eitaa logo
مهارتانه (محتوای روانشناسی و مشاوره)
314 دنبال‌کننده
65 عکس
8 ویدیو
321 فایل
محتوای پژوهشی گروه مهارتانه«مشاوره و روانشناسی اسلامی» ساماندهی کانال: م. صفری «سطح۳مشاوره خانواده،دارای پروانه تخصصی سازمان نظام روانشناسی۱۳۹۳۰» شناسه: @Tebyan_313
مشاهده در ایتا
دانلود
📗«آسیب‌شناسی روانی» 🖌مسعود جان‌بزرگی و دکتر حسن انصاری 🛎 زیر چاپ 🔹آسیب‌شناسی روانی، به‌عنوان یک دانش بنیادین در روان‌شناسی، به یکی از پایه‌های اصلی علوم روان‌شناختی و حوزه‌های وابسته به آن تبدیل شده است. امروزه توجه به فرهنگ و اثرات آن در سلامت و بیماری بر کسی پوشیده نیست. فرهنگ ایرانی، به‌ویژه فرهنگ مذهبی مملو از داده‌هایی برای تبیین مشکلات روان‌شناختی و نیز درمان آنهاست که در حال حاضر جایگاه خاصی در آموزه‌های متخصصان ما ندارد. این درحالی است که امروزه در دنیا توجه به فرهنگ مراجعه‌کننده‌ها برای دریافت خدمات روان‌پزشکی بیش از هر زمان دیگری در تاریخ این علم مورد‌توجه قرار گرفته است. طراحی کتابی در زمینه آسیب‌شناسی روانی با مطابقت‌های فرهنگی، به‌ویژه اسلامی یکی از ضرورت‌های امروز جامعه علمی روان‌شناسی است.
آشنایی با ریتالین.pdf
218.3K
🔷 آشنایی با ریتالین 🖌گردآورنده: اعظم بارانی
📗 تربیت جنسی و ازدواج جوانان 🖌 محمد زارعی 🔹 زیر نظر: مهدی عباسی
islamic parenting.pdf
297.1K
🔷الگوی تربیت فرزند با رویکرد طیب گزینی 🖌 حسنا عبداله زاده (ارشد روانشناسی کودک) 🔹پژوهش با روش شبه ازمایشی بوده و الگوی تربیت فرزند با رویکرد طیب گزینی را با PMT مقایسه کرده و اثر آن را بر مشکلات برونی سازی کودکان بررسی نموده است.
روانشناسی اجتماعی_230529_191339.pdf
1.1M
📗 مروری بر مباحث اساسی در روانشناسی اجتماعی 🖌توحید اکبری طارسی
🔷 عنوان: اثربخشی سوگ درمانی شناختی رفتاری با رویکرد اسلامی بر ناامیدی، سازگاری معنوی و رشد پس از آسیب در زنان داغدیده از ویروس کرونا 🔹دانشگاه معارف قران و عترت (ع) اصفهان 🔹 رشته: روانشناسی اسلامی مثبت گرا 🔹استاد راهنما: دکتر مرضیه شریفی 🔹پژوهشگر: نرگس سادات میرمعصومی 🔹سال ۱۴۰۲ 🔸چکیده: سوگ و فقدان یک عزیز از دشوارترین اتفاقاتی است که فرد تجربه کننده این حادثه میتواند با آثار منفی متعددی در زمینه های جسمانی، اجتماعی و روانی همراه باشد. پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر بخشی سوگ درمانی شناختی- رفتاری با رویکرد اسلامی بر ناامیدی، سازگاری معنوی و رشد پس از آسیب در زنان داغدیده از کرونا انجام شد. در این پژوهش از روش مورد منفرد با طرح AB استفاده گردید. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه زنان داغدیده از بیماری کرونا درشهر اصفهان بود که در بازه زمانی فروردین ماه ۱۴۰۰ تا اسفند ماه ،۱۴۰۱ فقدان عضوی از خانواده اصلی بعلت کرونا را تجربه نموده بودند. شیوه نمونه گیری هدفمند بود که ۳ زن پس از مصاحبه تشخیصی انتخاب شدند. در پایان یک ماه پس از ۸ جلسه مرحله مداخله، دوره پیگیری در دو مرحله به فاصله ۲ هفته انجام شد. بررسی نتایج از برنامه مداخله فردی بود، بدین صورت که داده های گردآوری شده از پنج موقعیت خط پایه و سپس انجام مداخله و پیگیری هر آزمودنی روی نمودار رسم شده و برای انجام تفسیر و نتیجه گیری از داده ها، تحلیل درون موقعیتی، بین موقعیتی و تغییرات در موقعیت های مشابه هر نمودار استفاده شد و فرضیه های پژوهش مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که سوگ درمانی با رویکرد اسلامی بر کاهش ناامیدی و افزایش سازگاری معنوی و رشد پس از آسیب زنان داغدیده تاثیر معناداری نداشته است. این نتایج میتواند در کار با مراجعان داغدیده از کرونا تلویحات درمانی داشته باشد.