🌷🌷🌷🌷🌷
🌷قال الامام علی (علیه السّلام ):
🌷قال رسول الله (صلّی الله علیه و آله): ... و رایتُ اِمْراَةً تُقطَعُ لحمُ جَسَدِها مِنْ مُقَدِّمِها و مؤخّرِها بِمَقاریض من نارٍ ... .
🌷امام علی - علیه السّلام - فرمودند: رسول خدا فرمودند: در شب معراج زنانی را دیدم که گوشت بدنشان توسط قیچی های آتشین از جلو و عقب بریده می شد ...
🌷پس آنها کسانی هستند که خود را در معرض مردان نامحرم قرار می دهند و با رفتارهای مختلف توجه آنها را جلب نموده و به آنها اظهار تمایل می نمایند.
📚«بحار الانوار، ج 8، ص 309»
🆔 @bayyenat110
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥀 سه مرحله از مراحل سیر و سلوک در عرفان
💐 توضیح مراحل تخلیه، تجلیه و تحلیه
🎙حامد وفسی
🆔 @bayyenat110
بیّنات
✅ سؤالات نفس گیر از شیعیان‼️ 🔴 #شبهه ♻️ خداوند در قرآن کریم چندین و چندبار، ظالمترین و ستمگرترین ا
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷بخش دوم #پاسخ به #شبهه
معنای «يُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا»:
معنای تطهیر در قرآن کریم عام است و اختصاص به مسئله غسل و وضو ندارد؛ بلکه غسل و وضو یکی از مصادیق طهارت است (۶ مائده) و در آیه ۴۲ سوره مبارکه آلعمران آمده است:
وَإِذْ قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ يَا مَرْيَمُ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاكِ وَطَهَّرَكِ وَاصْطَفَاكِ عَلَىٰ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ
یا آیه ۲۵ سوره مبارکه بقره میفرماید:
وَلَهُمْ فِيهَا أَزْوَاجٌ مُّطَهَّرَةٌ وَهُمْ فِيهَا خَالِدُونَ
خداوند حضرت مریم -س- را مطهر قرار داده است و ربطی به غسل و وضو ندارد؛ بلکه پاکی اخلاق و پاکدامنی مقصود است و درباره زنان بهشتی هم همینطور است. همچنین خداوند به حضرت ابراهیم و حضرت اسماعیل -علیهماالسلام- دستور میدهد بیتش (کعبه) را تطهیر کنند:
...أَن طَهِّرَا بَيْتِيَ لِلطَّائِفِينَ وَالْعَاكِفِينَ وَالرُّكَّعِ السُّجُودِ«۱۵ بقره و ۲۶ حج»
در آیه ۴ سوره مبارکه مدثر «وَثِيَابَكَ فَطَهِّرْ» بحث از پاکی ظاهری و مادی است و این غیر از پاکی معنوی است و در آیه شریفه:
رَسُولٌ مِّنَ اللَّهِ يَتْلُو صُحُفًا مُّطَهَّرَةً «۲ البینه»
مقصود این است که آیات قرآن دارای پاکی معنوی است نه پاکی ظاهری و درباره قرآن عظیم الشان الهی میفرماید:
فِي صُحُفٍ مُّكَرَّمَةٍ مَّرْفُوعَةٍ مُّطَهَّرَةٍ بِأَيْدِي سَفَرَةٍ كِرَامٍ بَرَرَةٍ«۱۳ تا ۱۶ عبس»
که دراین جا بحث از طهارت و ارزش عالی و معنوی این کتاب آسمانی است و باز هم درباره قرآن کریم میفرماید:
إِنَّهُ لَقُرْآنٌ كَرِيمٌ فِي كِتَابٍ مَّكْنُونٍ لَّا يَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ«۷۷ تا ۷۹ واقعه»
این باطن قرآن کریم است که یک حقیقت پوشیده میباشد و فقط «مطهرون» قادرند که با آن تماس داشته باشند (و این مطهرون همان اهل بیت -ع- هستند و لا غیر) و جنبه ظاهری آیه شریفه نیز آن است که با غسل و وضو به قرآن تماس داشته باشند. در این آیه خداوند اهمیت و ارزش والای معنوی اولیای خود را بیان نموده است و در مقام تمجید از ایشان میباشد چرا که آن ها را تطهیر فرموده است:
إِذْ قَالَ اللَّهُ يَا عِيسَىٰ إِنِّي مُتَوَفِّيكَ وَرَافِعُكَ إِلَيَّ وَمُطَهِّرُكَ مِنَ الَّذِينَ كَفَرُوا... «۵۵ آل عمران»
و این مقام پاکی از کفار، همان مقام قرب و اخلاص معنوی است و عکس آن را برای کفار مطرح ساخته است و میفرماید:
...أُولَٰئِكَ الَّذِينَ لَمْ يُرِدِ اللَّهُ أَن يُطَهِّرَ قُلُوبَهُمْ لَهُمْ فِي الدُّنْيَا خِزْيٌ وَلَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ «۴۱ مائده»
این مطلب نشان میدهد که خداوند درباره مشرکان اراده نکرده است که قلوبشان را تطهیر کند «لم یرد الله ان یطهر قلوبهم» اما درباره اهل بیت -ع- اراده فرموده است که آنان را تطهیر فرماید. نتیجه آن که سیاق آیه ۲۸ سوره مبارکه احزاب «یا ایها النبی قل لازواجک» مربوط به دستوراتی است که باید همسران پیامبر رعایت کنند و در آیه ۳۲ هم «یا نساء النبی» خطابش متوجه همسران پیامبر است؛ اما در آیه تطهیر کاملاً به صورت بیّن خطاب عوض شده است و از ضمیر جمع مونث به ضمیر جمع مذکر تغییر یافته است؛ از طرف دیگر عنوان «ازواجک» و «نساء النبی» غیر از عنوان «اهل بیت» میباشد، پس آیه تطهیر و تمجید از اهل بیت -ع- شامل زنان پیامبر نخواهد شد و از قطعیات و مسلّمات در تاریخ قرآن کریم است که پیامبر اسلام -ص- پس از نزول آیات، تعیین میفرمودند کدام آیه یا جمله در کجای آیات دیگر قرار گیرد و به اصطلاح ادبی این آیه تطهیر یک جمله معترضه است و دلالت و سیاق، سبب نمیشود که از ظهور ضمیرهای متفاوت و ظهور عنوانهای کاملاً متفاوت صرف نظر نماییم.
🔘 ادامه دارد...
📚برگرفته از کتاب #هارون
📌 بررسی و تحقیق درباره مقام و منزلت حضرت امام علی ابن ابی طالب علیه السلام
📝حامد وفسی
🆔 @bayyenat110
استاد آیت الله وفسی قدر۱.mp3
2.66M
🏴🏴🏴
🏴🏴
🏴
📿 سخنرانی شنیدنی، پیرامون لیالی قدر
🌹حامد وفسی
📆 شب ۱۹ رمضان المبارک ۱۴۴۱
🆔 @bayyenat110
◾️◾️◾️◾️◾️
🏴 تَهَدّمت والله ارکانُ الهُدی...
▪️امیرالمؤمنین علی -علیه السلام- فرمودند:
▪️إِنَّا صَنَائِعُ رَبِّنَا وَ النَّاسُ بَعْدُ صَنَائِعُ لَنَا
▪️ما ساخته پروردگارمان هستیم و مردم پس از آن ساخته ما هستند.
📚نامه ۲۱ نهج البلاغه
⚫️ سالروز ضربت خوردن مولای متقیان، اسدالله الغالب، حضرت امیر مؤمنان علی ابن ابی طالب -علیه آلاف التحیة والثناء- تسلیت باد.
🆔 @bayyenat110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 گریه سیاسی و انسان ساز
🎤حامد وفسی
🆔 @bayyenat110
استاد آیت الله وفسی ۲۳ .mp3
3.67M
🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌷پند های پیامبر اکرم -ص- به ابوذر
🌹حامد وفسی
📆 جلسه بیست و سوم. رمضان المبارک ۱۴۴۱
🆔 @bayyenat110
◾️◾️◾️◾️◾️
▪️پيامبر گرامي اسلام -صليالله عليه و آله و سلم- فرمودند:
▪️کنتُ انَا و عليٌّ نوراً بين يَدَيِ اللهِ تعالي قَبل أَن يُخلقَ آدمُ بأَربَعَة عَشَرَ اَلفَ عامٍ!
▪️من و علي -علیه السلام- چهارده هزار سال پيش از خلقت آدم -ع- نوري بوديم که در ساحت قدس خداي متعال به سر ميبرديم.
📚 (الرياض النضرة، ج ٣، ص ١٢٠ ـ ميزان الاعتدال، ج ١، ص ٢٣٥)
🆔 @bayyenat110
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥| ترس، غم و شادی اهل تقوا
🎙حامد وفسی
🆔 @bayyenat110
✅ سؤالاتی که باعث هدایت جوانان شیعه شد‼️
🔴 #شبهه ۱
♻️ شيعيان ميگويند كه هيچ پيامبري نبوده است مگر آنكه به ولايت علي دعوت داده است و خداوند از پيامبران براي ولايت علي پيمان گرفته است و چنان مبالغه و غلو كردهاند كه شيخ آنها تهراني ميگويد: كه ولايت علي بر همه چيزها عرضه شده است و هر چيزي كه ولايت او را پذيرفته درست شده است و هر چيزي آن را نپذيرفته فاسد و خراب گشته است!
♻️ به شيعه گفته ميشود كه پيامبران به توحيد و اخلاص عبادت براي خدا و يگانهپرستي دعوت ميدادهاند نه به ولايت علي آنگونه كه شما ادعا ميكنيد خداوند متعال ميفرمايد: «ما پيش از تو هيچ پيغمبري را نفرستادهايم مگر اينكه به او وحي كرديم كه معبود به حقي جز من نيست پس فقط مرا پرستش كنيد».
♻️ و اگر ولايت علي چنانكه شما ادعا ميكنيد در صحيفههاي پيامبران نوشته شده است؛ پس چرا فقط و تنها شيعيان آن را نقل كردهاند و كسي ديگر از آن خبر ندارد؟ و چرا اهل اديان آن را ندانستهاند؟ و بسياري از پيروان اديان ديگر مسلمان شدهاند و اين ولايت را ذكر نكردهاند؛ بلكه چرا در قرآن كه در بردارنده همه كتابها است ذكر نشده است؟
🔘 پاسخ به شبهه را در پست بعدی ملاحظه نمایید...
🆔 @bayyenat110
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷 #پاسخ به #شبهه ۱
۱. اگر اخباري كه رسيده از نظر سند صحيح و كامل باشد آن را ميپذيريم؛ وگرنه مسكوت گذاشته ميشود؛ زيرا در چيزي كه علم نداريم حق اثبات و رد آن را نداريم.
۲. عقلاً اشكالي ندارد كه اولاً ولايت به انبياء عرضه شده باشد و آنها به تبليغ پيامبر آخر الزمان و خليفه او پرداخته باشند. ثانياً ولايت پذيرفتن اشياء هم اشكال ندارد؛ زيرا معناي آن اين است كه چون پيامبر -ص- و اهل بيت -علیهم السلام- واسطه در فيض الهي هستند و اگر آنها نبودند خداوند، عالم را نميآفريد، هر كه موجود شده است يعني به واسطه آنها است و آنچه محقق نشده به سبب آن است؛ زیرا كه چيزي بدون واسطه فيض الهي محقق نميشود.
۳.درباره اديان گذشته مثل يهود، قرآن ميگويد: پيامبر را مانند پسر خود ميشناختند؛ اما آن را پنهان كردند به خاطر اغراض خاصي كه داشتند.
۴. آن كساني كه حقيقت را پنهان كردهاند -در دوران ۹۰ ساله ممنوعيت حديث- بهترين زمينه را براي نابودي احاديث پيامبر به وجود آوردند.
۵. هفتاد سال در نمازجمعه لعن عليبنابيطالب -سلام الله علیه- و كشتن مبلّغين معارف ايشان و احاديثي كه در مدح ايشان بوده است، احتمال از بين رفتن اين معارف را زياد ميكند.
۶. آيه ۲۵ سوره انبياء دلالت بر نفي اينكه يهود پيامبر را ميشناختند نميكند و نفي بر ولايت و دعوت انبياء در اين مورد ندارد؛ زيرا ميفرمايد در مقام توحيد آنها به چه چيزي دعوت ميكردند، اما مطلبي درباره نفي نبوت يا ولايت ندارد. (به قول منطقيون: اثبات شيء نفي ماعدا نميكند؛ مثلاً اگر بنده بگويم حسين را دوست دارم معنايش اين نيست كه نفي محبت حسن را مينمايم) مثلاً آيا نفي ميكند كه حضرت موسي خلافت هارون را به قومش ابلاغ نموده است؟
۷. پيامبران همه براي توحيد آمدند امّا پيروان آنها توحيد را منكر و مشرك شدند. شرك امروز اين پيروان دلالت نميكند كه پيامبران الهي توحيد را تبليغ نكردهاند؛ خداوند نه تنها ولايت حضرت علي -سلام الله علیه- بلكه وجود حكومت جهاني پر از عدل به وسيله #مهدي_موعود را به همه پيامبران فرموده است.
📚برگرفته از کتاب #پاسخ
📌نقد و بررسی شبهات وهابیت آل سعود
✍🏻حامد وفسی
🆔 @bayyenat110