12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽| مسلمان آسایشطلب، انسان آسایشطلب، انسانی که رعایت آسایش شخصی و پرهیز از همهی گزندها مسئلهی درجه اوّل زندگیاش باشد این نمیتواند یک مسلمان متعهد وظیفهگذار باشد.
#بهشتیم_تی_وی
@beheshtium_ir
http://instagram.com/beheshtium_ir
﷽| نویسندهها را نمیشناسیم!
◽️همین حالا قلمبهدستانی كه بتوانند در خدمت آرمان اسلام و آرمان انســانیت این مردم قلمزنی كنند و بنویســند، خیلی مورد نیاز است. آیا اینها در جامعه ما نیستند؟ هستند. شاید حتی بیشتر از نیازمان هم باشند. پس عیب در كجاست؟ نمیشناسیمشان.
📚سیدمحمد حسینی بهشتی، حزب جمهوری اسلامی(گفتارها، گفتگوها، نوشتارها)، صص۷۲-۷۳
✍ #روز_قلم به همه نویسندگان در خدمت آرمان اسلام و انسانیت مبارکها باد.
@beheshtium_ir
http://instagram.com/beheshtium_ir
شهید بهشتی | بهشتیُم
• شیعه علی نیستید! #بهشتیم_تی_وی @beheshtium_ir instagram.com/beheshtium_ir
﷽| در این شب و روزهای مخصوص امیرالمؤمنین علی علیهالسلام جا دارد این کلام زیبایِ تذکرگونه شهید بهشتی را چندین و چند بار گوش کنیم.
#شیعه_علی
@beheshtium_ir
http://instagram.com/beheshtium_ir
﷽| بهراستی شیعه علی علیهالسلام باش!
◽️اگر ما توانستیم علی علیهالسلام را آنطور که خودش خواسته، بشناسیم -نه آنطور که امروز عدهای دلشان میخواهد-
علی علیهالسلام بنده خدا، بنده پرهیزکار خدا، بنده عبادتکار خدا، بندهای که در دوران زندگیاش هر گوشهای از زندگیاش یک آموزش عالی درباره اسلام و مسلمانی به ما میدهد. اگر این علی را شناختیم و سعی کردیم از ته دل به این علی ارادت داشته باشیم، خود به خود کمی به دنبال او میرویم. این دنبالهروی عملی ما از علی علیه السلام، هر قدر هم که باشد، تأثیرش بر سعادت فردی و اجتماعی ما و سعادت دنیا و آخرت ما خیلی زیاد خواهد بود.
ای شیعه علی! براستی شیعه و پیرو و دنباله رو علی علیهالسلام باش!
📚سیدمحمد حسینی بهشتی، ولایت رهبری روحانیت، ص۹۰
🍃 #عید_غدیر به شیعیان واقعی امیرالمؤمنین مبارکها باد
@beheshtium_ir
http://instagram.com/beheshtium_ir
﷽| "مصلحت" از منظر شهید بهشتی
در جامعه اسلامی، در رابطه با خواست و تمایل مردم از یکسو و تعالیم مکتب و مصلحت آنها از دیدگاه مکتب و به تشخیص رهبری برگزیده آنها از سوی دیگر به ترتیب زیر عمل می شود:
۱- در مواردی که تمنيات مردم برخلاف ارزشهای اسلامی باشد، مسئولان هرگز نمیتوانند به این تمنیات گردن نهند و اگر عوامفریبی کنند و به عنوان احترام به خواست مردم به تمنيات ضداسلامی آنها تن در دهند، مردم حق دارند بعد آنها را مؤاخذه کنند و به آنها بگویند وظیفه شما این بوده که ما را آگاه کنید، نه آنکه به بهانه احترام به خواست ملت، دنباله رو تمایلات زودگذر ما گردید.
«... و لئن اتبعت اهو ائهم بعد الذی جاءك من العلم مالك من الله من ولی و لا نصیر»
اگر در پی آن آگاهی علمی که برایت آمده، باز هم دنبالهروی تمنيات آنان گردی، خدا نه یار تو خواهد بود، نه یاورت.
2- هرجا تمنيات مردم بر خلاف ارزشهای اسلام نیست و با قوانین اسلامی ناسازگاری صریح ندارد ولی مسئولان تشخیص دهند که برخلاف مصلحت آنهاست؛ در این موارد باید مسئولان نخست بکوشند نقطهنظرهای خود را که به مصلحت مردم میدانند با آنها در میان گذارند و آنها را به زبانهای مربوط به تمنيات آنها آگاه سازند.
«و عسی ان تکرهوا شیئاً و هو خیر لکم و عسی ان تحبوا شیئاً و هو شر لکم والله یعلم و أنتم لاتعلمون»
«... چه بسا از چیزی بدتان بیاید و همان برایتان خوب باشد، و چه بسا از چیزی خوشتان بیاید و همان برایتان بد باشد، که خدا میداند و شما نمیدانید.»
اگر روشنگری مسئولان سودمند افتاد و اکثریت مردم پذیرای نظر آنها شد که چه بهتر، وگرنه باید با رعایت سه نکته زیر تصمیم مقتضی اتخاذ کنند.
الف: رعایت خواست مردم در مواردی که مخالف صریح احکام الهی نباشد، خود مصلحتی است پرارزش که پیوند قلبی میان مردم و حکومت را تقویت میکند. بنابراین در مقام مقایسه، باید مصلحت هماهنگی حکومت با مردم با مصلحت موردنظر حکومت که مردم آن را پذیرا نیستند مقایسه شود و آنچه ارزشمندتر است انتخاب گردد.
ب: مسئولان همواره به یاد داشته باشند که قدرت تشخیص مردمی که با تعهد مکتبی و وجدان بیدار به مسائل سرنوشتساز خود بیندیشند بسیار زیاد است و میتواند از تشخیص افرادی معدود که در مقام مسئول قرار گرفتهاند به واقعیت و حقیقت نزدیکتر باشد. ما این برد نیرومند تشخیص مردم را در موارد متعدد در جریانهای انقلاب تجربه کردهایم.
ج: آن دسته از تصمیمات حکومت که برخلاف خواست مردم است، هر چند موافق با مصالح آنها باشد، در مقام اجرا با دشواریهایی روبرو میشود، بنابراین در این گونه موارد همهجا عملا تأمین مصالح واقعی مردم میسر نیست.
مسئولان وظیفه دارند با رعایت این سه جهت، متعهدانه تصمیم لازم را بگیرند و اگر با رعایت همه این جهات باز هم بدین نتیجه رسیدند که رعایت تمنيات مردم به قیمت فدا کردن مصالح بسیار مهم تمام میشود، شجاعانه تصمیم بگیرند و دچار وسوسه عوامفریبی نشوند که نزد خدا و خلق مسئول خواهند بود.
📚سید محمد حسینی بهشتی، مواضع تفصیلی حزب جمهوری اسلامی، صص۳۹۲-۳۹۴
@beheshtium_ir
http://instagram.com/beheshtium_ir
21.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽| در خط عدالتیم...
#بهشتیم_تی_وی
@beheshtium_ir
http://instagram.com/beheshtium_ir
﷽| رمز و راز اسلحه مباهله: بر هم زدن نقشه ملاهای کلیسا
پيغمبر در برابر رهبران مسيحيت بخشى از عربستانِ زمان خودش (ملاهاى كليسا) در وضعى قرار مىگيرد كه هرچه با منطق با آنها روبرو مىشود، آنها بر احساسات مخالف انگشت مىگذارند و تحريك مىكنند. پيامبر بايد كارى مىكرد كه اينها در يك ميدان احساسى جا خالى كنند. پيامبر به فرمان خدا، با قاطعيت آنها را به ميدان لعن و لعنت دعوت مىكند: نفرين خدا بر آنها باد كه به راه دروغ مىروند! آنوقت اينها مىترسند و جا خالى مىكنند. توجه داريد كه جا خالى كردن ناشى از ترس در چنين صحنهاى چه تأثيرى دارد. وضع حريف را بر هم مىزند. او را شكست مىدهد و زمينه را براى منطق آماده مىسازد.
مكرر از من سؤال شده است كه مگر، پيغمبر اسلام و قرآن هم براى اثبات حق و باطل خواسته از دعا و نفرين استفاده كند؟ هرگز! شما ببينيد سابقه اين صحنه چيست. ببينيد قرآن و پيغمبر، اول با چه زبانى به ميدان آمده و پيامبر چرا و تحت تأثير چه شرايطى سراغ اين اسلحه رفته است. در شرايطى كه حريف، يا ناجوانمردانه يا جاهلانه، زمينههاى فكرى را براى كاربرد منطق از بين برده است. در چنين شرايطى شما چه توصيهاى مى فرماييد؟ ... مباهله براى اين نيست كه قرآن بخواهد حق و باطل را با دعا و نفرين اثبات و نفى كند .
داستان مباهله براى آن است كه نقشه حريف را به هم بزند و استعدادهاى انسانى را از دام حريف برهاند و آزاد كند و به ميدان تأثير منطق بياورد و البته همين طور هم شد.
📚سید محمدحسینی بهشتی، ولایت رهبری روحانیت، صص۵۹-۶۰
#روز_مباهله
@beheshtium_ir
http://instagram.com/beheshtium_ir
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽| ما نمیتوانیم!
#بهشتیم_تی_وی
@beheshtium_ir
http://instagram.com/beheshtium_ir