eitaa logo
مهارتانه (محتوای روانشناسی و مشاوره)
114 دنبال‌کننده
37 عکس
8 ویدیو
258 فایل
محتوای پژوهشی گروه مهارتانه«مشاوره و روانشناسی اسلامی» مدیر گروه: مریم صفری «سطح۳مشاوره خانواده،دارای پروانه تخصصی سازمان نظام روانشناسی۱۳۹۳۰» شناسه: @Tebyan_313
مشاهده در ایتا
دانلود
روانشناسی در نهج‌البلاغه.pdf
36.67M
📗روانشناسی در نهج البلاغه 🖌 مسعود آذربایجانی
20151005090921-9878-73.pdf
408.4K
🔷 شیوه های پیامبر اکرم(ص) در مدیریت روانی جامعه اسلامی 🖊سیدحسین علیانسب 🔹این پژوهش با هدف بررسی شیوه پیامبر اکرم در مدیریت روانی جامعه و پاسخگویی به این سؤال که «دولت ها چگونه روحیه و اراده ملت خود را برای همکاری مدیریت کنند؟» انجام شد. بدین منظور از روش پیمایش تاریخ و تحلیل نظریِ مواردِ مربوط به حکومت پیامبر رحمت استفاده شد. دستاوردها نشان داد که ایشان بدون خروج از مسیر اخلاق اسلامی، با روشهای متعدد، جامعه را در مقابل دشمن، بانشاط و آماده نگاه میداشتند؛ بعضی از آن روشها؛ عبارتند از: ✅ توجه به ویژگی های روان شناختی مخاطبان، تعامل مستقیم و عاطفی با مردم، دانش افزایی و آگاهی بخشی به آنان، مشارکت دادن آنان در امور سیاسی، اجتماعی و نظامی، استفاده از ظرفیت گروه های مرجع، بازسازی روانی جامعه پس از بحران ها، احیای نظام ارزشی جامعه و حراست اعتقادی؛ و جلوگیری از حضور عناصر سست عنصر در صف مسلمین. بدین ترتیب، ✅ پیامبر اکرم بدون اینکه بر منابع مادیِ آنان چیزی افزوده باشد، آنان را به قدرتِ بسیار تأثیرگذار منطقه تبدیل کرد.
3008614000115(1).pdf
828.8K
🔷 الگوی ابعاد سلامت اجتماعی بر اساس منابع اسلامی 🖌عباس پسندیده 🔹 چکیده: زمینه و هدف: سلامت اجتماعی از ابعاد مهم سلامت انسان است که یکی از دو تلقی آن, تلقی بین فردی به معنی چگونگی روابط, مناسبات و تعامل های اجتماعی است. هدف از این پژوهش, بررسی این تلقی از سلامت اجتماعی در منابع اسلامی است. روش: در این پژوهش از روش ترکیبی استفاده گردید. در بررسی منابع دینی از روش توصیفی-تحلیلی کلاسیک در دین پژوهی و برای تعیین اعتبار یافته ها, از روش میزگرد خبرگان استفاده شد. منبع پژوهش آثار مرتبط منتشر شده و چاپ نشده پژوهشکده علوم و معارف حدیثی بود. یافته ها: از بیست و چهار مفهوم اصلی سلامت اجتماعی, یازده مولفه بدست آمد: تکریم و دفاع اجتماعی, کرامت اجتماعی, خویشتن داری اجتماعی, امنیت/ایمنی اجتماعی, اهتمام اجتماعی, سرمایه اجتماعی, درستکاری اجتماعی, اعتماد اجتماعی, پیوند اجتماعی, نشاط اجتماعی, و زینت اجتماعی. از تحلیل مولفه ها, پنج بعد به دست آمد: بعد عاطفی (پیوند + تمایز), هیجانی(نشاط + زینت), شخصیتی (کرامت اجتماعی), نیازمندی (سرمایه + اعتماد) و بعد امنیتی ارتباط (امنیت اجتماعی). نتیجه گیری: این یافته ها میتوانند در رصد سلامت اجتماعی و برنامه ریزی برای ارتقا و آسیب شناسی وضعیت موجود مورد استفاده قرار گیرند.
🔷هویت ملی دستاوردهای اواسط دهه چهارمِ تولد انقلاب اسلامی برای افراد جامعه: ✅ مولّد بودن، خلاقیت، احساس نقش داشتن و کنشگری اجتماعی، احساس حرکت رو به جلو و رسیدن به نزدیک قُلّه، حس مفید بودن و ارزشمندی،عزت نفس خداسو،اعتماد بنفس ملّی، ... 🔹دهه فجر گرامی باد.
دایره المعارف روانشناسی رفتاری.pdf
16.24M
🔹 دائرة المعارف The Concise Corsini Encyclopedia of Psychology and Behavioral Science
فرصت مطالعاتی.pdf
2.75M
🔷 کارگاه آموزشی: فرصت مطالعاتی ✅ چیستی فرصت مطالعاتی انواع فرصت مطالعاتی (داخلی، خارجی)، مزایا، شرایط، مدارک مورد نیاز و روند 🎙سرکارخانم رمضان زاده 🔹کارگاه: چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۲، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه قم
RT_Volume 2_Issue شماره 6 محرم_Pages 93-102.pdf
730.3K
🔹 آثار تربیتی گرفتاریهای زندگی از نگاه امام سجاد(علیه السلام) (با تأکید بر دعاهای صحیفه سجادیه) 🖌هادی عجمی  امروزه «معنا درمانی» یکی از روش‌های پیدا کردن راهکار صحیح مواجهه با مشکلات و گرفتاری‌ها است. امام سجاد در صحیفه سجادیه، با تصویری معناشناختی از گرفتاری‌ها و در نگاهی جامع آثار گرفتاری‌های دنیوی را در سه بعد بینشی، گرایشی و رفتاری، ترسیم می‌کنند. ✅ در بعد بینشی، مشکلات و گرفتاری‌ها، نگاه توحیدی او را ایجاد و تقویت می‌کند. ✅ در بعد گرایشات و عواطف، گرایش او را از دل بستن به دست‌یاری دیگران کم می‌کند. ✅ در بعد رفتاری، او را در مسیر رشد حرکت می‌دهد.
4_20.pdf
451.5K
🔹 تبیین سازه «شجاعت» براساس منابع اسلامی 🖌 مصطفی خوشخرام رودمعجنی 🔹 پژوهش حاضر با هدف بررسی مفهوم «شجاعت» در منابع اسلامی و تعیین مؤلفه ها و خرده مؤلفه های این سازه انجام شده است. با تتبع در منابع دینی پنج واژه «الشجاعة»، «النَّجْدَة»، «صِدْقُ الْبَأْسِ»، «الجُرأة»، و «قوّة القَلب» استخراج و تجزیه و تحلیل گردید. یافته های این پژوهش در سه سطح قابل ملاحظه است: اول. عناصر و مؤلفه های سازه «شجاعت» که در دو قلمرو تقسیم بندی می شوند: ۱. قلمرو روانی (ذهنی): انگیزه مقاومت، قوی دل و پردل بودن؛ ۲. قلمرو عملی (عینی): اقدام و ورود در ناملایمات، دفاع کردن، ایستادگی و مقاومت. دوم. تعریف سازه «شجاعت» که عبارت است از: توانایی روانی که در فرد انگیزه ای برای مقاومت ایجاد کرده، او را به اقدام و ورود در ناملایمات و دفاع کردن واداشته و وی را در برابر دشواری ها و تلخی های مبارزه شکیبا و پایمرد می سازد. سوم. یافته های پژوهشی در زمینه نشانه های (خرده مولفه ها) شجاعت می باشند.
آمار استنباطی استاد اسلامی.pdf
2.28M
🔹 آمار استنباطی 🖌تنظیم: آقای چدانی 🎙استاد اسلامی کمارعلیا
استنباطی فصل۸اسلاید۲۰۷تا۲۱۹.mp3
3.43M
🔵 فصل هشتم- صوت 41 -نحوه اجرای تحلیل همبستگی پیرسون در SPSS - اسلاید 219 - 207 🔹کانال آقای دکتر اسلامی کمارعلیا https://eitaa.com/amarestenbat