ساخت و هنجاریابی پرسشنامه راز.pdf
2.9M
#پرسشنامه_راز
#مقیاس_اسلامی
#رضامندی
🔷 پرسشنامه راز (رضایت از زندگی)
🔹 سلمان قاسمی
🔹ساخت و هنجاریابی پرسشنامه
...کودکان .ترتیب سنی.مشکلات درونی سازی شده و برونی سازی.pdf
293K
#معرفی_مقاله #کودک 🔷 مشکلات درونی سازی شده و برونی سازی شده درکودکان: ترتیب تولد و فاصله سنی
🖌سید عباس ساطوریان ،عباسعلی هراتیان ،کارینه طهماسیان، محمدرضا احمدی
🔹پژوهش حاضر از نوع علّی مقایسه ای بود که با هدف مقایسه مشکلات رفتاری درونی و برونی سازی شده کودکان با توجه به فاصله سنی و ترتیب تولد انجام گرفت.نتایج تحلیل واریانس دوراهه نشان دادند فاصله سنی و ترتیب تولد فرزندان تأثیر معناداری بر مشکلات برونی سازی شده کودکان دارد. نتایج نشان دادند کودکانی که تفاوت سنی آنها با خواهر/برادرشان، کمتر از دو سال است، بیشترین میزان مشکلات برونی سازی شده را نشان می دهند. همچنین، فرزندانی که رتبه تولد آنها چهارم به بعد یا رتبه اول بیشترین میزان مشکلات برونی سازی شده را نشان میدهند. همچنین، فرزندانی که رتبه تولد آنها چهارم به بعد یا رتبه اول در خانواده اند، به ترتیب بیشترین میانگین مشکلات برونی سازی شده را نشان دادند. طبق یافته های این پژوهش میتوان نتیجه گرفت که تفاوت سنی دو تا سه سال بین دو فرزند فاصله مناسبی است و خانواده هایی که سه فرزند دارند، میانگین مشکلات رفتاری کودکان آنها کمتر از سایر گروه ها است.
راهنمای_ثبت_ایرانداک.pdf
833.4K
#ابزار_پژوهش
🔷 راهنمای ثبت پایان نامه،رساله و... در ایرانداک
#صلاح_و_زیان_در_مبانی_نظری_اسلامی
#جهتمندی_رغبتها
#سلامت_روانی
#معیار_انتخاب
#سبک_زندگی
🔷 مدیریت کارها
🔹امام موسی کاظم علیه السلام:
وَ اِذا مَرَّ بِکَ اَمران، لا تَدری اَیُّهُما خَیرُ وَ اَصوَبُ، فَانظُر اَیُّهُما اَقرَبُ اِلی هَواکَ فَخالِفهُ، فَاِنَّ کَثیرَ الصَّوابِ فِی مُخالَفَةِ هَواکَ
هرگاه دو کار برایت پیش آمد ، نمیدانی کدامیک بهتر و صحیح تر است ، پس در این موقع ببین کدام به هوای نفس تو نزدیکتر است ، با همان مخالفت کن، بدرستی که بیشترین راستی و درستی در مخالفت با هوی و هوس است.
📙تحف العقول ص ۶۳۴
🔹کانال رشدانه
نقش ابعاد اصلی شخصیت در نوع ارتباط با خدا.pdf
570.7K
#معرفی_مقاله
#شخصیت
🔷 نقش ابعاد شخصیت در نوع ارتباط با خدا
🖌 منصوره سادات صادقی، مریم عصار، فایزه پیمان پاك، محسن ابراهیمی
طبقه بندى صفات شخصیت در منابع اسلامی ا.pdf
710.9K
#معرفی_مقاله
#مبانی_نظری
#شخصیت
#صفات
🔷 طبقه بندی صفات شخصیت در منابع اسلامی
🖌محمدصادق شجاعی، مسعود جانبزرگی، علی عسگری، سیدمحمد غروی راد، عباس پسندیده
اﻟگوی رواﺑﻂ ﻋﺎﻃﻔی–ﺟﻨﺴیﻫﻤﺴﺮانﻣﺒﺘﻨیﺑﺮآﯾﺎت ﻗﺮآن و رواﯾﺎت.pdf
667.3K
#زوجین
#زناشویی
#مبانی_نظری
#معرفی_مقاله
#روش_کیفی_داده_بنیاد
🔷الگوی روابط عاطفی_ جنسی همسران مبتنی بر آیات قرآن و روایات: یک پژوهش کیفی
🖌علی بیات،احد امیدی،حمید رفیعی هنر
🔹 یافتهها: الگوی روابط جنسی متشکل از شرایط زمینه ساز، بعد هستهای و برون داد است مؤلفهها شامل تعاملات کلامی _عاطفی، نگاه متعالی، مهار و مدیریت، دانش جنسی، عشق بازی، عرضه، تلاش برای کامیابی و سعادت عاطفی_ جنسی است.
روانشناسی در نهجالبلاغه.pdf
36.67M
#معرفی_کتاب
📗روانشناسی در نهج البلاغه
🖌 مسعود آذربایجانی
20151005090921-9878-73.pdf
408.4K
#معرفی_مقاله
#بهداشت_روانی
#روانشناسی_اجتماعی_سیاسی
🔷 شیوه های پیامبر اکرم(ص) در مدیریت روانی جامعه اسلامی
🖊سیدحسین علیانسب
🔹این پژوهش با هدف بررسی شیوه پیامبر اکرم در مدیریت روانی جامعه و پاسخگویی به این سؤال که «دولت ها چگونه روحیه و اراده ملت خود را برای همکاری مدیریت کنند؟» انجام شد. بدین منظور از روش پیمایش تاریخ و تحلیل نظریِ مواردِ مربوط به حکومت پیامبر رحمت استفاده شد. دستاوردها نشان داد که ایشان بدون خروج از مسیر اخلاق اسلامی، با روشهای متعدد، جامعه را در مقابل دشمن، بانشاط و آماده نگاه میداشتند؛ بعضی از آن روشها؛ عبارتند از:
✅ توجه به ویژگی های روان شناختی مخاطبان، تعامل مستقیم و عاطفی با مردم، دانش افزایی و آگاهی بخشی به آنان، مشارکت دادن آنان در امور سیاسی، اجتماعی و نظامی، استفاده از ظرفیت گروه های مرجع، بازسازی روانی جامعه پس از بحران ها، احیای نظام ارزشی جامعه و حراست اعتقادی؛ و جلوگیری از حضور عناصر سست عنصر در صف مسلمین. بدین ترتیب،
✅ پیامبر اکرم بدون اینکه بر منابع مادیِ آنان چیزی افزوده باشد، آنان را به قدرتِ بسیار تأثیرگذار منطقه تبدیل کرد.
3008614000115(1).pdf
828.8K
#معرفی_مقاله
#سلامت_اجتماعی
#مبانی_نظری
🔷 الگوی ابعاد سلامت اجتماعی بر اساس منابع اسلامی
🖌عباس پسندیده
🔹 چکیده:
زمینه و هدف: سلامت اجتماعی از ابعاد مهم سلامت انسان است که یکی از دو تلقی آن, تلقی بین فردی به معنی چگونگی روابط, مناسبات و تعامل های اجتماعی است. هدف از این پژوهش, بررسی این تلقی از سلامت اجتماعی در منابع اسلامی است.
روش: در این پژوهش از روش ترکیبی استفاده گردید. در بررسی منابع دینی از روش توصیفی-تحلیلی کلاسیک در دین پژوهی و برای تعیین اعتبار یافته ها, از روش میزگرد خبرگان استفاده شد. منبع پژوهش آثار مرتبط منتشر شده و چاپ نشده پژوهشکده علوم و معارف حدیثی بود.
یافته ها: از بیست و چهار مفهوم اصلی سلامت اجتماعی, یازده مولفه بدست آمد: تکریم و دفاع اجتماعی, کرامت اجتماعی, خویشتن داری اجتماعی, امنیت/ایمنی اجتماعی, اهتمام اجتماعی, سرمایه اجتماعی, درستکاری اجتماعی, اعتماد اجتماعی, پیوند اجتماعی, نشاط اجتماعی, و زینت اجتماعی. از تحلیل مولفه ها, پنج بعد به دست آمد: بعد عاطفی (پیوند + تمایز), هیجانی(نشاط + زینت), شخصیتی (کرامت اجتماعی), نیازمندی (سرمایه + اعتماد) و بعد امنیتی ارتباط (امنیت اجتماعی).
نتیجه گیری: این یافته ها میتوانند در رصد سلامت اجتماعی و برنامه ریزی برای ارتقا و آسیب شناسی وضعیت موجود مورد استفاده قرار گیرند.