9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنرانی کوبنده حضرت امام (ره) درباره فحشاء و بی حجابی
♦برهنگی زنان و مردان
📌تمدن و آزادی آن ها همین است...
💠کانال نشر آثار استاد وفــســے :
✅ @bayyenat110
🍁 امام على عليه السلام :
🍂 لَو يَعلَمُ المُصَلّى ما يَغشاهُ مِنَ الرَّحمَةِ لَما رَفَعَ رَأسَهُ مِنَ السُّجودِ؛
🍂 اگر نمازگزار بداند تا چه حد مشمول رحمت الهى است هرگز سر خود را از سجده بر نخواهد داشت.
📚 تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص 175 ، ح 3347
🆔 @bayyenat110
R96dW_360p.mp3
4.62M
🔊 عاشق حقیقی یا مدّعی دروغین
🔖 داستان دختر پادشاه چین و مدعیان عاشقی
🎤حضرت استاد آیت الله وفــســے
✅ @bayyenat110
ZOOM0002_Tr1_Default_1532104391.mp3
10.52M
🔶 سخنرانی در بیت الحسنین با موضوع :
🔸مراتب اسلام و اهداف آن برای سعادت نوع بشر
📆 جمعه ۲۹ تیر ۱۳۹۷
🎤حضرت استاد آیت الله وفــســے
✅ @bayyenat110
🍀 امام سجاد علیه السلام :
🌿 اَلمُنتَظِرونَ لِظُهورِهِ أفضَلُ أهلِ كُلِّ زَمانٍ
🌿 منتظران ظهور امام مهدى(ع) برترينِ اهل هر زمان اند.
📚 کمال الدین و تمام نعمه ج1 ، ص320 - بحارالأنوار(ط-بیروت) ج52 ، ص 122
🆔 @bayyenat110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 چه کرده ایم که امام زمان علیه السلام را زیارت نمی کنیم؟!
🎤حضرت استاد آیت الله وفــســے
✅ @bayyenat110
🔴 #شبهه
🔅انصار با ابوبكر مخالفت كردند و به بيعت با سعدبنعباده فرا خواندند و علي در خانهاش نشست نه با آنها بود و نه با اينها و سپس انصار همه با ابوبكر بيعت كردند كه بيعت آنها به دليل يكي از اسباب ذيل بود:
۱. به زور از آنها بيعت گرفته شد.
۲. برايشان مشخص شد كه ابوبكر به خلافت حقدارتر است بنابراين به بيعت با او تن در دادند.
۳. و يا اينكه بدون هدف اين كار را كردند و توجيه چهارمي براي كارشان وجود ندارد. اگر شيعه بگويند به زور از انصار بيعت گرفته شده است اين دروغ است چون جنگي پيش نيامد و آنها مردمي شجاع بودند و دو هزار قهرمان اسب سوار بودند... اگر آنها ميدانستند كه حق با ابوبكر نيست هرگز پسر عمويشان را رها نميكردند و با مردي كه نه قبيله بزرگي و نه ثروتي... داشت بيعت نميكردند پس تنها دليل بيعت آنها با ابوبكر اين بود كه آنها دليل درستي از پيامبرشان داشتند كه نشانگر آن بود كه خلافت حق ابوبكر است.
جواب :
نكته و مطلب بسيار مهمي در اين جا است كه انصار (بعضي از آنها) با ابوبكر بيعت كردند چون در سقيفه فهميدند كه حق با ابوبكر است؟! خوب اهل سنت و وهابيها بگويند كه آن انصار كه بيعت كردند روي چه دليل و سندي فهميدند؟ اگر واقعاً دليل بر حقانيت ابوبكر داشتند حتماً آن را بازگو ميكردند نه اينكه ما با فرض و ظنّ و گمان بگوييم حتماً يك دليلي داشتهاند بيخودي كه انسان كاري نميكند؟ (...وَإِنَّ الظَّنَّ لَا يُغْنِي مِنَ الْحَقِّ شَيْئًا ) : گمان بههيچوجه [آدمي را] از [شناخت] حقيقت كفايت نميكند ؛ و تقليد از انصار هم به فرمايش قرآن ممنوع است. (وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ...) : و چيزي را كه بدان علم نداري دنبال نكن.
دليل حقانيت ابوبكر چيست؟! جالب است به متون خود اهل سنت در مورد سقيفه مراجعه كنيم و ببينيم چه اتفاقي در سقيفه افتاد : آنها بدون اطلاع اهل بيت و مهاجرين و... در زماني كه اهل بيت و اصحاب مشغول كفن و دفن پيامبر بودند و سخت عزاداري مينمودند اينان براي امارت مسلمانان شورا تشكيل دادند و از همين آقاي ابوبكر و عمر هم دعوت نكردند و تا آن موقع نميدانستند كه حق با ابوبكر است اما وقتي پيامبر براي اينكه مردم گمراه نشوند دستور داد قلم و كاغذ بياورند و عمر گفت پيامبر هذيان ميگويد و آيات قرآن را نديده گرفت و گفت قرآن براي ما كافي است و در آنجا اصحاب نزاع كردند و پيامبر آنها را از محضر خود اخراج نمود. پس انصار نميدانستند كه حق با ابوبكر است وگرنه او را دعوت مينمودند. به هر صورت ابوبكر و عمر و ابوعبيده جراح خود را به آن مجلس رساندند. در آنجا بحث از حقانيت و اينكه چه كسي افضل است نشد و آيات قرآن و احاديث پيامبر ملاك قرار نگرفت و انصار اول پيشنهاد كردند كه رهبر و امير از آنها باشد ولي اين سه قبول نكردند و قرابت با پيامبر را ملاك شرافت و فضيلت قرار دادند (برخلاف معيار فضيلت در دين اسلام زيرا قرآن ميفرمايد : اي مردم ما شما را از يك زن و مرد آفريديم و شما را تيرهها و قبيلهها قرار داديم تا يكديگر را بشناسيد [اينها ملاك برتري نيست] قطعاً ارجمندترين شما نزد خداوند پارساترين شما است...». بعد قرار شد يك امير از انصار و يك امير از آنها باشد اما عمر گفت نميشود كه دو رهبر در يك كشور باشند و در آخر قبول كردند امير از آنها باشد و وزير از انصار يعني قدرت حاكميت را تقسيم نمودند و درك كردند كه ابوبكر افضل براي امارت مسلمين است.
نتيجه بحث : اجتماع سقيفه در حقيقت تقسيم قدرت حاكميت و امارت بود و ملاك حقانيت اين سه نفر قرابت با رسول اكرم بود و قرار شد امير از آنها و وزير از اينها باشد و هيچ بحثي از حق بودن ابوبكر هم نبود و خود ابوبكر هم خود را محق نميدانست همانطور كه تا آخر عمر آن را ميگفت من بهترين شما نيستم.
📚برگرفته از کتاب پاسخ ( نقد و بررسی شبهات وهابیت آل سعود )
✨حضرت استاد آیت الله وفــســے
🆔 @bayyenat110
🌷رسول اكرم صلى الله عليه و آله :
🌹يَقولُ اللّه عَزَّوَجَلَّ إِذ كانَ الغالِبُ عَلَى العَبدِ الاِشتِغالُ بى، جَعَلتُ بُغيَتَهُ وَلَذَّتَهُ فى ذِكرى فَإذا جَعَلتُ بُغيَتَهُ وَلَذَّتَهُ فى ذِكرى عَشَقَنى وَعَشَقتُهُ فَإِذا عَشَقَنى وَعَشَقتُهُ رَفَعتُ الحِجابَ فيما بَينى وَبَينَهُ وَصَيَّرتُ ذلِكَ تَغالُبَاَ عَلَيهِ لايَسهو إِذا سَهَا النّاسُ اُولئِكَ كَلامُهُم كَلامُ النبياءِ اُولئِكَ البطالُ حَقّا؛
🌹خداى عزوجل مى فرمايد: هرگاه ياد من بر بنده ام غالب شود، خواهش و خوشى او را در ياد خود قرار دهم و چون خواهش و خوشى او را در ياد خود قرار دهم عاشق من شود و من نيز عاشق او گردم و چون عاشق يكديگر شديم حجاب ميان خود و او را بر دارم و عشق خود را بر جان او چيره گردانم، چندان كه مانند مردم دچار سهو و غفلت نمى شود، سخن اينان سخن پيامبران است، اينان براستى قهرمانند.
📚 كنزالعمال، ج1، ص433، ح1872
🆔 @bayyenat110
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰گفت و گوی رادیویی با حضرت استاد حامد وفسی با موضوع :
✨«ولایت فقیه و ظرفیت های ممتاز عقلانیت سیاسی و كارآمدی»
📆 دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۷
✅ @bayyenat110
بیّنات
📚 #معرفی_کتاب
چهارمین کتاب حضرت آیت الله وفسی ، مجموعه ای از ۴مقاله با عنوان «قدر خدا را نشناخته ایم» ؛ به ضمیمه ی ۲مقاله با عناوین «عزاداری به شیوه ی اهل بیت (علیهم السلام)» و «یگانه راه نجات» می باشد که با انگیزه ی پاسخ به شبهه ی آقای سید صادق شیرازی درمورد وجود سبّ در قرآن ، تحت همین عنوان در سال ۱۳۹۳ منتشر گردید.
این کتاب یا کتابچه ، که در قطع پالتویی به چاپ رسیده است ، درصدد بررسی شبهه ی مذکور و پاسخ به آن از دو طریق عقل و نقل میباشد.
تلاش بر این بوده تا با استفاده از براهین عقلی ، محال بودن صدور فحش و سبّ و هر قبیح دیگری از جانب حضرت حق (جل جلاله) و قرآن کریم اثبات گردد و با استفاده از نقل معتبر ، مورد تأیید قرار گیرد.
مؤلف محترم در این مقالات ، به دو جوابیه ی هیئت عروة الوثقی که به جانبداری از نظریه ی آقای سید صادق شیرازی و همچنین در نقد و پاسخ به مطالب قبلی مؤلف ، منتشر گردیده ، پرداخته است.
نکته ی آخر اینکه در مقاله ی «عزاداری به شیوه ی اهل بیت (علیهم السلام)» برخی از شیوه های نوین عزاداری ، که از جانب هم فکران و دوستداران آقای سید صادق شیرازی ترویج می شود ، زیر تیغ نقد قرار گرفته است.