eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
روزمان را با آغاز کنیم ✳️✳️من شما را تنها نمی گذارم سوره 47. محمد آيه 35 «فَلَا تَهِنُواْ وَتَدْعُواْ إِلَى السَّلْمِ وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَكُمْ وَلَن يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْ » پس سستى نورزید، تا به سازش دعوت كنید، با اینكه شما برترید و خداوند با شماست و هرگز چیزى از (پاداش) اعمالتان را كم نمىكند. درس تفسیر آیت‌الله جوادی آملی برای رئیسی! آیت‌الله جوادی آملی در دیدار اخیرشان با رئیس‌جمهور منتخب، به آیه‌ای از قرآن کریم در خصوص ایستادگی در برابر دشمن و سست نشدن در اداره امور کشور اشاره کرده و گفتند: «این کشور را به‌خوبی می‌توان اداره کرد، ذات اقدس الهی در یک آیه مخمّس و پنج‌ضلعی فرمود: ﴿فَلا تَهِنُوا﴾ به خود سستی راه ندهید. زیر بار صلح و سازش تحمیلی هم نروید که آن سوزش است نه سازش ﴿فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا﴾ این ﴿تَدْعُوا﴾ مجزوم به «لا» است یعنی «لا تدعونّ». ﴿فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَی السَّلْمِ﴾ مبادا زیر بار سازش بروید؛ برای اینکه ظاهرش سازش است باطنش سوز، مبادا این کار را بکنید. این نباید نباید چرا؟ برای اینکه ﴿وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ﴾، شما دست بالا دارید چرا؟ چون ﴿وَ اللَّهُ مَعَکُمْ﴾، وقتی خدا با آدم است. چرا خدا با ماست؟ برای اینکه کار کردیم ﴿وَ لَنْ یَتِرَکُمْ أَعْمالَکُمْ﴾. این آیه پنج‌ضلعی، یک قانون اساسی است و خداوند هم می‌فرماید: وقتی کار کردید من با شما هستم و شما را تنها نمی‌گذارم🌸
✅ یک خبر، یک تحلیل (۱) 🌀 آب در حصار بی تدبیری‼️ 🍃🌻🍃 🔻 تجمعات مردمی در اعتراض به مسئله کم‌آبی و قطع برق در برخی شهرهای مختلف کشور به‌ویژه استان خوزستان خبری است که نه می‌توان از آن به‌سادگی گذشت و نمی‌بایست بر موج برجسته‌سازی آن از سوی برخی جریان‌ها و افراد فرصت طلب و معاند، از پیگیری به‌حق مطالبات و رفع آن غافل شد. 🔹 مسئله‌ای که به‌فوریت می‌بایست از سوی نهادهای نظارتی، امنیتی و مدیریتی با ژرف‌نگری و آسیب‌شناسی تحولات پیش‌آمده و پرهیز از سطحی‌نگری و نادیده‌انگاری مطالبات به‌حق بخش‌های مختلف اجتماعی، نسبت به رفع عاجل آن اقدام نموده تا از بروز حوادث تلخ و غیرقابل‌جبران جلوگیری گردد. 🔺 دراین‌میان رسالت دفاع از خواسته به‌حق مردم و پرهیز از مواجهه احساسی و اغراق آمیز، به عنوان مطالبه جدی از نهادهای مدیریتی و نظارتی می‌بایست در دستور مطالبات جبهه دلسوزان انقلاب قرار گرفته تا فرصت موج سواری و شیطنت معاندین برای تبدیل این تجمعات به آشوب‌های خودساخته علیه نظام، و ذبح مطالبه به حق مردم در رفع مشکل آب در حصار بی تدبیری های موجود، سلب شود. 🔺در اینجا باید مراقب دو چیز باشیم: 1️⃣ از تصاویر اغراق آمیز در فضای مجازی که بخشی از آن بزرگ نمایی و مربوط به گذشته هست و سوءاستفاده هایی که می خواهند از این طريق انجام بدهند. 2️⃣ در فضای حقیقی اگر مطالبه به حقی وجود دارد باید حتما مراقب سوءاستفاده مغرضین باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❇️ ‏سیل کرمان با دو کشته و سه مفقود و سیل آلمان با ۱۲۰ کشته و چند هزار مفقود. ✍️ تیتر و عکس انتخابی بی‌بی‌سی فارسی برای این دو حادثه گویای پروژه ‎جنگ روانی رسانه‌های فارسی‌زبان غربی علیه ایرانیان است. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 سالروز شهادت مظلومانه پیشوای علم و عرفان، امام محمد باقر(ع) تسلیت باد. ▪️من که جا مانده ی آن خار و خصم میدانم ▪️من که از دود گرفته نفسم میدانم ▪️که چه دردیست به صحرا غم بی بابایی ▪️غم گهواره ی خالی و غم لالایی .
541.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 در سالهای اخیر هر بار در ایران سیل جاری می‌شد این فیلم را منتشر می‌کردند و ادعا می‌کردند که خیابان‌های اروپا این چنین است! 🔻در این یک ماه از نیویورک تا لندنِ انگلیس از هلند تا بلژیک و آلمان شاهد سیلاب های شدید در خیابان‌ها و متروها بودیم و حتی مرگ صدها نفری... پس چرا این چنین نشد؟!!! 👈این یعنی برای تحقیر مردم ایران و بد نشان دادن ایران و خوب نشان دادن غرب به انواع دروغ‌ها و عوام فریبی‌ها متوسل شده‌اند.
💢 اهمیت غدیر در کلام 🍃🌻🍃
2.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شلیک گلوله لاستیکی به یک زن از فاصله چندقدمی در لس آنجلس در جریان برپایی یک راهپیمایی اعتراضی در جهت افزایش حقوق قانونی و اجتماعی ترنس ها. ✍️ قوم لوط با این همه حمایت های سیاسی و قانونی که برخوردارند بازهم طلبکارانه به خیابان می آیند!