استاد آیت الله وفسی ۹۴.mp3
2.05M
🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌷پند های پیامبر اکرم -ص- به ابوذر
🌹حامد وفسی
📆 جلسه نود و چهارم
🆔 @bayyenat110
🌼🌼🌼🌼🌼
🌼 رسول خدا -صلی الله علیه و آله- فرمودند:
🌼 اَلرّوحُ وَ الرّاحَةُ وَ الفَلَجُ وَ الفَلاحُ وَ النَّجاحُ وَ البَرَكَةُ وَ العَفوُ وَ العافيَةُ وَ المُعافاةُ وَ البُشرى وَ النَّصرَةُ وَ الرِّضا وَ القُربُ وَ القَرابَةُ وَ النَّصر وَ الظَّـفَرُ وَ التَّمكينُ وَ السُّروُر وَ المَحَبَّةُ مِنَ اللّهِ تَبارَكَ وَ تَعالى عَلى مَن اَحَبَّ عَلىَّ بنَ اَبى طالِبٍ عليهالسلام وَ والاهُ وَ ائتَمَّ بِهِ وَ اَقَرَّ بِفَضلِهِ وَ تَوَلَّى الأَوصياءَ مِن بَعدِهِ وَ حَقٌ عَلَىَّ اَن اُدخِلَهُم فى شَفاعَتى وَ حَقٌ عَلى رَبّى اَن يَستَجيبَ لى فيهِم وَ هُم اَتباعى وَ مَن تَبِعَنى فَاِنَّهُ مِنّى؛
🌼 آسايش و راحتى، كاميابى و رستگارى و پيروزى، بركت و گذشت و تندرستى و عافيت، بشارت و خرّمى و رضايتمندى، قرب و خويشاوندى، يارى و پيروزى و توانمندى، شادى و محبّت، از سوى خداى متعال، بر كسى باد كه على بن ابى طالب را دوست بدارد، ولايت او را بپذيرد، به او اقتدا كند، به برترى او اقرار نمايد، و امامانِ پس از او را به ولايت بپذيرد. بر من است كه آنان را در شفاعتم وارد كنم. بر پروردگار من است كه خواسته مرا درباره آنان اجابت كند. آنان پيروان من هستند و هر كه از من پيروى كند، از من است.
📚بحارالأنوار(ط-بیروت) ج 27، ص 92 {شبیه این حدیث در المحاسن ج1 ، ص152}
🆔 @bayyenat110
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
❣نگاهی دیگر به معنای اصطلاحی خوف و رجاء
🥀 بالاترین مرتبه ی خوف و رجاء چیست⁉️
🌹حامد وفسی
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🆔 @bayyenat110
✅ سؤالاتی که باعث هدایت جوانان شیعه شد‼️
🔴 #شبهه ۴۷
♻️ شيعه ادعا ميكند كه هدف ابوبكر و عمر و عثمان پادشاهي و رياست بود؛ بنابراين با گرفتن حق خلافت بر ديگران ستم كردند.
♻️ به شيعه ميگوييم اينها با هيچ مسلماني به خاطر حكومت و قدرت نجنگيدند و بلكه با مرتدين و كفار جنگيدند و آنها بودند كه قدرت كسري و قيصر را در هم شكستند و شهرهاي فارس را فتح كردند و اسلام را بر پا داشتند و به ايمان مؤمنان قدرت دادند و كافران را خوار نمودند و عثمان كه از ابوبكر و عمر مقامش پايينتر است با اينكه شورشيان او را محاصره كرده بودند تا او را به قتل برسانند اما او با مسلمين نجنگيد و به خاطر خلافت و حكومت خود حتي يك مسلمان را نكشت.
♻️ پس وقتي شيعه به خود اجازه ميدهد تا اينها را ستمگر و دشمنان پيامبر قرار دهند بايد چنين چيزي را درباره علي هم بگويند؟!
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🌷 #پاسخ به #شبهه ۴۷
۱. ما اين سه نفر را مسلمان ميدانيم.
۲. اهل سنت خودشان در تاريخ نوشتهاند مانند طبري، ج ۲، كه عدهاي از انصار در سقيفه براي انتخاب امير جمع شده بودند و ميخواستند اين مقام را به سعدبن عباده دهند و ابوبكر و عمر و ابوعبيده جراح با خبر شده خود را به سقيفه رساندند و از بنيهاشم و اهل بيت -ع- و حتي از مهاجرين جز اين سه نفر كسي نبود و بحثي كه در آنجا شد که به نوشته اهل سنت بر سر اميري مسلمين و امارت بوده است و اصلا سخني نگفتند درباره اينكه خدا در قرآن يا سنت پيامبر چه كسي را براي امامت و خلافت قرار داده است و مسئله غدير كه صد روز پيش از آن اتفاق افتاده بود فراموش شد.
۳. بحثهايي كه در تاريخ طبري آمده است و ما قبلا آن را نوشتيم كاملا نشان ميدهد كه آنها براي به دست آوردن قدرت چه كردند؛ مانند جسارت توهينآميز به پيامبر -ص- و گشودن بيت فاطمه -سلام الله علیها- ، تصرف فدك و... همچنين پيشنهاد بيعت ابوسفيان و آمادهكردن دههزار نفر سرباز براي از بين بردن ابوبكر و طرفدارانش يا پيشنهاد بيعت عباس كه گفت اگر من با تو بيعت كنم ديگران نميتوانند پيشدستي نمايند؛ اما حضرت علي -علیه السلام- هیچ یک را نپذيرفت؛ زيرا امامت مانند نبوت است و بايد مردم با ايمان قلبي آن را بپذيرند نه با زد و بندهاي سياسي.
۴. ابوبكر و عمر و ابوعبيده جراح در مقابل اهل بيت -ع- قرار داشتند و علي -ع- براي حفظ وحدت مسلمين، حفظ اسلام و ثقل اكبر و همچنین عدم ياري مسلمانان و اصحاب، حاضر به مصالحه شد.
۵. در مقابل حكومت عثمان ـــ كه تمام رياستها را به مردان بنياميه داده بود ـــ عموم مسلمانان قرار داشتند و از حاکمان وقت ناراضی بودند. نمايندگان آنها به عنوان شكايت و نه به خاطر جنگ به مدينه آمدند اما عثمان نميپذيرفت و وقتي نامهاي نوشت و شورشيان را بازگرداند آنها از غلام و پيك مخصوص او نامه اي را عليه خود كشف نمودند و با عصبانيت از خيانتي كه در حقشان شده بود خانه را محاصره كردند و... حادثه قتل عثمان اتفاق افتاد در حاليكه حضرت علي -ع- با كمك حسنين -ع- تلاش ميكرد به عثمان و خانوادهاش آب برساند و كسي از درب منزل وارد نشود. اما در مورد اينكه ابوبكر در مورد خالدبنوليد و جنايت او چگونه عمل نمود و يا درباره ابنمسعود كه با لگد عثمان مجروح شد و از دنيا رفت در تاريخ مفصل بحث شده است.
۶. در مقابل علي -ع- بنياميه ايستاده بودند ـــ كه قبل از فتح مكه با اسلام ميجنگيدند ـــ و در زمان عمر حكومت شام را بدست آوردند و در زمان عثمان تمام پستهاي حكومتي را. و امثال طلحه و زبیر هم كه طرفدار حضرت علي -ع- بودند به علت ثروت بسيار در زمان عمر ـــ كه در تاريخ «مروجالذهب» مسعودي از اهل سنت مفصل آمده است ـــ و در خلافت حضرت علي -ع- توقع مقام هم داشتند به صف مخالفين علي -ع- رفتند؛ بله حضرت تلاش مينمود مسلمانان كشته نشوند اما انحرافات طبقاتي در زمان عمر از نظر ثروت و انحرافات مكمل آن در زمان عثمان ثمره خودش را داد و درگيريهاي خونيني را به وجود آورد.
۷. حكومت عادلانه و رفتار و اخلاق حضرت علي -ع- در تقريباً پنج سال حكومت ايشان نشان داد كه اگر مردم از اول به وظيفه خود عمل ميكردند و همانند احد كه سستي كردند و مصيبت كشيدند بعد از رحلت هم سستي نميكردند اين مصيبتها پيدا نميشد و مردم از حكومت الهي عادلانه بينظير نفس پيامبر -ص- يعني علي -علیه السلام- و مولاي منصوب الهي استفاده ميكردند.
📚برگرفته از کتاب #پاسخ
📌نقد و بررسی شبهات وهابیت آل سعود
✍🏻حامد وفسی
🆔 @bayyenat110
◾️◾️◾️◾️◾️
▪️قالَ الإمامُ الْحَسَنِ الْعَسْکَری علیه السلام:
▪️مَنْ تَواضَعَ فِی الدُّنْیا لاِخْوانِهِ فَهُوَ عِنْدَ اللهِ مِنْ الصِدّیقینَ، وَمِنْ شیعَهِ علی بْنِ أبی طالِب – علیه السلام – حَقّاً.
▪️حضرت امام حسن عسکری -علیه السلام- فرمودند: هرکس در دنیا در مقابل دوستان و هم نوعان خود تواضع و فروتنی نماید، در پیشگاه خداوند در زُمره صِدّیقین و حقّاً از شیعیان امام علی -علیه السلام- خواهد بود.
📚«بحارالأنوار، ج. ۴۱، ص. ۵۵، ح. ۵»
🏴 شهادت جانسوز حضرت ابومحمد امام حسن عسکری -علیه الصلاة و السلام- تسلیت باد.
🆔 @bayyenat110
استاد آیت الله وفسی ۹۵ .mp3
4.16M
🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌷پند های پیامبر اکرم -ص- به ابوذر
🌹حامد وفسی
📆 جلسه نود و پنجم
🆔 @bayyenat110
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🥀 معنای امکان شناخت اهل بیت (علیهم السّلام)
🌹حامد وفسی
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🆔 @bayyenat110
✅ سؤالاتی که باعث هدایت جوانان شیعه شد‼️
🔴 #شبهه ۴۸
♻️ جعفر برادر حسن عسكري [علیه السلام] پدر امام غائب ميگويد كه برادرش فرزندي نداشته است.
شيعه سخن او را قبول نميكنند چون - به گفته آنها - او معصوم نيست.
♻️ سپس ادعاي عثمانبنسعيد را كه ميگويد حسن فرزندي داشته است قبول ميكنند با اينكه عثمان هم معصوم نيست!
اين تناقض چه توجيهي دارد؟!
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🌷 #پاسخ به #شبهه ۴۸
۱. عثمانبنسعيد و جعفر هر دو معصوم نيستند.
۲. عثمانبنسعيد از وكلاي حضرت هادي -علیه السلام- و امام حسن عسكري -علیه السلام- است و به عدالت مشهور بوده است و بارها از طرف هر دو امام به عنوان نماينده امام معرفي شده است.
۳. جعفر با خليفه وقت رابطه داشت و سابقه خوبي در شيعه نداشته و امامان قبلي او را تأييد نكردهاند.
نتيجه: قول فرد عادل در برابر غيرعادل و غيرثقه راجح و مورد قبول است.
۴. بهترين حجت و دليل برای امکان شیء، وقوع آن ميباشد. وقتي شيعيان براي اقامه نماز بر جنازه مقدس امام حسن عسكري -سلام الله علیه- حاضر شدند و جعفر به عنوان امام جماعت ايستاده بود، خود حضرت مهدي -عج- حاضر شده و تمام شيعيان او را ديدند و فهميدند كه حق چيست و جعفر سربازان خليفه را براي دستگيري خبر كرد و آنها امام -علیه السلام- را تعقيب نمودند و حضرت در سرداب مقدس، از نظر آنها غايب گشت. به همين سبب به جعفر لقب كذّاب دادند.
📚برگرفته از کتاب #پاسخ
📌نقد و بررسی شبهات وهابیت آل سعود
✍🏻حامد وفسی
🆔 @bayyenat110
هدایت شده از بیّنات مدیا
🔵 جلسه صد و سی و نهم ( ۹۹.۷.۱ )
🔷 شرح عرفانی کتاب #چهل_حدیث حضرت امام خمینی (ره) «جلسه شصت و هشتم»
⚪️ ویژه ی بحث در مورد امتحان الهی برای روحانیّت – فزونی و کاستی های روحانیّت
♦️سیاسی
🔻ضرورت و وجوبِ حفاظت از نظام ولایت فقیه و نظام روحانیّت
🔻تبیین سه مقامِ تعامل مأمونین و مؤمنین، با امام و ولیّ جامعه ی اسلامی ( مقام بحث علمی و نظری، مقام انشاء و صدور حکم، مقام تبعیّت و اجرای حکم )
🔻توجیه درستیِ جلوتر بودنِ از امامِ جامعه ی اسلامی ( ضرورت حفظ سنگر امام )
🔻قلیل بودن روحانیّت اصیل ( اسلام شناس عادل مجاهد زمانه شناس )
🔻بیان اقسام روحانیّت و معمّمین
🔻تبیین اسلام رفسنجانی یا اسلام بنی امیّه
🔻مسابقه ی زنان در فحشاء، نتیجه ی اسلام اشرافی گرای رفسنجانی
🔻سکوت زجرآور و خطرناک بخش گسترده ای از روحانیّت، در برابر فحشاء و منکر ( سکوت مرگبار در مواجهه با فساد برخی مسئولین و مردم، اعمّ از معمّم یا غیر معمّم )
🔻بخشی از روحانیّت، توجیه گر اسلام اشرافی رفسنجانی ( عمّامه بر سرانِ زینت کننده ی مفسدین و فواحش )
🔻مردان فاسد و زنان فاحشه، زمینه ساز پرورش قاتلان اولیاء الهی
🔻روحانیّتِ توجیه کننده ی ظلم و خیانت برخی مسئولین، بستر ساز دین گریزی و دین ستیزی مردم ( ارتباط روحانیّت توجیه گر، و ریزش های انقلاب )
🔻عملکرد ویرانگر و مأیوس کننده ی مسئولین و دولتمردان، در سال های اخیر
🔻تبیین وظیفه ی امروزی روحانیّت ( سبک زندگی روحانیّت اصیل )
🔻دین، علّت محدثه و مبقیّه ی انقلاب سال پنجاه و هفت
🔻منکر تلقّی شدن امر به معروف و نهی از منکر، در بین مسئولین جمهوری اسلامی و بخشی از روحانیّت ( سکوت روحانیّت، موجب وارونه شدن دین )
🔻ضرورت حضور حوزه و روحانیّت، در خطّ مقدّم امر به معروف و نهی از منکر
🔻فاصله ی چشم گیر بخش عظیمی از روحانیّت، با سربازی حضرت امام زمان ( سلام الله علیه )
🔻تلفات فرهنگی، بیشتر و هولناک تر از جان باختگان کرونا ( غیر قابل مقایسه )
🔻ضرورت تلاش مضاعف قوّه قضائیّه، و برخورد شدیدتر و گسترده تر با منکرات علنی
🔻واماندگی و وادادگی نهاد ها و سازمان های مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر .
هدایت شده از بیّنات مدیا
استاد آیت الله وفسی ۹۹.۷.۱.mp3
15.08M
💐سلسله مباحث شرح عرفانی کتاب #چهل_حدیث حضرت امام خمینی (ره)
🌷حامد وفسی
🗓جلسه شصت و هشتم ( ۹۹.۷.۱ )
🎥| نمایش فیلم کامل:
🆔 https://m.aparat.com/v/V1baO
✅ @bayyenat_media
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹شرح آیت الله وفسی بر خطبه ۱۲۷ نهج البلاغه:
🌸 فَإِنَّ يَدَ اللّٰهِ مَعَ الْجَمَاعَةِ، وَ إِيَّاكُمْ وَ الْفُرْقَةَ، فَإِنَّ الشَّاذَّ مِنَ النَّاسِ لِلشَّيْطَانِ كَمَا أَنَّ الشَّاذَّ مِنَ الْغَنَمِ لِلذِّئْبِ...
⚠️ تفرقه افکنی بین مسلمین، از بزرگترین محرّمات
#نشر_حداکثری
#شیعه_انگلیسی
#سید_صادق_شیرازی
🆔 @bayyenat110
استاد آیت الله وفسی ۹۶ .mp3
4.87M
🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌷پند های پیامبر اکرم -ص- به ابوذر
🌹حامد وفسی
📆 جلسه نود و ششم
🆔 @bayyenat110