است.ضمن آنکه برای تذکر، تفصیل و تنوع، تکرار لازم است و شیوه ای مناسب برای توجه و تربیت است.
💠اما در ابتدای این دعا، تکرار کلمه رب بی حکمت نیست؛ به ویژه در پنج فراز، این اسم الهی آمده است؛ زیرا ذکر کلمه «رب» و تکرار آن در دعا، درخواستها را با اجابت مقرون میکند.
💠در سوره انبیاء، آیه ۸۹ میخوانیم:
"وَ زَکرِیَّا إِذْ نادی رَبَّهُ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ؛ و زکریّا [را یاد کن] آن گاه که پروردگارش را ندا داد که: پروردگارا! مرا تنها مگذار و [فرزندی به عنوان وارث به من عطا فرما و البتّه که] تو خود، بهترین وارثان هستی."
💠تکرار «رب» در آغاز دعاهای حضرت ابراهیم علیه السلام، نیز مهم و قابل توجه است و نشانه تأثیر آن در استجابت دعا یا یکی از آداب آن است.
💠در سوره ابراهیم، آیه ۴۱ و ۴۰ میخوانیم:
رَبِّ اجْعَلْنِی مُقِیمَ الصَّلاةِ وَ مِنْ ذُرِّیَّتِی رَبَّنا وَ تَقَبَّلْ دُعاءِ * رَبَّنَا اغْفِرْ لِی وَ لِوالِدَیَّ وَ لِلْمُؤْمِنِینَ یَوْمَ یَقُومُ الْحِسابُ؛پروردگارا! مرا برپادارنده نماز قرار ده و از نسل و ذریّهام نیز. پروردگارا! دعای مرا [نماز و عبادتم را] بپذیر. پروردگارا! مرا و پدر و مادرم و مومنان را در روز قیامت ببخش.
در دعاها، اصرار و تکرار، عجین با کلمه «رب» است؛ مثلا در دعای مجیر حدود هفتاد بار میخوانیم: «أجرنا من النار یا رب؛ پروردگارا! ما را از آتش جهنّم نجات بده». همچنین دعای جوشن کبیر که صد بند دارد، در پایان هر بند آن میگوییم: «خلصنا من النار یا رب».
💠[اما تکرار کلمه «رب» در این دعا شاید بهترین اسم ومناسب ترین نام برای رجعت باشد؛ یعنی خداوند، مالک وپرورش دهنده است و قدرت دوباره زنده کردن را دارد].
#دعای_عهد
#استاد_قرائتی
📚زندگی مهدوی در سایه ی دعای عهد
#ادامه_دارد...
🌺أللَّھُمَ عجِلْ لِوَلیڪْ ألْفَرَجِِِ 🌺
کانال بصیرت مهدوی
💟 #زندگینامه_امام_زمان ♻ #قسمت_سوم دوران زندگی امام زمان حضرت مهدی (عج) به چهار دوره تقسیم می شود:
💟 #زندگینامه_امام_زمان
♻ #قسمت_چهارم
....امام(ع) فرمود: این ابو عمرو، فردی امین و مورد اطمینان من است آنچه به شما بگوید، از جانب من می گوید و آنچه به شما برساند، از طرف من می رساند.
🌻احمد بن اسحاق می گوید: پس از رحلت امام هادی(ع) روزی به حضور امام عسکری(ع) شرفیاب شدم و همان سؤال را تکرار کردم. حضرت مانند پدرش فرمود: این ابو عمرو مورد اعتماد امام پیشین، و نیز طرف اطمینان من در زندگی و پس از مرگ من است. آنچه به شما می گوید از جانب من می گوید و آنچه به شما برساند از جانب من می رساند.
🌿پس از رحلت امام عسکری(ع)، مراسم تغسیل و تکفین و خاکسپاری آن حضرت را، در ظاهر، عثمان بن سعید انجام داد. نیز همو بود که روزی در حضور جمعی از شیعیان به فرمان امام عسکری(ع) و به نمایندگی از طرف آن حضرت، اموالی را که گروهی از شیعیان یمن آورده بودند، از آنان تحویل گرفت و امام در برابر اظهارات حاضران مبنی بر این که با این اقدام حضرت، اعتماد و احترامشان نسبت به عثمان بن سعید افزایش یافته است، فرمود: گواه باشید که عثمان بن سعید وکیل من است و پسرش محمد نیز، وکیل پسرم مهدی خواهد بود. همچنین، در پایان دیدار چهل نفر از شیعیان با حضرت مهدی(ع) –که شرح آن در اوایل این نوشته آمد- حضرت خطاب به حاضران فرمود: آنچه عثمان[بن سعید] می گوید، از او بپذیرید، مطیع فرمان او باشید، سخنان او را بپذیرید، او نماینده امام شماست و اختیار با اوست.
💧تاریخ وفات عثمان بن سعید روشن نیست. برخی احتمال داده اند او بین سال های 260-267 درگذشته باشد و برخی دیگر فوت او را در سال 280 دانسته اند.
⚫️جانشین عثمان:
💐محمد بن عثمان بن سعید عَمری
🌺محمد بن عثمان نیز همچون پدر، از بزرگان شیعه و از نظر تقوا و عدالت و بزرگواری مورد قبول و احترام شیعیان و از یاران مورد اعتماد امام عسکری(ع) بود، چنانکه حضرت در پاسخ سؤال احمد بن اسحاق که به چه کسی مراجعه کند، فرمود: عَمری[عثمان بن سعید]، و پسرش، هر دو، امین و مورد اعتماد من هستند، آنچه به تو برسانند، از جانب من می رسانند، و آنچه به تو بگویند از طرف من می گویند. سخنان آنان را بشنو و از آنان پیروی کن، زیرا این دو تن مورد اعتماد و امین منند.پس از درگذشت عثمان، از جانب امام غایب توقیعی مبنی بر تسلیت وفات او و اعلام نیابت فرزندش، محمد، صادر شد.
💠عبدالله بن جعفر حِمیَری می گوید: وقتی که عثمان بن سعید درگذشت، نامه ای با همان خطی که امام با آن با ما مکاتبه می کرد، برای ما آمد، که در آن ابو جعفر(محمد بن عثمان بن سعید) به جای پدر منصوب شده بود.همچنین امام(ع)، ضمن توقیعی در پاسخ سؤالات اسحاق بن یعقوب، چنین نوشت: خداوند از عثمان بن سعید و پدرش، که قبلاً می زیست، راضی و خشنود باشد. او مورد وثوق و اطمینان من، و نوشتۀ او نوشتۀ من است.
🍀ابو جعفر تألیفاتی در فقه داشته است که پس از وفاتش به دست حسین بن روح، سومین نائب(و یا بدست ابوالحسن سمری،نایب چهارم امام-علیه سلام-) رسیده است.......
ادامه دارد.....
❣أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❣
✂️ از دست این جوانها کار برمیآید💢
رهبر معظم انقلاب:
وجود اینهمه #جوان در کشور، یک ظرفیّت مهمّی است؛ بعضی از #مسئولین ما، در طول زمانها، به این اهمّیّتی نمیدادند؛ بعضیها این را باور نداشتند، اهمّیّت نمیدادند؛ این را که «از دست این جوانها کار برمیآید»، بعضیها قبول نداشتند، باور نداشتند.⛔️
آن روزی که صنعت هستهای کشور شروع به فعّالیّت کرد و به آن اوجی که همه میدانید رسید، بعضیها بودند -حتّی بعضی از دانشمندان ما، بعضی از نسلهای قدیمی ما- که به ما میگفتند «آقا نکنید، فایدهای ندارد، نمیشود، نمیتوانید»؛ بعضیها به خود من نامه مینوشتند و میگفتند نمیتوانید. چرا؟ چون آن کسانی که دستاندرکار بودند، همه تقریباً جوان بودند؛ اکثر آنها در سنین حدود سی سال و کمتر از سی سال بودند؛
✅اینها توانستند.
همان کسانی که منکر بودند، بعداً #اعتراف کردند که «بله، اینها واقعاً توانستند این کار را انجام بدهند».
📗 ۱۳۹۷/۰۱/۰۱
#ما_میتوانیم
🔸 در زمان فتنه، چه چیزهایی لازم است؟!
1. احتیاط و تدبیر
🔸در شرائطى كه دشمن با همهى وجود، با همهى امكاناتِ خود درصدد طراحى يك فتنه است و ميخواهد يك بازى خطرناكى را شروع كند، بايد مراقبت كرد او را در آن بازى كمك نكرد.
خيلى بايد با «احتياط» و «تدبير» و در وقت خودش با «قاطعيت» وارد شد. دستگاه هاى مسئولى وجود دارند، قانون وجود دارد؛ بر طبق قانون، بدون هيچگونه تخطى از قانون، بايستى مُرّ قانون به صورت قاطع انجام بگيرد؛ اما ورود افرادى كه شأن قانونى و سمت قانونى و وظيفهى قانونى و مسئوليت قانونى ندارند، قضايا را خراب ميكند. 19/10/1388
2. بصیرت:
🔸اميرالمؤمنين (عليه الصّلاة و السّلام) در جاى ديگر ميفرمايد: «فانّما البصير من سمع فتفكّر و نظر فأبصر»؛ بصير آن كسى است كه بشنود، گوش خود را بر صداها نبندد؛ وقتى شنيد، بينديشد. هر شنيدهاى را نميشود به صرف شنيدن رد كرد يا قبول كرد؛ بايد انديشيد. «البصير من سمع فتفكّر و نظر فأبصر». نَظَرَ يعنى نگاه كند، چشم خود را نبندد. ايراد كار بسيارى از كسانى كه در لغزشگاههاى بىبصيرتى لغزيدند و سرنگون شدند، اين است كه نگاه نكردند و چشم خودشان را بر يك حقايق واضح بستند. انسان بايد نگاه كند؛ وقتى كه نگاه كرد، آنگاه خواهد ديد.4/8/1389
3. روشنگری و صراحت در تبیین حق
🔸وقتى در داخل محيط فتنه، كسانى با زبانشان صريحاً اسلام و شعارهاى نظام جمهورى اسلامى را نفى ميكنند، با عملشان هم جمهوريت و يك انتخابات را زير سؤال ميبرند، وقتى اين پديده در جامعه ظاهر شد، انتظار از خواص اين است كه مرزشان را مشخص كنند، موضعشان را مشخص كنند. دوپهلو حرف زدن، كمك كردن به غبارآلودگى فضاست؛ اين كمك به رفع فتنه نيست، اين كمك به شفافسازى نيست. شفافسازى، دشمنِ دشمن است؛ مانع دشمن است. غبارآلودگى، كمك دشمن است. ۱۳۸۸/۱۰/۲9
4. شناخت زمان؛ عمل بهنگام
🔸لحظه را بايد شناخت، نياز را بايد دانست.
فرض بفرمائيد كسانى در كوفه دلهاشان پر از ايمان به امام حسين بود، به اهلبيت محبت هم داشتند، اما چند ماه ديرتر وارد ميدان شدند؛ همهشان هم به شهادت رسيدند، پيش خدا هم مأجورند.
اما كارى كه بايد بكنند، آن كارى نبود كه آنها كردند؛ لحظه را نشناختند؛ عاشورا را نشناختند؛ در زمان، آن كار را انجام ندادند.
اگر كارى كه توابين در مدتى بعد از عاشورا انجام دادند، در هنگام ورود جناب مسلم به كوفه انجام ميدادند، اوضاع عوض ميشد؛ ممكن بود حوادث، جور ديگرى حركت بكند. شناسائى لحظهها و انجام كار در لحظهى نياز، خيلى چيز مهمى است. ۱۳۸۸/۱۰/۲9
5. دعوت همگان به وحدت
🔸حضرت نوح نبىاللَّه (على نبيّنا و عليه السّلام) به فرزندش فرمود: «يا بنىّ اركب معنا و لا تكن مع الكافرين».
نظام اسلامى هم تأسياً به حضرت نوح، به همه ميگويد: بيائيد با ما باشيد، بيائيد وارد اين كشتى نجات شويد، «ولاتكن مع الكافرين». هدف و مبنا اين است. ما هيچ كس را از نظام بيرون نميكنيم؛ اما كسانى هستند كه خودشان، خودشان را از نظام بيرون ميكنند؛ خودشان را از نظام خارج ميكنند.6/12/1388
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله ناصری:
مقام معظم رهبری تماما امیدشان امام زمان هستند. از هیچ چیزی هم پروا ندارند.
مرجعشان ایشان هست...
1_136688612.mp3
4.42M
⚠️آهنگ « #علی_برکت_الله »
بمناسبت گران شدن #بنزین
تقدیم به هواداران روحانی..
🎙خواننده: روحالله هروینژاد
🔴شعر: علیرضا قزوه
🔵به آتش کشیدند اندیشه ی هسته ای را...پریدند از روی آتش که ریفائیوس و ظریف و فریدون..و خندید شیطان به سیمان والله و تالله قلب راکتور..اندیشه های اپیکورد..و بزمجه هایی که ترسیده بودند و شیخی که فرمود؛ #علی_برکت_الله
باولایت💚 تاظهور
@ba_velayat_ta_zohoor
#یاد_یار 🌺
#قسمتی_از_وصیت_نامه
💟…… خداوندا! تو خود دانی که در این دل شب، در قلبم چه می گذرد و چه رازهایی از این قطره گندیده را در قلبم نهادی، تو خود گواهی که می خواهم بفهمم این موجود قطرهای هیچ نیست.
💢 آهای انسان! بیا درگوشه ای از زمین خداوند، پاسی از شب را تفکر کن که توی ضعیف ذلیل و بیچاره بیچیز چرا این جا آمدی؟ اگر ماموریتی داشتی انجام ده و گرنه جواب «چرا» را بده.💖
🌹 شهید محمدزمان ولی پور🌹
🕊جهت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج) و هدیه به روح مطهر شهید صلوات 🕊
#اللهم_صلی_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
باولایت💚 تاظهور
@ba_velayat_ta_zohoor