🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
🌺🍃🌺🍃🌺🍃
🌺🍃🌺🍃
🌺🍃
🌟🌹بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرّحیمِ🌟🌹
سؤال : وظیفه شخص روزه داری که مبطلي را انجام می دهد ، در حالي كه نمي دانسته روزه بوسيله اين كار باطل مي شود چیست؟
🌺مرحوم امام : چانچه شخص جاهل مقصر باشد روزه اش باطل است ولي اگر جاهل قاصر باشد بنابراحتياط روزه اش باطل است.
🌺آيات عظام خوئي ، وحيد ، بهجت : چه شخص جاهل قاصر باشد و چه جاهل مقصر باشد روزه اش مطلقاً باطل است.
🌺آیت الله سيستاني : در جاهل قاصر غير مردد ، در غير موارد خوردن و آشاميدن و جماع روزه شخص صحيح است.
🌺آیت الله مكارم : در جاهل مقصر يا قاصر غافل ، روزه صحيح است مگرآن كه با شيء حرام در حاليكه از حرمت آن آگاه است افطار كند در حاليكه اعتقاد به عدم مبطليت دارد كه بنا بر احتياط واجب يك روز قضا دارد.
📚عروه الوثقى فصل في ما يعتبر في مفطريه المفطرات ، منهاج الصالحين آیات عظام خويي ، تبريزي ، وحيد ، سيستاني : كتاب الصوم ذيل م 1004 ، رساله جديد آیه الله مكارم م 1400 ، وسيله النجاه آیه الله بهجت م 1109 .
📖اعجاب و اهمیت خواندن سوره توحید هنگام خواب!
1⃣مرحوم #آیتالله_علی_سعادتپرور فرموده بودند: «مردنم را به من نشان دادند، واضح دیدم که انبیا و اولیای الهی در #تشییع جنازه ام شرکت کرده اند واین به خاطر آن است که بنده چهل سال در وقت سحر ،صد مرتبه سوره «قل هو الله احد» را با توجه می خواندم و به روح یکصد و بیست و چهار هزار پیامبر هدیه کرده ام»
2⃣از #رسول_خدا صلی الله علیه و آله نقل شده است که فرمودند: «هر کس که قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ را هنگام خواب سه مرتبه بخواند، خداوند پنجاه هزار ملک را بر او موکّل مینماید تا در آن شب #حراستش کنند».
3⃣#امیر_المؤمنین علیه السّلام نقل مینماید که رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم فرمودند: «کسی که به هنگام #خواب صد بار سوره #توحید را بخواند، خداوند #گناهان پنجاه سال او را میبخشد.»
4⃣#امام_صادق علیه السلام فرموده اند:
«هر که دچار مرض و یا گرفتاری شود و قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ نخواند و در آن #بیماری و شدّت بمیرد از اهل آتش است.»
5⃣و«هر که به #بستر رود و (توحید) را یازده بار بخواند خانه او و همسایگانش مصون است.»
📘وسائل الشیعه، ج۶، ص۲۲۴
📗ثواب الأعمال و عقاب الاعمال، ص۱۲۸
📕الکافی، ج۲، ص۶۲۰ و...
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میمیرید ایشالا 😏
برید سطح سوادتونو بالا ببرید 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 اکثر کسانی که به دوزخ میروند، به خاطر نفهمیدن این حقیقت است!
🔴شهیدی که به دلیل نورانیت چهره، منور نام گرفته بود
◾️شهید عباسعلی کریم آبادی* اینقدر نورانی بود که وقتی وارد اتاق می شد من چراغ را خاموش می کردم دوستان همرزم اعتراض می کردند که چراغ را روشن کن !!! من می گفتم تا وقتی منور هست چراغ لازم نیست .
خداوند بدلیل معصومیت ایشان نوری در چهره او قرار داده بود که بهش می گفتیم " منور "
وقتی ایشان به درجه رفیع شهادت نایل آمد دوستان برای اعلام خبر شهادت به خانواده ایشان مراجعه کردند پدرشان گفته بود:
قبل از اینکه چگونگی شهادت او را بیان کنید چند سوال می پرسم
۱. عباس آیا سر به تن دارد ؟ گفتیم نه
۲. آیا دو دست دارد ؟ گفتیم نه
پدرشان با یک اطمینان خاطر گفت : خیالم راحت شد
پرسیدیم چطور؟؟!!
گفت : دلیل انتخاب نام عباسعلی این بود قبل از اینکه او بدنیا بیاید خواب آقا ابوالفضل العباس (ع) را دیدم و به همین دلیل نام او را عباسعلی گذاشتم و من اطمینان داشتم که او نیز همانند آقا ابوالفضل العباس (ع) به شهادت می رسد .
*راوی جانبازتخریبچی اویس زکی خانی*
*شادی ارواح* *طیبه ی شهدا صلوات* 🌿🌷🌷🌷🌿
📆 تقویم اسلامی نجومی دوشنبه
۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ هجری شمسی
۲۳ رمضان ۱۴۴۳ هجری قمری
۲۵ آوریل ۲۰۲۲ میلادی
🗓 روزشمار:
▪️7 روز تا عید سعید فطر
▪️13 روز تا سالروز تخریب قبور ائمه علیهم السلام در بقیع
▪️21 روز تا شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام
🌸 اذکار دوشنبه :
- یا قاضی الحاجات(100 مرتبه)
- سُبحانَ اللهِ و الحَمدُللهِ(1000 مرتبه)
- یا لَطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
🌸 امروز روز نیکی برای امور زیر است:
🔹ملاقات با بزرگان و روسا
🔹جابجایی
🔹بنایی
🔹زراعت
🔹درختکاری
🔹کندن چاه و قنات
🔹مشارکت
👧 نوزاد در همه احوال خوب تربیت گردد.
🚙 سفر کراهت دارد.
👩❤️👨 مباشرت
امشب: فرزند دهانی خوشبو و دلی مهربان و نرم دارد.
💇♂ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) باعث روبراه شدن امور است.
💉 #خون_دادن یا #حجامت#فصد#زالو انداختن در این روز، از ماه قمری باعث شادی دل است.
✂️ دوشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز خوب است، حافظ، قاری قرآن و نویسنده شود.
👕 دوخت و دوز و خریدن لباس مایه برکت است.
🚫 این دوشنبه برای #نوره_کشیدن (رفع موهای بدن با نوره) خوب است. از فواید نوره: نوره کشیدن موجب درمان بیماریهای پوستی می شود.
✴️️ وقت #استخاره در روز دوشنبه: از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعداز ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)