هدایت شده از عطرِظهورِمولا
4_5800915376963322241.mp3
2.14M
🔹سوره #ملک سوره 67 قرآن کریم
#تفسیر_صوتی_قرآن
#استاد_قرائتی
#تفسیر_نور
⚘تفسیرآیات ۲۵ تا ۲۶ سوره ملک⚘
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
#یاد_یار 🌺
💟موقع رفتنش به او گفتم: «من هیچ وقت نگفتم نرو و هرگز در کارت برای رفتن به سوریه مانع تراشی نکردم. فقط بگو من که همه ی دل خوشیم و همه وجودم تو هستی، بگو چه کار کنم؟»
آن قدر با اهل بیت عصمت و طهارت(ع) ارتباط عمیقی داشت و به آن ها دلداده بود، که گفت: «شما رو به حضرت زینب(س) می سپارم.» و ادامه داد: «یادت هست اون شبِ قدری که من از مسجد برگشتم و شما از تلویزیون با مراسم شیخ حسین انصاریان احیاء گرفته بودی؛»
من کامل یادم بود، آقای انصاریان گفت: «اگر در لحظه آخر عمر چند دقیقه به من فرصت بدهند تا من حرف بزنم، به حضرت زینب کبری(س) عرض می کنم: من نه به نمازهایم، نه به روزه هایم، نه به کتاب هایم و نه به اعمالم دل خوش نکرده ام و فقط به گریه هایی که برای شما کرده ام دل خوشم. خانم جان! من برای شما خیلی گریه کردم.» ...😭
📎به روایت همسر شهید
🌹شهید محمد آژند🌹
🕊جهت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج) و هدیه به روح مطهر شهید صلوات 🕊
#اللهم_صلی_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
#آخرالزمان_در_قران
⭕️ وقتی که در نزد خدا معلوم است
🔹 یکی دیگر از آیاتی که به آخرالزمان اشاره دارد، آیه ٣۶ سوره حجر است. خداوند در این آیه میفرماید: «شیطان گفت: خدایا به من مهلت ده تا روزی که مردم برانگیخته شوند. خدا گفت: به تو مهلت داده شد تا روزی که وقت آن معلوم است.»
🔸 علاوه بر این، آیاتی دیگر نظیر آیه ٨١ سوره اسراء: «بگو حق آمدنی است و باطل از میان می رود؛ به درستی که باطل رفتنی است.» و آیه ٢١ سوره سجده: «و بی تردید آنان را غیر از عذاب بزرگتر (در قیامت) از عذاب نزدیکتر (در دنیا) میچشانیم، باشد که (از فسق و فجور) برگردند.»؛ به مبحث آخرالزمان میپردازند.
🍃أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفَـرَج
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
✨ لوح| رهبرانقلاب: باید از برکت روز بيست و پنجم ماه ذیقعده که روز #دحوالارض است استفاده کرد.
⭕خبرداشتید که نشر *فضائل مولا امیرالمؤمنین علی (ع)*
چکار میکنه! محشره!!
پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم میفرماید اگه فضائل علی علیه السلام رو بگویی ، گناهان زبانت پاک میشود ، اگر بشنوی گناهان گوش هایت، و اگر بخوانی از روی نوشته، گناهان چشمانت، پاک میشود.
حالا این فضیلت مولا علی ع را بخوانید و هم ارسال کنید تا در ثواب نشرش شریک باشید.
افتخار کنید که شیعه علی ع هستید .
💐شاهکار حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام در پاسخ به سوال تکراری💐
جمعیت زیادی دور حضرت علی (علیه السلام) حلقه زده بودند ..
مرد اول
– یا علی ! سؤالی دارم . علم بهتر است یا ثروت؟
حضرت علی(علیه السلام) در پاسخ گفت: علم بهتر است ؛ زیرا علم میراث انبیاست و مال و ثروت میراث قارون و فرعون و هامان و شداد.
مرد دوم
– اباالحسن! سؤالی دارم، میتوانم بپرسم؟
علم بهتر است یا ثروت ؟
حضرت علی علیه السلام فرمود: علم بهتر است؛
زیرا علم تو را حفظ میکند، ولی مال و ثروت را تو مجبوری حفظ کنی . نفر دوم که از پاسخ سؤالش قانع شده بود، همانجا که ایستاده بود نشست.
در همین حال سومین نفر وارد شد، یاعلی علم بهتراست یا ثروت
امام در پاسخش فرمود:
علم بهتر است ؛ زیرا برای شخص عالم دوستان بسیاری است ، ولی برای ثروتمند دشمنان بسیار !
نفر چهارم
– یا علی ! علم بهتر است یا ثروت؟
حضرت علی علیه السلام در پاسخ به آن مرد فرمودند: علم بهتر است ؛ زیرا اگر از مال انفاق کنی کم میشود ؛ ولی اگر از علم انفاق کنی و آن را به دیگران بیاموزی بر آن افزوده میشود.
نوبت پنجمین نفر بود.
یا علی علم بهتر است یا ثروت؟
حضرت علی علیه السلام در پاسخ به او فرمودند : علم بهتر است ؛ زیرا مردم شخص پولدار و ثروتمند را بخیل میدانند، ولی از عالم و دانشمند به بزرگی و عظمت یاد میکنند.
نفر ششم
یا علی ! علم بهتر است یا ثروت؟
امام نگاهی به جمعیت کرد و گفت: علم بهتر است؛ زیرا ممکن است مال را دزد ببرد، اما ترس و وحشتی از دستبرد به علم وجود ندارد. مرد ساکت شد
نگاه متعجب مردم گاهی به حضرت علی و گاهی به تازه واردها دوخته میشد..
در همین هنگام هفتمین نفر
– یا ابالحسن ! علم بهتر است یا ثروت ؟
امام فرمودند : علم بهتر است ؛ زیرا مال به مرور زمان کهنه میشود، اما علم هرچه زمان بر آن بگذرد، پوسیده نخواهد شد.
در همین هنگام هشتمین نفر وارد شد و سؤال دوستانش را پرسید که امام در پاسخش فرمود: علم بهتر است ؛ برای اینکه مال و ثروت فقط هنگام مرگ با صاحبش میماند ، ولی علم، هم در این دنیا و هم پس از مرگ همراه انسان است .
همه از پاسخهای امام شگفت زده شده بودند که،
نهمین نفر هم وارد مسجد شد و در میان بهت و حیرت مردم پرسید:
یا علی ! علم بهتر است یا ثروت ؟
امام فرمود : علم بهتر است ؛ زیرا مال و ثروت انسان را سنگدل میکند ، اما علم موجب نورانی شدن قلب انسان میشود .
نفر دهم
– یا ابالحسن ! علم بهتر است یا ثروت ؟
علم بهتر است ؛ زیرا ثروتمندان تکبر دارند ، تا آنجا که گاه ادعای خدایی میکنند ، اما صاحبان علم همواره فروتن و متواضع اند . فریاد هیاهو و شادی و تحسین مردم مجلس را پر کرده بود.
سؤال کنندگان ، آرام و بیصدا از میان جمعیت برخاستند.
هنگامیکه آنان مسجد را ترک میکردند ، صدای امام را شنیدند که میگفت: اگر تمام مردم دنیا همین یک سؤال را از من میپرسیدند، به هر کدام پاسخ متفاوتی میدادم .
📚کشکول بحرانی، ج۱، ص۲۷.
به نقل از امام علیبنابیطالب، ص۱۴۲.📚
🍃🍂🍃🍂🍃🍂
🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه ال
سلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴
جاااانم فدااای حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام
4_488167378727731860.mp3
3.65M
ترانه ی عشق .... بهانه ی عشق
تو میراث جاودانه ی عشق ❤️
نجوا با امام زمان علیه السلام
بسیار زیبا🌹
اللهم عجل لولیک الفرج
end-10.mp3
9.47M
📗کتاب صوتی
#خون_دلی_که_لعل_شد
قسمت 1⃣1⃣
"زندگینامه و خاطرات رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای از دوران زندان و مبارزه با پهلوی"
💢پاسخ رهبر انقلاب به چهار پرسش اصلی اقتصادی👇
✅نسخه درمان #اقتصاد
✍ مسئلهی اقتصاد و #مشکلات_معیشتی، این روزها بخش مهمی از فکر و ذهن مردم و #فضای_سیاسی و اجتماعی کشور را پر کرده است. برنامهی چندجانبهی دشمن برای #تضعیف_اقتصاد_کشور و #معیشت_مردم از یک سو و تأکیدات مکرر رهبر انقلاب بر اولویت درجهی یک حل مشکلات اقتصادی، چالش چندین سالهای را رقم زده که البته این روزها به نقاط حساس و مشکل خود رسیده است. رهبر انقلاب در ارتباط تصویری اخیر با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مطالبی را بیان کردند که در حقیقت پاسخ به چهار سؤال اصلی جامعهی ایرانی در زمینهی اقتصاد است:
🔹 اول: ریشهی مشکلات اقتصادی در ایران چیست؟
«مشکلات ما حقیقتاً ناشی از این است که خودمان #کمتوجّهی کردیم... مثلاً فرض کنید به #تولید اهمّیّت ندادیم، به #سرمایهگذاری اهمّیّت ندادیم، ناگهان مواجه شدیم با شکست کارخانهجات مِن باب مثال، یا فرض کنید که #مشکلات_تولید در کشور. خب وقتی انسان کار نکند، نتیجهی کار نکردن مشهود است. آنجاهایی که خود ما مسئولین بیتوجّهی کردیم، کمتوجّهی کردیم -در طول سالهای مختلف البتّه- نتایجش این خواهد بود.» ۹۹/۴/۲۲
🔹 دوم: مصادیق #بیماری_اقتصادی کشورمان کدامند؟
«مشکلات اقتصادی که از آن تعبیر کردیم به بیماری، خب عمدهترینش #تورّم است، کاهش ارزش #پول_ملّی است، گرانیهای بیمنطق است، مشکلات بنگاههای تولیدی است، وجود #تحریمهای_خارجی است -که نقش این تحریمها را نباید نادیده گرفت- و نتیجهی اینها هم سختیِ معیشتِ #طبقاتِ_پایین_متوسّط است.» ۹۹/۴/۲۲
🔹 سوم: آیا توانمندی لازم برای عبور از این بیماریهای مزمن اقتصادی وجود دارد؟
«اگر شما کشور را به جسم یک انسان تشبیه بکنید، این مشکلات، همان طور که عرض کردم، به منزلهی بیماری است، منتها خطر بیماری نسبت به همه یکسان نیست... لکن اگر چنانچه این بیمار جوان باشد، توانایی جسمی داشته باشد و بیماریهای زمینهای نداشته باشد، فرضاً ورزشکار و از لحاظ جسمی قدرتمند باشد، این بیماری در او هست، لکن خطر در مورد او زیاد نیست و وقتی طبیب هم با یک چنین بیماری مواجه میشود، با امید بیشتری به سراغ این بیمار میرود. بله؛ کشور بیماریهایی دارد، لکن این بیماریها مواجه است با یک تواناییهایی... این بیماریها هست، لکن #بنیهی_کشور قوی است. چرا میگوییم بنیهی کشور قوی است؟ به خاطر #ظرفیّتهای گستردهای که در کشور وجود دارد.» ۹۹/۴/۲۲
🔹چهارم: راه حل اصلی عبور از مشکلات فعلی اقتصادی کشور چیست؟
«اگر چنانچه این تفکّر و #روحیهی_خوداتّکائی و #اعتمادبهنفْس ملّی -که امروز خوشبختانه عمومیّت پیدا کرده و بخصوص در بین قشر جوان تحصیلکردهی با عزم و اراده رشد پیدا کرده- و این اعتماد به نیروی داخلی در #اقتصاد به همین شکل پیش برود و امیدهای واهیای که گاهی انسان مشاهده میکند به بیرون از مرزها وجود دارد و اقتصاد کشور را شرطی میکند نسبت به تصمیمگیری بیگانگان، اگر چنانچه وجود نداشته باشد یا ضعیف بشود و اعتماد ملّی افزایش پیدا کند، به نظر بنده همهی این مشکلاتی که امروز در اقتصاد وجود دارد قابل رفع و برطرف کردن است. بایستی از این بنیهی قوی کشور استفاده کرد. ۹۹/۴/۲۲