کیهان منتشر کرد:
⭕️ خطرات تأخیر در تقویت «شاد» و بیتوجهی به پیامرسانهای داخلی
لطفاً وزیر محترم آموزش و پرورش، پاسخگو باشند از این آموزش و پرورش، چه چیزی قرار است دانشآموزان معصوم ما را پرورش دهد و آموزش در چه راستایی انجام میپذیرد؟
امروز جوان و نوجوان ما قرار است با حضور در فضای مجازی افسارگسیختهی تحت تسلط و نفوذ دشمن قسمخوردهی اسلام و انقلاب، چگونه پرورش یابد؟ آیا آموزش و پرورش به این شیوه، سرباز برای امام زمان عج تربیت خواهد کرد یا سربازانی در اختیار غرب و با شیوههای تفکر آنان، پرورش خواهد داد؟ آیا وقت آن نرسیده که به خودباوری در عرصهی #فضای_مجازی برسیم و خود را از زیر سیطره و سلطهی استعمار و استکبار، نجات دهیم؟! که خداوند متعال در قرآن کریم فرمود: «وَلَن يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا»...
متن کامل این مقاله را که به قلم ✍🏻 خانم زهراسادات امیری، مربی سواد رسانه، در روزنامه کیهان ،تاریخ ۱۸ آذرماه منتشر شده است، در نشانی زیر👇🏻 بخوانید...
🔗 http://kayhan.ir/fa/issue/2018/8
جبههٔ انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فضای_مجازی
#قانونمندی_فضای_مجازی_تلگرام
🔸سخنان تامل بر انگيز مالك تلگرام در خصوص كاربران تلگرام در ايران
🔸آيا مي شود مومن و نماز خوان بود و از تلگرام استفاده كرد و ديگران را نيز تشويق به استفاده كرد؟
🔸آيا قوانيني در خصوص استفاده از فضاي مجازي داريم؟
🔸آيا مي توان مدعي شد در كشور ما اينترنت پاك وجود دارد؟
🔶واحد پولی شبکه های اینترنتی اطلاعات به ظاهر بی ارزش کاربران است
#معاونت_فرهنگی_اجتماعی_سیاسی
#اداره_اخلاق_و_تهذيب
#سواد_رسانه
#شبکه_ملی_اطلاعات
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💠 حدیث روز 💠
❓پول بهتر است یا ادب؟
🔻امام على عليهالسلام:
اِنَّ النّاسَ اِلى صالِحِ الاَْدَبِ اَحْوَجُ مِنْهُمْ اِلَى الْفِضَّةِ وَ الذَّهَبِ
◻️ مردم به #ادب [فرهنگ و تربيتِ] درست نيازمندترند تا به طلا و نقره.
📚 غررالحكم، ح ۳۵۹۰
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
«ترور» از دریچۀ «مذاکره»
به بهانه ترور دانشمند شهید محسن فخری زاده
1⃣. اگر دشمن دریابد که ما «احساسِ ضعف» میکنیم، «تردید»ش در ضربهزدن، به «یقین» تبدیل خواهد شد! آنقدر «ضربههای پیدرپی» وارد خواهد آورد که «گیج» و «گنگ» شویم و در برابرش به زمین بیفتیم؛ بیآنکه حتّی «جرأت» و «جسارتِ» دفاع از خویش را بیابیم!
2⃣. رهبرِ انقلاب، بارها به دولتِ روحانی تذکّر داد که به دشمن، «پیامِ ضعف»، ارسال نکنید! این دولت از آغازِ تبلیغاتِ انتخاباتیاش در سالِ نودودو تاکنون، کمترین کوتاهی و سستی در ارسالِ «پیامِ ضعف» به دشمن نداشته است! چنانکه با «تحریف»، وانمود کرد که راهحلِ گشایشِ اقتصادی، «مذاکره با آمریکا» است. روحانی، هم این وسوسه را به ذهنِ مردم افکند و معیشتِ مردم را «شرطی» کرد؛ و هم به آمریکا اطمینان داد که در ایران، هیچ اتّفاقی رخ نخواهد داد، مگر اینکه تحریمها برطرف شوند! آخرین «پیامِ ضعفِ» این دولت به دشمن، چشمامیدداشتن به بازشدنِ بابِ «مذاکرۀ مجدّد با آمریکا» بهواسطۀ تغییرِ رئیسجمهورِ آن بود! گویا تدبیر و امیدِ این دولت، وابسته به «معادلاتِ سیاسیِ آمریکا» است!
3⃣. وقتی بهگونهای با دشمن روبرو شویم که سراپا، «احساسِ نیاز و وابستگی» باشیم و به بهای مساعدتِ او، تمامِ «خطوطِ قرمزِ» خویش را زیرِ پا بگذاریم، او به «هیچ حدّی»، بسنده نخواهد کرد، بلکه فرصت را برای «پیشروی»، مناسب دانسته و میکوشد «سنگرهای بیشتر و مهمّتر»ی را فتح کند! بهعبارتدیگر، «عقبنشینی» و «انفعال» و «سازشجوییِ» ما، به ضررِ ما تمام خواهد شد. «دولتِ ضعیف» و «جامعۀ بهضعفکشاندهشده»، حریم و حصاری ندارد و دستخوشِ تعدّیِ دشمن قرار میگیرد.
4⃣ .تلختر و غمانگیزتر اینکه «دولتِ ضعیف» که همچنان، دلبسته و شیفتۀ مذاکره است، تلاش میکند تا «دانشمندِ هستهایِ» خویش را «دانشمندِ دفاعی» بخواند تا مبادا «خطِ جدیدِ مذاکره»، گزند و آسیبی ببیند! دولتِ جدیدِ آمریکا نیز میداند که «دولتِ ضعیف»، بیش از صدورِ چند بیانیّۀ رقیق و کلیشهای، قدمی برنخواهد، بلکه «رامتر» و «تسلیمتر» و «حقیرتر» از همیشه، برای آغازشدنِ مذاکره، لحظهشماری میکند! «صنعتِ هستهای»، «صنعتِ موشکی»، «فتوحاتِ منطقهای»، «معیشتِ مردم»، «عزّتِ ایرانی»، «قاسم سلیمانی»، «محسن فخریزاده» و … همهوهمه باید فدای «خطِ مذاکره با آمریکا» شوند!
5⃣. این «دانشمندِ هستهای»، قربانیِ عملیّاتِ شناسایی در متنِ «روندِ رسمیِ اعتمادسازیِ دولتِ ضعیف با آمریکا» شد، نه عملیّاتِ جاسوسی و تعقیب و مراقبتِ غیررسمی …! تفنگی که این گلولهها از آن شلیک شدند، در همان «دستِ چُدنیِ با روکشِ مخملی» قرار داشتند!
6⃣. بهراستی، ما بهای چهچیزی را میپردازیم؟! «اختلالِ دستگاهِ محاسباتی»؟! «اعتماد به دشمن»؟! «سادهلوحی و حماقت»؟! «نفوذِ رسمی»؟! بیجهت نبود که رهبرِ انقلاب گفت: مگس بر روی «زخم» مینشید! این «زخمها»، حاصلِ نیشِ خنجرِ «مذاکره» هستند که از پشت، بر پهلوی انقلاب فرومیآیند…
🖌مهدی جمشیدی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
✨ورود بحران انتخاباتی آمریکا به فاز جدید
🔹امروز ایالت تگزاس با تنظیم لایحهای ۱۵۴ صفحهای، از ۴ ایالت میشیگان، جورجیا، ویسکانسین و پنسیلوانیا به دادگاه عالی آمریکا شکایت کرد. ادعای تگزاس این است که مقامات این ایالات، از بحران کرونا سوء استفاده کرده و فرآیند پیشبینی شده در قانون اساسی آمریکا برای برگزاری انتخابات را کنار گذاشته اند؛ این امر، موجب خدشه به سلامت انتخابات شده و شواهد گستردهای از تقلب در این ایالات وجود دارد.
🔹طبق قانون اساسی آمریکا، رئیس جمهور باید روز ۱۴ دسامبر(۲۴ آذر) باید توسط مجمع انتخاب کنندگان (Electoral College) تعیین شود. درخواست تگزاس از دادگاه عالی آمریکا این است که یا تعیین رئیسجمهور تا زمان به نتیجه رسیدن پرونده شکایات به تعویق بیفتد، یا اینکه با توجه به مناقشه پیش آمده بر سر آراء، هیئت انتخابکنندگان این ۴ ایالت توسط مجالس ایالتیشان تعیین شوند (یعنی آرای عمومی تعیین کننده این هیئتها نباشد).
🔹اگر دادگاه عالی آمریکا به نفع تگزاس رای دهد و هیئت انتخابکنندگان ۴ ایالت مذکور، توسط مجالس ایالتی تعیین شوند، شکست ترامپ تبدیل به پیروزی خواهد شد. چه، در هر ۴ ایالت، جمهوریخواهان اکثریت کرسیها را در مجالس ایالتی در اختیار دارند.
🔹ویسکانسین ۱۰ رای الکترال، جورجیا ۱۶ رای، میشیگان ۱۶ رای و پنسیلوانیا ۲۰ رای دارد. یعنی جمعا ۶۲ رای الکترال با رای دادگاه عالی میتواند از بایدن کسر شده و به ترامپ تعلق گیرد. در این صورت، ترامپ که اینک ۲۳۲ رای الکترال دارد، حائز ۲۹۴ رای شده و بایدن که ۳۰۶ رای دارد، ۲۴۴ رای خواهد داشت. برای پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری به ۲۷۰ رای نیاز است.
🔹دادگاه عالی آمریکا ۹ قاضی دارد که ۶ قاضی توسط رئیسجمهور جمهوریخواه و سه قاضی توسط رئیسجمهور دموکرات منصوب شده است. یعنی اگر دادگاه عالی به این پرونده ورود کند و کار به رای گیری بکشد، احتمال اینکه مطلوب تیم ترامپ حاصل شود، بسیار زیاد است.
🔹آگوست ۲۰۲۰ یعنی چند ماه پیش از انتخابات، جان پادستا از اعضای مرکزیت حزب دموکرات که در دوره بیل کلینتون رئیس کارکنان کاخ سفید بود و در دوره اوباما مشاور وی شد، اعلام کرد که در سناریوی انتخاباتی حزب دموکرات پیشبینی شده که در صورت پیروزی ترامپ، سه ایالت غربی واشنگتن، اورگان و کالیفرنیا اعلام استقلال کنند. دقت کنیم که این سناریو مربوط به باخت بایدن طی یک فرآیند طبیعی بود. لذا کنار زده شدن باید از طریق بازی جدیدی که تیم ترامپ با شکایت تگزاس از ۴ ایالت آغاز کرده، بلاتردید سناریوی تجزیه را تقویت خواهد کرد. باید منتظر ماند و به تماشای پاییز داغ آمریکا نشست.
#سید_یاسر_جبرائیلی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔵 وزات صمت، جهاد کشاورزی و بانک مرکزی سه ضلع اصلی مشکلات بازار مرغ و تخم مرغ هستند/ بین سامانه گمرک و بازارگاه ارتباطی وجود ندارد
🔅امیرقلی جعفری بروجنی عضو کمیسیون کشاورزی، مجلس: در حال حاضر وزارت جهاد کشاورزی، بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت سه ضلع بازار مرغ و تخم مرغ را تشکیل میدهند و هرکدام رفع مشکلات را به بخش دیگر ارجاع میدهند. وزرای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت توافق کردند که اختیارات حوزه بازرگانی به وزارت جهاد کشاورزی بازگردانده شود اما رئیس جمهور با این تصمیم مخالفت کرد.
🔅متاسفانه بین سامانه گمرک و بازارگاه ارتباطی در زمینه واردات نهادههای دامی وجود ندارد و بخشی از نهادههای وارداتی با ارز دولتی خارج از سامانه بازارگاه و با نرخ آزاد توزیع میشوند./نود اقتصادی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
4_5882122578486626570.pdf
3.31M
قسمت اول از جلد ۱۱ اسناد روابط ایالات متحده و ایران روی سایت وزارت خارجه آمریکا به ترتیب موضوعی دسته بندی شده است
اما این فایل تمامی اسناد را در بر گرفته است
پ.ن: فایل به زبان انگلیسی می باشد. دوستان اگر کسی میتواند بخشهای مهم این سند را ترجمه بفرمایند، اطلاع دهید.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔻 ماجرای هشدار عجیب آيتالله گلپايگانى به قطبزاده
🔹آیتالله العظمی گلپایگانی نقش بسزایی در پشتیبانی از امام خمینی و حمایت از انقلاب اسلامی داشت. آیتالله سید حسین موسوی کرمانی در کتاب خاطرات خود که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده درباره دیدار قطبزاده و آیتالله گلپایگانی روایت میکند: خدمت آيتالله گلپايگانى رفتم و مسألهاى از ايشان پرسيدم و بعد بلند شدم که بيرون بروم، ولى فرمودند: «بنشينيد ، ده دقيقه ديگر قطبزاده و اعوانش به اينجا مىآيند؛ شما هم حضور داشته باشيد». قطبزاده آمد و شروع کرد به تعريف کردن از آيتالله گلپايگانى و.... آيتالله گلپايگانى ساکت بود و گوش مىکرد.
🔹حرفهاى قطبزاده که تمام شد، ايشان گفت :«آقاى قطبزاده، شما نسبت به حضرت آيتالله خمينى چه فکر مىکنيد؟ شما فکر مىکنيد اگر او کنار برود، کسى مىتواند جاى او را بگيرد؟ محال است. خداوند بعد از 14 قرن از زمان رسول اکرم(ص)، اين لباس را به تن حضرت آيتالله خمينى دوخته است. هيچ کسى نمىتواند کار او را انجام بدهد. آقاى قطبزاده، اگر فکر مىکنيد حضرت آيتالله العظمى آقاى خمينى کنار برود، من مىتوانم جايش بنشينم يا کس ديگرى مىتواند جايش بنشيند، محال است. اين منصب، براى ايشان خدادادى است.
🔹من به برنامههايى که شما در تلويزيون پخش مىکنيد، اعتراض دارم. من به حاج آقا جواد هم گفتهام که بيايد به شما بگويد که اين برنامهها اشکال دارد». سپس آيتالله گلپايگانى به قطبزاده فرمود: «امروز مخالفت با حضرت آيتاللهالعظمى امام خمينى، مخالفت با امام زمان(عج) است».
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 از اعدام در امریکا چه میدانید؟
📆 انتشار به بهانه سالروز اولین اعدام در تگزاس امریکا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔯 مسیح علینژاد در فهرست 100 حامی مطرح لابی صهیونیسم در سال 2020
🔺روزنامه صهیونیستی الگمینر که در نیویورک چاپ می شود و هرساله لیست صد چهره موثر در حمایت امنیتی، مالی و انسانی از لابی یهود و صهیونیسم را منتشر می کند، در لیست سال 2020 خود نام مسیح علینژاد را به عنوان یکی از برجسته ترین مخالفین جمهوری اسلامی و یکی از حامیان مطرح صهیونیسم درج کرده است.
▪️نام علینژاد در این فهرست در کنار افرادی چون ترامپ، جو بایدن، جرد کوشنر، نتانیاهو، محمد بن زاید ولیعهد امارات، حمدبن عیسی حاکم بحرین، بنی گانتز وزیر جنگ اسرائیل و یوسی کوهن رئیس موساد قرار گرفته است.
▪️از دیگر نکات جالب توجه این لیست درج نام نچیروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق است.
#سرطان_اصلاحات
#نفوذ
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عراق، کردستان 2020.12.09
درگیری مسلحانه بین احزاب کردی و بین معترضین و احزاب کردی!
(یک هفته از اعتراضات نگذشته کار رسما به جنگ خیابانی رسیده. این هم از فدرالیسم!)
گورکن
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺«الناس علی دین ملوکهم» یک اصل جامعه شناسی در اسلام است. روحانی با وجود کاهش شدید محبوبیتش، در رأس امور اجرایی مملکت است و دیدگاه هایش به جامعه تسری می یابد.
🔺این سخنان روحانی آنقدر حاوی حقارت و بی مسئولیتی و بی ارادگی و بی ارادگی و میل به تسلیم در برابر زورگویی غرب و هضم شدن در قدرت های جهانی ست که با شنیدنش رقت تمام وجود هر انسان آزاده ای را می گیرد.
🔺مردم می بینند که تمام طرف های غربی و حتی سازمان ملل با پررویی تمام دارند از مذاکره مجدد و گسترش برجام تا سلب باقی حقوق ملت ایران حرف می زنند و روحانی به جای پاسخ به این زیاده گویی ها، قضیه را در حد جبران به هم خوردن معامله یک بار پیاز تخفیف داده و تحویل افکار عمومی می دهد!
🔺وای بر جامعه ای که امورش را به چنین دیدگاه و جریان مفلوکی واگذار کرده و این طرز فکر نابودکننده را به مردمش تعلیم می دهد!
🔺خسارات اقتصادی دولت روحانی شاید جبران شود؛ اما جبران خسارات اجتماعی و صدمه به افکار عمومی بسیار سخت تر است.
#رها_عبداللهی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
کدام برنامه؟ بفرمایید ضد برنامه!
♦️آقای روحانی امروز گفت:
-"لایحه بودجه، اعلام شرایط مناسب تر اقتصادی است. سال ۱۴۰۰، دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت خواهیم فروخت، و کاسبان تحریم از این پیام خوشحال نمی شوند.
-در لایحه اعلام کردیم قیمت ارز کاهش خواهد یافت، یعنی افزایش ارزش پول ملی، ما قیمت دلار را روی ۱۱ الی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین کردیم و این آرزو نیست.
-کاری که امروز در نطنز می شود دقیقا بر مبنای دستور شخص بنده بوده. همیشه گفتهایم کاری میکنیم که قابل بازگشت باشد. این سانتریفیوژها به سادگی قابل بازگشت است، هرگاه به تعهدات عمل کردند، ماهم سریعا برمیگردیم.
-برای دولت، کسی نمی تواند برنامه تعیین کند جز رئیس جمهور. اصلا مردم برای همین برنامهها پای صندوق می آیند. در یک روز رای میدهند و برای 4 سال عمل می خواهند. بگذارید ملت شادمان باشند؛ انتخابات خودش درست میشود".
🔹اولا دولت، با برجام و به اسم افزایش فروش نفت، فروش 1/5 میلیون بشکه قبل از توافق را به زیر 300 هزار بشکه رساند و اکنون این رقم، با کمک همه ارکان و نظام برای دور زدن تحریم ها، به حدود یک میلیون بشکه رسیده است.
♦️بستن بودجه با 2/3 میلیون بشکه، آن هم بر مبنای مذاکره دوباره به آمریکا، صرفا آرزو اندیشی است ومی تواند شوک اقتصادی پدید آورد. اقدام درست، احیای ظرفیت های تولید و صادرات غیر نفتی است؛ و نیز اهتمام به بی اثر کردن تحریم ها؛ نه رویکردی که جز مذاکره، هیچ تدبیر دیگری برایش پیش بینی نشده است.
🔹کاسبان واقعی تحریم، کسانی هستند که با شعار برداشتن تحریم ها، رای آوردند اما، چنان با دولتین اوباما و ترامپ تا کردند،که از برجام تا امروز، شاهد روند فزاینده تحریم ها (ویزا، آیسا، سیسادا، کاتسا و...) بوده ایم. هر دو دولت آمریکا اطمینان داشتنند روحانی هیچ واکنشی نشان می دهد و خود را گروگان برجام می داند!
♦️ثانیا نباید درباره قیمت ارز مغالطه کرد. این نرخ در بودجه امسال 5500 تومان بسته شده و آقای روحانی اسم دو برابر کردن همین قیمت را را ارزان کردن ارز می گذارد!! قیمت ارز در بازار آزاد حدود 23 هزار تومان است. دو برابر کردن نرخ رسمی، یعنی چهل هزار تومان شدن قیمت در بازار آزاد!
🔹ثالثا اگر نصب سانتریفیوژ های جدید، دستور شخص ایشان است، چرا علیه مصوبه بازدارنده و ضد تحریمی مجلس جنجال کردند؟ یا چرا آن قدر تعلل کردند که دشمنان، فشارهای تحریمی را افزایش دادند و مجلس مجبور شود وارد میدان شود؟!
♦️همه ادعای آقای روحانی این بود که توافق بزرگی در فتح الفتوح قرن انجام داده است. اما انسان حتی اگر ادعای حقوقدانی هم نداشته باشد، می داند که توافق، "قرارداد طرفینی" است؛ و آمریکا و اروپا هرگز به تعهدات شان پایبند نماندند.
🔹غرب، برجام را، نه معامله طرفینی، بلکه حکم محکومیت برای ایران می دانست و صرفا آن را با برخی وعده های نسیه و قابل نقض، آراسته بود. آمریکا از همان روزهای اول اجرای برجام، تهدید شرکای ایران را آغاز کرد. اما، بازگرداندن سرمایه هسته ای که ظرف دو ماه اوراق و بتن ریزی یا به خارج فرستاده شد، پنج تا ده سال زمان می برد.
♦️برنامه که نه، خیال آقای روحانی درباره برجام، سراب محض بود. چیزی مثل یادگاری نوشتن روی یخ و گذاشتن زیر تابش آفتاب. نتیجه اش هم با تورم های 600 تا 900 درصدی ارز و طلا و خودرو و مسکن و اقلام مصرفی، سر سفره مردم پدیدار است.
🔹این چیزی نیست که بشود نامش را برنامه گذاشت و پُزش را داد. اتفاقا ضد برنامه قوی شدن و استقلال اقتصادی است. همچنان که دعاوی برجامی در این سال ها آب می رفت و به ضد خود تبدیل می شد، آن 23 میلیون رای هم آب رفت؛ چنان که به تصریح علی صوفی مشاور خاتمی، محبوبیت روحانی در نظرسنجی ها به زیر ده درصد رسیده است.
#محمد_ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 عامل مهم بازدارندگی ؛ مطالبه همیشگی مردمی برای تحقق #انتقام_سخت
⭕ انتقام سخت انتقامی فرآیندیست و نه لحظهای
🔺️ محدود کردن قدرت مانور نظامی و سیاسی حکومت های وابسته منطقه با استفاده از ابزارهای دیپلماتیک ، برگزاری مانورهای نظامی مشترک با همپیمانان انقلاب اسلامی ، آمدن دولت مقتدر بر سر کار در کشور و گسترش مناسبت های تجاری با کشورهای منطقه بخصوص کشورهای همسایه و جبهه مقاومت میتواند قدمی مهم در این راستا باشد.
🔺️ آمادگی و ساماندهی گروه های متعدد مقاومت در منطقه ؛ حشد و گروه های مقاومت عراقی ، گروه های مقاومت فلسطینی ، حزب الله لبنان و انصار الله در خط مقدم مقاومت با همفکری ، وحدت ، هم افزایی و کمک های مردمی و انسانی همچنین حضور مستحکم مستشاران جمهوری اسلامی ایران در کنار این گروه ها و راهبری آنها در این بازه زمانی بیش از پیش میبایست پررنگتر از گذشته صورت گیرد.
🔺️ مراحل فوق مقدمه اخراج اشغالگران از منطقه میشود ، پس باید گفت این انتقام سخت یک انتقام لحظه ای و یا ترور آن هم به صورت بزدلانه نیست ، انتقام سخت فرآیندیست که میبایست طی شود.
⭕ ایجاد ثبات و امنیت در جلوگیری از تولید نقشه خاورمیانه جدید
🔺️ پس از جنگ جهانی اول و دوم ، غرب با خط کشی منطقه و تقسیمات کشورها فی ما بین خود در راستای سیاست های استعمارگرانه تلاش کرده تا نیازهایشان را با این سیاست برآورده سازند ، در حال حاضر که این پازل پاسخگوی شرایط قبلی نیست آنها میخواهند مجدداً با خط کشی دوباره مناسب با منافع چپاول کننده نقشه جدید استعماری_تروریستی خود را بر مردم منطقه تحمیل کنند آنهم با هدف امنیت رژیم صهیونیستی اصلی ترین پایگاه تررویست و اشغالگر منطقه!
🔺️ میتوان گفت با بازپسگیری سرزمینهای اشغالی فلسطین و با حذف رژیم صهیونیستی از روی نقشه ، ثبات و آرامش را به منطقه و جهان بازگرداند.
⭕ تاکتیک های موازی انتقام سخت
🔺️ تناسب قدرت پاسخ دهی به تحرکات جبهه اشغالگران تروریست متناسب با ابعاد ضربه وارده به نیروهای خودی و فراتر از آن به برنامه ریزی حساب شده بدون شتاب زدگی نیاز دارد.
🔺️ پایش بخشهای علمی دانشمندان خصوصاً در ابعاد هستهای میبایست خیلی دقیق انجام گردد و از دادن پالس های انفعالی و ایجاد حفره ها و چالش های خود ساخته توسط یک عده خود فروخته میبایست کنار گذاشته شود.
🔺️ در ادامه میباست اینگونه بیان کرد در چنین موقعیت هایی بدون شتاب زدگی میبایست به دشمنان پاسخ درخور داد و ضربه متقابل را به جا و دقیق به آنها وارد نمود و همزمان با ترور شهید فخری زاده میبایست از عزت ، ابهت و امنیت جمهوری اسلامی با اقداماتی بازدارنده به پشتیبانی مردم عزیز کشورمان مقتدرانه صورت گیرد.
⭕ انتقام سخت و مطالبه همیشگی مردمی
🔺️ جریانی که سعی میکند انتقام سخت و تاکتیکی را به فراموشی بسپارد و بهانه های متعددی برای آن ذکر میکند ، جریانیست که در مقابل چنگ و دندان نشان دادن دشمن دچار هراس و دستپاچگی میشود مردم آن را خیانت به انقلاب دانسته و خط انقلاب و خود را از این شخصیت های خودباخته جدا میدانند.
🔺️ در پایان باید گفت که مردم انتقام سخت را در یک مسیر همیشگی دنبال میکنند که استکبار جهانی بداند هر زمان ضربهای به بدنه انقلاب وارد کند ضربهای با ابعاد گسترده تری به مراکز اصلی و منافع آنها وارد خواهد شد.
✅من جهادیام | سیدحسن موسوینژاد
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕ روشی برای سرکیسه کردن مردم و بازی با سلامت ایشان ، در حالی که اصل واکسن های اعلامی در اثربخشی هنوز از سوی هیچ مرجع معتبری تایید نشده است.
⭕ شنیده میشود بعضی جریانات غربگرا میخواهند چشم بسته و با توجیهاتی شبه علمی روش آزمون و خطای سازمان بهداشت جهانی را تحمیل کنند.
⭕ اگر سوابق واکسن ها را در دوره های مختلف در دنیا بررسی کنیم خودبخود این روش غلط لو خواهد رفت.
⭕ حال اگر خروجی تبلیغی واکسن از موسساتی وابسته به خانواده ی "راکفلرهای یهودی" یا مراکز مشکوک و بدسابقهی سرم سازی میلیونر مشهور "بیل گیتس" با همکاری شرکت هندی "سرم" باشد.
⭕ روشی کارآمد و پوششی شبه علمی برای اجرای طرح کاهش جمعیت جهان پیرامون (جهان خارج از مراکز اصلی قدرت سلطه گر ) خواهد بود.
⭕ رفتن مسیر علمی و سلامت افزای ایرانیان به هوشیاریِ مردم ، نخبگان و سازمان ها و ساختارهای رسمی و مسئول بهداشتی کشور و ngo های مرتبط بستگی دارد.
⭕ خوش خیالی های شبه علنی را باید برای همیشه کنار گذاشت موضوع جهانی است و جدی و نسل کشی پنهان است.
✅من جهادیام | سیدحسن موسوینژاد
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
📚 خواندن نماز عشا پیش از نماز مغرب
💠 سؤال: اگر #نمازگزار پيش از خواندن #نماز_مغرب، سهواً مشغول #نماز_عشا شود و در بين نماز بفهمد كه اشتباه كرده چه وظیفه ای دارد؟
✅ جواب: چنانچه به #ركوع #ركعت_چهارم نرفته است، بايد نيت را به نماز #مغرب برگرداند و نماز را تمام كند و سپس نماز #عشا را بخواند. اما اگر به ركوع ركعت چهارم رفته بنابراحتیاط بايد نماز را تمام كند، سپس نماز مغرب و عشا را بخواند.
#احکام_نماز #ترتیب_نماز
🆔 @leader_ahkam
👤مدیران ۶ ماهه
⛔️هنوز مهر حکم امیر عباس حسینی به عنوان مدیر شرکت بسیار ثروتمند سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی در خرداد ماه ۹۹ خشک نشده،این حکم به اوراق باطله تبدیل شد
🧮تابش بعد از یادگیری شماره تلفن و آدرس محل کار و تناول چند موز و خیار در جلسات معارفه تغییر کرد
#آقای_کار_بلد
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔺نزدیک شدن رژیم صهیونیستی به برگزاری چهارمین انتخابات پارلمانی در 2 سال اخیر
▪️با رأی مثبت نمایندگان احزاب اپوزیسیون، طرح انحلال پارلمان رژیم صهیونیستی در کمیته بررسیکننده تصویب شد تا برای رأیگیری نهایی به صحن عمومی برود.
🔹این طرح دوشنبه آینده در صحن عمومی کنست به رأی گذاشته میشود. تاریخ پیشنهادی برای برگزاری چهارمین انتخابات در کمتر از دو سال نیز ۲۶ اسفند است.
#افول
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
▪️گرانیهای یک سال اخیر که دولت قبول دارد!
🔹قیمت کف بازار از قیمت رسمی وزارت صمت بالاتر است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عاقبت رادیکالیسم
🚨شهیندخت مولاوردی را بهتر بشناسیم
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
روحانی چگونه چرتکه می اندازد؟!
🔹حساب و کتاب آقای روحانی عجیب است:
💢دولت در لایحه بودجه سال آینده، فروش دو برابری نفت نسبت به قانون بودجه امسال را پیش بینی کرده است.
💢اما همزمان، نرخ پنج هزار تومانی دلار در قانون بودجه را به یازده هزار تومان افزایش داده است.
💢آقای روحانی می گوید این یعنی، کاهش نرخ ارز و افزایش ارزش پول ملی(!)
💢به گزارش بانک مرکزی، در سال 98، فقط 30 درصد درآمد نفتی پیش بینی شده در بودجه محقق شد؛
💢به عبارت دیگر، سقف پیش بینی دولت برای سال آینده، شش هفت برابر درآمد واقعی نفت در سال گذشته است؛
💢600 تا 700 درصد افزایش از کجا؟! این یعنی این که دولت، پنج ماه اول سال، بیش از کل بودجه هزینه کند (به بهانه این که درآمد چند برابر خواهد شد!) و دست دولت جدید را که از مرداد 1400 شروع به کار می کند، در پوست گردو بگذارد.
💢دولت اگر قرار است 2/3 میلیون بشکه (چند برابر بیشتر) نفت بفروشد و درآمد ارزی اش چند برابر شود، چرا نرخ رسمی ارز را دو برابر (گران) می کند و اسم آن را افزایش قدرت پول ملی می گذارد؟!
💢نرخ ارز در دولت روحانی، تا نُه برابر گران شد و حال آن که برخی افراد ساده دل، در جشن های برجامی خیال می کردند دلار 3700 تومانی، 1000 یا 500 تومان می شود.
🔹با وجود واقعیت های روشن و دو دو تا، چهار تای اقتصادی، آقای روحانی امروز گفته "بگذارید مردم شاد باشند"! مردمِ کجا را گفته؟!
#محمد_ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 فریاد مطالبه گری عامل بی آبرویی ست یا عامل نجات؟
🔺برخی می گویند آنقدر محرومیت های استان را در بوق و کرنا کردید که دیگرهمه خوزستان را به فاضلاب و بدبختی می شناسند! با این کار سرمایه ها را فراری می دهید؛ استان را بدنام می کنید...
راست هم می گویند؛ باعث اندوه است که قابلیت ها و نقاط قوت استان در سایه محرومیت هایش فراموش شود.
🔹خوزستان رنگین کمان منابع و ظرفیت ها و در صدر جدول تولید ثروت ملی ست. اما در عین حال طبق آمار رسمی رتبه ی اول حاشیه نشینی، دوم بیکاری و سوم فقر در کشور است. عامل این پارادوکس تلخ چیست و چه ارتباطی با آن فریاد زدنی دارد که عده ای آن را عامل بدنامی و عده ای دیگر عامل نجات می دانند؟
🔹در استانی هستیم که کلان شهرش سیستم دفع آب های سطحی ندارد. فاضلابش با وجود قراردادهای متعدد و دریافت وام و بودجه در چندین نوبت، بازسازی نشده. با یک بارندگی نه چندان شدید، خانه های مردم در برخی مناطق غرق در فاضلاب آمیخته به آب باران می شود. با وجود هشدارهای هواشناسی در بعضی مناطق حتی در حد تعمیر و تمهید پمپ های مکش آب هم آمادگی ایجاد نشده!
🔹در بندرامام که از مناطق صنعتی مهم کشور است، با یک باران شهر غرق در باران و فاضلاب که نه، غرق در محرومیت از زیرساخت های اولیه شهری می شود، این وضع یک هفته ادامه پیدا می کند و جز سپاه و گروه های جهادی کسی نیست به داد مردم برسد.
یا شهرک های محروم حاشیه ماهشهر، قطب پتروشیمی کشور که کلکسیون محرومیت ها و آسیب های اجتماعی هستند...
🔹غیزانیه، بی آبی روستاهای باغملک در نزدیکی بزرگترین سدهای کشور، تشنگی نخلستان های آبادان و خرمشهر و شادگان هم که غصه های دیگر خوزستانند.
🔹این ها یعنی چه؟ بحران های استان که بلای آسمانی نبوده! کم کاری و بی خیالی و حتی فساد یک عده مدیر این شرایط را رقم زده. فرافکنی ها، جولان دادن به بحران ها با انباشت مشکلات، ترک فعل... اما می بینیم بعد از اتمام ظاهری هر بحران، مدیران همچنان بر صندلی های خود برقرارند. این یعنی پای نظارت می لنگد؛ پای محاکمه مدیر متخلف می لنگد؛ پای مجازات می لنگد...
🔹وقتی پزشک درحال ترمیم زخم پایم است، باید دندان به جگر بگذارم تا کارش را بکند؛ اما وقتی از زخم غافل شده، سکوت کنم پایم از دست رفته! در موقعیت انباشت مشکلات، سکوت موجب حفظ وضع موجود می شود. وقتی کارد به استخوان مردم رسید و کسی در خانه به مشکلاتشان توجه نکرد، به غریبه رو می آورند. سرمایه اجتماعی که از دست می رود هیچ، سرمایه امنیت هم بر باد خواهد رفت. آن وقت آیا می توان از جذب سرمایه گذار و جلب توجهات به نقاط قوت استان حرفی زد؟
🔹امروز اگر رسانه ها و مطالبه گران و شبکه های اجتماعی نبودند که مشکلات را منعکس کرده و ارتباطش با تخلفات مدیریتی را فریاد بزنند، و صدای استان فقط از رسانه های رسمی با حضور مدیران ارشد استان که جز فرافکنی و ماستمالیزلسیون حرفی ندارند، به گوش می رسید، آیا این همه گروه جهادی روانه مناطق محروم استان میشد؟ سفر گروه مداحان به مناطق سیل زده و جذب امکانات و توجهات اتفاق می افتاد؟ آیا شهردار و مدیر آبفای بندر امام برکنار و بازداشت می شدند؟ آیا فشار رسانه ها نبود که موجب دستور ریاست قوه قضاییه برای استقرار رییس سازمان بازرسی در استان شد؟
مگر استان تابحال سازمان بازرسی نداشته؟ چرا تخلفات مدیریتی مدام تکراردمی شود؟ مگر نه این است که فشار رسانه ای مطالبه گری ها دارد به اصلاح وضعیت و حفظ سرمایه اجتماعی کمک می کند؟
🔻البته که فریاد مطالبه گری نباید به ضد غایت خود تبدیل شود و نباید قوطی سیاه رنگ به دیوار رسانه بپاشد. اما وقتی جوان پرهیاهوی مطالبه گری در حال قدکشیدن است و خیلی جاها به فصل ثمردهی رسیده، به جای ایستادن و برچسب زدن و بولد کردن برخی خطاهایش، می شود دلسوزانه همراهش شویم و به اصلاح خطاها و سریعتر نتیجه گرفتنش کمک کنیم.
📝 #رها_عبداللهی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💢 ریزش در جبهه منصور هادی ادامه دارد/ انصارالله پذیرای بریدهها
🔸 سرتیپ «حمد الحزمی» فرمانده محور "الجوف" همراه با دهها نفر از افراد تحت امر خود، از دولت هادی جدا شد و به صنعاء بازگشت.
🔸 همچنین تعداد قابلتوجهی از سربازان منطقه هفتم نظامی وابسته به دولت هادی که در جبهههای "مأرب" حضور داشتند نیز بریده و به ارتش و کمیتههای مردمی پیوستند.
🔸 وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن هم اعلام کرد که ۶۰ درخواست بازگشت از سوی سیاستمداران دولت هادی دریافت کرده است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
دروغگویی بی اندازه ترامپ و جایگزین کردن منافع مالی و شخصی به جای منافع ملی آمریکا موجب بی اعتمادی دوستان و متحدان به آمریکا شد، آیا جو بایدن می تواند اعتماد دوباره آنان به آمریکا را احیا کند، در حالی که آنان به اصل نظام دموکراتیک آمریکا بی اعتماد شده اند که شاید در ۲۰۲۴ و ۲۰۲۸ ترامپ های دیگری تولید کند
⭕️جوزف نای، استاد دانشگاه هاروارد
پراجکت سیندیکیت
دوستان و متحدان امریکا اعتماد خود را به واشنگتن از دست داده اند. زیرا اعتماد رابطه نزدیکی با راستگویی دارد و دونالد ترامپ در این زمینه اصلا خوشنام نبود. البته همه روسای جمهوری امریکا دروغ گفته اند اما هرگز دروغگویی های آنها در حدی نبوده است که اعتماد به آنها را پایین بیاورد. نظرسنجی های بین المللی نیز نشان می دهد، قدرت نرم امریکا در دوره ریاست جمهوری ترامپ بشدت پایین آمده است.
اما آیا جو بایدن، رئیس جمهوری منتخب امریکا میتواند این اعتماد را احیا کند؟ در کوتاه مدت میتوان گفت بله. ایجاد تغییرات در سبک و سیاق سیاستهای امریکا می تواند جایگاه این کشور را نزد بیشتر کشورها بهبود بخشد. ترامپ با همه روسای جمهوری پیشین امریکا تفاوت داشت چرا که ریاست جمهوری امریکا در حقیقت اولین پست سیاسی او بود و پیش از آن در دنیای املاک و مستغلات خود در شهر نیویورک فعالیت میکرد. او پیش تر از طریق برنامه تلویزیونی اش اظهارتی را بیان می کرد که توجه رسانهها را به خود جلب و همین مساله به او کمک می کرد تا کنترل بیشتری بر خواستههای خود داشته باشد، اما برعکس در نقطه مقابل او بایدن سیاستمداری حرفهای و مجرب است که بواسطه دههها حضور در سنای امریکا و ۸ سال معاونت رئیس جمهوری، تجربه طولانی مدت در سیاست خارجی دارد. بایدن از زمان انتخابات تاکنون و اظهارات و انتصابات اولیهای که داشته است، تاثیر مثبتی بر متحدان امریکا داشته است و آنها را نسبت به راهی که وی در پیش خواهد گرفت، مطمئن کرده است. مشکل ترامپ با متحدان امریکا، شعار "نخست امریکا" نبود. زیرا هر رئیس جمهوری در پی ارتقای منافع ملی خود است، اما مساله مهم اخلاق سیاسی هر رئیس جمهوری این است که این منافع ملی را چگونه تعریف می کند.
ترامپ در این خصوص تعاریف محدود خود را داشت. به گفته جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق ترامپ، وی گاهی منافع ملی را با منافع شخصی، سیاسی و مالی خود اشتباه می گرفت. در حالی که همواره روسای جمهوری امریکا، بویژه بعد از زمان هری ترومن اغلب دیدگاه های گسترده ای در مورد منافع ملی داشته اند و آن را با منافع شخصی خود اشتباه نگرفته اند. ترومن در دوره خود متوجه شد، کمک به دیگران در جهت منافع ملی امریکا است و بنابراین حتی در طرح مارشال، از نام خود نیز گذشت تا بتواند به بازسازی اروپای پس از جنگ جهانی کمک کند.
در مقابل ترامپ هیچ احترامی برای اتحاد و چند جانبه گرایی قائل نبوده و رفتارهای او در جلسات گروه هفت یا ناتو نیز بیانگر همین امر بود. او حتی زمانی که شروع به وارد آوردن فشارهای اقتصادی بر چین کرد، کاری که واقعا به نفع امریکا بود، نتوانست کاری از پیش ببرد، زیرا همزمان شروع به وضع تعرفه هایی برای متحدان امریکا کرد. از همین رو بود که پس از بروز مساله هوآوی، این تردید جهانی به وجود آمد که آیا مخالفت ترامپ با غول فناوری چین واقعا به دلیل نگرانی های امنیتی است یا بیش از آن دلایل تجاری دارد؟
خروج ترامپ از سازمان بهداشت جهانی و توافق آب و هوایی پاریس، بی اعتمادی جهانی به تعهد امریکا نسبت به مقابله با تهدیدهای جهانی مانند گرم شدن کره زمین یا بیماری های همه گیر را بیش از پیش کرد. برنامه بایدن برای بازگشت به هر دوی اینها و سخنان اطمینان بخش او درباره ناتو، می تواند تاثیر سریعی بر بازگرداندن این اعتمادها داشته باشد.
اما بایدن همچنان با یک مشکل بزرگ رو به رو خواهد بود. و آن اینکه، اکنون بسیاری از متحدان امریکا این سوال را از خود می پرسند که چه بر سر دموکراسی امریکا آمده است. چگونه می توان به کشوری که در سال ۲۰۱۶ رئیس جمهوری مثل ترامپ را به وجود آورد، اعتماد کرد تا در سال های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۸ ترامپی دیگر به وجود نیاورد.
ادامه👇👇👇👇
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz