🔴 کار زیربنایی و اساسی برای حجاب
دین یک مجموعهای هست از اعتقادات، اخلاق و احکام. فرض کنید بخوایم یه غیر مسلمون رو به اسلام دعوت کنیم، از کدوم یکی از حوزهها باید شروع کنیم؟
🔻اگه از اون اول بیایم از احکام شروع کنیم و بگیم خب اسلام میدونی چیه؟ اسلام دینی هست که باید توش اینطوری غسل کنی، اینطوری وضو بگیری، ۵وعده نماز بخونی، یک ماه روزه بگیری، حج بری، تازه باید پول هم بدی (خمس و زکات). طرف میگه بروبابا، نخواستیم، چه کاریه؟
🔻پیامبر(ص) چیکار کرد که دینش در کمتر از یک قرن جهانی شد؟ شما قرآن رو نگاه کنید، آیاتی که ابتدای بعثت پیامبر در مکه نازل شد عموما درباره توحید و نفی شرک، معاد و همچنین آیات تکان دهنده و منقلب کنندهس که دلهای مردم رو زیر و رو میکرد. آیات احکام تو مدینه نازل شد. مثلا آیه تحریم شراب ۱۷سال بعد از بعثت پیامبر نازل شد، یا مثلا آیات وجوب حجاب، ۱۸ سال بعد از بعثت و درسال پنجم هجری نازل شد. یعنی بعد از اینکه پیامبر سالهای سال اعتقادات مسلمونا رو تغییر داد، قلبهاشونو نرم کرد. آیات احکام نازل شد.
🔻یکی از مشکلاتی که ما در بحث حجاب یا دیگر واجبات مثل نماز داریم همین موضوعه. ما قبل از اینکه روی اعتقادات خودمون، بچههامون و یا مردم جامعه کار کنیم و اونو قوی کنیم، میریم سراغ احکام که سخته و نیاز به اراده و اعتقاد قوی داره. بخاطر همین خودمون هم که آدم مقیدی هستیم گاهی به زور نماز میخونیم و لذت نمیبریم.
🔻ما چون مسلمونیم و تو جامعه اسلامی زندگی میکنیم فکر میکنیم بچههامونم معتقدن. درحالیکه نوجوان از دوران نوجوانی به بعد که سن استدلال و منطق هست، کلی سوال داره. از طرفی هم امروزه شبهات و مطالب دروغ درباره دین به شدت درحال پخش شدنه، و نوجوان یا جوان ما خیلی سردرگمه، اعتقاداتش هم کامل شکل نگرفته یا اصلا شکل نگرفته تو این وضعیت ما میایم دستور میدیم نماز بخون، حجابتو رعایت کن. نصف شب مثل بختک میفتیم بهجونشون پاشو نماز بخون.
🔻بعد میایم از فلسفه حجاب و نماز و عواقب بینمازی و بیحجابی میگیم، که کامل توجیه بشه. طرف میگه آقا حجاب یکی از فروعات اسلامه، من هنوز تو اصل اسلام موندم. چه انتظاری داری از من؟
🔻من موارد زیادی رو تو اطرفیانم دیدم که طرف بیحجاب بود، محجبه شد. وقتی بررسی کردم دیدم طرف اصلا درباره حجاب تحقیق خاصی نکرده، و یت سخنرانیای درباره حجاب گوش نداده که بخواد منقلب بشه. یه سری جلسات اعتقادی، معرفتی یا اخلاقی رفته. یعنی اعتقاداتش و نگاهش عوض شده، خودبخود محجبه شده. خودبخود مشکل حجابش حل شده.
پس اگه میخوایم برای حجاب کار کنیم. باید چندبرابر برای اعتقادات کار کنیم، دراین صورت خودبخود برای حجاب و نماز وبقیه واجبات کارکردیم. اگه میخواید ده جلسه برای حجاب سخنرانی بذارید، هشت جلسهشو برای اعتقادات و اخلاق و معارف دین بگذارید و دو جلسهشو برای حجاب
✅والدین عزیز برای اینکه در سن بلوغ بچهها احکام الهی رو راحتتر قبول کنن و انجام بدن، سالها قبل از سن بلوغ روی اعتقادات و شناخت خدا کار کنید. نمونه بارزش خود من که تو نوجوانی، مدرسه تاثیر زیادی تو تغییر نگاه و اعتقاداتم داشت و خودم، خودبهخود رفتم سراغ رساله توضیحالمسائل و فراگرفتن احکام. کسی بمن نگفت بشیم این رساله احکام رو بخون. خودم احساس نیاز پیدا کردم.
🔻این کاری هست که همه مردم و خانوادهها و فعالان فرهنگی باید انجام بدن. حکومت هم میتونه در کنار وظایف خودش در اجرای قانون، این کار رو در ارگانهای مختلف انجام بده. چه مدرسه، چه دانشگاه، چه ادارهجات. که اعتقادات و معرفت دینی مردم و بچههاشون رو بالا بره. حتی اگه هیچکدوم از اینا کاری نکنن، خانواده به تنهایی میتونه
#حجاب
✍ #حسیندارابی
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
📆۱۱ ماه ژوئیه سال ۱۹۰۵ میلادی
🗓درگذشت منادی وحدت اسلامی
🏳فقیهمجاهد؛ الشیخمحمدعبده
💠رهبر معظم انقلاب:
‼️ملت مصر اولین ملتی بود که وقتی ناپلئون فرهنگ غربی را به مصر آورد با آن آشنا شد و اولین ملتی بود که عیوب این فرهنگ را فهمید و با آن مواجه شد. شیخ محمدعبده و سید جمال و دیگران پایگاهشان مصر بود و اینها اولین کسانی بودند که با فرهنگ غربی سینه به سینه و مواجه شدند و با آن مبارزه کردند! ۸۹/۱۲/۱
‼️محمد عبده و شاگردانش و سعد زغلول و هوادارانش مردمی مرتجع و دنیانشناس نبودند. آنها نوابغ بزرگ و شجاع و بیداری بودند که هر ملتی با پرورش یک نفر مانند آنان میتواند به لیاقت خود فخر بفروشد. مصر با این عمق فرهنگی و دینی و سیاسی، به حق، در جایگاه رهبری دنیای عرب قرار گرفت. بزرگترین جرم نظام کنونی مصر اینستکه این کشور را از آن جایگاه رفیع به رتبه یک مهرهی بیاختیار در بازیهای سیاسیاش در منطقه، تنزل داد! ۸۹/۱۱/۱۵
#جهاد_تبیینی
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔊 اعتراض فعالان رسانه ای به هزینه های گزاف #شهرداری_تهران برای برند تهران 1400
🔻لوگوى #تهران_١٤٠٠، ٤٠٠ ميليون براى مردم آب خورده، طراح لوگو اگه قرار بود طرح هاى استاد #فرشچيان رو پيدا كنه چقدر براى شهردارى آب ميخورد؟ اين پول ها با چه معيار محاسباتى اى داره هزينه ميشه!؟
#عدالت
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید
حجت الاسلام #علی_سرلک :
🖊انگلیس! قبل از بازی با ایتالیا!
🔻 حالا اگه یک هزارم چنین تصاویری تو ایران اتفاق افتاده بود، مگه بعضیا ولمون می کردند! ارابه #تحقیر و خودزنی رو روشن می کردند و جد و آباء مونو جلو چشممون می آوردن.
🔹 فرهنگ و تمدن مون رو به باد می دادند. حکومت و #جمهوری_اسلامی و آخوندا رو به صلابه می کشیدند
🔺 وخلاصه همون بعضیا که یه تعدادیشونم مدرک دکتری دارند، یک غربتی بازی در می آوردند که بیا و ببین
🔹 روشنه که معنای این پست این نیست که ما ضعف و مشکل نداریم و همه چی خوبه و ما چقدر نازیم، نه!
🔻همونطوری که معنیش این نیست که اونا فقط مشکل دارند و هیچ نقطه قوتی ندارند، نه!
🔹خلاصه از خود تحقیری چیزی شوم تر و رذیلانه تر نداریم
همین!
#علی_سرلک
#ایران
#فوتبال
#مرغ_همسایه_غاز_نیست
#خودتحقیری_نوعی_بیماریست
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
به گزارش همشهری آنلاین در آخرین گزارش برجام که وزارت خارجه به مجلس فرستاده است درباره مذاکرات وین آمده است:
بر اساس چهارچوبی که تاکنون در مذاکرات وین به دست آمده است، در صورت حصول توافق و بازگشت آمریکا به ۲ برجام، کلیه تحریمهایی که وفق برجام رفع شده بودند، مجدداً رفع خواهند شد. علاوه بر این، کلیه تحریمهای ترامپ که در صورت استمرار عضویت آمریکا در برجام، نمیتوانستند وضع شوند ولو به بهانههای دیگر نیز رفع خواهند شد. بر این اساس، طرف مقابل عنوان میدارد که در نتیجه بازگشت به برجام، تمامی تحریمهای ذکر شده در برجام ) به شمول بخشی، موضوعی یا شخصی) و نیز کلیه تحریمهای وضع شده بعدی که مانع انتفاع ایران از آثار لغو تحریمهای برجامی میشوند رفع خواهند شد.
تمامی تحریم های موضوعی علیه اقتصاد ایران شامل تحریم های قبل از برجام )مالی و بانکی، بیمه، انرژی و پتروشیمی، کشتی رانی، کشتی سازی و بخش بنادر، طلا و فلزات گرانبها، نرم افزار، صنعت خودرو، فروش هواپیما و خدمات مربوطه، و واردات فرش و مواد غذایی از ایران)؛ و تحریم های بعد از برجام، زمان ترامپ (صنایع فلزات ایران، صنایع معدنی، عمران، صنایع نساجی، تولید) رفع خواهند شد!
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
✅۲۳۰ وزیر سابق به «سامانه یاران» معرفی شدند
🔻«سامانه معرفی مدیران» که یکی از وعدههای انتخاباتی رئیس جمهور منتخب برای معرفی مدیران جهت تصدی مسئولیتها در دولت سیزدهم بود، چندی است راهاندازی شده و آخرین آمارها حکایت از آن دارد که هم نخبگان در معرفی مدیران مشارکت خوبی داشتهاند و هم افراد با سابقه و تجارب مناسب برای ردههای مختلف مدیریتی معرفی شدهاند.
بر اساس آخرین آمارهای اعلام شده، تاکنون ۲۲۵۰ نفر از معرفیشدگان و به تعبیری گزینههای پیشنهادی به «سامانه معرفی مدیران» را اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و نیز ۲۳۰ نفر را وزرای سابق، معاونان پیشین ریاست جمهوری و معادل آن تشکیل میدهند.
در این میان ۷۸۰ نفر نیز با سابقه معاونت وزیر و معادل آن به «سامانه معرفی مدیران» معرفی شدهاند
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
*گفتمان انقلاب اسلامی*
🔹نقاط ضعف کشور از نگاه مقام معظم رهبری 1
🔸وابستگی به نفت
⏪اقتصاد ما دچار ضعف وابستگی به نفت است.
اقتصاد ایران باید از نفت جدا شود.
دولتها باید این موضوع مهم را در برنامههای خود لحاظ کنند.
من 17 یا 18 سال قبل به مسئولان دولت وقت گفتم باید کاری کنید که ما هر وقت اراده کردیم، بتوانیم در چاههای نفت را ببندیم. آقایانِ به قول خودشان تکنوکرات، لبخند انکار زدند که مگر میشود؟!
بله میشود.
لیکن برنامه ریزی میخواهد.
وقتی برنامه اقتصادی کشور به یک نقطه خاص متصل باشد، دشمنان روی آن نقطه تمرکز میکنند.
۲۸ آبان ۹۳
@h_shafiei
⭕️ طراحی برای ماندن روحانی در سطوح عالی حاکمیت
✍️ اواسط مرداد، حسن روحانی پاستور را ترک خواهد کرد و گرچه بر اساس برخی اخبار منتشر شده او بازنشسته میشود ولی تلاشی در حال شکل گیری است که بر یکی از جایگاههای مهم کشور تکیه بزند.
🔸دوستان روحانی قبل از این تلاش کردند که وی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بشود و شبیه مرحوم هاشمی رفسنجانی پس از ریاست جمهوری، سیاست ورزی و نقش خاص ایفا کند. اما این فقط یک خیال بود و روحانی هیچگاه به وزن هاشمی در سپهر سیاسی کشور دست نیافت و اینک نیز آنقدر نامحبوب است که بسیاری فعالین، چهره ها و جریانات سیاسی که قبل از این نزدیک به او بودند، از نزدیک قلمدادشدن به او در این روزها فرار میکنند.
🔸در سوابق روحانی حضور سالیان طولانی در شورای عالی امنیت ملی وجود دارد. بعد از ریاست تشخیص مصلحت نظام، شاید بالاترین مقام متصور برای وی، بازگشت به شورای عالی امنیت ملی باشد. دبیری شورای عالی امنیت ملی از طرف دولت رئیسی قطعا منتفی است و قرار گرفتنش در جایگاه نماینده رهبری که اینک در اختیار سعید جلیلی در این شورای مهم است نیز در شرایط فعلی و تغییر فضای سیاسی کشور، بسیار دور از ذهن است. ضمن اینکه برخی افراد با مسئولیتهای مهم بودهاند که پس از پایان کار رسمی خود به سمتهای در جایگاههایی همچون مشاور رهبری دست یافته اند، موضوعی که درباره حسن روحانی با توجه شرایط موجود، اگر اندک شانسی هم داشته باشد، با خواسته حامیان وی فاصله دارد.
🔸اما با همه این وجود در حال حاضر خط رسانهای جدیدی برای رساندن حسن روحانی به مناصب بالای حاکمیتی توسط برخی رسانههای اصلاح طلب در حال پیگیری هست. طراحان این عملیات روانی، این گزاره را غیر مستقیم را در افکار عمومی القا میکنند، که روسای جمهور در جمهوری اسلامی عاقبت بخیر نمیشوند و یا این تصور است که تحمل سلیقههای مختلف در حاکمیت پایین آمده است و به همین دلیل باید حسن روحانی برای از بین رفتن این تصویر ایجاد شده و به خاطر مصلحت خود جمهوری اسلامی هم که شده، در یک جایگاه مهم قرار بگیرد! نکته قابل تامل نیز این است که جریانی در خارج از کشور نیز همزمان تمایل دارد، سطح تاثیر روحانی در روندهای حاکمیتی ایران با کاهش زیادی همراه نشود.
🔸این در حالی است که قبل از روحانی، آیت الله هاشمی رفسنجانی پس از ریاست جمهوری سالها در جایگاه مهم ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضویت متمادی در مجلس خبرگان و حتی نایب رئیسی آن قرار داشت. او در انتخاباتهای متعددی از جمله ریاست جمهوری و نمایندگی مجلس شرکت کرد و پس از فتنه 88 علی رغم کارنامه منفی و همراهی با فتنهگران در عالیترین سطح مسئولیتی در جمهوری اسلامی باقی ماند.
🔸از سوی دیگر، محمد خاتمی نیز پس از پایان ریاست جمهوری، عضویت در مجمع تشخیص را خودش رد کرد و تا قبل از فتنه 88 آزادنه فعالیت های سیاسی خود را دنبال می کرد و با وجود نقش مخرب و اصلی در فتنه 88، گرچه با محدودیتهایی رو به رو شد ولی راه کنش سیاسی بعد از آن فتنه بزرگ، برای او باز بود و در انتخاباتهای متعددی اثر گذار شد و در انتخابات اخیر ریاست جمهوری نیز این مردم بودند که یک «نه» بزرگ به او گفتند.
🔸درباره احمدینژاد نیز اوضاع به همین منوال بوده است. او علیرغم رفتارهای سیاسی و حتی اعتقادی خارج از عرفش، در یک دوره مهم به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد و علیرغم دهها حاشیهسازی برای کشور، فعالیت سیاسی آزادانه داشته و حتی در انتخابات اخیر، تحریم صریح انتخابات را نیز هم جبهه با منافقین و براندازان خارجنشین مطرح کرد.
🔸با این وجود، رهبر معظم انقلاب با عمل به مصالح درست، تاکنون تلاش کردهاند که مسئولین عالی رتبه و به خصوص روسای جمهور در جایگاهی قرار بگیرند که از تجربه هشت ساله آنها به عنوان یک دیدگاه و سلیقه استفاده شود. امری که کاملا عاقلانه و حکیمانه است. به همین دلیل تاکنون سیره این بوده است که روسای جمهور در کشور با هر نوع سلیقه سیاسی پس از پایان دولت، به تشخیص مصلحت می رفتند تا حداقل در حوزه های مشورتی کلان نظام همچنان موثر بوده و نظرات و سلایق شان را بیان کنند.
🔸🔸اما خود شخص روحانی سوابقی همچون ریاست بر مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری را داشته و اگر مسئولیت دیگری برای او در نظر گرفته نشود، میتواند یک مرکز مطالعاتی از نوع علایق سیاسی خود در موضوعاتی همانند مذاکرات و دیپلماسی با آمریکا و غرب داشته باشد. گرچه نظریات وی در سیاست خارجه، دستاورد «هیچ» داشته ولی برای دورهمی جریان غرب گرا در کشور همانند بنیاد باران خاتمی که برای جمعشدن اصلاح طلبان مدعی جامعه مدنی و توسعه سیاسی دایر است، پاتوق سرگرمکنندهای خواهد بود.
*مهدی جهان تیغی
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#افغانستان
شهرستان پرچمن در استان فراه بدست مسلحین طالبان سقوط کرد.
پس از سقوط شهرستانهای ساغر و تیوره در استان غور و شهرستانهای بالابلوک و شیندند در روزهای گذشته، نیروهای دولتی در پرچمن به محاصره طالبان درآمدند. گفته میشود این نیروها پس از محاصره، بارها از دولت مرکزی درخواست کمک کردند اما درخواستشان مورد توجه قرار نگرفت و در نهایت امروز بدون درگیری تسلیم طالبان شدند.
طالبان تعداد این نیروها را ۳۰۰ نفر عنوان کرده است.
طالبان همچنین از تصرف کامل شهرستان موسی خیل در استان خوست خبر داد.
#تحولا_جهان_اسلام
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#لغو_یا_بی_اثر_کردن_مساله_اینست
🔺از اینکه روزنامه اعتماد با شیطنتی خاص تحریمها دفتر رهبری و سپاه رو تیتر اصلی قرار داده که اصلا مهم نیست و بکار نمی آید، می گذریم اما...
...اما کلا وقتی ظریف و روحانی صحبت از #خواهد_شد می کنند یاد سکانس سریال #دودکش می افتم که مشتاق بزرگ صاحب قالیشویی مشتاق با #کمتر از نیم قرن سابقه، به برادرش می گه وقتی تو می گی دقیقا حله منم متوجه می شم که دقیقا مشکلی هست.
🔺حالا از سال ۹۴ تا الان هر چی خواهد شد اینها، نشده و هر چه نخواهد شد اینها، شده!
🔺این لحظات آخری هم به افتخار رفتن ظریف با عنوان گزارش به مردم! یه #گودبای_پارتی با چاشنی مظلوم نمایی و قهرمان سازی راه انداختند و تو گویی تصویر #شام_آخره داوینچی رو به تصویر کشیدند که اون وسط ظریف میگه تحریم ها لغو خواهد شد و همه دورو بری ها هم خوشحال می شوند!
🔻پ.ن
در باره تحریم به جای رفع تحریم! و کاسه گرفتن مقابل دشمنان، باید دنبال بی اثر کردن تحریمها بود.
✍ محمود باقری
https://eitaa.com/mahmoudbagheri1
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz