eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥طالقان، یکی از زیباترین شهرهای کشور و منطقه‌ای ییلاقی در بین کوه‌های البرز است که در ناحیه‌ای زیبا و مملو از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی قرار گرفته است.
3.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیف جالب مستندساز زن انگلیسی درباره اربعین پس از تصویربرداری از حرم امام حسین علیه السلام در کربلا
📸 جایگاه ویژه زائر امام حسین در کلام امام سجاد(ع)
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ| أین عمار... 🔰 رهبر انقلاب: من در سال ۸۸، مسئله‌‏ى بصیرت را مطرح کردم؛ عدّه‌‏اى این را مسخره کردند، «بصیرت» را مسخره کردند؛ مسخره نداشت، واقعیّت بود؛ الان هم واقعیّت است. 🗓 ایام سالگرد شهادت جناب عمار یاسر صحابه‌ی راستین پیامبر اعظم و امیرالمومنین (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۹۱ قرآن کریم شامل آیات ۸۰ تا ۸۶ سوره مبارکه نساء 🍃🌹🍃 🌺 امام علی (ع) می‌فرمایند: «مَنِ اتَّخَذَ قَولَ اللهَ دَلیلًا، هُدِیَ اِلَی الَّتی هِیَ اَقوَم» هرکس که سخن خدا را راهنمای خود بگیرد، به استوارترین راه‌ها هدایت می‌شود. (نهج‌البلاغه خطبه ۱۴۷) 🎙 استاد: منشاوی
⭕️اگر در عراق گذرنامه خود را گم کردیم چه کنیم؟ رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه: 💢اگر در عراق گذرنامه خود را گم کردید یا اینکه گذرنامه‌هایتان مخدوش شد باید حتما به مراکز کنسولگری ایران در شهرهای مختلف عراق مراجعه کنید. 💢ایران در کشور عراق در شهرهای بصره، بغداد، کربلا، نجف و سامرا دارای کنسولگری است و زائران در صورت نیاز می‌توانند برای مشکلاتی که در خصوص گذرنامه دارند، به این کنسولگری‌ها مراجعه کنند.
4.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦پاسخ به چند سوال پر تکرار درباره طرح کالابرگ الکترونیکی
✔️از شهریور ۲۰ تا شهریور ۰۲
🔹تاول زدن پا 🔸اگر در طول پیاده‌روی در پای شما تاول ایجاد شد، بهتر است تاول را دست‌کاری نکنید و از ترکاندن تاول‌های پوستی خودداری کنید. درواقع تاول خودش پانسمان خودش است. اگر برای حرکت اذیت و آزاری به همراه داشت، با یک سوزن آن را سوراخ‌کنید و روی آن عسل بگذارید اگر از گاز استریل نیز روی آن استفاده شود خیلی بهتر است.
1.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 حرم مطهر امامزاده جلیل القدر محمد بن علی الهادی(ع) معروف به سید محمد در نزدیکی شهر سامرا در عراق 🔹مرقد سید محمد، برادر امام حسن عسکری (ع) و عمومی امام زمان(عج) در شهر بلد، در ۸۵ کیلومتری شمال کاظمین و ۵۰ کیلومتری جنوب سامرا قرار دارد و از زیارتگاه‌های شیعیان در عراق به شمار می‌رود. معمولاً کسانی که برای زیارت حرم عسکریین به سامرا می‌روند مرقد سید محمد را نیز زیارت می‌کنند. 🔹به گفته میرزا حسین نوری، محدث شیعه، کرامات سید محمد متواتر و نزد اهل سنت هم معروف است؛ بر همین اساس مردم عراق می‌ترسند به نام او سوگند یاد کنند، اگر کسی به برداشتن مالی متهم شود، آن را برمی‌گرداند اما به سید محمد قسم نمی‌خورد.