eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 سرما و انرژی گران، انگلیسی‌ها را به خرید هیزم وادار کرد 🔹کاهش شدید دمای هوا و افزایش افسارگسیخته بهای انرژی در انگلیس باعث افزایش خرید هیزم و استفاده از روش‌های سنتی برای گرم‌کردن خانه‌ها در جزیره شده است. 🔸انجمن صنعت اجاق گاز انگلیس که نمایندگی تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و نصب کنندگان مشعل‌های چوبی را برعهده دارد، گزارش داد که فروش هیزم در سه ماهه دوم و سوم سال ۲۰۲۲ میلادی به ترتیب ۴۰ و ۶۶ درصد افزایش داشته است.
✔️گزارشی از عملیات احیای ثبات ارزی در کشور 🔺رئیس کل بانک مرکزی: 🔹ما یک روز خوب، یک روز معمولی و یک روز ناپایدار را در عملیات احیای ثبات قیمت ارز گذراندیم. 🔹در فرصت آخر هفته تیم بانک مرکزی با بررسی‌ عوامل و رفع اشکالات به مداخله و نرخ‌سازی خود ادامه خواهد داد.
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۴۸۲ قرآن کریم ( آیات ۴۷ تا ۵۴ سوره مبارکه فصلت) ❄️🌹❄️ 🌺 پیامبر (ص) می‌فرمایند: «اَلقَلبُ الَّذی لَیسَ فیهِ شَیءٌ مِنَ القُرآنِ کَالبَیتِ الخَرِبِ» قلبی که در آن چیزی از قرآن نباشد، همچون خانه ویران است. (کشف‌الاسرار میبدی ۷/۴۰۵) 🎙 استاد پرهیزگار
🔰حمله به سفارت آذربایجان در تهران 🔹رئیس پلیس پایتخت: یک فرد صبح امروز با ۲ فرزند خردسال خود وارد سفارت آذربایجان می‌شود و با سلاح گرم اقدام به تیراندازی می‌کند. در این حادثه یک نفر کشته و ۲ نفر مجروح شدند. 🔹فرد مهاجم دستگیر شده و انگیزه خود را مشکلات شخصی و خانوادگی اعلام کرده است.
سکوی افتحار-نگاهی گذرا به دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی در ابعاد مختلف.pdf
حجم: 21.74M
🇮🇷 📝 معرفی کتاب ❄️🌹❄️ ❌ متن کامل «سکوی افتخار دستاوردهای ۴۰ساله انقلاب اسلامی ایران-سال انتشار ۱۳۹۷» ✅ ؛ بالنده ومقتدر؛ چون کوه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به غزه 🔹جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی بامداد روز جمعه در واکنش به حمله راکتی گروه‌های مقاومت فلسطین، بخش‌هایی از نوار غزه را بمباران کرده‌اند. 🔹منابع خبری فلسطین گزارش دادند که پدافند ضد هوایی مقاومت با هواپیماهای اسرائیلی در جریان حملات بامداد امروز به نوار غزه مقابله کرده و به سمت آن‌ها آتش گشوده است. 🔹از سوی دیگر، گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این حمله هوایی رژیم اسرائیل، به سمت شهرک‌های مجاور نوار غزه (جنوب فلسطین اشغالی)، چند فروند راکت شلیک کردند. 🔹پایگاه خبری عبری زبان «انتلی تایمز» اعلام کرد که گروه‌های مقاومت در نوار غزه تهدیدات خود را عملی کرده و هم اکنون در حال حمله راکتی به عسقلان در پاسخ به کشتار جنین هستند.
امکان تماس تصویری در ۳ پیامرسان ایرانی وزیر ارتباطات: 🔹امکان تماس صوتی و تصویری با کیفیت در پلتفرم‌های ایرانی بله، روبیکا و سروش پلاس وجود دارد. 🔹هنوز همه مردم از امکانات پیام رسان‌های داخلی اطلاع کافی ندارند و از این جهت لازم است مدیران این پلتفرم ها در خصوص معرفی توانمندی و امکانات آنها به عموم مردم تدبیر جدی کنند. ️ 🔹البته چندین پلتفرم و سرویس خارجی هم مثل ایمو، گوگل میت، اسکایپ و غیره برای برقراری تماس تصویری در دسترس هستند.
14.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | تیک‌تاک انتقام! ❄️🌹❄️ ✊جلوه‌هایی از حرکت‌های مقدس و بهنگام مسلمانان جهان در برائت و محکومیت هتک حرمت چندباره قرآن در کشورهای صهیونیستی اروپایی...
451.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 آموزش دیده برای دروغ و فریب! ❄️🌹❄️ 🔻در کتاب خاطرات مایک پمپئو روایت‌هایی درخصوص ایران منتشر شده 🔸آنچه پمپئو گفته چه ما را خوشحال کند و چه عصبانی، چه خوشایند باشد و چه ناخوشایند، قطعا قابل اعتماد نیست… 🔺فراموش نکنیم پمپئو آموزش دیده برای دروغگویی، تقلب و دزدی
✔️جلسه وزیر خارجه و وزیر کشور در خصوص حادثه در سفارت باکو/ ضارب با انگیزه کاملا شخصی اقدام به تیراندازی کرده 🔹امیرعبداللهیان و وحیدی وزرای خارجه و کشور با توجه به حادثه پیش آمده در سفارت جمهوری آذربایجان در تهران اهداف و انگیزه مهاجم مسلح را مورد بررسی قرار دادند. 🔹بر اساس شواهد و مشاهدات اولیه ، ضارب با انگیزه کاملا شخصی اقدام به تیراندازی کرده است. 🔹تدابیر امنیتی لازم برای ادامه فعالیت طبیعی سفارت و دیپلمات‌های جمهوری آذربایجان در تهران اتخاذ گردیده و اقدامات قضایی و امنیتی برای روشن شدن انگیزه شخصی ضارب در جریان است.
1.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فیلم جدید از لحظه حمله به سفارت آذربایجان