فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ فیلم منتشر شده از کشته شدن ۴۰ نفر و مجروحیت۲۰ نفر در حمله یک نژاد پرست به دو مسجد در نیوزلند
◀️یکی از مهاجمان با انتشار ویدئویی انگیزه خود را از حمله مسلحانه به نمازگران مسجد النور در شهر کرایست کرچ نیوزلند، "مقابله با مهاجرت مسلمانان" اعلام کرد!
🔹این فرد در این ویدئو خود را «برنتون تارانت» ۲۸ ساله، اصالتا اهل استرالیا، و یک «سفید پوست معمولی» معرفی کرده است.
🔹وی در این ویدئو میگوید: «میخواستم به مهاجمان (مسلمانان) بگویم که سرزمین ما هرگز سرزمین شما نخواهد شد؛ زمین ما متعلق به خود ماست؛ تا زمانی که یک سفید پوست زنده باشد، هرگز نمیتوانید به سرزمینهای ما هجوم بیاورید و هرگز جایگزین مردم ما نخواهید شد.»
👈 اینها دست پروردگان واقعی تمدن غرب و نتیجه دوری از معنویت و انسانیت هستند. این حمله نتیجه نژادپرستی کور در غرب است!
@Drseddighi
1.03M
✅ #پاسخ یک شبهه!
📌 چادر سیاه از کجا آمده است؟
به هیچ وجه چادر سیاه ریشه ی ایرانی ندارد زیرا در ایران باستان مردم زرتشتی بودند و در زرتشت رنگ سیاه نماد اهریمن و شیطان است.
در دین اسلام، هیچ جای قرآن سفارش به پوشیدن چادر سیاه نشده است بلکه برعکس پوشش سیاه همواره مکروه و نفی شده است. پس چادر سیاه از کجا آمده است؟
حتما از دوران سیاه اعراب و رسم زنده بگور کردن دختران در بعضی قبایل عرب خبر دارید
و حتما بارها از خودتان پرسیده اید که چطور نسل این اعراب منقرض نشد در حالی که دخترانشان را زنده بگور میکردند !؟
جواب این پرسش روشن است، چون همه ی دختران این قبایل زنده بگور نمی شدند و تعدادی زنده می ماندند و تنها راه برای پوشاندن این ننگ و شرم، پنهان کردن دختران در سیاهی و تاریکی بود و چادر مشکی وسیله ای بود که سیاهی و تاریکی گور را برای دخترانی که زنده مانده بودند تداعی میکرد.
ایرانیان (شونل) را روی شانه یا پشت سر آویزان میکردند، زیرا چادر جهت زیبایی استفاده میشد نه برای پوشاندن مو و اندام. کسی در ایران باستان از داشتن دختر ننگ نداشت تا مجبور شود او را در گور تاریک ، زنده دفن کند یا او را در چادر سیاه ، زنده محو کند!
تهاجم فرهنگی یعنی زنان ایرانی، چادر سیاه که پوشش سنتی زنان عرب و نشانه ی شرم از زن بودن است را بپوشند و عده ای نیز با فلسفه بافی و شعارسازی این جهالت موروثی اعراب را به غیرت و حیاء و عفت بچسپانند تا هر کس ایرانی و انسانی اندیشید، بی غیرت و بی حیاء خطاب شود!
چادر سیاه همان نماد تحجر اعراب و نماد و تجسم زنده بگور کردن دختران عرب است! دکتر زرین کوب
@Drseddighi
1_54777060.apk
6.81M
✅نسخه سوم اپلیکیشن «گام دوم انقلاب» منتشر شد.
🔶ویژگیها:
- متن بخش بندی شده بیانیه
- بیش از ۵۰تحلیل پیرامون این بیانیه
- دارای تنظیمات مربوط به فونت و سایز متن
- دارای بخش اخبار مرتبط با بیانیه
- دارای بخش علاقهمندیها و جستجو
- گرافیک ساده و کاربرپسند
- بدون هیچگونه تبلیغات
لینک دانلود از کافهبازار:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.gam2.enghelab&ref=share
✅جهت حمایت از ما، لطفا نظر یادتون نره
#گام_دوم_انقلاب
وحید جعفری
@Drseddighi
✅ رفتار رذالت بار روزنامه های اصلاحاتی کشور را ببینید؛
◀️تفاوت پوشش حوادث تروریستی در پاریس و لاس وگاس با پوشش خبری کشتار مسلمانان در نیوزیلند در رسانه های اصلاح طلب..
برای کشته های چشم آبی خودشان را خفه کردند اما یک تیتر صفحه اول برای قربانیان مسلمان حمله تروریستی نیوزلند نزدند!!!
👈 شما چه اسمی روی این رفتار می گذارید؟ رذالت!
@Drseddighi
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️پالرمو و CFT توصیههای غیرالزامآور FATF را تبدیل به تعهدات بینالمللی میکنند
🔹درباره FATF یکی از مسائلی که ظاهرا از شدت وضوح به چشم نمیآید این است که این نهاد، هیچ جایگاه الزامآوری در مناسبات بینالمللی جز اراده سیاسی کشورها ندارد.
🔹به عبارت دقیقتر، اولا استانداردهای ۴۰گانه FATF صرفا توصیه(Recommendation) هستند و هیچ الزام حقوقی بینالمللی برای رعایت آنها وجود ندارد.
🔹ثانیا اگر کشوری در بدترین لیست FATF که همان "کشورهای غیرهمکار" قرار گیرد، شدیدترین اهرم FATF یعنی اقدام متقابل(Countermeasure) علیه آن استفاده خواهد شد که همین اقدام متقابل نیز یک توصیه غیرالزامآور از طرف FATF است و کشورها هیچ الزامی به رعایت آن ندارند.
🔹ثالثا حتی این اقدام متقابل، قطع کننده مناسبات و مراودات کشور غیر همکار با دیگر کشورها نیست. بلکه FATF به صورت غیر الزام آور از کشورهای عضو خود میخواهد در مراودات بانکی با آن کشور، احتیاط مناسب(Due diligence) به خرج دهند که شامل پرهیز از تاسیس شعب بانکی و طی فرآیندهایی برای شناخت دقیق مشتری و مناسبات و ارتباطات طرف معامله است.
🔹شاهد بزرگ این مدعا، حضور بانکهای بزرگ چینی در کشور کره شمالی است که در بدترین وضعیت از نظر FATF قرار دارد. آوریل سال ۲۰۱۸، دولت آمریکا تهدید کرد که بانک کشاورزی چین(ABC) و بانک ساخت و ساز چین(CCB) را به دلیل همکاری با کره شمالی در لیست سیاه قرار دهد، اما به دلیل ناتوانی در حذف این بانکها از سیستم مالی بینالمللی، از تصمیم خود عقبنشینی کرد. این ماجرا، واقعیتهای بسیاری را آشکار میکند. با اینکه کره شمالی در معادلات بینالمللی به هیچ وجه قابل مقایسه با ایران نیست- چرا که نه اقتصادی به قدرت ایران دارد، نه منابعی به اندازه ایران، و نه قدرت و نفوذ منطقهای و جهانی به اندازه ایران- اما قرار گرفتن آن در لیست سیاه FATF موجب قطع مراودات مالی آن نشده است. چین کاملا بیاعتنا به توصیههای FATF با کره شمالی مراوده مالی دارد، بانکهایش با کره شمالی کار میکنند و نه تنها در این میان از سوی FATF جریمه و تحریمی متوجهش نیست-چون این نهاد به هیچ وجه چنین اختیار و کارکردی ندارد- بلکه حتی آمریکا نیز با ابزارهای تحریمی خود قادر به متوقف ساختن همکاری بانکهای چینی با کره شمالی نیست.
🔹اما یک نکته بسیار مهم درباره FATF وجود دارد و آن اینکه، گردانندگان اصلی این نهاد یعنی آمریکا و اروپا، قصد دارند از زیرساخت حقوقی کنوانسیونهای پالرمو و CFT برای ایجاد تعهدات حقوقی برای ایران، و اجبار ما به رعایت توصیههای غیرالزامآور FATF استفاده کنند. هدف از این الزام و اجبار نیز صرفا در حوزه مبادله خارجی اطلاعات بانکی ومعاضدت قضایی است تا بتوانند تحریمهای ضدایرانی خود را به صورت هوشمندتر اعمال کرده و آنها را موثرتر کنند. مبارزه با پولشوئی، یک پوشش برای رهگیری مبادلات مالی تحریمی است. باید دقت داشته باشیم که تا زمانی که به پالرمو و CFT نپیوندیم، هیچ تعهدی برای شفافسازی معاملات خارجی خود برای غربیها نداریم. از FATF نیز هیچ کاری ساخته نیست. اروپاییها که صرفا ۲۰ درصد تجارت ایران با آنها انجام میشود، در حال فشار سیاسی به ایران برای الحاق به این دو کنوانسیون هستند تا توصیههای FATF تبدیل به تعهدات حقوقی ما شود.
🔹در این باره در حال نگارش مقاله مبسوطی هستم که ان شاءالله پس از تعطیلات نوروزی در روزنامه #فرهیختگان منتشر خواهد شد. با منافع ملی، برخورد سیاسی و جناحی نکنیم. چشم بستن بر واقعیات جهان، و اصرار بیمبنا بر یک امر، بازی سیاسی با منافع ملت است. بیاییم با مباحثه علمی و منطقی، روی راه صحیح تامین منافع کشور اجماع کنیم.
🔹اشتباه نکنیم! اگر بانکی با ما همکاری نمیکند، به دلیل ترس از تحریمهای آمریکاست نه عضو نبودن ما در CFT و پالرمو. راه مقابله با این ترس نیز آن است که یا بانک طرف معامله ما به قدری بزرگ باشد که آمریکا توان تحریم آن را نداشته باشد، یا به قدری کوچک که تحریم آمریکا اثری روی فعالیتهای آن نداشته باشد. آمریکا در حال استفاده تسلیحاتی از نظام مالی تحت سلطه خود است. باید از این نظام فاصله گرفت. برای مراودات تجاری، استفاده از بانک، تنها راه نیست! عمده نقل و انتقالات ارزی ما با صرافیها انجام میشود. این کانال را باید تقویت و متنوع کرد.
@syjebraily
بینات؛ کانال خبر و تحلیل سیاسی
⚡️پالرمو و CFT توصیههای غیرالزامآور FATF را تبدیل به تعهدات بینالمللی میکنند 🔹درباره FATF یکی ا
توصیه میکنم این مقاله👆👆👆 را چندبار با دقت بخوانید. نکات بسیار مهمی دارد!
13.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کلیپ غرورانگیزی از رزمایش پهبادی #الی_بیت_المقدس نیروی هوافضای سپاه در جنوب کشور..
این کلیپ ارزش چندین بار دیدن را دارد!
@Drseddighi
✅ در خلأ فعالیت جدی دستگاه سیاست خارجه جمهوری اسلامی در منطقه، دیپلماسی نظامی کشور هوشمندانه در حال نقش آفرینی است..
◀️ سفر سردار باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به سوریه و جلسه سه جانبه با فرماندهان عراقی و سوری، نقش مهمی در شکل دهی به بلوک قدرت مقاوت در منطقه خواهد داشت..
#دیپلماسی_مقاومت
@Drseddighi
✅ بالاخره با همت جهادی سپاه، ایران در تولید گاز در پارس جنوبی، از قطر پیش افتاد!
◀فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا : تکمیل پارس جنوبی توسط متخصصان ایرانی شکست مفتضحانه تحریم است.
با بهرهبرداری از فازهای جدید در پارس جنوبی به آرزوی دیرینه در پیشی گرفتن از قطر در برداشت گاز از پارس جنوبی رسیدهایم.
آمادگی داریم و درخواست میکنیم که به ما اجازه دهند یک پالایشگاه میعانات گازی جدید در غرب فاز ١٣ ایجاد کنیم. همچنین آمادگی داریم مجتمع تولید پروپیلن و پلی پروپیلن در این منطقه احداث کنیم؛ همچنین قرارگاه با تجربیات گرانقدر خود در اجرای فازهای پارس جنوبی آمادگی دارد که فاز ١١ پارس جنوبی را در دست گرفته و این پروژه مهم را نیز اجرا کند.
@Drseddighi
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️کره جنوبی اگر راه پهلوی را میرفت، اکنون ویرانه بود
🔹اخیرا اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک، در مقالهای که برای هر انسان آگاهی سوگیریهای غیرعلمی آن هویداست، اقتصاد ایران در دوره پهلوی را مشابه اقتصاد کره جنوبی در آن دوره دانسته و نتیجه گرفته است که در دوره جمهوری اسلامی، کره پیش رفت و ایران عقب ماند.
🔹این ادبیات مقایسه ایران و کره جنوبی، که در طول ۴۰ سال گذشته علیه انقلاب اسلامی به کار گرفته شده، و متاسفانه جا افتاده، ناشی از کمکاری ما و حتی بیاعتناییمان به تاریخ اقتصاد سیاسی کره جنوبی است. غربیها نه در ایران بلکه در کل جهان، پیشرفت کره جنوبی را حاصل دوستی با آمریکا و پیروی از مکتب اقتصاد بازار تبلیغ کردهاند، که در حالی که واقعیت دقیقا عکس این است. امروز هم کارشان به جایی رسیده که عملکرد پهلوی را شبیه عملکرد دولت وقت کره میخوانند و میگویند "کره در دهه ۱۹۷۰ همانند ایران تلاش میکرد قدرت صنعتی شود"، اما نمیگویند کره با توان بومی صنعت ایجاد کرد، و پهلوی نفت فروخت و کارخانه وارد کرد!
🔹چندی است که روی چگونگی پیشرفت کره جنوبی متمرکز شدهام و نکات جالبی عایدم شده است. از جمله اینکه برنامههای ۵ ساله توسعه کره در دوره ژنرال پارک چانگ هی- که پدر پیشرفت این کشور است- به فارسی که هیچ، حتی به انگلیسی هم ترجمه نشده است و آنچه درباره پیشرفت این کشور گفته میشود، صرفا روایت مغشوش غرب است. معدودند کتابهایی انگلیسی که توسط خود کرهایها نوشته شده و واقعیات پیشرفت کشورشان در دوره پارک را روایت کرده باشند.
🔹یکی از کتابهای خوبی که در این زمینه نوشته شده، کار خوب خانم کیم هیونگ آ. با عنوان Korea's Development Under Park Chung Hee است. این کتاب محصول مطالعات کتابخانهای و همچنین مصاحبههای نویسنده با سیاستگذاران اصلی کره جنوبی در دوره پارک است. خانم کیم ویژگیهای دولت پارک را اینگونه جمعبندی کرده است:
- نفرت پارک از تکیه کره به کمک آمریکا
-مدل کرهای صنعتی شدن با هدایت دولت
-استراتژی پیشرفت سریع پارک
-نقش ویژه نخبگان حاکم و اراده سیاسی آنها برای پیشرفت
-برنامه هستهای پارک
- توسعه صنایع سنگین و شیمیایی در دهه ۱۹۷۰
🔹امشب در فصل هشتم این کتاب نکته جالبی دیدم که حیفم آمد آن را با شما به اشتراک نگذارم. از اوایل دهه ۱۹۷۰ پیرو تهدیدهای نظامی خارجی، پارک تصمیم به ایجاد کارخانههای اسلحهسازی میگیرد. اما برای تاسیس این کارخانهها سرمایه هنگفتی نیاز است. به هیئت برنامهریزی اقتصادی(EPB) ماموریت اخذ وام از منابع خارجی برای این منظور داده میشود، اما پس از ۱۵ ماه مذاکره با آمریکا، اروپا و ژاپن، دهم نوامبر ۱۹۷۱ هیئت اعلام میکند که کسی به کره وام نمیدهد. در این میان طرحی توسط یکی از مدیران دولتی ارائه میشود که این کارخانهها با استفاده از منابع و فناوریهای موجود در کره و بر مبنای یک تقسیم کار ملی با حمایت دولتی ایجاد شود. طرح آقای "او ونچ اول" روی میز پارک گذاشته میشود و رئیس جمهور میپذیرد. ایجاد صنایع سنگین و شیمیایی کره به عنوان اولین گام در توسعه صنایع نظامی این کشور آغاز میشود و با جزئیاتی که در کتاب تشریح شده، طرح به موفقیت میرسد. پیتر بی وون در مقاله خود با عنوان "صنعت دفاعی و تحول اقتصادی کره در دوره پارک"، نشان داده است که این زیرساختهای صنعتی که برای دفاع ایجاد شدند و فناوریهایی که در این مسیر حاصل شد، چگونه به سایر صنایع سرریز کرده و اقتصاد کره را متحول ساخت.
🔹امیدوارم نخبگان ما این کتاب و نظایر آن را مطالعه کنند تا با توجه به نقش ویژه "نخبگان حاکم" در پیشرفت یک کشور، تجربه تحریف شده کشورهایی نظیر کره که آمریکاییها روایت میکنند، ما را درباره مسیر پیشرفت به بیراهه نبرد.
@syjebraily
✅ سخنان بسیار مهم رهبرانقلاب در جمع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی:
◀️ برخی اظهارنظر کرده اند که این سال، سال تهدیدهاست؛ بنده مطلقا این را قبول ندارم. من معتقدم سال98 بتوفیق الهی سال فرصتهاست؛ سال امکانات و سال گشایش است/ آن کسانی که اظهارنظر دیگری میکنند و تهدید را به رخ میکشند، دانسته یا ندانسته تحت تأثیر رجزخوانیهای دشمنان ملت هستند. این رجزخوانیها باید همانطور که هست دانسته بشود.
@Drseddighi