توصیه هایی در جهت پیشگیری از ابتلاء خانوادگی به کرونا ...
آموزش مراقبت های فردی و عمومی در محیط خانه ، از نکات مهم برای اطلاع خانواده ها در شرایط قرنطینه و محدودیت ها در شرایط کروناست.
#کرونا
#بهداشت_فردی
#بهداشت_عمومی
@behesht011
مهمترین عوامل مؤثر در تربیت و تعادل روحی فرزند
🔻تعادل روحی و روانی به عوامل زیادی ربط پیدا میکند اما دو تا از کلیدیترین عوامل تعادل روحی فرزندان در خانواده عبارتند از اینکه: «رابطه پدر با مادر از سر محبت و رحمت باشد» و «رابطه مادر با پدر سرشار از تواضع و احترام باشد». البته هر دو خوب است به یکدیگر احترام و محبت داشته باشند ولی بر اساس اقتضائات خاص روحی زن و مرد احترام برای مرد و محبت برای زن اولویت پیدا میکند. وقتی بچه ها اینگونه روابطی را میبینند گویی هر چیزی سر جای خودش قرار گرفته و تعادل در خانه برقرار خواهد شد.
🔻بچهها وقتی در خانه تعادل روحی پیدا میکنند که ببینند «پدر "ستون" خانه است و مادر "زیبایی" خانه» به تعبیر دیگر، پدر رئیس حقوقی خانه است و مادر رئیس عاطفی خانه است. خانم باید مراقب باشد که غرور شوهرش را نشکند و به فرزندانش هم یاد بدهد که غرور پدرشان را نشکنند و به او احترام بگذارند. مرد هم باید مراقب باشد که دل همسرش را نشکند و به فرزندانش یاد بدهد که دل مادرشان را نشکنند. در این خانواده هر چه مادر دوست داشته باشد و هر چه پدر فرمان بدهد، بچهها طبق آن عمل خواهند کرد و به این ترتیب تعادل در خانه برقرار خواهد شد. چون این دو رفتار مطابق فطرت و طبیعت پاک انسان است و دختر و پسر در چنین خانوادهای پاسخهای طبیعی اقتضائات روحی خود را میبینند و محیط خانه برای آنها آرامشبخش میشود.
👤استاد پناهیان
@nooredideh
@behesht011
هدایت شده از سنگر شهدا
🌹 امام حسن عسکری (علیه السلام) :
🍃خداوند به موسی فرمود : اگر میخواهی ثواب صد سال روزه همه ایام در نامه عملت ثبت شود، مردم را به #امام_زمانشان آشنا کن
📚بحار الانوار ج ۲ ص ۴ تفسیر امام عسکری
🔺هشتم ربیع الثانی؛ خجسته زادروز امام حسن عسکری (ع) مبارک
🆔 @sangareshohadababol
#هم_افزایی
💢 بهترين رفتار در لحظات بحراني نوجوانان چيست؟
✅ بهترين کار چند لحظه مکث و کشيدن چند نفس عميق است با اين کار به خود فرصت آرامش و واکنش صحيح مي دهيد .
✅ بهتر است در لحظات بحراني با نوجوان بحث نکنيد و فکر کنيد که بهترين و مناسب ترين واکنش شما چه مي تواند باشد البته با آرامش.
✅ نوجوان تمايل دارد بيشتر با دوستان و هم سن و سالان خود باشد اما در عين حال نيازمند والدين نيز مي باشد البته نيازمند حمايت - راهنمايي - تشويق و تاييد والدين نه چسبندگي و دستورات آنها. اين يک رابطه ظريف است که در عين ارتباط با او و نشان دادن علاقه به امور وي کمي او را راحت و به حال خود بگذاريد. اکثر نوجوانان تمايل دارند والدين در حکم مشاور آنها باشند تا راجع به مسائلشان در شرايط گوناگون با آنها مشورت کنند. چنانچه شما اين نقش حمايتي را بخوبي ايفا مي کنيد لازم نيست نگران اهميت وجود خود در زندگي فرزندتان باشيد زيرا مطمئنا او نيز از ارزش شما بخوبي آگاه است.
#فرزندپروری
@behesht011
پاها که نشان دهنده #چه_مشکلات_داخلی_بدن هستند؟
📌از بین رفتن موهای انگشتان پا
✍️جریان خون ضعیف
📌احساس گرمای زیاد در پاها
✍️بیماری عصبی (کرختی)
📌انگشت های خمیده پا
✍️مشکلات ریه، قلب یا روده و معده
📌 کرختی و بی حسی در پاها✍️دیابت
📌گرفتگی عضلات پا
✍️کم آبی بدن یا پتاسیم پایین
📌چاله های روی ناخن پا✍️پسوریازیس
📌ملتهب، دردناک و قرمز بودن انگشت بزرگ پا✍️نقرس
📌 ناخن های پای شکننده✍️کمبود ویتامین
🍏
💌
♻️ @hidoctor دکترسلام ♻️
@behesht011
با استرس دوران کرونا چه کنیم؟
👤ریحانه عابدینی روانشناس بالینی:
🔹 برای مقابله با استرس کرونا باید ذهنیت خود نسبت به تغییرات اساسی در زندگی ناشی از شیوع این ویروس را تقویت و با مثبتاندیشی از این دوره گذر کنیم.
🔹اضطراب و استرس به عنوان دو ویژگی عمده اختلالات رفتاری و خلقی در دوره شیوع کرونا موجب شده ناخواسته سبک زندگی افراد دستخوش تغییرات عمده شود.
🔹 باید ذهنیت خوبی نسبت به این تغییر در درون خود بوجود آوریم تا ضمن کاهش نگرانی، مقاومت خود را در برابر تبعات ناشی از ابتلا به بیماری کرونا بالا ببریم.
🔹در ایام بحرانی یکی از مهمترین ابزارها برای مدیریت تغییر، ایجاد تابآوری است زیرا در مدیریت تغییر ایجاد مشکل، طبیعی است.
🔹تغییر بخشی از زندگی به شمار می رود، چه آن را انتخاب کنیم یا اینکه تحمیلی باشد. باید این تجربه را به جان خرید و آن را فرصتی برای قدرتمند ساختن از منظر روانشناختی، عاطفی و فکری جهت تغییرات بعدی درنظر گرفت.
@behesht011
سیره پیشوایان (41).mp3
16.91M
امام حسن عسکری(ع)_۱
کتاب صوتی
سیره پیشوایان (42).mp3
22.51M
امام حسن عسکری(ع)_۲
کتاب صوتی
هدایت شده از سنگر شهدا
💞🌸🎀
🌹حضرت محمد رسول الله (ص):
🌸 هر كس به شما #نیکی كرد، جبران كنيد و اگر نتوانستيد، آن قدر براى او #دعا كنيد كه مطمئن شويد تلافى كرده ايد. ❤️
📕 تحف العقول، ص 218
🆔 @sangareshohadababol
سه عامل مهم درپردازش ذهنی کودک:
1.حافظه
حافظه ی سیستماتیک مطالب را ثبت می کند، در زمان خودش آن ها را باز می کند و دوباره کدگذاری کرده و سرجای خودش می گذارد. بدون ایجاد خستگی. علت این که ذهن های ما خسته است این است که از حافظه مان خوب استفاده نمی کنیم و حافظه های ما غیر سیستماتیک شده است
2. تقلید
عامل دوم پردازش تقلید است. رشد ذهنی ومغزی کودک با تقلید انجام می شود و تقلید را باید در پردازش استفاده کنیم نه همه جا درادامه تقلیدهای مخرب راخواهیم گفت. کودک بخشی از صحبت کردنش را از والدین تقلید می کند. وقتی با نوزاد صحبت می کنید، درست روبه روی او باشید تا حرکات لب های شما را ببیند.
3. تکرار
عامل سوم تکرار است. اما نه در تجربه. کودک با تکرار زیاد یاد می گیرد. دیدید کودک گاهی به یک داستان بند می کند و می خواهد که بارها آن را برایش تکرار کنید؟ این جا تکرار هست اما در این تکرار کشف وجود دارد.
ذهن کودک به دلیل فرم خاصی که دارد همیشه به دنبال کشف است، هرگز عادت نمی کند، به هر چیزی که عادت کند بلافاصله به دنبالش ترک عادت می آید و کنار می گذارد. بارها دیدیم بچه ها بعضی از اسباب بازی ها را فقط یک بار بازی می کنند و بعد کنار می گذارند چون دیگر چیز جدیدی برایشان ندارد. کودک عادت نمی کند این بزرگسال است که عادت می کند. عادت به ذهن نیمه آگاه می رود و در آنجا ماندگار می شود که بعداً این موضوع را بررسی خواهیم کرد. (ادامه دارد...)
#هوش_ویادگیری {قسمت27}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
@behesht011