♨️شما چند آمریکائی توی عکس پایین میبینید؟
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
♨️ رافائل گروسی:
پاسخی از رئیس جمهور جدید ایران برای دیدار و گفتگو دریافت کردم.
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی
🔹️ما نیاز به تعامل هر چه سریعتر به منظور برقراری مجدد گفتوگوهای سازنده به منظور برخورداری از تضمینهای معتبر و تضمینهای مربوط به ماهیت صلحآمیز برنامه هستهای ایران داریم. همانطور که میدانید نکاتی هنوز وجود دارد که آنها باید در خصوص آن شفاف سازی کنند و پاسخ هایی را به آژانس بدهند که تاکنون ندادهاند.
🔹️این انتظار در جامعه بینالمللی وجود دارد و من خوشحالم که پاسخی از رئیسجمهور جدید ایران مبنی بر موافقت او با دیدار دریافت کردهام و باید سعی کنیم این کار را در زمان مناسب انجام دهیم.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ اپلیکیشنی که برای ترور هنیه از آن استفاده شد؛ واتساپ
«ساعی» عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹در کشورهای منطقه، باور به این مسئله رایج است که استفاده از گوشیهای تلفن همراه، زمینه جاسوسی از کاربران را فراهم میکند، مهمترین فرضیه در مور ترور شهید اسماعیل هنیه هم این است که این اقدام به واسطه استفاده او از واتساپ برنامهریزی و اجرایی شد.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
⭕️رویترز: یک کشتی متعلق به عربستان سعودی در دریای سرخ مورد حمله قرار گرفت. هنوز مشخص نیست که کار حوثی های یمن است یا خیر.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🔴 انتظار طولانی ، انتقام بزرگ
انتقام خون میهمان مظلوممان شهید اسماعیل هنیه هر چقدر به تاخیر بیفتد به همان اندازه بایستی بزرگتر و وسیع تر باشد و گرنه این حجم عظیم انتظار جهان اسلام و به خصوص مردم مظلوم #غزه به نوعی سرخوردگی بزرگ تبدیل خواهد شد
که این خود جلوه ای از #غضب_الهی مورد اشاره حضرت آقاست ...
✍ "قاسم اکبری"
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
♨️ محمود مرداوی عضو دفتر سیاسی جنبش حماس طی پیامی در شبکه اجتماعی توئیتر/ X
🔹صحبت از یک پیشنهاد مصالحه جدید برای اتش بس و مبادله اسرا است که ظرف 48 ساعت آینده ارائه خواهد شد
🔹اعلام می کنیم اگر این پیشنهاد شامل خروج کامل ارتش رژیم جعلی صهیونیستی از دو منطقه/محور نتساریم و فیلادلفیا و سازوکارهایی برای اجرای توافق 2 ژوئیه (آزادسازی همه اسرا در مقابل همه اسرا و بازسازی کامل غزه و رفع کامل محاصره غزه) نباشد، ناشی از حماقت و سیاست های احمقانه نتانیاهو بوده و به پیچیدگی امور و هدر رفتن فرصت های پیش آمده منجر خواهد شد.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
♨️ صدا و سیما: تا امروز ۳ میلیون زائر وارد مشهد الرضا شدهاند و پیشبینی میشود تا سالروز شهادت امام رضا (ع) این تعداد به ۷ میلیون نفر برسد.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
♨️ لاوروف: تنها جزئیات توافقنامه با ایران باقی مانده است.
وزیر خارجه روسیه درباره موافقتنامه همکاری جامع با ایران:
🔹خیلی زود، روسیه و ایران آمادهسازی توافق را تکمیل خواهند کرد و تنها جزئیات فنی آن باقی مانده است.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از بیداری ملت
❌ واکنش دکتر ایزدخواه نماینده مجلس به محاکمه و زندانی کردن یکی از روحانیون عدالتخواه در اهواز....
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
📌 ۲۷ اسیر با تصمیم نتانیاهو کشته شدند
کانال تلگرام Gaza now با انتشار تصویری به نقل از کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نوشت: ۲۷ اسیر اسرائیلی در غزه یا بر اثر حملات اسرائیل یا به ضرب گلوله اسرائیلی ها کشته شدند و همه اینها با تصمیم نتانیاهو و تروریست های احمق نزدیک او صورت گرفت.
روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت اعلام کرد یک مسئول امنیتی بلندپایه اسرائیلی فاش کرده که نتانیاهو پس از موافقت حماس با بخش عمده بندهای ذکر شده در طرح آتشبس پیشنهادی او، با آن مخالفت کرده و بیخیال این طرح شده است.
طبق اعتراف مسئولان و محافل اسرائیلی، تاکنون نتانیاهو ۱۲ بار در جریان مذاکرات کارشکنی کرده و مانع امضای توافق آتش بس و مبادله اسرا شده است.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از Puzzle
🔴 تبیین نسبت ولایت پذیری خواص جبهه انقلاب در نوعِ مناسبات نظام اسلامی:
مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با آقای پزشکیان و هیئت دولت فرمودند: "خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیس جمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت. این خیلی نعمت بزرگی است...این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همهی وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها به سلامتی بیرون آمدند"
1️⃣ این که به زعم افرادی مثل سید احمد رضوی"چرا ما نگاهمون مثل رهبری نیست؟ و اینکه[چرا] ما مثل رهبری به موضوع نگاه نمیکنیم؟" یک پاسخ مهم و بسیار حائز اهمیت دارد و اون اینکه چون ما در جایگاه و موضع رهبری معظم به عنوان رأس هرم نظام اسلامی قرار نداریم! اینجا #موضع گیری خواص و نیروهای جبهه انقلاب از #موضوع_مسئله اهمیت بیشتری دارد ولذا طرح این سوال که "[چرا] ما مثل رهبری به موضوع نگاه نمیکنیم؟" از عدم فهم صحیح صورت مسئله می باشد. به عبارتی چنانچه امیرالمومنین ع فرمودند در مواجهه و تقابل دائمی جبهه حق و جریان نفاق، علم به #مواضع_حق از شناخت کلی حق و باطل اهمیت بیشتری دارد،لذا در جریان غصب خلافت، امیرالمومنین ع مامور به سکوت بودند ولی فاطمه زهرا س از یک طرف خطبه با اهمیت و حماسی فدک را در مسجد پیامبر ص خواندند و ستونهای جبهه نفاق را به لرزه در می آوردند و از طرفی تا چهل شب دست حسنین ع را می گرفتند و به خانه انصار و مهاجر رجوع کرده و آنها را به بیعت و قیام به حق دعوت می کردند.و چنانچه در برهه و زمانه خلافت عثمان،موضع امیرالمومنین ع حمایت از عثمان بود تا آنجا که فرمودند به خدا قسم ترسیدم که در این حمایت از عثمان گناهکار باشم[وَ اللَّهِ لَقَدْ دَفَعْتُ عَنْهُ حَتَّى خَشِيتُ أَنْ أَكُونَ آثِماً] ولی موضع امثال اباذر انتقاد بود تا آنجا که آنقدر به درشتی از عثمان انتقاد میکند که به ربذه تبعید می شود.
2️⃣ در جمهوری اسلامی در رأس هرم نظام رهبری قرار گرفته و مردم [به تعبیر امیرالمومنین ع]ستونهای این خیمه به شمار می روند؛ به عبارتی مردم[ونمایندگان مردم] نماد جمهوریت و رهبری نماد اسلامیت نظام به شمار می روند و هر یک از این دو جایگاه، شأن و همچنین مسئولیت فراخور خود را دارند و به بهانه جایگاه و مسئولیت هر یک از این دو نمی توان جایگاه و نقش دیگری را نادیده گرفت چنانچه مقام معظم رهبری فرمودند:"رهبرى وظایفى دارد، آن وظایف را اگر خداى متعال به او کمک کند و توفیق بدهد، عمل خواهد کرد؛ شما هم وظایفى دارید؛ به صحنه نگاه کنید، تصمیمگیرى کنید؛ منتها معیار، تقوا باشد. تقوا یعنى اسیر هواى نَفْس نشدن در جانبدارى و طرفدارى یا در مخالفت و معارضه، در انتقاد یا در تمجید؛ این را رعایت کنید؛ از شخص، از دولت،از فلان جریان سیاسى؛ از فلان حادثهى سیاسى؛هیچ اشکالى ندارد. البته اگر در یک زمینهاى نظرى هم از سوى این حقیر ابراز شد، آن کسانى که حسنِظن دارند و این نظر را قبول دارند، ممکن است این هم یکى از عواملى باشد که در تشخیص آنها دخالت خواهد داشت؛ لکن این به معناى این نیست که وظیفهى افراد در مورد موضعگیرىها و در مورد اظهارنظرها ساقط بشود؛ نه، هرکسى نگاه کند [و وظیفهاش را انجام بدهد]"
3️⃣ رهبری نظام به اقتضای شأن و جایگاه رفیعی که در نظام اسلامی دارد نوعاً از رؤسای جمهور و کابینه آنها حمایت میکند و از این حیث تفاوتی بین دولتهای مختلف ،نوع کابینه و توانایی های کابینه وجود ندارد؛ "بنده از همهی دولتها حمایت کردم؛ از همهی این دولتهای مختلف، با گرایشهای مختلف، با توانهای مختلف، بنده حمایت کردم؛ دلیلش هم واضح است، شرایط کشور اقتضا میکند که همه به قوّهی مجریه کمک کنند؛ رهبری کمک کند، مردم کمک کنند، روشنفکرها کمک کنند، نخبگان کمک کنند؛ قاعدهاش این است" چنانچه مقام معظم رهبری در جای دیگر فرمودند: "همه موظفند که به کارگزاران کشور و بخصوص به دولت،کمک کنند این، همان حرفی است که امام در طول نزدیک به یازده سال امامت پُربرکت و رهبری استثنایی خود، همیشه گفتند.عجیب این است که نگاه نمیکردند در رأس دولت کیست؛ یک وقت بنا بود که نخستوزیر معرفی کنیم ایشان به من فرمودند، هر کس که از مجلس بیرون بیاید، من از او حمایت و دفاع خواهم کرد! نمیدانستند که چه کسی بیرون میآید؛ ولی گفتند هر کس که بیاید و هر دولتی که تشکیل بشود، از او حمایت میکنم."
لذا اینکه مقام معظم رهبری در جلسه اخیر خود با هیئت دولت،خدا را شاکر باشند رویّه امامین انقلاب به شمار می رود و از این حیث نمی توان آن را دلیلی بر تایید عملکرد مجلس در جلسه رای اعتماد دانست زیرا که دأب رهبری همان رویه حضرت امام میباشد که "هر کس که بیاید و هر دولتی که تشکیل بشود،از او حمایت میکنم" و از این حیث تفاوتی بین دولتهای مختلف و گرایشهای سیاسی مختلف وجود ندارد"[بنده]از همهی این دولتهای مختلف، با گرایشهای مختلف، با توانهای مختلف، بنده حمایت کردم"
هدایت شده از Puzzle
4️⃣ چنانچه گذشت توده و جمهور مردم در نظام اسلامی به تعبیر امیرالمومنین ع، ستون خیمه نظام اسلامی به شمار می روند [إِنَّمَا عِمَادُ اَلدِّينِ وَ جِمَاعُ اَلْمُسْلِمِينَ وَ اَلْعُدَّةُ لِلْأَعْدَاءِ اَلْعَامَّةُ مِنَ اَلْأُمَّةِ]. مردم در نظام اسلامی دو نقش محوری و اساسی دارند یکی حضور در عرصه های مختلف نظام اسلامی مانند انتخابات؛ کما اینکه مقام معظم رهبری در همه انتخابات گذشته ، اولویت اول نظام را به حضور مردم در انتخابات منوط دانسته اند و دیگری که بسیار حائز اهمیت می باشد، نقش مردم به عنوان پشتوانه نظام اسلامی می باشد که این نقش نظارتی و مشورتی توده مردم در جمهوری اسلامی، در قالب نمایندگان مجلس شورای اسلامی تحقق می یابد.باید توجه داشت که این نقش نظارتی و مشورتی مردم، از بالاترین پشتوانه های نظام اسلامی به شمار می رود لذا امیرالمومنین ع فرمودند:[در همه عرصه ها به ویژه امر حکومت] هيچ پشتوانه اى محكم تر از مشورت نيست [لا مُظاهَرَةَ أوثَقُ مِنَ المُشاوَرَةِ] و چنانچه پیامبر اکرم ص با اینکه متصل به وحی و حقیقت قرآن بودند اما با این همه مأمور به مشورت با امت بودند[وَ شاوِرْهُمْ فِي الْأَمْرِ فَإِذا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّـهِ].
آنچه جای تأسف بسیار دارد و در قضایای مربوط به تصویب برجام و همچنین در جلسه رای اعتماد به وزرای آقای پزشکیان شاهد آن بودیم این بود که نمایندگان محترم مجلس به زعم خودشان و به اقتضای تعریف ناتمامی که از #ولایت_پذیری دارند به صرف اینکه به صورت تلویحی و یا آشکار مواضعی به مقام معظم رهبری نسبت داده شد، از مسئولیت ذاتی خود در رای اعتماد به وزرا، طفره رفتند در صورتیکه خود مقام معظم رهبری بر این امر تاکید داشته ودارند که "رهبرى وظایفى دارد، شما هم وظایفى دارید؛ به صحنه نگاه کنید، تصمیمگیرى کنید؛اگر در یک زمینهاى نظرى هم از سوى این حقیر ابراز شد، ممکن است این هم یکى از عواملى باشد که در تشخیص آنها دخالت خواهد داشت؛ لکن این به معناى این نیست که وظیفهى افراد در مورد موضعگیرىها و در مورد اظهارنظرها ساقط بشود؛ نه، هرکسى نگاه کند [و وظیفهاش را انجام بدهد]" اما متأسفانه شاهد این بودیم که این رویه ناصواب بدعتی شد برای توجیه عملکرد غلط مجلس شورای اسلامی ،آنهم به نام ولایت پذیری! در صورتیکه اگر بنای بر ولایت پذیری بود نمایندگان مجلس باید بر اساس ملاکها و معیارهای ۱۲گانه ای که رهبری معظم در انتخاب کابینه بر شمردند، عمل می کردند و در عین همدلی و وفاق، به مسئولیت ذاتی خود در ارزیابی و رای اعتماد به وزرا عمل می کردند. متأسفانه در این رویه ناصواب مجلس، هم از اعتبار و جایگاه رهبری هزینه شد و بعدها توده مردم بسیاری از نارسایی ها و کم کاریها را از چشم رهبری می بینند و هم پشتوانه مشورتی و نظارتی نظام یعنی مجلس شورای اسلامی به شدت آسیب دید و بدتر از همه یک بدعت و رویه ناصواب در نظام اسلامی بناگزاری شد.
5️⃣ #فصل_الخطاب نظام اسلامی، فرمایشات حضرت آقا میباشد و حضرت آقا همواره از مردم و مسئولین این مطالبه را داشته و دارند که به دولت کمک کنند، به ویژه دولت آقای پزشکیان که با شعار #وفاق_ملی بر سرکار آمده؛ منتهی باید توجه داشت که عملکرد و ارزیابی صحیح مجلس در جلسه رای اعتماد، نه تنهامنافاتی به همدلی و وفاق نداشت، بلکه به اقتضای همین وفاق و همدلی مجلس به شمار می رفت چنانچه در روایت نبوی ص فرمودند:مومن بايد برادر خويش را يارى كند چه ظالم باشد چه مظلوم، اگر ظالم باشد او را باز دارد كه اين[بازداشتن] به منزله يارى كردن او به شمار می رود و اگر مظلوم باشد ياريش كند[لِيَنْصُرِ الرَّجُلُ أَخاهُ ظالِما أَوْ مَظْلُوما إِنْ كانَ ظالِما فَيَنْهاهُ فَإِنَّهُ لَینُصْرَةٌ وَإِنْ كانَ مَظْلوما فَيَنْصُرُهُ]. لذا اقتضای ولایت پذیری و همچنین مسئولیت پذیری مجلس در وفاق و معیّت دولت آقای پزشکیان این بود که وقتی می بینند که آقای پزشکیان به واسطه انتخاب برخی وزرای مسئله دار و مسبوق به فتنه ،بنای ظلم به خود و نظام اسلامی را دارد[إِنْ كانَ ظالِما] ، با عدم رای اعتماد به این وزرا، بیشترین نصرت ویاری را نسبت به شخص و دولت آقای پزشکیان روا داشته باشند[فَيَنْهاهُ فَإِنَّهُ لَینُصْرَةٌ]؛ و این عملکرد کوچکترین منافاتی با همدلی و وفاق با دولت آقای پزشکیان نداشت، چنانچه در روایات شریف به ما فرمودند بهترین یاران تو کسانی هستند که عیبهای تو را به تو هدیه دهند و یقیناً آقای پزشکیان به این فرموده امام سجادع واقفند که "حق کسیکه که از او مشورت می طلبی آنست کـه اگـر در مشورت دادن ؛ نظر او مطابق خواسته تو نبود، او را به خیانت متهم نکنی زیرا کـه آراء و انظار بین مردم مختلف است و اختلاف آنان در آراء و نظریات امریست متداول و معمول"[اما حق المشیر علیک فلا تتهمه فیما یوافقک علیه من رایه اذا اشار علیک فانما هی الآراء وتصرف الناس فیها و اختلافهم].
@puzzle110