eitaa logo
🇮🇷بصیرت مدیا 🇮🇷
88 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3هزار ویدیو
70 فایل
(أَدْعُوا إِلَی اللَّهِ عَلَی بَصِیرَةٍ) (یوسف: 108) با یقین و اطمینان و از روی بصیرت کامل و معرفتی که حق و باطل را از هم جدا می سازد، به خدا دعوت شوید.
مشاهده در ایتا
دانلود
haj ghasem1 final.mp3
7.2M
🟢اثری زیبا از گروه سرود و تواشیح یاوران ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف (کرکوند_ اصفهان) 🎤باصدای:حسین بهرامی و 🎤گروه سرود یاوران ولیعصر 🎹تنظیم:محمد رحمانی 🎙ضبط : استودیو ولیعصر پیشکش به ارواح طیبه سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش شهیدش رحمت الله علیها شهدا را یاد کنیم با ذکر صلوات و فاتحه 🌹🌹 💔
سپاهان VAR اختصاصی تهیه کرد ⚽️ فدراسیون فوتبال به باشگاه‌ها اعلام کرد که بابت اجاره سیستم VAR برای هر مسابقه باید مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان بپردازند. این مبلغ طبیعتاً با رضایت برخی باشگاه‌های لیگ برتری همراه نبود. ⚽️ فدراسیون به باشگاه‌های لیگ برتری گفت که در صورت تمایل می‌توانند برای خرید این دستگاه‌ها و استفاده اختصاصی اعلام آمادگی کنند و باشگاه سپاهان با توجه به این موضوع اقدام به تهیه یک دستگاه VAR کرد تا به صورت اختصاصی این سیستم را در اختیار داشته باشد. پ ن: بنده مخالف ورزش و ... نیستم ، اما همینا میگن پول کربلا و اربعین و ... رو بدین فقرا !!!😑
پزشکیان: مگر می‌شود کسی که دانش و تجربه ای را ندارد، مسئولیت‌های کلیدی دست بگیرد؟ رسایی: چرا نمیشه، خود شما این کار کردی! حق پرومکس😂😬😂👌👌
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی فاطمیه شهر کرکوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید حاج قاسم سلیمانی: من و آدم‌های خودم من و رفقای خودم من و مریدهای خودم مداح هستم با مریدهای خودم این بی‌حجابه، این باحجابه این این‌جوریه، اون اون‌جوریه این چپه، این راسته این اصلاح‌طلبه، اون اصولگراست چه کسی رو می‌خواهید حفظ کنید؟! من اصلا قبول ندارم در بین بچه‌حزب‌اللهی‌ها بگوییم این آدم با اون شکل و قیافه است...! همون دختر کم‌حجاب، دختر من است، دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعه‌ ماست. فقط رابطه حزب‌اللهی با حزب‌اللهی هیچ معنا ندارد، رابطه حزب‌اللهی با کسی که دینش ضعیف‌تر هست، موضوعیت دارد. باید این کار را بکنیم. جامعه‌ ما خانواده‌ ماست. این‌ها مردم ما هستند؛ بچه‌های ما هستند. باید راه افتاد و رفت توی مردم و جذب کرد؛ این درست است. پ ن:چقدر به حرف حاجی گوش کردیم؟! چندتا رفیق متفاوت داریم که یک قدم به بهتر شدنشون کمک کردیم؟! چند نفر رو جذب کردیم؟! چقدر تاثیرگذار بودیم؟! چقدر نگاهمون این شکلی است؟! اساسا چه نسبتی با حاج قاسم داریم؟!
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی فاطمیه شهر کرکوند
عکس حاج قاسم نقطه اشتراک خیلی‌هاست؛ حتی "غیرمذهبی‌ها" اما وصیت نامه حاج قاسم نقطه شروع "غربال" خیلی‌هاست حتی "مذهبی‌ها "
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی فاطمیه شهر کرکوند
شهید مهدی زین الدین: هرگاه شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله علیه السلام یاد می کنند🥀 صلواتی نثار اباعبدالله الحسین و شهدا و اموات بفرستیم❤️ اللهم صل علی محمدوآل محمدو عجل‌فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی فاطمیه شهر کرکوند
شب آرزوهاست! دعامون فقط این باشه اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 به حق مادرمون فاطمه‌ی زهرا سلام الله علیها ان‌شاءالله .