💢 انصارالله یمن: بن سلمان راه جهاد در غزه را باز کند
محمدعلی الحوثی:
🔹عربستان سعودی و ولیعهد این کشور راه پیوستن مجاهدان یمنی به برادران مجاهد فلسطینی در غزه را باز کند و شرایط را فراهم آورد.
🔹این درخواست، نه از باب اغراق و نه غیر منطقی است، بلکه خواستهای مبتنی بر روحیه عربی و ملی است و صنعاء با جدیت منتظر پاسخ ریاض است.
💢 القسام: راکت های سنگین ما ساعت 18:00 امروز به کار گرفته می شوند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غزه قبل و بعد از حملات وحشیانه اسراییل
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ترامپ فاش کرد که نتانیاهو در آخرین روز از عملیات ترور ژنرال سلیمانی به دلیل ترس از عواقب آن عقب نشینی کرد: این واقعی بود و قرار بود با هم این کار را انجام دهیم. ما آن را برای چندین ماه برنامه ریزی کردیم و همه چیز را آماده کرده بودیم اما شب قبل از عملیات من تماسی دریافت کردم که میگفت اسرائیل در این عملیات شرکت نخواهد کرد.
🚨حماس اعلام بسیج عمومی کرد
جنبش حماس با صدور بیانیه ای فردا جمعه را «جمعه #طوفان_الاقصی» نامید و خواستار بسیج عمومی مردم فلسطین و جهان عرب و مسلمان و تمام آزادگان جهان برای همبستگی با قدس و مسجد الاقصی شد.
حماس در این بیانیه همچنین خواستار حرکت به سمت مرزهای فلسطین برای اعلام همبستگی با فلسطین و قدس و مسجد الاقصی شد.
در این بیانیه آمده است: ما از توده های ملت خود می خواهیم که فردا جمعه بسیج شوند و با ارتش اشغالگر و شهرک نشینان که به روستاهای ما در کرانه باختری حمله می کنند، مقابله کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای تعطیلی سفارت اسرائیل و تبدیلش به سفارت فلسطین
🔹درست در روزهایی که صهیونیستها تلاش میکردند دیگر نامی از فلسطین باقی نماند. مردم ایران سفارت اشغالگران را تعطیل و نام فلسطین را دوباره زنده کردند.
📰صفحه اول روزنامه همشهری، پنجشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۲
📛لعنت به حرمله ها...
۸۷٠٠ کودک قربانی صهیونیستها...
#فلسطین