اﻟگوی رواﺑﻂ ﻋﺎﻃﻔی–ﺟﻨﺴیﻫﻤﺴﺮانﻣﺒﺘﻨیﺑﺮآﯾﺎت ﻗﺮآن و رواﯾﺎت.pdf
667.3K
#زوجین
#زناشویی
#مبانی_نظری
#معرفی_مقاله
#روش_کیفی_داده_بنیاد
🔷الگوی روابط عاطفی_ جنسی همسران مبتنی بر آیات قرآن و روایات: یک پژوهش کیفی
🖌علی بیات،احد امیدی،حمید رفیعی هنر
🔹 یافتهها: الگوی روابط جنسی متشکل از شرایط زمینه ساز، بعد هستهای و برون داد است مؤلفهها شامل تعاملات کلامی _عاطفی، نگاه متعالی، مهار و مدیریت، دانش جنسی، عشق بازی، عرضه، تلاش برای کامیابی و سعادت عاطفی_ جنسی است.
روانشناسی در نهجالبلاغه.pdf
36.67M
#معرفی_کتاب
📗روانشناسی در نهج البلاغه
🖌 مسعود آذربایجانی
20151005090921-9878-73.pdf
408.4K
#معرفی_مقاله
#بهداشت_روانی
#روانشناسی_اجتماعی_سیاسی
🔷 شیوه های پیامبر اکرم(ص) در مدیریت روانی جامعه اسلامی
🖊سیدحسین علیانسب
🔹این پژوهش با هدف بررسی شیوه پیامبر اکرم در مدیریت روانی جامعه و پاسخگویی به این سؤال که «دولت ها چگونه روحیه و اراده ملت خود را برای همکاری مدیریت کنند؟» انجام شد. بدین منظور از روش پیمایش تاریخ و تحلیل نظریِ مواردِ مربوط به حکومت پیامبر رحمت استفاده شد. دستاوردها نشان داد که ایشان بدون خروج از مسیر اخلاق اسلامی، با روشهای متعدد، جامعه را در مقابل دشمن، بانشاط و آماده نگاه میداشتند؛ بعضی از آن روشها؛ عبارتند از:
✅ توجه به ویژگی های روان شناختی مخاطبان، تعامل مستقیم و عاطفی با مردم، دانش افزایی و آگاهی بخشی به آنان، مشارکت دادن آنان در امور سیاسی، اجتماعی و نظامی، استفاده از ظرفیت گروه های مرجع، بازسازی روانی جامعه پس از بحران ها، احیای نظام ارزشی جامعه و حراست اعتقادی؛ و جلوگیری از حضور عناصر سست عنصر در صف مسلمین. بدین ترتیب،
✅ پیامبر اکرم بدون اینکه بر منابع مادیِ آنان چیزی افزوده باشد، آنان را به قدرتِ بسیار تأثیرگذار منطقه تبدیل کرد.
3008614000115(1).pdf
828.8K
#معرفی_مقاله
#سلامت_اجتماعی
#مبانی_نظری
🔷 الگوی ابعاد سلامت اجتماعی بر اساس منابع اسلامی
🖌عباس پسندیده
🔹 چکیده:
زمینه و هدف: سلامت اجتماعی از ابعاد مهم سلامت انسان است که یکی از دو تلقی آن, تلقی بین فردی به معنی چگونگی روابط, مناسبات و تعامل های اجتماعی است. هدف از این پژوهش, بررسی این تلقی از سلامت اجتماعی در منابع اسلامی است.
روش: در این پژوهش از روش ترکیبی استفاده گردید. در بررسی منابع دینی از روش توصیفی-تحلیلی کلاسیک در دین پژوهی و برای تعیین اعتبار یافته ها, از روش میزگرد خبرگان استفاده شد. منبع پژوهش آثار مرتبط منتشر شده و چاپ نشده پژوهشکده علوم و معارف حدیثی بود.
یافته ها: از بیست و چهار مفهوم اصلی سلامت اجتماعی, یازده مولفه بدست آمد: تکریم و دفاع اجتماعی, کرامت اجتماعی, خویشتن داری اجتماعی, امنیت/ایمنی اجتماعی, اهتمام اجتماعی, سرمایه اجتماعی, درستکاری اجتماعی, اعتماد اجتماعی, پیوند اجتماعی, نشاط اجتماعی, و زینت اجتماعی. از تحلیل مولفه ها, پنج بعد به دست آمد: بعد عاطفی (پیوند + تمایز), هیجانی(نشاط + زینت), شخصیتی (کرامت اجتماعی), نیازمندی (سرمایه + اعتماد) و بعد امنیتی ارتباط (امنیت اجتماعی).
نتیجه گیری: این یافته ها میتوانند در رصد سلامت اجتماعی و برنامه ریزی برای ارتقا و آسیب شناسی وضعیت موجود مورد استفاده قرار گیرند.
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سازمان_نظام_مشاوره
#قوانیـن
🔷 نمونه تخلفات و شکایات صنفی
🔹 استفاده از عناوین علمی جعلی
منشور.pdf
940K
#سازمان_نظام_روانشناسی
🔷 منشور اخلاقی روانشناسان و مشاوران
#رشد_اجتماعی
#روانشناسی_اجتماعی_سیاسی
#هویت_ملی_انسجام_شخصیت
🔷هویت ملی
دستاوردهای اواسط دهه چهارمِ تولد انقلاب اسلامی برای افراد جامعه:
✅ مولّد بودن، خلاقیت، احساس نقش داشتن و کنشگری اجتماعی، احساس حرکت رو به جلو و رسیدن به نزدیک قُلّه، حس مفید بودن و ارزشمندی،عزت نفس خداسو،اعتماد بنفس ملّی، ...
🔹دهه فجر گرامی باد.
دایره المعارف روانشناسی رفتاری.pdf
16.24M
#معرفی_کتاب
#پژوهش
🔹 دائرة المعارف
The Concise Corsini
Encyclopedia of
Psychology and
Behavioral Science