بسم الله الرحمن الرحیم
یک سال پیش یک یادداشت نوشتم به اسم: عروسک های جنسی هوشمند و پایان نسل بشر👇
https://eitaa.com/besalamen_amenin/21
امروز دیدم خبرگزاری سی إن إن یک نامه منتشر کرده از کسانی که بعضی هاشون از بنیانگذاران اصلی #هوش_مصنوعی هستند. عنوان نامه اینه: #خطر_انقراض_بشریت به دنبال توسعه هوش مصنوعی!
و #یک_سوال: چه نسبتی است میان سند ۲۰۳۰توسعه پایدار بویژه هدف ۱۱ با کنترل هوشمند حجاب؟!؟!؟!
@besalamen_amenin
هوش مصنوعی مثل چاقو هم کاربرد خوب داره و هم بد. شیادین کاربری بد رو می خوان.
هوش مصنوعی نمی تواند جای خلق الله رو بگیره به هیچ وجه.
ممنون از متن های ارسالی به طور کلی موافقم
بسلام آمنين
هوش مصنوعی مثل چاقو هم کاربرد خوب داره و هم بد. شیادین کاربری بد رو می خوان. هوش مصنوعی نمی تواند جا
سلام داداش گلم
مهمترین مشکل جمهوری اسلامی همین گزاره است. موضوعی مثل هوش مصنوعی هکذا سایر شاخه های تکنولوژی با اینهمه پیچیدگی با #چاقو مقایسه میشه!
دست دکتر باشه خوب استفاده میکنه دست قاتل باشه نابود میکنه!
خیر. تکنولوژی اخلاق خاص خودش رو میاره. بله شما مجبور نیستی اما به واسطه #بسترسازی هاییکه میکنه شما رو با پای خودت به سمت و سویی غیر از مسیر هدایت میبره. فی المثل همین مثال: توسعه هوش مصنوعی منجر به حذف حداکثری روابط انسانی حقیقی میشه و وقتی آدما اساسا خیلی کم باهم ارتباط دارن، رشد و تربیت شون هم تا حد زیادی دچار اختلال میشه....
ضمنا در طب اسلامی #جراحی با چاقو و متعلقاتش یک امر اضطراری و استثناییه و تا حد ممکن نباید به بدنی که خداوند علیم اجزاش رو کنار هم چیده دست زد. به جاش جایگزین های دارویی خیلی مناسبی هست .
#یادداشت_۱۱۶
۲۱ خرداد ۱۴۰۲/ سال سوم
أیام الله سازمان بهداشت جهانی، گرامیداشت روز حجامت!!!! و جای خالی روز جهانی #طیبات
عبرت و ارکان آن، یکی از زیرساختهای هدایت جوامع بشری، (سوره حشر آیه۲) و #یادکرد_روزهای مهم تاریخ و دعوت به تفکر در آن، یکی از ابزارهای مدیریتی عبرت آفرینی است(سوره ابراهیم آیه ۵). این شگردی است که با قدرت تمام در دستور کار سازمان صهیونیستی ملل و زیرمجموعه های آن قرار گرفته است. آنها برای بسیاری از امور حیاتی، روز خاصی را معین کرده و از طریق مجموعه کارهایی که از مبدا آن روز انجام می دهند، به امامت فکری دنیا در آن موضوع می پردازند. یک نمونه آن، مسئله فوق استراتژیک تغذیه است. از حدود شصت سال پیش(۱۹۶۳) سازمان بهداشت جهانی و فائو یک کمیسیون مشترک تحت عنوان #کدکس_آلیمنتاریوس تشکیل داده و برای تمام دنیا و تمام غذاها شاخص گذاری و هدایتگری میکنند که غذای خوب چیست و غذای بد کدام است؟ جالب اینجاست که آنها برای روز جهانی غذای سالم، #هفتم_حزیران(۳۰ خرداد) را انتخاب کرده اند که یکی از مهمترین زمانهای مورد توصیه روایات برای حجامت است(مکارم الاخلاق ج۱ص۷۵) .
نکته مهم این مهم این است که این شاخص ها هیچ تناسبی با نظام پیشرفته شاخصهای قرآنی روایی ما ندارد. نه خبری از مفهوم #حلال_و_حرام است، نه موضوع حیاتی تناسب #غذا_و_مزاج و نه مسئله ی بنیادین #طیبات که در قرآن عظیم حداقل بیست بار مورد تأکید صریح خداوندگار هدایت قرار گرفته(سوره مومنون آیه۵۱). چقدر خوب میشد اگر در حوزه علمیه قم، روزی را به نام روز جهانی #طیبات نامگذاری میکردیم و باقی کارها... .
کتاب الگوی فقهی ارزیابی غذا، یکی از آغازین کارها در این زمینه است.
🌺 متن عربی یادداشت
🌺 متن انگلیسی یادداشت
@besalamen_amenin
بسم الله الرحمن الرحیم
یادداشت جدید کانال #بسلام_آمنین
ایام الله سازمان بهداشت جهانی، گرامیداشت روز حجامت و جای خالی روز جهانی طیبات
۱. متن فارسی
https://eitaa.com/besalamen_amenin/312
۲. متن عربی
https://eitaa.com/amenin_en_ar/7
۳. متن انگلیسی
https://eitaa.com/amenin_en_ar/8
#یادداشت_۱۱۷
۲۹ خرداد ۱۴۰۲/ سال سوم
پرسش های حاکم بر جدول فقهی تغییر!
جدول فقهی تغییر در کنار جدول فقهی تسخیر، زینت، بنیاد،خصلت و... یکی از جداول ده گانه توصیف اشیاء در آیات و روایات گرانقدر اسلام است. این جداول ده گانه همگی ذیل عنوان #فقه_الخلق، به عنوان یکی از ارکان اربعه فقه هدایت جانمایی می شوند. پرسش های اصلی حاکم بر جدول فقهی تغییر عبارتند از:
۱. دلیل ظهور فساد حداکثری در برّ و بحر در شرایط کنونی چیست؟
به عبارتی سبب اصلی فساد ها و هلاکت ها درعرصه #محیط_زیست، #اخلاق و #سلامت انسان را در کجا باید جست ؟(تغییرات فساد زا)
۲. اشیاء عالم تا چه حدی قابل تغییرند؟
بر اساس فرمایش گرانمایه حضرت آقا امام صادق علیه السلام: ایجاد تغییر در اشیاء تا حدی که جوهره آن تغییر نکند ممکن است اما تغییر جوهری اشیاء تنها به اذن الهی است(کتاب شریف توحید صدوق ج۱ص۶۸/اعراف۱۰۷/بقره۶۰). ضمن اینکه #اذن، یکی از ویژگیهای هفت گانه تمام اشیاء عالم است(کتاب کافی ج۱ص۱۴۹).
۳. تغییرات مطلوب و مسموح در خلقت الهی چیست؟
باتوجه به اینکه ظهور فساد حداکثری در عالم، ناشی از تغییرات #بخشی، #عنصرپایه و مبتنی بر آزمون و خطاهای بی پایان است، استفاده از طبیعت و تصرف در آن باید بر مبنای #تغییرات برآمده از اشراف(قرآن و روایات)و #شیء_محور باشد.
توضیحات بیشتر #اینجا
متن عربی یادداشت
@besalamen_amenin