eitaa logo
سید علی حسینی خامنه ای (مد ظله العالی )
1.5هزار دنبال‌کننده
11هزار عکس
8.6هزار ویدیو
82 فایل
اینجا همه چیز به رنگ عشق این کانال خود جوش و به صورت جهادی توسط طلاب اداره می‌شود 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1 تبلیغات : https://eitaa.com/joinchat/126812226C27b4c5cdec
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 سردار فضلی: ۳ پاسخ دندان‌شکنی به دشمن خواهد بود
17.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الحوثی: امت اسلامی باید براساس عدالت عمل کند دبیرکل جنبش انصارالله یمن درباره تحولات منطقه: 🔹اسرائیلی‌ها همیشه در حوزه متجاوز هستند و به همین علت انگلیس و سپس آمریکایی‌ها آنها را به میدان آوردند. 🔹سازمان ملل متحد رژیم صهیونیستی به عنوان یک کشور در سازمان ملل متحد به رسمیت شناخت که این گواهی گویا بر بی‌عدالتی است. 🔹امت اسلامی باید بر اساس عدالت عمل کند. سازمان ملل متحد کاری درباره جنایات‌های رژیم صهیونیستی انجام نداده است. 🔹اردن و سوریه و بسیاری از کشورهای عرب اسلامی مورد تجاوز صهیونیستها قرار گرفته‌اند؛ اما نهادهای بین‌المللی کاری انجام نداده‌اند. 🔹نقش آمریکا از ابتدای شکل‌گیری این رژیم بسیار برجسته بود. آمریکا بود که انگلیس را در این مسیر قرار داد.
13.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«شهید طهرانی‌مقدم» مجسمه توحید است 🔸حجت‌الاسلام محسن عباسی ولدی، کارشناس مسائل مذهبی در سیزدهمین سالگرد شهادت سرلشکر حسن طهرانی‌مقدم: 🔹کلید شخصیت حاج حسن طهرانی مقدم توحید اوست. وقتی با یک نفر به یک قله یا به تپه‌ای سقوط می‌کند سر به سجده می‌گذارد و می‌گوید خدا را باید شکر کرد که به اینجا رسیدیم. 🔹وقتی در دل آزمایش‌های موشکی قرار دارد بنا است اتفاقات ویژه‌ای رقم بزند و می‌گوید خدا هست. وقتی به بن‌بست می‌رسد و همه راه‌ها بسته است ذره‌ای یأس در این شهید دیده نمی‌شود و این مجسمه توحید است. 🔹من کارم پژوهش و تحقیق در حوزه تربیت است. هر کجا توحید را درس دادم شهید حاج‌حسن طهرانی‌مقدم کار من را ساده کرد. 🔹شهید طهرانی‌مقدم از یک زندگی پرتلاطم در دوره نوجوانی آمد وارد عرصه جنگ، جبهه و جهاد شد و رسید به جایی که همه او را به نام پدر موشکی ایران می‌شناسند.
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طهرانچی: فناوری‌های شهید طهرانی‌مقدم کشور را توانمند کرد 🔸محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد در سیزدهمین سالگرد شهادت سرلشکر حسن طهرانی‌مقدم: 🔹شهید طهرانی‌مقدم دانشمند برجسته‌ای که توانست سنت کسب علم و فناوری را در کشور بنا بگذارد. 🔹شهید طهرانی‌مقدم مدیر پروژه نبود بلکه خالق دستیابی دانشمندان ما به فناوری روش‌مند و نظام‌مند بود و و نتیجه آن در وعده صادق یک و دو دیده شد. 🔹شهید طهرانی‌مقدم به حق دانشمند برجسته است نه اینکه عنوان دکتر و سلسله مراتب دانشی را طی کرد. سلسله مراتب کسب فناوری را در این کشور بنا گذاشت. 🔹فناوری‌های دیگری در این کشور خلق شد و این فناوری‌های در حقیقت کشور را صاحب توان کرد و اینجا ما باید به این فرمایش حضرت آقا ایمان بیاوریم که به حق او دانشمند برجسته و پایه‌گذار خلق فناوری در نظام علم و فناوری کشور بود.
صدور محموله تجهیزات پزشکی هلال‌احمر به آفریقا مدیرعامل شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران:  🔹برنامه‌ریزی‌های لازم انجام‌شده تا بتوانیم بیش از ۱۰۰ میلیون سرنگ در سال و تقریبا مواردی که مازاد بر نیاز داخلی است را صادر کنیم. 🔹شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران به عنوان یکی از اولین شرکت‌ها در حوزه صادرات پیشگام است و امیدواریم بتوانیم با کاهش قیمت تمام‌شده با برندهای بزرگ دنیا و آسیا در بازار کشور رقابت کنیم.‌
⭕️ تصویر ۲ کولبری که در ترور شهید فخری‌زاده نقش داشتند 🔅 این دو کولبرِ اهل آذربایجان‌غربی در همکاری با رژیم صهیونیستی اقدام به وارد کردن سلاح مخصوص به کشور کرده و باعث ترور شهید فخری‌زاده شدند. 🔅 دستگاه قضایی این اشخاص را به اعدام محکوم کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مذاکره با دولت ترامپ ممنوع است آیت‌الله خامنه‌ای: اگر چنانچه یک‌وقتی هم بر فرض محال قرار بود دولت جمهوری اسلامی با رژیم آمریکا مذاکره هم بکند، با دولت ترامپ هرگز مذاکره نمی‌کند. لذاست که مذاکره نمی‌کنیم و ممنوع است؛ همه هم بدانند.
مفهوم این تصویر آنقدر بلند است که که توصیف را سخت می‌کند. دو نسل از یک ملت، یکی در قامت رهبری مقتدر که با ابرقدرت‌ها مچ انداخته و جهان را دگرگون کرده و فرزندی که پدرش را در راه همان مسیر تعریف شده فدای این مملکت کرده، در آغوش گرفته است. این نگاهِ پر از عشق به فرزند شهید حمزه جهاندیده یک دنیا معنا دارد... فاصله‌ای به اندازه 84 سال میان رهبر و نسلی که در دوران رهبری‌اش پا به عرصه گیتی گذاشتند و قرار است میراث ماندگار او را چند دهه بعد در آغوش بگیرند. این تصویری است از اقتدار یک ملت که در پناه فداکاری فرزندانش، نسل به نسل تداوم یافته و انشاءالله تا نسل‌های بعد هم ادامه خواهد یافت. این پسر وقتی بزرگ بشود، وقتی مردی رشید شود به یاد خواهد آورد که در کدام آغوش اذان و اقامه در گوشش خواندند تا یادش بماند که کیست و از چه تباری است...
🔸۸۵ هزار تن؛ حجم بمب‌هایی که اشغالگران بر سر اهالی غزه ریخته‌اند 🔹دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه اعلام کرد که ارتش صهیونیستی در ۳۹۹ روز گذشته بالغ بر ۸۵ هزار تن بمب و انواع موشک بر سر مردم بی دفاع ریخته است.
🔹وقتی براندازا میگن سپاه تو سوریه زن و کودک کشته، منبعشون همین خبرنگارا هستن که مجید سوزوکی رو گذاشتن جزو شهدای ارشد سپاه/ وکیلی