روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹آموزش درس استقامت و بصیرت برای مومنین دربیان داستان انبیاء (کشاکش دو جریان حق و باطل )
[سوره هود (11): آيه 120]
وَ كُلاًّ نَقُصُّ عَلَيْكَ مِنْ أَنْباءِ الرُّسُلِ ما نُثَبِّتُ بِهِ فُؤادَكَ وَ جاءَكَ فِي هذِهِ الْحَقُّ وَ مَوْعِظَةٌ وَ ذِكْرى لِلْمُؤْمِنِينَ (120)
و هر يك از سرگذشت انبياى (قبلى)، كه براى تو بازگو كرديم، چيزى است كه دلت را بدان محكم گردانيم، و در اين (اخبار)، براى تو حقايق و براى اهل ايمان، پند و تذكّرى آمده است
🌳🌹قصّه هايى از كشاكش حقّ و باطل كه در سراسر تاريخ پيامبران و پيروان گمراه آنان به چشم می خورد و قرآن آنها را بيان كرده است، به مومنین توان تحمّل دشواريهاراآموزش می د هد.
" وَ كُلًّا نَقُصُّ عَلَيْكَ مِنْ أَنْباءِ الرُّسُلِ ما نُثَبِّتُ بِهِ فُؤادَكَ ..." هر خبرى از اخبار پيامبران را برايت حكايت می كنيم تا تو را قويدل گردانيم ؛ و آن را در راهى كه براى دعوت به سوى حق و نهضت عليه ريشه هاى فساد پيش گرفتى و در تحمل آزار از امتت ؛قوى و استوار سازيم.
🌹آیه الله جوادی آملی : تفسیر سوره مبارکه هود جلسه120
اينكه فرمود ﴿نثبت به فؤادك﴾ اين چنين نيست كه مخصوص وجود مبارك پيغمبر (صلّي الله عليه و آله و سلّم) باشد امت اسلامي هم در اين فايده سهيماند اگر كسي اين برنامهها را اطاعت كند كامياب ميشود و اگر تمرد كند سقوط ميكند
اگر فرمود ﴿فاستقم كما امرت و من تاب معك﴾ به قرينه ﴿و من تاب معك﴾ ميتوان استظهار كرد كه اين ﴿ما نثبت به فؤادك﴾ و «فؤاد من تاب معك »هرکس همراه تو مستقيم باشند اين قصص در تثبيت فؤاد آنها سهم تعيين كننده دارد براي اينكه هم تو مأمور به استقامتي هم پيروان تو
کانال بصیرت مهدوی
❣﷽❣ #زندگی_مهدوی_در_سایه_ی_دعای_عهد ◀️ #قسمت 4⃣ 🌸 👈 1 _ اَللّهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظیمِ؛ ای
❣﷽❣
#زندگی_مهدوی_در_سایه_ی_دعای_عهد
◀️ #قسمت 5⃣
🌸 👈 2 _ وَ رَبَّ الْکرْسِیِّ الرَّفیعِ؛ ای پروردگار کرسی بلندمرتبه.🌸
⏪کرسی کنایه از قدرت، سلطه، تدبیر، هدایت و اداره کامل جهان است. در زبان فارسی هم، بر تخت نشاندن یا بر تخت نشستن، یعنی بر اوضاع مسلّط شدن و قدرت و حکومت را به دست گرفتن است.
⏪ البتّه ممکن است «عرش»، کنایه از جهان ماورای ماده و «کرسی» کنایه از جهان مادّه باشد؛ چنانکه در آیةالکرسی میخوانیم: «وَسِعَ کرْسِیُّهُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ».
⏪امام صادق علیه السلام کرسی را علم خداوند معرفی میفرماید: "سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام عَنْ قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ: «وَسِعَ کرْسِیُّهُ السَّماواتِ وَالارْض» قَالَ: «عِلْمُهُ».
⏪امام صادق علیه السلام در حدیث دیگری از قول پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم میفرماید: کرسی، نام جهانی بس وسیع است، تا آنجا که آسمانها و زمین نسبت به آن، چون حلقه انگشتری است.
⏪در مجموع، روایات درباره کرسی، مختلف است و همان طوری که امام صادق علیه السلام درحدیثی بیان فرموده، این مسئله، از علومی است که به جز خدا کسی آن را نمی داند.
#دعای_عهد
#استاد_قرائتی
📚زندگی مهدوی در سایه ی دعای عهد
#ادامه_دارد...
🌺أللَّھُمَ عجِلْ لِوَلیڪْ ألْفَرَجِِِ 🌺
کانال بصیرت مهدوی
💟 #زندگینامه_امام_زمان ♻ #قسمت_چهارم ....امام(ع) فرمود: این ابو عمرو، فردی امین و مورد اطمینان من
💟 #زندگینامه_امام_زمان
♻ #قسمت_پنجم
🌹یاران امام زمان:
..... محمد بن عثمان، حدود چهل سال عهده دار سفارت و وکالت امام زمان بود و در طول این مدت، وکلای محلی و منطقه ای را سازماندهی و بر فعالیتشان نظارت می کرد و به ادارۀ امور شیعیان اشتغال داشت. توقیع های متعددی از ناحیۀ امام(ع) صادر، و توسط او به دیگران رسید. او سرانجام در سال 304 یا 305 درگذشت. او پیش از مرگ از تاریخ وفات خود خبر داده بود و دقیقاً در همان تاریخی که گفته بود، درگذشت.
💠جانشین محمدبن عثمان ابن سعید عمری
⚜️ابوالقاسم حسین بن روح نوبختی
در روزهای آخر عمر ابو جعفر، گروهی از بزرگان شیعه نزد او رفتند. او گفت: چنانچه از دنیا رفتم، به امر امام(ع)، جانشین من و نائب امام ابوالقاسم حسین بن روح نوبختی خواهد بود. به او مراجعه کنید و در کارهایتان به او اعتماد نمایید.
حسین بن روح، از دستیاران نزدیک نائب دوم بود و عَمری از مدتها پیش، برای تثبیت امر نیابت او زمینه سازی می کرد و شیعیان را جهت تحویل اموال، به او ارجاع می داد و او، رابط بین عثمان بن سعید و شیعیان بود.
حسین بن روح، کتابی در فقه شیعه به نام التأدیب تألیف کرده بود. آن را جهت اظهار نظر، نزد فقهای قم فرستاد. آنان پس از بررسی، در پاسخ نوشتند: جز در یک مسئله، همگی مطابق با فقهای شیعه است. بعضی از معاصرین او، عقل و هوش و درایت وی را تحسین کرده و می گفتند: به تصدیق موافق و مخالف، حسین بن روح از عاقلترین مردم روزگار است.
نوبختی در دوران حکومت «مقتدر» خلیفۀ عباسی، به مدت پنج سال به زندان افتاد و در سال 317 آزاد شد. و سرانجام، بعد از بیست و یک سال فعالیت و سفارت، در سال 326 چشم از جهان فروبست
💠جانشین ابوالقاسم حسین بن روح نوبختی
⚜️ابوالحسن علی بن محمد سَمَری
به فرمان امام عصر و با وصیت و معرفی نوبختی، پس از حسین بن روح، علی بن محمد سمری منصب نیابت خاص و ادارۀ امور شیعیان را عهده دار گردید.
سمری از اصحاب و یاران امام عسکری(ع) است. او تا سال 329 که دیده از جهان فرو بست، مسئولیت نیابت و وکالت خاص را به عهده داشت. چند روز پیش از وفات او توقیعی از ناحیۀ امام به این مضمون خطاب به وی صادر شد که به شرح زیر می باشد:
📜بسم الله الرحمن الرحیم
ای علی بن سمری! خداوند در سوک فقدان تو پاداشی بزرگ به برادرانت عطا کند. تو تا شش
روز دیگر از دنیا خواهی رفت.....
ادامه دارد......
❣أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❣
🔰 بسیج یعنی این ...
🔻 رهبر انقلاب: افتخار خود من این است که یک #بسیجی باشم؛ سعی کردهام اینجوری عمل کنم. سال آخر ریاست جمهوری -دو، سه ماه مانده بود به آخر ریاست جمهوری من- در یکی از دانشگاهها برای یک جمع دانشجو صحبت میکردم و به سؤالات پاسخ میدادم؛ یکی از سؤالات این بود که شما بعد از ریاست جمهوری قصد دارید چه کار کنید و شغلتان چه باشد؟ گفتم: اگر امام به من بگوید برو بشو رئیس عقیدتی سیاسی فلان پاسگاهِ مرزىِ منتهاالیه جنوب شرقی کشور، من با افتخار میروم آنجا و مشغول خدمت میشوم! اگر این کار از من برمیآید و این کار را از من میخواهند، من حاضرم و به آنجا میروم؛ توطین نفس کردم. این را از باب اینکه شما فرزندان من هستید، به شما دارم میگویم. صحبت پدرفرزندی است؛ نمیخواهم راجع به خودم صحبت بکنم. هر جا و در هر زمانی به شما نیاز هست، آنجا حاضر باشید. این میشود بسیجی؛ بسیج یعنی این.
#شاخصهای_حکومت_نبوی:
✔️ نظامی که پیامبر ساخت، شاخصهای گوناگونی دارد که بین آنها هفت شاخص از همه مهمتر است.
🖋 ۱. معنویت: انگیزه و موتور پیشبرنده حقیقی در نظام نبوی، ایمانی است که از سرچشمه دل و فکر مردم می¬جوشد و دست و بازو و پا با و وجود آنها را در جهت صحیح به حرکت در میآورد.
.
🖋 ۲. قسط و عدل: اساس کار بر عدالت و قسط و رساندن هر حقی به حقدار بدون هیچ ملاحظهای است.
.
🖋 ۳. علم و معرفت: در نظام نبوی پایه همه چیز، دانستن و شناختن و آگاهی و بیداری است. کسی را کورکورانه به سمتی حرکت نمیدهند.
.
🖋۴. صفا و اخوت: در نظام نبوی درگیریهای برخاسته از انگیزههای خرافی، شخصی، سودطلبی و منفعتطلبی مبغوض است و با آن مبارزه میشود. فضا، فضای صمیمت و اخوت و برادری است.
.
🖋 ۵. صلاح اخلاقی و رفتاری: انسانها را تزکیه و از مفاسد و رذائل اخلاقی پیراسته و پاک میکند.
.
🖋۶. اقتدار و عزت: جامعه و نظام نبوی، توسریخور، وابسته، دنباله رو و دست حاجت به سوی این و آن دراز کن نیست؛ عزیز و مقتدر و تصمیمگیر است. .
🖋 ۷. کار و حرکت و پیشرفت دائمی: توقف در نظام نبوی وجود ندارد؛ به طور مرتب حرکت و کار و پیشرفت است. اتفاق نمیافتد که یک زمان بگویند دیگر تمام شد، حال بنشینیم استراحت کنیم!
📖 #انسان_۲۵۰_ساله
مداحی آنلاین - انتظار جمعی - حجت الاسلام عالی.mp3
1.74M
🎧انتظار جمعی
#سخنرانی بسیار شنیدنی👌
🎤حجت الاسلام #عالی
@ba_velayat_ta_zohoor