باسمه تعالی
جناب آقای دکتر صالحی! ریاست سازمان انرژی اتمی
با سلام
در خبرها خواندم که امریکا شما را نیز تحریم کرد. ناخودآگاه یاد کتاب خاطرات تان افتادم. آنجایی که نوشته اید در سال ۹۱ موافق مذاکره مخفیانه با امریکا در عمان بودید و به همین خاطر پا پیش گذاشتید و حتی به رهبر انقلاب اصرار کردید اما رهبر انقلاب در پاسخ به شما گفتند خوشبین نیستند.
باز اصرار کردید تا اینکه به گفته خودتان در کتاب خاطرات تان: «بعد اینکه موضوع را شرح دادم آقا فرمودند این مذاکرات چه سودی دارد؟ میتواند مضرات زیادی داشته باشد... سپس ایشان مواردی از خلف وعده های امریکا را برشمردند و تاکید کردند که دولتمردان شان به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند.» (ص 476 کتاب گذری در تاریخ/ خاطرات صالحی)
اما بازهم خلاف نظر رهبر انقلاب به ایشان اصرار کردید و گفتید: «اجازه دهید برای اتمام حجت هم که شده این کار را امتحان کنیم!» (همان منبع)
تا اینکه بالاخره این کار را به عنوان وزیر خارجه به رهبر انقلاب برخلاف نظرشان تحمیل کردید. ضمن اینکه در آن برهه سعید جلیلی دبیر وقت شورای امنیت ملی وقت نیز مخالف مذاکره با امریکا بود اما نظر او را هم نپذیرفتید چون واقعا تحلیل تان این بود مذاکره با امریکا جواب میدهد!
جناب صالحی!
حالا 7 سال از آن موقع می گذرد و در دو دولت با امریکا مذاکره شد. رهبر انقلاب نیز در هر دو دولت گفتند خوشبین نیستند ولی چون شما و سایر مسئولان اصرار داشتید، جلویتان را برای این کار نگرفتند. لذا خواهشا امروز که بعد از این همه عقب نشینی مقابل امریکا و از دست رفتن زیرساخت های هسته ای کشور، خودتان هم در لیست تحریم ها رفتید و امریکا به قدی جسور شده که حاج قاسم را هم ترور می کند، توضیح بدهید نتیجه این مذاکرات چه بوده؟ بالاخره اتمام حجت شد یا نشد؟
ولله، ولله، ولله که اشتباه کردید و امروز هم چرخ صنعت هسته ای کند تر از قبل می چرخد و هم چرخ اقتصاد. حالا که به آرزویتان رسیدید و با امریکایی ها دست دادید و عکس گرفتید نتیجه اش را هم ببینید! خودتان هم به لیست تحریم ها وارد شدید. حالا علت مخالفت های رهبر انقلاب را متوجه شدید یا بازهم باید هزینه های دیگری پرداخت شود تا بفهمید چرا ایشان از همان موقع خوشبین نبودند؟!
والسلام
✍امیرحسین ثابتی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
خیلی پیشنهاد خوبی است برای سلبریتیها، هر کدامشان که با «مردم» جمله ساخت باید دعوتش کنند به بیل زدن و ساختن حمام و توالت برای مردم، هم پول بدهند هم خودشان بیایند پای کار تا معلوم شود چقدر حاضرند برای مردم کار کنند، حتما خونشان از بسیجیها و کسانی مثل رحیمپور ازغدی رنگینتر نیست
✍*دانشطلب*
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
13 بندی که معامله قرن را به جنایت قرن تبدیل می کند
معامله قرن قرار است که اسرائیل را بر 85 درصد خاک فلسطین مسلط کند. حتی 15 درصدی که از خاک فلسطین به مردم فلسطین داده شده هیچ گونه پیوستگی با هم ندارد و از طریق تونل ها و پل ها با هم در ارتباط است. به همین دلیل برخی رسانه ها اعلام کرده اند که این طرح برای اجرا نشدن اعلام شده است.
✍مهدی نوری
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔴برگزیت، چالشهای انگلیس و اروپا🔴
🔹پس از کش و قوسهای زیاد، بیریتانیا (انگلیس، ایرلندشمالی، ولز و اسکاتلند) رسما از اتحادیه اروپا خارج شد. انگلیس و اتحادیه اروپا در پسا #برگزیت (اختصار خروج بریتانیا) با چه چالشهایی مواجه خواهند شد؟
♦️چالشهای انگلیس و اروپا
1⃣نوسانات مالی و کاهش ارزش پوند
2⃣کاهش تولید و رشد اقتصادی انگلیس
3⃣جداییطلبی ایرلند و اسکاتلند از انگلیس
4⃣تضعیف ناتو و کاهش نفوذ انگلیس در اروپا
5⃣کاهش قدرت مداخله گری اروپا در خارج
6⃣تقویت جریان راست افراطی در اروپا
7⃣خطر برای تمامیت اتحادیه اروپا
🔹از این پس اتحادیه اروپایی با دو روند فزآینده روبرو خواهد شد. "استقلال طلبی فروملی" و "درونگرایی و ملی گرایی" این دو روند، موجودیت و ماهیت بزرگترین اتحادیه منطقهای را در اروپا با چالش جدی مواجه میکند. این شرایط گسلها و کانونهای جدایی طلب، از جمله "اسکاتلند" در بریتانیا، "کاتولونیا" و "باسک" در اسپانیا، "فلامان" در بلژیک، "شش منطقه" در ایتالیا و "سیسیل، ساردینی و کورسیا" در فرانسه را فعالتر خواهند کرد. نتیجه آنکه ممکن است در آیندهای نه چندان دور شاهد تشکیل بیش از ۱۰ دولت جدید التاسیس در اروپا باشیم. پیشتر از این "دونالد تاسک" رئیس لهستانی شورای اروپایی در این ارتباط گفت : "خروج بریتانیا می تواند آغاز ویرانی نه تنها برای اتحادیه اروپا بلکه برای کل تمدن سیاسی غربی باشد."
🇮🇷 #دهه_فجر_انقلاب_اسلامی_گرامیباد
✍دکتررضا سراج
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ویدیویی جالب و متفاوت از آیت الله علم الهدی!
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
طعنه اخیر روحانی در مورد برگزاری انتخابات الکترونیکی به دولت افغانستان و چند نکته
1-افغانستان۳۴درصد نیاز کالایی خود را از ایران تامین میکند
2-افغانستان ۲/۴برابر کل اروپا از ایران کالا میخرد
3- شرایط کنونی تحریمیست جناب روحانی!
4-اختلافافکنی بین ایران و افغانستان به نفع کیست؟/نود اقتصادی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
پارلمان #عراق قانون اخراج آمریکاییها را تصویب کرد؛ میلیونها عراقی به خیابان ریختند... اما #آمریکا باز هم نمیرود! با شارژ داعش و آشوب خیابانی همچنان دست و پا میزند بماند! ببینید #انقلاب چه بلایی سر #آمریکا آورد! ۴۵هزار نظامی آمریکا سال۵۷ از ایران فرار کردند. این بود معجزه انقلاب!
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔴برجام آب نیارود اما بازهم سپاه کمبود بارندگی را جبران میکند!
آغاز عملیات باروری ابرها تا دو هفته دیگر
🔹رئیس مرکز ملی تحقیقات و مطالعات باروری ابرها از آغاز عملیات باروری ابرها تا دو هفته دیگر خبر داد وگفت: براساس قرارداد امضا شده با نیروی هوافضای سپاه،یک فروند هواپیما با تجهیزات کامل آماده آغاز عملیات باروری ابرهاست
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔴برای تکرار نشدن مجلس ضعیف دهم چه باید کرد؟
🔺آیا مجلس دهم را یک مجلس موفق می دانیم؟ قطعا خیر. دلیل این جواب منفی فقط مواردی چون سلفی حقارت، نطق های بی خاصیت، اظهارنظرهای شاذ و خلاف امنیت ملی، امضا پس گرفتن ها و... نیست. مجلس دهم به گواهی آمار نه در وظایف اصلیش یعنی قانون گذاری و نظارت درست عمل کرده و نه در داشتن نمایندگانی منضبط و متعهد!
❌در مجلس دهم 447 طرح توسط نمایندگان ارائه شد که 278 مورد آن هنوز بررسی نشده. از طرح های بررسی شده هم 89 مورد بایگانی و فقط 61 مورد آن به قانون تبدیل شده.
❌از 38 استیضاح وزیر تنها دو مورد به رای عدم اعتماد رسیده.
❌در سال 97 به صورت میانگین یک چهارم نمایندگان مجلس در جلسات بررسی طرح ها و لوایح در صحن علنی غیبت داشتند و از حاضرین هم 35 نماینده ترجیح می دادند در آراء مشارکتی نداشته باشند. از حضور و غیاب و مشارکت نمایندگان در جلسات کمیسیون ها هم اطلاعاتی در دست نیست.
❌90 نفر از نمایندگان این مجلس یعنی نزدیک یک سوم به دلایل مالی، اخلاقی، ... رد صلاحیت شدند.
❌این مجلس اتفاقات مضحکی چون اعلام وصول استیضاح یک وزیر با امضای بالا و سپس رای اعتماد به همان وزیر ظرف چند روز برای یک وزارتخانه دیگر را در پرونده دارد.
🔹این تنها بخشی از آمار فاجعه بار مجلس دهم است که موجب شده این مجلس در نظر مردم بی خاصیت و ضعیف جلوه کند. قطعا این مجلس نمایندگان متعهد و کاری هم داشته؛ ولی کار مجلس یک کار جمعی ست و یک اکثریت ضعیف و البته مدیریت فشل موجب ضعف کارآمدی کل مجموعه می شود و آسیب زیادی به جایگاه مجلس و آبروی کشور می زند.
🔹این مجلس با تمام کاستی هایش روبه اتمام است و در آستانه انتخابات قرار داریم. سوال مهم این است که چه کنیم مجلس دهم تکرار نشود. آیا انتخابات فایده ای دارد؟ یا باید از پیدا شدن نمایندگان به درد بخور قطع امید کرد؟ چهار سال پیش هیچ کدام از ما مگر می دانستیم چنین افرادی از صندوق ها بیرون می آیند و راهی بهارستان می شوند؟
🔹ناامیدی از انتخاب بهتر و شرکت نکردن در انتخابات غیرمنطقی ترین تجویز است. چراکه تکلیف را از دوش ما برنمی دارد و در هر حال یک عده نماینده انتخاب می شوند و به بهارستان می روند. این ما هستیم که باید از موضع انفعال خارج شویم و برای انتخاب بهتر دنبال راه حل های موثرتر باشیم.
🔹از کجا بفهمیم یک کاندیدا، وقتی به مجلس راه پیدا کرد، کارآمد خواهد بود؟ چطور بفهمیم آلوده فساد نخواهد شد؟ از کجا بفهمیم باز بودن جیبش باعث بسته شدن دهانش نمی شود؟ از کجا معلوم منافع و روابط و مناصب دستش را در امضا کردن به نفع مردم نمی لرزاند؟ از کجا بفهمیم رای فروشی و امضافروشی نخواهد کرد؟
🔹نه علم غیبی هست که بتوان آینده را پیش بینی کرد؛ نه امکان تحقیقات مفصل و بیرون کشیدن همه سوابق افراد برای همه ما ممکن. تا حدی هم می توان به رزومه کاندیدا، اعتبار افرادی که تاییدشان می کنند، لیست هایی که از سوی جریان های سیاسی ارائه می شود و نیز صحبت هایی که در جلسات تبلیغاتی عنوان می کنند، اعتماد کرد. اما شاید تجربه های گذشته این روش ها را کافی نداند.
🔹عده ای از جوانان نخبه انقلابی راه حلی برای این موضوع پیدا کرده اند. جلسات #انتخاب_شفاف با این هدف برگزار می شود. در این جلسات کاندیداها در فضایی منطقی و البته چالشی مجبورند به سوالات کارشناسی شده مجریان، حضار و مخاطبین پخش زنده اینستاگرامی برنامه پاسخ دهند. سوالاتی درباره اموال، روابط، هزینه های تبلیغاتی، میزان تسلط بر روال قانون گذاری و نظارت، میزان آگاهی بر مسائل استان، میزان آگاهی از راه حل های تحت اختیار یک نماینده مجلس، ...
🔹در این جلسات گاه افرادی می آیند که به واسطه روابط و شهرت نام بزرگی پیدا کرده اند. ولی نمی توانند از پس سوالات چالش برانگیز بر بیایند و تهی بودن اندوخته خود از آنچه یک نماینده مجلس باید داشته باشد را نشان می دهند. این اتفاقی ست که تا پیش از این در ایام تبلیغات انتخابات کمتر رخ می داد یا اصلا وجود نداشت.
🔻اگر نخبگان هر شهر واقعا مایلند از الگوهای کلیشه ای همیشگی رای دادن خارج شوند و فعالانه و مسئولانه به انتخاب برسند، این الگوی موثری به نظر می رسد که قطعا می تواند به پختگی و کمال و همه گیری بیشتری برسد.
✍ رها عبداللهی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کارشناس شبکه CCTV 7 چین:
✅آمریکا در یک طوفان بزرگ گیرافتاده!
🔸️ ترامپ بعد از ترور با معضل بزرگی مواجه شده/انتقام ایران محدود به حمله موشکی نخواهد بود
#سپهبد_قاسم_سلیمانی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔴 نظرسنجی هایی که بلای جان انتخابات شده!
#انتخابات_98
🔹یکی از مشکلات اساسی جریان انقلاب در انتخابات ها مسئله ای است با عنوان #نظرسنجی! نظرسنجی هایی که برای نظرسازی منتشر می شوند.
🔸عده ای از اصولگرایان همواره نیروهای انقلابی را ترسانده و در دوقطبی های ساختگی قرار داده که الان شرایط حساس است؛ شرایط خطیر است؛ در پیچ تاریخی هستیم؛ الان اصل انقلاب در خطر است و جملاتی از این دست تا آنها را قانع کنند که در انتخابات ها فقط به سراغ گزینه های حداقلی به اسم اصولگرایی بروند!
🔹اولاً شناخت این عرصه و شناخت شرایط حساس از عقلانیت است و ما نمی توانیم منکر شویم. در برخی مقاطع، یا در برخی مناطق و حوزه های انتخابیه، خروجی صندوق رأی کاملاً مشهود است که رقابت بین دو یا سه یا چهار نفر است. گاه جبهه بندی ها غلیط و شدید است و انسان می داند برای دفع افسد به فاسد اکتفا کند. یا برای دفع خطر بزرگ به خطر کمتر قانع شود!
🔸باید بپذیریم همیشه که اینگونه نیست وگزینه هایی که در کورس رقابت هستند تفاوت آنچنانی ندارند. شاید برچسب اصولگرایی و اصلاح طلبی داشته باشند اما تفاوت آنچنانی ندارند. فرمودند به ما که فرزند زمانه خود باشید. 8 سال قبل، 4 سال قبل با امسال فرق می کند. شناخت زمان و شناخت و تحلیل این مقاطع و تفاوت نامزدها و شرایط هر استان و هر شهر واقعاً بصیرت می خواهد و تحلیل و اطلاعات دقیق! نمی توان یک نسخه ثابت و بدون انعطاف پیچید.
🔹ثانیاً؛ برخی احزاب و مجموعه ها غالباً به نظرسنجی هایی رجوع می کنند که اساساً معتبر نیستند یا نظرسنجی را ملاک اصلی قرار می دهند؛ گاهی اوقات نظرسنجی درست است اما نظرسنجی تابع شرایط و جو و امواج انتخاباتی است؛ بطور مثال عمده نظرسنجی ها در سال 92 رقابت را بین سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف تخمین می زدند اما در دوسه روز آخر شرایط متحول شد و نظرسنجی ها هم بهم ریخت!
🔸ثالثاً راه صحیح چیست؟ آیا نظرسنجی مبنای صلاحیت است؟ راه درست این است که افراد را طبق شاخص ها سنجید و با توجه به طرح و برنامه ها، مواضع سیاسی، سلامت اقتصادی و اخلاقی، شفافیت مالی، صداقت و امانت داری، تخصص قانونگذاری و نظارتی و اجرایی و سایر ملاک ها، آنهایی که صلاحیت دارند را در نظر بگیریم و سپس پایگاه اجتماعی شان را ملاک قرار داده تا از بین صلاحیت دارها، گزینه مورد نظر را مشخص کنیم. نه اینکه از اول، اساساً کاری به سلامت مالی و اقتصادی نامزدها نداشته باشیم، کاری به مواضع سیاسی و عملکرد و طرح و برنامه های نامزدها نداشته باشیم، صرفاً و صرفاً ظاهر و برچسب سیاسی او را ملاک قرار داده و هر کسی را احساس کنیم بیشترین رأی را دارد انتخاب کنیم!
🔹متأسفانه برخی از مجموعه هایی که بناست لیست دهند صلاحیت های اخلاقی، سلامت مالی و اقتصادی و سیاسی، طرح، برنامه و عملکرد نامزدها را در نظر نمی گیرند و رجوع به این نظرسنجی های نامعتبر کار دست آنها داده! یکی از بلایایی که قرار نیست در جبهه انقلاب رفع شود!
✍ داود مدرسی یان
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بهترین کلیپ طنز درباره #روحانی_مچکریم! 😂
پ.ن: مبادا در انتخابات مجلس به #یاران_روحانی رای دهیم!
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
14.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ | «این واقعیته...» با صدای سینا دستخوش
#رها_عبداللهی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
⭕️ وصیتنامه #سردار_سلیمانی چهلمین روز شهادتش منتشر میشود
👤مسئول دفتر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی:
🔹#حاج_قاسم_سلیمانی وصیت نامهای دارد که من آن را به عنوان منشور میدانم. قطعا این وصیت نامه در چهلمین روز شهادتش توسط خانواده ایشان انتشار داده میشود.
🔹شهید حاج قاسم سلیمانی وقتی از بیروت خارج می شود، دوستان به نوعی می گویند که شما به بغداد نروید. سردار می گوید من دارم به مقتل خودم می روم.
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
⭕️ انتظاری ترسناکتر از مرگ برای تروریستهای امریکا
🔹«کنث فرانک مککنزی» فرمانده نیروهای تروریست سنتکام در جمع نیروهای آمریکایی در ناو هواپیمابر «یو اس اس ترومن» که در شمال دریای عرب مستقر است، گفته است: آمریکا همچنان انتظار عملیات تلافیجویانه ایران را میکشد.
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
⭕️ ریاض و ابوظبی از محکوم کردن معامله قرن خودداری کردند
🔹وزیر خارجه عربستان سعودی در نشست سازمان همکاری اسلامی از محکوم کردن طرح معامله قرن خودداری کرد.
🔹وزیر مشاور در امور خارجه امارات نیز بدون اشاره به حمایت ابوظبی از معامله قرن، بر حمایت امارات از فلسطین و حقوق مشروع این کشور تاکید کرد.
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ لحظه سرنگونی جنگنده جاسوسی سعودی با موشک زمین به هوای نیروهای یمنی در استان الجوف
✍Masaf
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ واکنش خندهدار کمدین معروف آمریکایی به پایان محاکمه استیضاح ترامپ؛ ما رسما در یک دیکتاتوری زندگی میکنیم!
✍Masaf
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
⭕️ انصارالله: حمایت از جهاد تا اخراج اشغالگر آمریکایی باید ادامه یابد
🔹دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن و ائتلاف احزاب مخالف با جنگ ائتلاف سعودی در بیانیهای اعلام کردند، مسأله فلسطین از اولویتهای یمن است و کشورهای اسلامی باید به مقابله با «معامله قرن» ادامه دهند.
✅ @Masaf
⭕️ چین: آمریکا کمکی به مقابله با کرونا نکرده و فقط به فضای وحشت، دامن میزند
🔹«هوا چونینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین ضمن انتقاد از اینکه آمریکا از ابتدای شیوع ویروس کرونا در حال ایجاد فضای رعب و وحشت است، اعلام کرد واشنگتن هیچ کمکی به پکن در مبارزه با کرونا نکرده است.
✍Masaf
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
4_5834514390723856103.mp3
827.4K
🔊 #صوت_کوتاه استاد رائفی پور
🎯 هدف : عزت ایران
🔺چرا همه چیزمونو دادیم الان سایه جنگ کجاست⁉️
📥 1MB
🔍 اگه مَردید بیاید مناظره...❗️
🎤 سخنرانی تحلیل شهادت سردار
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
❌پنهان کردن آمار تلفات❌
✍️عین الاسد، حمله ای که مثلا هیچگونه تلفات نداشت!
✍️جالبتر اینکه هر روز آمار سربازان آمریکایی که دچار ضربه مغزی شده اند بالا می رود!
🔻سابقه پنهان کردن تلفات
✍️طی سالهایی که رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را در اشغال داشت، مقاومت اسلامی حملات گسترده ای علیه اشغالگران صورت می داد.
✍️بلندگوهای تبلیغاتی این رژیم برای اینکه هم عملیات را بی حاصل جلوه داده و هم آمار تلفات خود را پنهان کنند، اعلام می کردند که این حملات هیچ گونه تلفاتی برای ارتش اسرائیل نداشته است.
✍️با توجه به جمعیت کمِ اسرائیل و اینکه بیشتر آنان را نظامیان تشکیل میدهند، ارائۀ آمار حقیقی هر حمله، ضربۀ سختی بر روحیۀ خانوادهه ای دیگر سربازان وارد خواهد کرد؛
✍️به همین منظور رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از این ضربۀ روانی و روحی، دست به تدابیری می زد:
در هر عملیات که علیه نیروهای متجاوز صورت میگرفت، اسرائیل آمار تلفات را بسیار پایین اعلام میکرد، ولی در طی یک هفته بعد از تهاجم، در روزنامه های صهیونیستی اخبار مشکوکی به چشم میخورد؛ به عنوان مثال: کشته شدن چند سرباز و درجه دار بر اثر تصادف و یا واژگون شدن خودرویشان در مناطقی دور از جبهه.
فوت یک درجه دار ارتش بر اثر بیماری.
کشته شدن چند سرباز درحین تمرین در پادگان آموزشی و...
✍️در بعضی مواقع نیز رسانه های گروهی اسرائیل برخلاف آنچه منابع رسمی و نظامی اعلام میکردند، به انحاء مختلف و ناخواسته پرده از آمار واقعی برمیداشتند.
✍️گاهی که اسرائیل تلفات را خیلی پایین و گاه غیرقابل باور مثلاً یک یا دو مجروح اعلام میکرد، گزارش خبرنگاران خارجی و شاهدان عینی از محل حادثه که حکایت از حضور چند فروند هلیکوپتر امدادی و چند دستگاه آمبولانس برای انتقال مجروحین داشت، تلفات بالا و شدت وخامت حال مجروحین را برملا میساخت.
✍️نیروهای مقاومت که با این شیوه آشنایی پیدا کرده بودند، روزها و هفته های بعد از هر عملیات، روزنامه ها و اخبار نشریات صهیونیستی بخصوص منابع نزدیک به ارتش را بخوبی کنترل می کردند و به راحتی آمار تلفات دشمن در عملیات اخیر را درمی آوردند.
✍️حمید داودآبادی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔴اهمیت راهبردی آزادسازی سراقب🔴
🔹با تسلط ارتش سوریه و متحدین این کشور بر «معمره النعمان» دومین شهر بزرگ استان ادلب، شهر «سراقب» نیز در آستانهی آزادسازی قرار گرفته است. چرا عملیاتِ تصرف «سراقب» دارای اهمیت راهبردی است؟
🔹شهر سراقب در تقاطع دو بزرگراه بسیار مهم و راهبردی سوریه واقع شده است. بزرگراه «ام ۴» از مرز سوریه و عراق در حسکه تا سراقب و از آنجا تا لاذقیه و سواحل مدیترانه امتداد دارد. این بزرگراه، شریان اقتصادی و مواصلاتی منطقه شمال سوریه محسوب میگردد. بزرگراه «ام -۵» نیز از سراقب شروع شده و با گذار از حماه، حمص و دمشق تا مرز اردن ادامه مییابد. آزادسازی سراقب و تسلط بر گلوگاه این دو بزرگراه، به مثابه بدست آوردن کلید فتح شهر "ادلب" پایتخت تروریستهای وابسته به ترکیه است و میتواند پایانی بر تروریسم در سوریه باشد.
🔹پس از بازگشایی کریدور استراتژیک «القائم-البوکمال» در جنوبِ شرق سوریه که تهران را به دمشق و مدیترانه متصل میسازد؛ اینک محور مقاومت در صدد آزادسازی دو شهر "سراقب" و "ادلب" و بازگشایی کریدور (راهرو) اقتصادی و انتقال انرژی دیگری به مدیترانه است که این مهم اصلا خوشایند ترکیه و قطر نخواهد بود.
#مکتب_سلیمانی
#مقاومت_رمز_پیروزی
✍RezaSeraj
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar