هدایت شده از مسجد حیدریه قوچان
من زندانی ام... دعای کمیل.mp3
2.85M
خدایا:
#من_زندانی_ام😔
همیشه با من مهربان باش.....
خوش به حال کسانیکه علاوه بر #زبان، با #قلبشون هم دعای بسیار بسیار عظیم الشان کمیل رو میخونن.....
#کمیل_هفتگی
#مسجد_حیدریه_قوچان
@m_heydarieh_ghuchan
هدایت شده از نشر الأخبار العربية
ی خبرم داشته باشیم از دول راقیه غربی که دویست سیصد سال پیش #زن_زندگی_آزادی رو شروع کردن
از هر سه زن در کشورهای اتحادیه اروپا، یکی مورد خشونت جنسی واقع شده، از سیلی، ضربه، لگد😔 و تجاوز....
داستان از ازونجایی شروع شد که #سرمایه_داری_زالو_صفت زن رو از کار در خانه، به #کارخانه دعوت کرد....
#فتأمّل_جیّدا
@nashrol_akhbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حتما_ببینید
داستان سراسر حکمت مرحوم #شیخ_احمد_کافی از گفت و گو با پیرمردی ۱۶۷ ساله😳😳😳😳
#الگوی_تغذیه
#الگوی_خواب
#سبک_زندگی
@besalamen_amenin
سابقا به دوستان می گفتم مسائلی مثل #حجاب و #عفیف بودن یا موضوعاتی مانند #طب_اسلامی که مبتنی بر پیشگیری است، ضد #توسعه هستند...
خب الحمدالله شاهد هم رسید
ایشون که معرف حضورتان هستند؟
میگه ملت برن سمت عفاف و #حیامحوری و بسنده کردن به #چادر در عرصه عمومی جامعه، تولید پوشاک رو دچار مشکل جدی میکنه و GDP رو که از اصلی ترین شاخصه های توسعه یافتگیه (بخوانید فرعون سازی و برده سازی جدید و مدرن) میاره پایین....
#علوم_انسانی_ذاتا_مسموم
#تربیت_یافتگان_غرب_و_شرق
#مغزهای_کوچک_زنگ_زده
#اقتصاد_تک_بعدی_قارونی
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۸۴
۲ دی ماه ۱۴٠۳/سال چهارم
رفتارشناسی اَبَر اژدهای سرای ایرانی
و حکومت طاغوتی اسنپ!!
اگر بپرسند مهم ترین مسئله در تربیت، هدایت و تمدن سازی چیست؟ خواهم گفت: #بسترسازی. تنها از این طریق می توان: هم تبلیغ و دعوت داشت، هم #اختیار را به عنوان شاهرگ حیاتی زندگی انسانی رعایت کرد.
بگذارید مثالی بزنم: سبک زندگی ما تا حد بسیار زیادی ناشی از دستگاه کارشناسی ضد #هدایت و ضد #خانواده غربی است. در این «ظُلُماتٌ فوق ظُلُمات» مدرنیته، جوان و نوجوان ما به محض اراده، می تواند با یک یا چند نفر از جنس مخالف دوست شود و هر کاری که دلش خواست بکند. یعنی دستگاه حاکم بر سبک زندگی مدرن، به شکل حداکثری برای ضلالت انسانها #بسترسازی کرده. نتیجه اینکه انجام گناه، بسیار بسیار آسان، سریع و در دسترس است.
حال اگر انسان #عفیف_پاک_چشمی قصد ازدواج کند چه؟ در همان مرحله اول کارش قفل می شود، چرا که اساسا شناخت درستی از افراد برای ازدواج ندارد. یکی از دهها دلیلش این است که #شهرسازی_مدرن، بسترساز توسعه گمنامی است. جوان پاکدامن در این فضا، برخلاف شهرسازی مبتنی بر #محله_محوری که بسترساز شناخت گسترده و ماندگار است، حتی طبقه بالای آپارتمان خود را هم نمی شناسد. تازه اینها در شرایطی است که مشکل اقتصادی، شغل، سربازی، مخالفت خانواده و.... هم نداشته باشد.
با این مقدمه به اصل سخن بپردازیم: در کلام الله مجید، تنها دو دستگاه ولایی داریم که محور همه تحولات تاریخ است: دستگاه ولایت الله، دستگاه ولایت طاغوت(۲۵۷بقره). همانطور که #ایمان، قرین الله است، کفر نیز قرین طاغوت است(۷۶نساء/۶۸مائده). اگر خداوند متعال دستگاه حاکمیتی دارد، طاغوت نیز دستگاه حکومتی و حاکمیت دارد(۶٠ نساء). به همان شکلی که خداوند متعال #عبادت می شود، طاغوت هم معبود انسانها قرار می گیرد(۵۱نساء/٦٠مائده/١٧زمر). دقیقا به همین دلیل است که اصول اساسی دعوت انبیاء علیهم السلام، در دو رکن بنیادین خلاصه می شود: عبادت خدا و اجتناب از طاغوت(٣٦نحل).
حال پرسش تمدنی بسیار بسیار مهم این است: چه عواملی #بسترساز رشد طاغوت و طغیان کردن انسانها است؟ پاسخ مشخص این پرسش در قرآن: كَلاَّ إِنَّ الْإِنْسانَ #لَيَطْغى أَنْ رَآهُ اسْتَغْنى(۶و۷علق)، انسان اگر خود را بی نیاز ببیند قطعا طغیان می کند و طاغی می شود. در این فضا یکی از مهم ترین راهکارهای دستگاه ولایت الهی برای خشکانیدن ریشه طغیان و رشد طاغوت، ممنوعیت #تجمیع_ثروت و سرمایه در دست عده ای محدود است(۷ حشر). در واقع به میزانی که ساز و کارهای اقتصادی جامعه(مدل تولید، بازار، نوع پول و...) قله های بلند ثروت و دره های عمیق فقر ایجاد کند، یعنی از حاکمیت و ولایت الله دور و به ولایت شیطان و طاغوت نزدیک می شویم.
یک نمونه از ساز و کارهای اقتصادی طاغوت ساز در نظام توزیع، همین اَبَر اژدهای #سرای_ایرانی است. مدلی از توزیع متمرکز که افتتاح اولین نمونه آن(فروشگاه رفاه) به ۱۱ اسفند ۱۳۷۳ به وسیله رئیس جمهور وقت، مرحوم هاشمی رفسنجانی باز می گردد(اینجا).
از طرفی طغیان، قرین کفر است و #حرص، یکی از ریشه های سه گانه کفر. به همین دلیل اختاپوس های برآمده از #نظام_استکبار_غرب، هیچگاه سیر نمی شوند و دائما برای بلعیدن #مستضعفین در تلاشند. این است که می بینید سرای ایرانی با وقاحت و بی شرمی تمام، بنر می زند و می گوید: بیهوده در شهر نگردید همه چیز اینجاست.
این دقیقا همان ذات کثیف #نظام_سرمایه_داری است. برایش مهم نیست که هزاران هزار نفر که به صورت مستقیم و غیرمستقیم در کار عرضه و فروش لوازم خانگی اند به خاک سیاه بنشینند. به جهنمی می ماند که تنها یک دغدغه دارد: هَلْ مِنْ مَزِيدٍ؟(۳٠ق). این همان منطقی است که سرمایه داری زالو صفت تولید می کند و این، سرّالاسرار کلام #امام_خمینی کبیر ره است که می فرمود: #روحانیت_متعهد به خون سرمایه داران زالو صفت تشنه است و هرگز با آنان سر آشتی نداشته و نخواهد داشت.(۳/۱۲/۱۳۶۷)
مبنای این سخن هم واضح است: تنها دغدغه روحانیت واقعی، پیاده کردن احکام اسلام است. از طرفی #حضرت_عدل، آقا امیرالمؤمنین علیه السلام فرموده اند: العدل حیاة الاحکام(مستدرک الوسائل ج۱۱ص۳۱۸). پس بی عدالتی، مخرب ترین و کشنده ترین مسئله برای پیاده سازی احکام اسلام است و تجمیع ساختاری ثروت، یکی از اصلی ترین آبشخورهای آن. اندوهناک اینکه تنها در سال گذشته حدود۱۷هزار نفر به خاطر سوء مدیریت در تحویل کالا و... از سرای ایرانی شکایت کرده اند.
ناگفته پیداست که بسترسازی برای رشد طواغیت، تنها در اقتصاد نیست و عرصه های مختلفی مانند بهداشت، تعلیم و تربیت و... را شامل می شود. همینطور می توان به عرصه حمل و نقل هم اشاره کرد. پیش از آنکه گرفتار حکومت تکخوار #اسنپ شویم، آژانس های محله ای داشتیم. مبتنی بر شناخت و محیط #همسایگی که سودش به هزاران خانواده می رسید و البته فواید بسیار دیگر.
@besalamen_amenin
بسلام آمنين
#یادداشت_۱۸۴ ۲ دی ماه ۱۴٠۳/سال چهارم رفتارشناسی اَبَر اژدهای سرای ایرانی و حکومت طاغوتی اسنپ!! اگر
18.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راه حل مبارزه نرم و تدریجی با #بازارهای_متمرکز برآمده از #نظام_سرمایه_داری، راه اندازی بازارهای فراوان #غیرمتمرکز_رایگان است
🎞 گزیده ای از سخنان حجتالاسلام قاسم یزدانی (محقق الگوی پیشرفت اسلامی) در اجلاسیه مشترک #جریانهای_تمدنی با موضوع: ارتباط میان تورم و الگوی ساخت بازار/ یکشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۲ - قم
❓ساخت بازارهای رایگان برای مردم، تجارت را عمومی تر می کند و قیمت تمام شده کالاها را کاهش می دهد.
🗞🗞📚مطالعه بیشتر: رفتارشناسی اَبَر اژدهای سرای ایرانی و حکومت طاغوتی اسنپ 👇
https://eitaa.com/besalamen_amenin/980
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۸۶
۱۴ دی ماه ۱۴٠۳/سال چهارم
ائمه سکولار و «هیئت را تعطیل کردیم چون درس مهمتر بود»!!
گوشی با یک شماره ناشناس زنگ خورد. نوجوانی بود که می گفت مسئول همان #هیئتی است که خواسته اند در آنجا برنامه داشته باشم.
حاج آقا زنگ زده ام بگویم: چون #درس مهم تر است، دو هفته ای هیئت مان را به خاطر امتحانات تعطیل کرده ایم.
برادر کوچک جدیدم نمی دانست با همین جمله ی «درس مهم تر از هیئت است»، مرا به چه درگیری های فکری تاریخی که نبرد! اگر بگویم از #اصول_فقه گرفته، تا ساختار #آموزش_پرورش ما در بیان این جمله ساده عمیق نقش داشته مبالغه نکرده ام. بدیهی است که روی کلام، صرفا تعطیلی موقت یک هیئت نیست. بلکه سخن از مسئله بسیار مهمی است که به انحاء و اقسام مختلف، در عمق تفکر و هویت ما ریشه دوانده.
چرا هیئت به عنوان یک مکان و نهاد اسلامی، در قلب نوجوان ما امری حاشیه ایست؟ چند درصد از نوجوانان ما هیئتی اند و چرا ایییینقدر کم؟ #درس چه دارد که هیئت فاقد آن است؟
پاسخ واضح است: درس حاوی تمامی آن چیزهایی است که مورد #نیاز و ضروری زندگی است و هیئت خیر. درس هرچند به صورت بسیار ناقص و پر اشتباه، اما به ما اقتصاد می آموزد، پزشکی، معماری، #غذا_و_کشاورزی، نجوم، فیزیکُ شیمی و نحوه تصرف در طبیعت و دهها مسئله دیگر، که بدون آنها نمی توان حیات انسانی را متصور شد.
اما متقابلا هیئات ما در بهترین حالت، صرفا بستر ساز یک احساسند. یک رابطه قلبی با اهل بیت علیهم السلام که نسبت چندانی با رفع نیازهای مذکور ندارد.
البته که حاشیه ای بودن دین، علاوه بر نوجوان ما در قلب مدیر انقلابی و دلسوز این مملکت هم وجود دارد. این است که به تعبیر زیبا و گیرای آن استاد حوزه علمیه قم، مدیر #نمازشب_خوانِ مفاتیح به دست ما، صبح که به محل کارش می رود، #نهج_البلاغه را زیر میز می گذارد و کتاب های « #جان_مینارد_کینز» کافر انگلیسی را روی میز. آنگاه قربه الی الله برای جامعه مسلمان ایران تئوری اقتصادی می نویسد. نتیجه اش همین وضعی است که می بینید: پس از حدود نیم قرن از #انقلاب_نهج_البلاغه، در سرزمین پهناور، بسیار ثروتمند و پر برکت ایران، بیش از بیست میلیون نفر حاشیه نشین داریم(اینجا) و دهها استخوانِ در گلوی رنج آور دیگر.
این مسئله آنقدر ریشه دار است که حتی در #حوزه_علمیه هم نشانه های فراوانُ عمیقش هویداست. طلبه دلسوز و دغدغه مند ما هم اگر بخواهد حرفی برای مردمش داشته باشد، اقتصاد بداند، روانشناسی بفهمد و تحلیل جامعه شناسانه بدهد، ناچار به درس پناه می برد و #دکتر_حجه_الاسلام می شود.
تمامی این اشکال به ظاهر مختلف، برآمده از یک نگاه واحدند: قرآن، امام و دین در این منظر، صرفا یک احساسند و یک امر شخصی، نه یک #مرجع_علمی برای پاسخگویی به نیازهای حیاتی بشری. در واقع #مدینة_العلم این عزیزان، همان نظام آموزشی برآمده از تمدن مدرن کفار است.
اما چرا هیئت، مسجد و در حقیقت #حوزه_علمیه، حتی در قلب طلبه هم امری ناکافی برای نیازهای عصر کنونی است؟ پاسخ را در دو گزاره بنیادین باید جست: نخست هجوم حداکثری مدرنیته از طریق #نظام_آموزشی_جدید. عامل مهم تر اما مدل #استنباط و رجوع ما به آیات و روایات است. روشی که متمرکز بر اوامر و نواهی دین است و با سایر ابعاد گرانقدر وحی و حدیث کار چندانی ندارد. منهجی که نهایتا منجر به ارائه یک دین و #امام_سکولارِ بی ربطِ به اداره جامعه شده.
به تعبیر صریح #رهبری عزیز انقلاب، «نظام آموزش و پرورش مدرن را برای بی دین کردن و #نشر_عقاید_ضد_دینی وارد این مملکت کردند. ما هم بعد از انقلاب نتوانستیم جز تغییراتی سطحی و اندک در آن ایجاد کنیم»(اینجا). تصور کنید چنین ساختاری، حداقل #پانزده_هزار_ساعت از گُل ایام زندگی فرزندان ما را در طول دوازده سال اشغال می کند. در مقابل، نوجوان ما اگر دهها اما و اگر را پشت سر بگذارد و پایش به #مسجد و هیئت باز شود، هفته ای ده بیست دقیقه هم موعظه می شنود و تمام. تازه اگر هیئت امنا مانع کار نشود!!!
با یکی از عزیزان حزب اللهی رشته پزشکی سخن می کردیم. با ذهنی قریب الانفجار از شبهات و پرسشهای بی پاسخ درباره #طب_اسلامی. من جواب هیچ کدام از سؤالاتش را ندادم و فقط پرسیدم: روزی چقدر زمان برای #رشته_پزشکی اختصاص می دهی؟ گفت حدود ده ساعت. گفتم از ابتدای عمرت تا کنون ده ساعت برای مطالعه طب اسلامی وقت گذاشته ای؟ گفت خیر.
نتیجه این #نبرد_معرفتی_نابرابر واضح است که فرمود: بَلْ كَذَّبُوا بِما لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ(آیه۳۹یونس). سبک زندگی مدرن در وهله اول و به صراحت نمی خواهد دین را به حاشیه براند، بلکه فرصت پرداختن به آن را برایت نمی گذارد!(فتأمل جیدا).
اما در اینکه چه باید کرد، توضیحات فراوانی وجود دارد که مطالعه کتاب «مسجد و اداره جامعه» و «آموزش پرورش آینده» می تواند گره گشای خوبی برای ابتدای کار باشد.
@besalamen_amenin
سلام و عرض ادب خدمت خواهران و برادران عزیز
عذرخواهم ازینکه گاهی انتشار
📚#یادداشت_جدید📚 طولانی می شود.
واقعا کاری بسیار سنگین است و نیاز به دقت و توجه به ریزه کاریهای فراوان دارد.
تازه یادداشت های بنده که یک طلبه ساده هستم و محلی از اعراب ندارم، حقیقتا زمان بسیار زیادی از بنده می گیرد.
فی المثل همین یادداشت #ائمه_سکولار حدود دوازده ساعت کامل مفید از بنده وقت گرفته.....
عزیزان اگر یادداشت رو صحیح دونستن و مفید، ممنون میشم #منتشر کنن🌺😊
باتشکر: برادرتان حاج قاسم🖐🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به به
عجب شاهدی از غیب رسید. دقیقا آنچه که بنده خواستم در یادداشت ائمه سکولار عرض کنم
فیلمی قدیمی از استاد عزیز #رحیم_پور_ازغدی که دوباره تو فضای مجازی پخش شده.
مدل توسعه غربی+نماز جماعت+روزه در ماه رمضان می شود حکومت اسلامی؟
ظاهر مذهب و باطن سکولاریسم....
تا کی میخوایم با #شهید دادن جمهوری اسلامی را حفظ کنیم؟
#نکته_جالب_غم_انگیز اینکه همونطور که استاد رحیم پور اشاره میکنن، یکی از دانشگاه ها بنده رو دعوت کرده بودن برای دوره سه روزه الگوی پیشرفت اسلامی. سه نفر از دانشجوها سر سه تا کلاس مختلف گفتن: حاج آقا این چیزایی که شما دارین در مورد #اداره_جامعه بر اساس آیات و روایات میگین، دقیقا عکسش رو تو دانشگاه به ما درس میدن🤦♂
@besalamen_amenin
چند مورد از اظهار نظرهای خواهران و برادران بزرگوار کانال درباره یادداشت #ائمه_سکولار....
خیلی ممنون از اینکه اولا وقت گذاشتید و عرایض بنده رو مطالعه کردید و بعدهم دیدگاه خودتون رو برام نوشتید🌺🌹😊
@besalamen_amenin
بسم الله الرحمن الرحیم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
زیارت مرقد مطهر #امامزاده_جلیل علیه السلام از نوادگان امام تمدن، حضرت موسی بن جعفر علیهم السلام در شهرستان #قوچان
نیازمند بازخوانی جدی زیارت به محوریت مفهوم #نصرت_امام علیه السلام هستیم. همینطور مجموعه خدمات اعتاب مقدسه اهل بیت علیهم السلام به زائران....
#نصرة_الامام
#فقه_الامام
#مسجد_و_اداره_جامعه
@besalamen_amenin