eitaa logo
بصیرتِ عمار وار
96 دنبال‌کننده
797 عکس
1.9هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️علی لاریجانی: رژیم صهیونسیتی محل جلسه شورای عالی امنیت ملی را کشف کرده بودند و می‌خواستند با بمباران محل جلسه سران قوا و افراد موثر دیگر بعد سراغ رهبری روند اما موفق نشدند؛ مردم هم به صحنه آمدند
♦️علی لاریجانی: پیام‌های تهدیدآمیزی (از سوی موساد) برای برخی مسئولان امنیتی، سیاسی و نظامی ارسال شده بود 🔷برای خود من هم پیامی صادر شد که ۱۲ ساعت وقت دارید از تهران خارج شوید وگرنه به سرنوشت آقایان رشید و باقری مبتلا می‌شود؛ جواب درخوری دادم
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️هایپرسونیک فتاح با سرعت ۱۷۹۰۰ کیلومتر بر ساعت 🔷تحلیل خارجی از نحوه عملکرد این موشک و برخورد در اسرائیل
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ ترامپ خواستار بازداشت افشاگران اطلاعات شکست حمله‌اش به ایران شد 🔷دونالد ترامپ در گفت‌وگویی که با فاکس نیوز داشت درباره افشای اطلاعات شکست حمله‌اش به ایران گفت: ما می‌توانیم بفهمیم چه کسانی بودند. افشاگران باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرند. 🔷گمان می کنم ما چنین اقداماتی را انجام دهیم.
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ اینجا راهپیمایی تهران نیست؛ اینجا جشنواره گلاستونبری یا گلاستو بزرگترین جشنواره هنرهای اجرایی در لندن است. 🔷ترس دشمن از جمهوری اسلامی ایران و مقاومت بخاطر همین است؛گفتمان مقاومت غرب را بیچاره کرده و خواهد کرد.
♦️هاآرتص: جنگ علیه ایران اشتباه استراتژیک بود 🔷هاآرتص گزارش داد که حمله به ایران باعث اتحاد و خشم شدید مردم شده است. حملات به غیرنظامیان موجب تقویت ملی‌گرایی شده و برخلاف انتظار اسرائیل، تغییر نظام ایران با جنگ ممکن نیست. اکنون حتی مخالفان داخلی هم متحد شده‌اند و جنگ اشتباه راهبردی است.
♦️سیل هواپیماهای باریِ‌ غربی همچنان به اسرائیل سرازیر است 🔷️پس‌از حملات شدید ایران که منجر به آسیب‌های گسترده در تل‌آویو و حیفا شد، رژیم صهیونیستی همچنان در حال واردات انبوه تجهیزات نظامی از کشورهای غربی به‌ویژه آمریکاست تا برای مرحلهٔ جدیدی از درگیری‌ها آماده شود.
19.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️‌انفجار در آمریکا 🔷منابع خبری از انفجار یک خودرو در جنوب واشنگتن خبر می‌دهند.
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️️‌معترضان در پاریس پرچم ناتو را پاره کردند 🔷در ادامه اعتراضات ضد ناتو در فرانسه، معترضان در خیابان‌های پاریس علیه سیاست‌های جنگ‌طلبانه دولت شعار سر دادند و با حمل پلاکاردهایی اعلام کردند که کشورشان نباید در این ائتلاف نظامی باقی بماند. شرکت‌کنندگان در راهپیمایی اعتراضی پاریس که به ابتکار فلوریان فیلیپو، رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه برگزار شد، همچنین در اقدامی نمادین، پرچم ناتو را پاره کردند.
▪️امام موسی صدر (ره): در هیئتی که دغدغه مبارزه با اسرائیل نباشد شمر هم سینه می‌زند! من حسینیه‌ای را قبول دارم که قهرمانانی بپرورد که با دشمن اسرائیلی بجنگند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 نماهنگ | جهاد تبیین عاشورایی ملت ایران 📝رهبر انقلاب: اگر ملت ما عاشورا را این‌جور در طول قرنهای متمادی با اصرار تبیین نمیکردند و بیان نمیکردند، ممکن بود این حادثه‌ی مهم از یادها برود یا بسیار ضعیف‌تر از آنچه واقع شده است منعکس بشود. ۱۳۹۶/۳/۱۴ 💻 Farsi.Khamenei.ir