eitaa logo
به خط یک رآوی 🇵🇸
454 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
372 ویدیو
42 فایل
🌱﷽ مشغول! به اندکی زندگی؛گه گاهی نوشتن از روایت اَحوال و مابقی عمر،در جُست‌وجوی راه وِصال اُو در همه‌جا!بیشتر،درلا به لایِ اوراق کتاب‌ها.اِمضا.رآوی |نشرمطالب بدون ذکر منبع، بلامانع است. نام کتاب ها حذف نشود.
مشاهده در ایتا
دانلود
خیلی خوبه که بعضی ها اینقدر حضرت زهرایی هستن. هم خیلی حضرت زهرایی بود.
به خط یک رآوی 🇵🇸
خیلی خوبه که بعضی ها اینقدر حضرت زهرایی هستن. #حاج_قاسم هم خیلی حضرت زهرایی بود.
اسم حضرت زهرا قفل باز کنه! تو شخص تجربه گر ، وقتی تو بیمارستان بستری میشه؛ به محض ورود به اورژانس، میبینه که موجودات مختلفی بهش حمله ور میشه، (مثل زنبور های بزرگ،هزار پاهای خیلی بزرگ،کفتار ،گراز، خوک ،سگ های خیلی وحشی) که این آقا زبونشون قفل میکنه اینقدر که شرایط سخت بوده و ترس ناک. دیگران هم متوجهش نبودن! و شرح میدن که بهشون نزدیک میشدن و دور میشدن ،وایشونم نمی تونستن فرار کنن. یه هزارپا سمتشون حمله میکنه،خیللی بهشون نزدیک میشه! که ایشون ناخودآگاه ؛میگن : یا زهرا و این باعث میشه قفل زبونشون باز بشه؛ وشروع میکنن به ذکر گفتن و این موجودات تا یه حدی ازشون دور میشدن خیلی نه ....(ادامه دارد این مطلب)
40.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.. حضرت عباس منو درست کن آبروم میره ها! |چگونه با حضرت عباس مناجات کنیم؟| [ ]🌱
- باید شکست هرچه شود سدِ راهِ وصل
- در هر وقت از شب که بتواند ،خوب است که یک سجده طولانی هم به جا بیاورد،به قدری که بدن خسته شود و ذکر مبارک آن را هم« سبحان ربی الاعلی و بحمده » قرار دهد. 📘 کهکشان نیستی |برشی از نامه سلوکی،محمد بهاری/۱۳۱۷ق|
هدایت شده از به خط یک رآوی 🇵🇸
+عارض است خدمتتان: هم پیاله ی دانستن، رنج است و هم بَزْمِ ندانستن ،فراغت! اما از برای مُدرِکِ عاقل، دانستن رنجیست فارغ کننده و ندانستن، فراغتیس رنج آورنده!
امروز جایی بودم؛ رزق معنوی میدادن! این کاغذ که به من رسید جز آخرررین کاغذا بود(شاید سه یا چهارتا ، مونده بود توی سبد) |رزقنا|
از گناه کوچکش باید بترسید آدمی اول سیلاب ها باران نَمْ نَمْ می زند
به خط یک رآوی 🇵🇸
- •استاد می گفت: برخی از اساتید سفارش میکنن ؛ گلزار شهدا که میرید ، کنار هر قبری از شهدای سادات وا
- •استاد می‌گفت: یکی از بهترین حرز ها در مقابل شیطان ، اتصال به شهداس. اون تیری که انسان به شیطان میزنه ،ذکره و توجه! اون تیری که شیطان به انسان میزنه ،غفلته و نسیان! اتصال و توجه به شهید باعث میشه ، شما وصل بشید به یک دوشکایی که از اونجا، بمبارون میکنه این شیاطین رو.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا