🚨 میخواستند آقای فخریزاده را برکنار کنند!
🔹 فریدون عباسی در گفتگو با «کیهان» در پاسخ به این سوال که چرا دغدغه داشتید که هستهای بودن شهید فخریزاده انکار نشود؟ گفت: این طور بود که نمیخواستند اصلا راجع به هستهای صحبت شود؛ دولتیهای ما از اسم هستهای وحشت دارند؛ اینها نمیخواهند به هیچ طریقی «برجام»شان به هم بخورد یعنی نمیخواهند باختن در این قمار را قبول کنند و به مطبوعات و صداوسیما فشار آوردند یا از طریق برخی افراد در شورای عالی امنیت ملی اقدام کردند که مبادا این ترور به عنوان ترور هستهای شناخته شود.
🔹 میخواستند آقای فخریزاده را هم برکنار کنند که اصلا نامش را پاک کنند و هیچ جایی نباشد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🚨 دولت روحانی ۲۳ برابر دولت احمدینژاد برای دولت بعد از خودش بدهی خارجی به جا گذاشت
🔹️بررسیها نشان میدهد دولت دهم ۶۹۲ میلیارد تومان بابت بازپرداخت وامهای خارجی و تعهدات برای دولت روحانی به جا گذاشت. این در حالی است که دولت روحانی برای دولت آینده ۱۵ هزار و ۱۵۴ میلیارد تومان هزینه بازپرداخت اصل وامهای خارجی و تعهدات به جا گذاشته است، یعنی بدهی به جا مانده از دولت روحانی برای دولت بعد در این بخش، ۲۳ برابر بدهیای است که از دولت دهم برای دولت روحانی به ارث گذاشته شد./نود اقتصادی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
📸 یک روز پس از كشتار دانشجويانِ دانشگاه تهران در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ خورشیدی،
و تنها کمتر از چهار ماه از کودتای آمریکایی ۲۸ أمرداد، #نیکسون
(نایب ریاست جمهوری آمریکا)
در #دانشگاه_تهران نائل به دريافت دكترای افتخاری حقوق میشود!
🔹فردای این اتفاق، یک روزنامه در ستونی با اشاره به این حادثه مینویسد:
👈ما ایرانیها از قدیم رسمی داشتیم که جلوی پای میهمانان، قربانی میکردیم و گاو و یا گوسفندی سر میبریدیم،
باید دید که سفر معاون رئیس جمهور آمریکا برای میزبانش چقدر با ارزش و با اهمیت بوده که سه نفر از بهترین جوانان این آب و خاک را در برابرش #قربانی کردند...!
✍"مسعود فدک"
#پهلوی_بدون_روتوش
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
پوستر زیبا از شهید فخری زاده...
گرچه گمنام و مجاهد در نهان
فخر او سر میکشد تا آسمان
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
▪️جوری که شاه دوستا از دوران دانشجویی زمان الپهلوی یاد میکنن vs واقعیت ماجرا
"سَمییا"
#جنایات_پهلوی
#پهلوی_بدون_روتوش
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️بودجه نهاد ریاست جمهوری بیش از ۴ برابر بودجه بنیاد نخبگان شده است!
🔹دولت جاسوس پرور ظاهراً خرج و مخارجش بیشتر از بنیاد نخبگانه!
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 نوشدارو پس از مرگ سهراب...
گویا امروز سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده که اساسا بودجهای برای بنیاد حاج قاسم در کار نبوده و این بودجه ربطی به خانواده معزز سردار دلها نداشته است؛ در اینکه زمان موضع گیری باید سراغ منابع معتبر رفت هیچ شکی نیست اما کاش دوستان محترم در سازمان برنامه و بودجه اگر واقعا قصد و غرضی نداشتهاند و دلسوز تشریف دارند دقیقا همزمان با شروع هجمهها از سوی ضدانقلاب و برخی موضع گیریهای هیجانی از سوی بعضی دلسوزان، این بیانیه را صادر میکردند، نه بعد از بیانیهی دیشب دختر حاج قاسم !!
#مهدی_قاسم_زاده
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💢 کشته شدن فرمانده مزدوران اماراتی در درگیری با مزدوران سعودی در "ابین"
🔹 یک منبع نظامی یمنی از کشته شدن فرمانده ارشد نیروهای شورای انتقالی جنوب، وابسته به امارات در درگیری در استان "ابین" در جنوب این کشور خبر داد.
🔹 این منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود به خبرگزاری آناتولی گفت که در درگیریهای شدید بین مزدوران دولت مستعفی منصور هادی و شبهنظامیان وابسته به امارات در دو جبهه "الطریه" و "وادی سلا" در شرق ابین،«علی قاسم الحالمی»، فرمانده ارشد شبه نظامیان شورای انتقالی و شماری از همراهانش کشته شدند.
🔹درگیری بین مزدوران منصور هادی و نیروهای مورد حمایت امارات در ابین چند روزی است که شدت گرفته است و دو طرف، یکدیگر را مسئول نقض آتش بس میدانند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
میزان سواد رسانه ای والدین؟
متأسفانه سواد رسانه ای والدین ما نه تنها صفر بوده بلکه منفی هزار است. کمتر والدینی را سراغ داریم که مشغله های کاری اش را کاهش دهد تا فرصت بیشتری را برای خانواده اش اختصاص دهد. همچنین آنقدر اطلاعات رسانه ای و سواد رسانه ای کودکان و نوجوانان ما بالا است که این میزان اطلاعات غیرقابل مقایسه با اطلاعات والدین شان است. گاهی اوقات والدین از فرزندان شان راهنمایی می گیرند.
#والدین_و_سواد_رسانه
#فضای_مجازی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کار #خطرناک و رایج پدر و مادرهایی که فرزند زیر ۱۴ سال دارند🚸
♨️اگر میخواهید برای فرزند خود، یک ابزار رسانهای مثل #گوشی_موبایل بخرید؛
✅حتما و حتما و حتما این کلیپ را از دست ندهید و اگر نه بعدا پشیمان خواهید شد.
👨🏻💻 استاد #مصطفی_ضابط
#تربیت_رسانه_ای
#مدیریت_رسانه_کودک
#راهکار_مدیریت_رسانه_در_خانواده
🌎کانال خانواده و رسانه
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ انالله و اناالیه راجعون
دکتر #علی_اصغر_زارعی، فرمانده دوره دفاع مقدس، نماینده دلسوز و یار صادق امام خمینی (ره) و امام خامنهای به دوستان شهیدش پیوست.
برای شادی روح این برادر مخلص و دلسوز جبهه انقلاب، فاتحه و صلوات بر محمد و آل محمد هدیه کنید.
پ.ن: گریههای زارعی بعد از تصویب #برجام در مجلس
✅ #داود_مدرسی_یان
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
یکی از راه های مقابله با عملیات روانی دشمنان افشاگری است. وقتی دشمن زیر و رو می کشند و با ظاهرسازی مردم را فریب می دهند، افشا کردن فسادها و باطن پلید آنها از بهترین راه های شکستن فریبشان است. افشاگری، یعنی آگاه کردن افکار عمومی یا مقامات صلاحیت دار از وجود افراد نادرست کار یا فعالیت های نادرست کارانه در حاکمیت یا اجتماع است...
#عملیات_روانی
#نهضت_مطالبه_گری
#سواد_رسانه
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍اظهارات جالب آقای #غفاری مدیر عامل ایتا در خصوص #شبکه_ملی_اطلاعات
▪️مدیر فناوری اطلاعات کشور (وزیر ارتباطات) دغدغه شبکه ملی اطلاعات را ندارد.
▫️کارمندان دولت حتی برای امنیت دادههای دولتی از شبکههای داخلی استفاده نمیکنند.
▪️وقتی دعوتنامههای وزارت ارتباطات در تلگرام و واتساپ ارسال میشود از مردم چه انتظاری داریم؟
#نهضت_مطالبه_گری
#سواد_رسانه
#محاکمه_فجج
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💠 حدیث روز 💠
💎 دشمن ترین دشمنان
🔻رسول خدا (ص):
أَعْدَی عَدُوِّکَ نَفْسُکَ الَّتِی بَیْنَ جَنْبَیْک
❇️ دشمنترین دشمنانت، همان نفس توست که با خود داری.
📚 مجموعه ورام، انتشارات مکتبه فقیه، ج ۱، ص ۵۹
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️کیهان: دودوزهبازی سریالی حزب کارگزاران با لاریجانی
روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه امروز خود نوشت:
🔹حزب کارگزاران به دودوزهبازی با علی لاریجانی ادامه میدهد.
🔹علیمحمد نمازی عضو مرکزیت کارگزاران به روزنامه شرق گفت: این حزب اگر مجبور باشد از لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ حمایت میکند.
🔹اظهارات اخیر یک عضو کارگزاران درباره لاریجانی در حالی است که کرباسچی دبیرکل حزب، چند سال قبل با نام بردن از لاریجانی، تعبیر «سربازگیری از اصولگرایان» را به کار برده بود. اما حسین مرعشی سال گذشته درباره احتمال حمایت از لاریجانی گفت ما روی اسب بازنده شرطبندی نمیکنیم.
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🚨 ۸ سالِ تلخ امنیتی❗️
⭕️ امنیتی ترین دولت پس از انقلاب، با این همه گاف امنیتی!!
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خدمات مرحوم زارعی به روایت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس
🔹ذوالنور: بسیاری از موفقیتهای سایبری سپاه حاصل تلاشهای مرحوم دکتر زارعی بود.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
نامزد پُست کارشناس ارشد خاورمیانه دولت بایدن: برای بازگشت ایران به برجام ، دولت آینده آمریکا باید به ایران پیشنهادهای غیر استراتژیک جذابی چون انتقال سازمان مجاهدین خلق- که در حال قاچاق انسان و مواد مخدر و اسلحه است- از آلبانی به اتیوپی یا اریتره را بدهد
ژاکوبن
دانیل بناییم، کارشناس خاورمیانه، سیاست خارجی آمریکا، مدرس نطقنویسی در دانشگاههای آمریکایی است و سابقه کار به عنوان مشاور و نطقنویس سخنرانیهای جو بایدن در زمان معاونت ریاست جمهوری او درباره سیاست خارجی را دارد و تا سال ۲۰۱۵ بایدن را در سفرهای خارجی همراهی میکرد. نطقنویسی برای هیلاری کلینتون در زمان وزارت خارجه او، عضویت در کمیته طراحی سیاستگذاری وزارت خارجه آمریکا در قبال تحولات مصر در زمان حضور کلینتون به عنوان وزیر خارجه، به همراه عضویت در دفتر جان کری در زمان ریاست او بر کمیته روابط خارجی سنای آمریکا و نطقنویسی برای او از جمله دیگر سوابق بناییم است. وی همچنین عضو ارشد «شورای روابط خارجی آمریکا» و اندیشکده «مرکز پیشرفت آمریکایی» است.
«ما یکی از موفقترین دورههای سیاست خارجی آمریکا را در (دوره) ریاست جمهوری اوباما شاهد بودیم اما ما باید بپذیریم که بازگشت کامل به دوره اوباما ممکن نیست به خاطر اینکه هماهنگ کردن جهان در سال ۲۰۲۱ در قیاس با سال ۲۰۱۶، کاری بسیار سخت خواهد بود. تحکیم قدرت جهانی ایالات متحده آمریکا با حمایت متحدان بینالمللیمان، یکی از رویکردهای اصلی سیاست خارجی بایدن است. ایستادن در برابر چین با لحاظ کردن همکاری به جای تقابل، احیای دموکراسی و حقوق بشر در سطح بینالمللی، کاهش مشارکت مستقیم در خاورمیانه با تأکید بر حفظ قدرت و رهبری جهانی ایالات متحده، کاستن از مخارج نظامی و دفاعی (آمریکا) در خارج از کشور، تمرکز بر اقتصاد داخلی، مالیات و امنیت سایبری، موضوعات کلیدی در سیاست خارجی بایدن خواهد بود.»
برجام یکی دیگر از ستونهای مهم همکاری بایدن با سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان خواهد بود. خروج ترامپ از این توافق به اعتماد ایرانیها ضربهای ویرانگر زد و به منظور بازگرداندن آنها به میز مذاکره، باید امتیازات جذاب اما غیر راهبردی به ایران داده شود. دادن «امتیازات جذاب اما غیر راهبردی به ایران» باید با حفظ «ساختار تحریمها و «فشار حداکثری» صورت گیرد. «من و دوستانم بر این اعتقاد هستیم که کاهش حمایت آمریکا از مجاهدین خلق میتواند برای تهران اقدامی جذاب باشد. مقامهای آلبانی در دیدارهای دوجانبه (با آمریکا) نگرانیهای شان را درباره فعالیتهای غیرقانونی این گروه در زمینه قاچاق انسان، مواد مخدر و سلاح ابراز کردهاند. استقرار مجاهدین خلق در آلبانی و ساحل دریای آدریاتیک در امتداد مرز اروپایی، برای یک مدت طولانی ضروری نیست و انتقال این گروه به اتیوپی یا سواحل دریای سرخ از قبیل اریتره باید مورد بررسی قرار گیرد.»
«بایدن در قیاس با اوباما، در قبال چین، روسیه و ایران مواضع آشکارتری اتخاذ خواهد کرد. ژاپن بدون ایجاد سر و صدا، درباره رویکرد بایدن در قبال چین نگران است و دارد گزینههای انتخابی ابتدایی او (برای دولت بعدی آمریکا) را از نزدیک رصد میکند؛ کاری که عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی هم که نگران سیاست بایدن در قبال ایران هستند دارند انجام میدهند.»
ترکیه، عربستان سعودی، مصر و امارات متحده عربی، برای اتخاذ مواضع نرم بایدن در قبال روسیه و چین تلاش خواهند کرد اما «رئیسجمهور منتخب بایدن، باید خطوط قرمزش را به این کشورها اعلام کند. اروپا آن قدرها درباره سیاستهای ترمیمی بایدن نگرانی ندارد اما ما نباید انتظار داشته باشیم که چالشهای ایجاد شده بین اروپا و ایالات متحده در دولت ترامپ کاملا برطرف شوند.»
https://jacobinmag.net/2020/12/President-elect-Bidens-foreign-policy/
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 بعد از #برجام کار دو تن از نمایندگان مجلس به درمانگاه کشید(روحالله حسینیان و علیاصغر زارعی). حسینیان بعد از چالش با علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی که قسم جلاله خورد والله تالله بالله انرژی هستهای ایران متوقف نخواهد شد و زارعی پس از تصویب ۲۰ دقیقهای برجام!
این دو بزرگمرد، آنقدر شرف و غیرت داشتند که نتوانستند تحمل کنند و کارشان به درمانگاه کشید. چون میدانستند برجام چیست و چه بلایی سر مملکت میآورد. در عوض اما مورد اهانت و تهمتِ جبهه غربگرایان واقع شدند تا با تخریب و شایعهسازی آنها را از چشم مردم بیاندازند.
حالا پیکره حزبالله سیاسی، بعد از فوت مرحوم روحالله حسینیان، یک زخم دیگر برداشت و علی اصغر زارعی هم از میان ما رفت. اینها مردانی بودند حقیقتاً چون کوه مقاوم و چون دریا عمیق و چون باران لطیف و چون شیر غران. از هیچ ملامت و تهمت و تخریبی هراس نداشتند. نه با تهدید عقبنشینی میکردند نه با تطمیع فریب میخوردند. کمتر بین سیاسیون، افرادی با این ویژگیها وجود داشته باشد.
در زمان فتنهها، در بزنگاهها، حق را از باطل شناخته و علیه فتنهگران سینه سپر کردهاند. هیچوقت مذبذب و دورو و هزار رنگ نبودهاند. صریح و روشن و شفاف! نگاه نمیکردند که باد به کدام طرف می وزد! نگاه نمیکردند موج از کدام طرف میآید. در گفتن حرف حق اهل مماشات و تسامح و منفعتطلبی نبودند. خدایشان رحمت کند. اهل بصیرت؛ مجاهد و دارای طهارت اقتصادی و سلامت نفس.
رضوان خدا بر آن مردان بزرگ و رحمت خدا بر آنان باد.
✅ #داود_مدرسی_یان
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
.
دمت گرم رزمنده!
♦️جانباز دانشمند و غیرتمند، دکتر علی اصغر زارعی، پس از مدت ها تحمل رنج بیماری و جانبازی، دار فانی را وداع گفت و به دیدار همرزمان شهیدش شتافت. روح آن رزمنده غیور، ان شاء الله با اهل بیت علیهم السلام محشور باشد.
متنی را که در ادامه می خوانید، در تاریخ ۲۱ مهر ۱۳۹۴ (پس از ماجرای تصویب ۲۰ دقیقه ای برجام در مجلس نهم) در روزنامه کیهان منتشر شده است:
🔹مرد میگریست. عاقل مردی بود، میگفت بد کردید. میگفت و گریه میکرد. لابد زخم تازه، طعنه به جراحتهای کهنه دفاع مقدس زده بود که کار مرد به اورژانس کشید.
♦️او یک دلواپس است؛ از زمره آنهایی که میگویند کاسب تحریماند. وقتی پرونده استیضاح وزیر علوم سابق (فرجیدانا) پیش آمد و او از پیشآهنگان بود، گفتند دلواپس است، چون برادرش بورسیه غیرقانونی گرفته است. بورسیه و ما ادراک ما البورسیه! 28 مرداد 93 بود. مرد گفت «باید اعتراف کنم یکی از برادرانم از بورسیه استفاده کرده!» اقرار العقلاء علی انفسهم جائز! چشم ما روشن آقای علیاصغر زارعی! خب!
🔹«ادعا کردهاند نام برادران من در فهرست بورسیههای غیرقانونی وجود دارد. البته باید اعتراف کنم که یکی از برادرانم از بورسیه استفاده کرده؛ اما نه بورسیه دکترا؛ بلکه بورسیه «شهادت» که در دوران جنگ تحمیلی نصیب وی شد. احتمالا منظور این بداخلاقیها هم همین بورسیه شهادتی بوده که نصیب برادر من شده است. یکی دیگر از برادرانم نیز چندماه پیش فوت کرد که کارگر بود و تحصیلات دانشگاهی نداشت که بخواهد از بورسیه دکترا استفاده کند. دیگر برادرم هم که زنده است، همینطور اصلا تحصیلات دانشگاهی ندارد که بحث بورسیه دکترایش مطرح باشد. بنابراین، میماند همان یک برادرم که شهید شد و احتمالا منظور از این هیاهو، بورسیه شهادت بوده که نصیب برادرم شد».
♦️نوش جانت این تیرهای ملامت! «یا ایها الذین آمنوا من یرتد منکم عن دینه فسوف یأتی الله بقوم یحبهم و یحبونه ... یجاهدون فی سبیلالله و لایخافون لومه لائم». غم حقیقت را خوردن و طعنه شنیدن، سنت جوانمردان است.
🔹علیاصغر زارعی اکنون یک «برند» که نه، یک پرچم است؛ او علمداری است که راه گم نشود. در غیرت و مردانگی او همین بس که آبان 1387 وقتی مطلع شد مدیرکل پارلمانی دولت وقت برای منتفی کردن یک استیضاح، چک 5 میلیونی به برخی نمایندگان میدهد، رفت و سیلی به گوش او نواخت.
♦️علیاصغر زارعی دیروز اما به گوش فلان نماینده و دولتمرد سیلی نزد. سیلیای اگر زد همان بود که گفت و گریست؛ بیآبرویی کردید! این سیلی نجیبانه، سیل خواهد ساخت زیر پای همه بیخیالها و سهلانگارها و سهلاندیشها که پلی شدهاند برای عبور و نفوذ دشمن ... حتی اگر کار رزمنده «علیاصغر» به اورژانس کشیده باشد.
دمت گرم رزمنده!
#محمد_ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
گزارش یک جنگ امنیتی؛
سیا و MI6 از چه میترسند؟ - ۱
ملت ما در طول هفت سال گذشته به اندازه هفتاد سال تجربه اندوخت و باطن آمریکا و برخی دولتهای اروپایی را شناخت. اکنون که این تجربه گرانبها میتواند افقهای تازه برای اقدامات راهبردی بگشاید، کسانی به دست و پا افتادهاند تا از افکار عمومی، حافظه دزدی کنند. کار آنها به مراتب خطرناکتر از ترور است. هرچند که ترور و تحریف همزمان، از سراسیمگی در مقابل یک اتفاق مهم حکایت میکند.
1- بیماریهای خود ایمنی (Autoimmune disease)، بیماریهایی است که در آن دستگاه ایمنی بدن، به خود بدن حمله میکند. این بیماری میتواند اندامها و بافتها را درگیر کند. در زندگی اجتماعی و سیاسی میتوان نمونههایی را سراغ گرفت که برخی سیاستمداران در اثر نفوذ فکری یا سربازگیری دشمن، بهجای صیانت از امنیت و منافع ملی،
ضد آن عمل میکنند. اختلال محاسباتی موجب میشود افراد و مجموعهها، مرتکب خودویرانگری توانمندیهایی شوند که دشمن با تحریم، جنگ و ترور نتوانسته است.
2- درد بیدرمان آمریکا و اسرائیل و برخی رژیمهای اروپایی، پیشرفت شتابان ایران در حوزههای مختلف علوم و فنون و قدرت است. نتانیاهو مقارن فتنه ۸۸ در کنست گفت «برنامه هستهای ایران با سرعت قطار تندرو پیش میتازد و ما مانند خودروی قراضه میخواهیم خود را به آن برسانیم و مهار کنیم».
دشمن بعد از یک دهه تحریم، ترور و خرابکاری ناکام، تصور میکند کابوسش با نفوذ و اختلال محاسباتی و تزریق ویروس «خودایمنی» چاره میشود. آنها متحیرانه، پیروزیهای جبهه مقاومت در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن را در کنار پیشرفتهای پهپادی و موشکی خارقالعاده دیدند. ایران با موفقیت توانست ماهواره نور را که هر 90 دقیقه یک بار از فراز سرزمینهای اشغالی عبور میکند، در مدار قرار دهد.
3- تحریم و ترور و مذاکره و برجام، از نگاه دشمن، مولفههای معارض هم نیست، بلکه ترکیبی سمّی برای زمینگیر کردن ایران است. دموکراتهای بانی مذاکره و برجام، همان طراحان ترور دانشمندان ما و خرابکاری ویروسی بودند؛ همانگونه که جان ساورزِ عضو تیم مذاکراتی انگلیس در سال 82، عضو MI6 بود و به ریاست این سرویس جاسوسی رسید.
او آبان 89 (یک ماه قبل از ترور شهید شهریاری) اظهار داشت «نمیتوان روند پیشرفتهای علمی ایران را تنها با دیپلماسی متوقف کرد. ما به عملیاتهای اطلاعاتی نیاز داریم تا در روند دستیابی ایران به فناوریهای نوین مشکل ایجاد کنیم»؛
و مهر 94 هنگام ریاست MI6 به CNN گفت؛ «برجام ظرف 15 سال، ایران را به کشوری نُرمال تبدیل خواهد کرد. شاهد کشوری هستیم که در مرحله انتقال از پایههای انقلابی به کشوری نُرمالتر قرار دارد. اما در داخل ایران در این مسیر، چالش وجود دارد. ما نیاز داریم صبر استراتژیک داشته باشیم و فرصت دهیم تا توسعه پیدا کند». صبر استراتژیک مدنظر او را مقایسه کنید با تعبیر غلطانداز مشابه که توسط برخی عناصر منفعل استفاده شد.
4- انفعال در برابر غیرِ متعرض، دلایلی دارد؛ از جمله، همان که
آیتالله جوادی آملی(حفظهالله) 19 اردیبهشت 95 در دیدار با آقای عارف گفت: «در فرهنگ قرآنی، غیرت را سه عنصر معرفت، هویت و غیرزدایی تشکیل می دهند؛ غیرزدایی به این معنا است که اجازه ندهیم بیگانه به حریم ما نفوذ کند. بیگانه را در حریم خود راه دادن با غیرت سازگار نیست... کسانی که راه نفوذ بیگانگان را میگشایند، از غیرت اقتصادی و یا سیاسی برخوردار نبوده و دیوث هستند».
ایشان یک سال قبلتر، (۲۱ آبان ۱۳۹۴) در دیدار آقای ظریف توجه داده بودند؛ «به آمریکا اعتماد نداریم. دست دادن نشانه ادب است، اما پس از آن، انگشتان خود را میشماریم. این نیز نشانه هوشیاری ماست». با وجود تعدد این تذکرات از سوی دلسوزان، برخی متولیان مدعی شدند «امضای کری تضمین است»، «اوباما بسیار مودب و دنبال تعامل است»، «(هشداردهندگان) میگویند آمریکا سر شما کلاهگشاد میگذارد، در صورتی که ما عمامه داریم، کلاه سرمان نمیرود» و «آمریکا مراعات اخلاق را میکند و زیر تعهدش نمیزند».
متأسفانه همان ادبیات را مجدداً درباره بایدن تکرار میکنند؛ کسی که گفت صهیونیست است و حاضر نشد جنایت ترور شهید فخریزاده را محکوم کند. حتی روزنامه دموکرات واشنگتنپست و توماس فریدمن تحلیلگر نیویورکتایمز میگویند ترور موساد و فشارهای ترامپ، بهعنوان اهرمهای فشار، برای مذاکرات با ایران مفید است!
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
گزارش یک جنگ امنیتی؛ سیا و MI6 از چه میترسند؟ - ۱ ملت ما در طول هفت سال گذشته به اندازه هفتاد سال
گزارش یک جنگ امنیتی؛
سیا و MI6 از چه میترسند؟ - ۲
5- خسارتها چنان آشکار و منزجرکننده شده که جوزپ بورل (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) به یورونیوز گفت: «ایرانیها حق دارند احساس کنند در برجام به آنها خیانت شده؛ و احتمالاً دوباره نخواهند با همان کارتها بازی کنند».
اما واکنش منفعلانه برخی سیاسیون موجب گستاخی طرف عهدشکن شده؛ چنانکه وزیر خارجه بیسروپای آلمان گفت «بازگشت به توافق، کافی نیست. برجام بايد با توافقى گستردهتر جايگزين شود. ما انتظارات روشنی داریم: نبود سلاح هستهای و هیچ برنامه موشکی بالستیک. ایران همچنین باید نقش دیگری در منطقه بازی کند. به آنها نمیشود اعتماد کرد»!
این سخنان، واگویه وحشت بزرگ آمریکاست؛ چنانکه جینا هاسپل رئیس سیا گفت «ما فعالیتهای ایران را زیر نظر داریم و امیدواریم بتوانیم نفوذ منطقهایاش را کاهش دهیم». پیش از او، پمپئو هنگام ریاست گفته بود «نفوذ ایران در منطقه در مقایسه با ۷ سال گذشته بسیار بیشتر است».
6- طمع غرب به کدام محافل است؟ همانها که لسآنجلستایمز مهر 88 دربارهشان نوشت «برخلاف غرور ملی ایرانیها، اپوزیسیون سبز، از فشار غرب راضی است. اما اغلب ایرانیها مخالف سازش بر سر برنامه هستهای هستند؛ این یک حس ملی است که حتی قبل از انقلاب هم وجود داشته. افرایم هالوی رئیس اسبق موساد میگوید امیدوارم با افزایش فشار غرب، نارضایتی در داخل ایران پا بگیرد».
همانها که گرای تحریمهای فلجکننده را به دولت اوباما دادند. طیفی که تعلیق قطعنامه تحریمی ۱۹۲۹ به واسطه برجام را فاکتور میکنند، اما نمیگویند این قطعنامه تحریمی سبز(!)، تجمیع قطعنامههای ۱۶۹۶، ۱۷۳۷، ۱۷۴۷، ۱۸۰۳، ۱۸۳۵ و ۱۸۸۷ بود و با فشار آمریکا در آستانه سالگرد انتخابات (19خرداد 89) تصویب شد.
آنها همان کسانی هستند که مایکل لدین (مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا) گفت: «تاریخ پنهان جنبش سبز به ۲۰۰۹ برنمیگردد بلکه ریشه آن در اواسط دهه ۱۹۸۰ [سالهای ۱۳۶۵- ۶۶ شمسی] است. آنها کسانی بودند که [در ماجرای دعوت مخفیانه مک فارلین] وارد مذاکره با آنها شدیم؛ افرادی از دفتر نخست وزیری، از دفتر موسوی و اطرافیانش».
7- جان برنان رئیس سازمان سیا به مدت هفت سال در دولت اوباما، 8 مرداد 95 در همایش امنیتی اسپن، سخنانی بیان کرد که حتی در حد «غلط کردید» هم جواب نگرفت: «توافق هستهای، کار درستی بود و آقای [...] را که در میان عناصر فعال در ایران فردی بسیار میانهروتر بهشمار میآید، تقویت کرد. او باید دستاورد بیشتری داشته باشد تا حمایت بیشتری جلب کند؛ به این دلیل که بین تندروها و میانهروها رقابت وجود دارد. برخلاف تصور، ایران کشور یکدستی نیست. در حالی که آنها سال آینده انتخابات برگزار میکنند، ما اوضاع را تحت نظر خواهیم داشت تا ببینیم موازنه قدرت چگونه پیش میرود. نگرانی من این است که بسیاری از ایرانیها انتظار داشتند پول به زندگی آنها سرازیر شود اما خوب، این مسئله زمان میبرد»!
8- جان کری یک سال قبل از آن (چهارم مرداد 1394) در شورای روابط خارجی آمریکا گفت؛ «دوستان! اگر به توافق پشت کنیم، یک پیام بزرگ به افراطیها در ایران میفرستیم. چه کسی میداند در این صورت انتخابات چه میشود اما [...] و [...] که خود را در مذاکره با غرب به خطر انداختند، به دردسر جدی میافتند»!
جالب اینکه دولت اوباما در همین دوره، تحریمهای ویزا، آیسا و سیسادا را به اجرا گذاشته و سرگرم ریلگذاری کاتسا (مادر تحریمها) در کنگره بود. قرار نبود امتیاز واقعی داده شود؛ بلکه فقط باید با یک شیرینی آدامسی، مسیر انتخابات را منحرف میکردند.
ذهنیت برنان و کری چگونه شکل میگرفت؟ به یاد بیاوریم سخنان شگفت آن دیپلمات عالیرتبه را که نگرانیهای انتخاباتی طیف متبوع خود در ابران را سال 93 با شورای روابط خارجی آمریکا در میان گذاشت! او اکنون به غرب میگوید خفه شوید؛ در حالی که همزمان اصرار دارد اهتمام مجلس به احیای قدرت بازدارندگی کشور را به رقابت های انتخاباتی نسبت دهد؛ سیا هم میشنود!
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
گزارش یک جنگ امنیتی؛ سیا و MI6 از چه میترسند؟ - ۲ 5- خسارتها چنان آشکار و منزجرکننده شده که جوزپ
گزارش یک جنگ امنیتی؛
سیا و MI6 از چه میترسند؟ - ۳
9- هدف پروژه جدید دشمن، لو رفته؛ شکافافکنی برای تداوم همفرسایی خودتخریبی و خودتحریمی. همان که فریدمن در نشست «اندیشکده شورای روابط اعراب و آمریکا گفت:
«اگر ترامپ و پمپئو همراه شرکای اروپایی، سراغ ایرانیها میرفتند و با وعده برداشتن تحریم میگفتند ما فقط میخواهیم 10- 15 سال دیگر به مدت توافق بیفزاییم و آزمایشهای موشکی شما محدود شود، ایرانیها در بالاترین سطوح حکومت با هم درگیر میشدند. نیمی میگفتند از پیشنهاد استفاده کنیم، نیمی دیگر میگفتند خیر. باید پیشنهادی روی میز گذاشت که برای بخشی از حاکمیت وسوسهانگیز باشد»!
10- رهبر انقلاب در نامه ۲۹ مهر ۹۴ خطاب به رئیسجمهور، ضمن صدور مجوز اجرای برجام (مشروط به 28 شرط مجلس، شورای عالی امنیت ملی و رهبری) تأکید کردند «جنابعالی با سابقه چند دهه حضور در متن مسائل، طبعاً دانستهاید دولت آمریکا در قضیه هستهای و نه در هیچ مسئله دیگری، رویکردی جز خصومت و اخلال در پیش نگرفته و در آینده هم بعید است جز این عمل کند.
اظهارات رئیسجمهور آمریکا در دو نامه به اینجانب مبنی بر اینکه قصد براندازی ندارد، خیلی زود با طرفداری از فتنههای داخلی و کمک مالی به معارضان جمهوری اسلامی خلاف واقع از آب درآمد... دشمنی آمریکا تا هنگامیکه جمهوری اسلامی با قدرت درونی و پایدار خود آنان را مایوس کند، ادامه خواهد داشت.» متأسفانه عدم اهتمام کافی به این 28 شرط، خسارتهای اقتصادی و امنیتی پیاپی تولید کرد
11- اتفاقات مهمی در راه است. ساخت درونی قدرت ملی، در حال ترمیم و تقویت دوباره از ابعاد اجتماعی و حاکمیتی است؛ و حال آنکه طیف مأمور غرب کوشیدند انشقاق و بیهنجاری را ترویج کنند. مجلس در اقدامی مهم، مصوبهای ضدتحریمی و اجماعی در سطح حاکمیت را تدارک کرد.
البته زمانی طولانی به تدارک طرح گذشت؛ اما بحمدلله موفقیت حاصل شد. همین، موجب دستپاچگی طیفی شده که گفتند مصوبه برای کارشکنی علیه مذاکره با بایدن بوده و شورای عالی امنیت ملی در جریان نبوده؛ و حال آنکه طرح مربوط به چهار ماه قبل است و به تصریح دبیرخانه، طرح با هماهنگی و تایید شورا تهیه شده است.
12- تقلای جریان نفوذزده (نشتی بشکه) از کدام هراس غرب حکایت میکند؟ در دو سال اخیر تحولات مهم و پیشروانهای در دستگاه قضایی و مجلس شورای اسلامی پدید آمده و در حال تقویت اعتماد عمومی است. اینکه میشود ارادهها و ظرفیتهای معطل را به میدان آورد و گرفتاریهای ناشی از تعلیق و امید به دشمن را برطرف کرد. این امید شکل گرفته که نسیم تغییر و بهبود روند، به دولت هم برسد.
در مقابل خود، مقاومتی سرسختانه برای تداوم فرصتسوزی دیده میشود. ماههاست برخی محافل غربی نسبت به دو احتمال هشدار میدهند؛ اینکه دولت - چنانکه مطالبه رهبری است- مسیر خود را اصلاح کند؛ و مردم در انتخابات هفت ماه بعد، مدیریتی پُرانگیزه و اهتمام را سر کار بیاورند. در این روند، انتقام خون شهیدان ترور که جای خود دارد؛ با اتحاد و اتفاق میتوان دشمن را دچار شکستهای راهبردی کرد.
#محمد_ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️ کهنهسرباز سایبری رفت
🔸 آن روزهای ماهعسل برجامیان، برای این عکس تیتر زدند که «اشک دلواپسان درآمد».
🔹 زارعی مردِ جنگی بود. کهنه سرباز دفاع مقدس بود. سال ها فرماندهی ستاد جنگ الکترونیک (جنگال) را به عهده داشت. جانشین سازمان پدافند غیرعامل بود. مسئول آموزش سپاه آبادان در سال های نخست جنگ بوده و 45 درصد جانبازی داشت. همه این ها نشان میدهد، زارعی «جنگی مرد» بود و جنگ ذاتاً انسان ها را قوی و مستحکم بار می آورد.
🔸 برجام اشک مرد جنگی مجلس را درآورد؛ این یعنی آنچه ما در آینه امروز برجام میبینیم، او در خشت خام آن روزش میدید.
🔹 زارعی، سال ها فرماندهی جنگال را عهدهدار بوده که وظیفه آن دفاع از خاک ایران اسلامی در برابر تهدیدهای سایبری است. این بخش از زندگی او تقریباً هیچ جا روایت نشده است و خوب است زودتری کسی به فکر روایت این بخش مهم زندگی این مرد باغیرت باشد.
#علی_اصغر_زارعی
#سیاستمدار_باغیرت
#جنگال
🚩 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️ ادای احترام رسمی فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا به افسران نیروی دریایی سپاه
✔️ نیروی دریایی سپاه با چه زبانی با آمریکا گفتگو میکند؟!
✍️ ساموئل پاپارو، فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا در خاورمیانه مدعی شده که پس از چند ماه تلاش در دور جدید تنش ها در منطقه، به بازدارندگی محتاطانه در برابر نیروی دریایی سپاه رسیده اند. او البته تاکید کرده که این بازدارندگی نسبی و شکننده است و با رویدادهای جهانی و وقایع منطقه تشدید میشود.
🔸دریادار ساموئل پاپارو، فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی مستقر در بحرین، در نشست سالانه منامه که به میزبانی موسسه بینالمللی مطالعات استراتژیک، برگزار شد، همچنین روابط بین نیروهای دریایی ارتش آمریکا و سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران را همراه با «احترام سالم» توصیف کرد.
🔸اما جدای از درست یا غلط بودن ادعای مطرح شده این فرمانده ارشد نظامی آمریکا در خاورمیانه، یک چیز یقینی است و آن اینکه مجموع اقدامات متقابل چند ماه اخیر نیروی دریایی سپاه در خاورمیانه سبب شده که بزرگترین نیروی دریایی جهان باید ماهها تلاش کند تا در برابر موازنه بههم ریخته شده توسط نیروی دریایی سپاه بتواند بگوید بازدارندگی محتاطانه برقرار کرده است.
🔸اگر افسران نیروی دریایی سپاه دیپلمات بودند و به عنوان نفر مذاکره کننده با آمریکا تعیین می شدند، بی آنکه نیازی به محدودسازی یا بتن ریزی در دستاوردهایشان داشته باشند، الان صورت مساله برجام این بود که باید ابتدا آمریکایی ها آنقدر امتیاز بدهند تا در منطقه تا حدی محترم محسوب شوند و وزرای خارجه آمریکا و اروپا موظف بودند که مثل ترامپ حتی بعد از تکه تکه شدن گلوبال هاوک، از نیروی هوایی سپاه تشکر کند که علاوه بر آن پهباد فوق پیشرفته آمریکایی، هواپیمای دیگری را از آمریکا منهدم نکرد و در موضع ادب و احترام در برابر ایران قرار بگیرد و زبان به تشکر هم باز کند.
🔸حال سوال اساسی اینجاست که چرا در حوزه نظامی می توانیم کاری بکنیم که بزرگترین ارتش های دنیا باید از احساس محترم شمرده شدن از طرف نیروی دریایی سپاه با افتخار یاد کنند ولی در حوزه مذاکرات هسته ای، طرفهای آمریکایی در اوج مذاکرات به خود اجازه توهین به مردم ایران را بدهند؟!
🔸شاید بخشی از جواب این سوال در مکالمه افسر نیروی دریایی سپاه با رزمناو انگلیسی مونتروز فاکس ترات236 در اوج عملیات نظامی دریایی که چند ماه قبل اتفاق افتاد نهفته باشد؛ همان مکالماتی که افسر ایرانی به مسئول شناور انگلیسی میگوید: «اگر اطاعت کنید، در امان میمانید». و تصریح می کند: «ناو جنگی اف236! من شناور جنگی نیروی دریایی سپاه هستم. نفتکش «بریتیش هریتیج» تحت کنترل من قرار دارد. به تو دستور میدهم در مأموریت من دخالت نکن»
🔸البته این را نباید از یاد برد که اعتبار این مکالمه به اراده اثبات شده سپاه در پاسخ متقابل به کشورهای مهاجم همانند موشک باران عین االاسد، منهدم کردن گلوبال هاوک، توقیف نفتکش های کشورهای غربی و همچنین تلاش های شبانه روزی برای ارتقا قدرت بومی نیروی دریایی سپاه با اتکا به خود همانند راه اندازی ناو اقیانوس پیمای پشتیبانی و اطلاعاتی اخیر «شهید رودکی» بر میگردد.
🔸🔸برای دولت نیز این راه بسته نیست و آنها هم می توانند همانند سپاه، همین موفقیتها را در برابر آمریکا و کشورهای اروپایی در همین برجام نیمه جان به دست آورند؛ گام اول و ساده هم میتواند اجرایی کردن کامل و به موقع «طرح اقدام راهبردی مجلس برای مقابله با تحریمها» باشد.
#مهدی_جهان_تیغی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz