* #اربعینیات
🔻خاصيت اربعين گرفتن (چهلّه گرفتن) يک بخشش همين است كه در طول این اربعین ها کم کم يک حس و حالی به فرد دست می دهد كه در تمام عمرش نبوده است.
🔸با تکرار اعمال صالح اين حس زياد مي شود، زياد مي شود، زياد مي شود تا اینکه حالي به دل دست مي دهد كه ديگر نمی رود.
🔹ديگر اگر اربعين هم وقتش تمام شود این حس و حال از بین نمی رود و دیگر دل مركز حيات و مركز توجه می شود و از يک سری معاصی كه انسان می ترسید خداوند حفظ می كند و می تواند آرام حركت بكند...
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
🌹اعمال شب جمعه:
🌹استغفار آخر روز پنجشنبه
أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذِی لا إِلَهَ اِلّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ تَوْبَةَ عَبْدٍ خَاضِعٍ مِسْکِینٍ مُسْتَکِینٍ لا یَسْتَطِیعُ لِنَفْسِهِ صَرْفا وَ لا عَدْلا وَ لا نَفْعا وَ لا ضَرّا وَ لا حَیَاةً وَ لا مَوْتا وَ لا نُشُورا وَ صَلَّی اللهُ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ عِتْرَتِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ الْأَخْیَارِ الْأَبْرَارِ وَ سَلَّمَ تَسْلِیما.
طلب آمرزش مینمایم از خدایی که نیست معبودی جز او، زنده و پایدار است، و توبه مینمایم به سوی او توبه بنده فروتن بیچیز که فقیر و عاجز ناتوان است برای نفس خود و نه دفاعی و نه سودی و نه زیانی و نه زندگی و نه مرگی و نه رستاخیزی و درود خدا بر محمّد و خاندان او، پاک و پاکیزگان، از برگزیدگان و نیکان، و درود فراوان فرستاد
🌹و از حضرت رسول صلّی الله علیه و آله روایت شده: هرکس در شب یا روز جمعه این دعا را، هفت بار بخواند، اگر در آن شب یا در آن روز از دنیا برود وارد بهشت میشود و آن دعا این است:
👇👇👇
اللهُمَّ أَنْتَ رَبِّی لا إِلَهَ اِلّا أَنْتَ خَلَقْتَنِی وَ أَنَا عَبْدُکَ وَ ابْنُ أَمَتِکَ وَ فِی قَبْضَتِکَ وَ نَاصِیَتِی بِیَدِکَ أَمْسَیْتُ عَلَی عَهْدِکَ وَ وَعْدِکَ مَا اسْتَطَعْتُ أَعُوذُ بِرِضَاکَ مِنْ شَرِّ مَا صَنَعْتُ أَبُوءُ بِنِعْمَتِکَ [بِعَمَلِی] وَ أَبُوءُ بِذَنْبِی [بِذُنُوبِی] فَاغْفِرْ لِی ذُنُوبِی إِنَّهُ لا یَغْفِرُ الذُّنُوبَ اِلّا أَنْتَ.
خدایا! تویی پروردگار من، شایسته پرستشی جز تو نیست، تو مرا آفریدی و من بنده تو و فرزند کنیز تو و در دست قدرت توام و زمام زندگیام به دست توست، تا توانستم بر عهد و پیمان روز را به شب آوردم. از شرّ آنچه انجام دادم به خوشبینی و خشنودی تو پناه میآورم، به نعمتت اعتراف و به گناهم اقرار مینمایم پس گناهانم را بیامرز، زیرا گناهان را جز تو نمیآمرزد
#بصیرتافزایی
@basirtafzaei313
〽️ پندهای ماندگار
سفیان ثوری میگوید به امام صادق (علیه السلام) عرض کردم: مرا پندی بده که از شما به یادگار داشته باشم شاید خداوند به وسیله آن، سودی به من ببخشد.
فرمود: ای سفیان! کسی که بسیار دروغ می گوید، هیچ بهره ای از جوانمردی ندارد؛ حسود هیچ آسودگی ندارد؛ بداخلاق هیچ شرافتی ندارد و بخیل هیچ آسایشی ندارد.
گفتم: بیشتر بگو. فرمود: ای سفیان! از محرمات الهی بپرهیز تا خدا را ملاقات کنی؛ به آنچه خدا قسمتت کرده است، راضی باش تا غنی شوی؛ همسایه خوبی برای همسایه ات باش تا مسلمان باشی؛ با فاجر همنشین نباش، زیرا فسق و فجورش را به تو می آموزد؛ در کارهایت با کسانی مشورت کن که خداوند متعال را دوست دارند.
گفتم: باز هم بگو. فرمود: ای سفیان! هرکس عزت را بدون اتکا به قوم و عشیره خود و بخشش را بدون اتکا به سلطان میخواهد، باید از سایه معصیت به عزت طاعت نقل مکان کند.
گفتم: بیشتر بگو. فرمود: ای سفیان! هرکس همنشین رفیق ناباب شود، در امان نمیماند و هرکس به مراکز ناسالم وارد شود، متهم میشود و هرکس که مالک زبان خویش نباشد، پشیمان می گردد.
💢 اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید، باید در انتخابات مشارکت کنید
🔹 امام خمینی (ره):
از مسائلی که ما در پیش داریم الان قضیه #انتخابات رئیس جمهور است. من کار ندارم کی #رئیس_جمهور می شود، به من مربوط نیست، من خودم یک #رأی دارم به هر که دلم می خواهد می دهم، شما هم همین طور.
اما اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید که بگویید ما بعد از گذشتن چندین سال زنده هستیم، باید مشارکت کنید. اگر خدای نخواسته از عدم #مشارکت شما یک لطمه ای بر #جمهوری_اسلامی وارد بشود، بدانید که آحاد ما که این خلاف را کرده باشیم خدای نخواسته، مسؤول هستیم. مسؤول پیش خدا هستیم.
مسأله، مسأله ریاست جمهور نیست، مسأله، مسأله اسلام است، مسأله مسأله قواعد #اسلام است، مسأله، مسأله #حیثیت_اسلام است و مسأله ای است که باید ما همه به آن اهمیت بدهیم و بیشتر از هر وقت و بیشتر از هر سال و هر دوره باید انشاء الله شرکت بکنیم
#امام_خمینی
صحیفه نور؛ جلد ۱۹؛ صفحه ۱۹۵
مورخ: ۱۳۶۴/۰۵/۰۸
@sahifeh_noor
#خوشهای_از_خرمنی ۲
📝 نعمت های زیاد مهم نیست،
برداشت زیاد از نعمت ها مهم است...
#⃣ #متن #جمله_کوتاه
📚 تطهیر با جاری قرآن | ج۲ | ص۸۵
•═══• •@Einsad• •═══•
بسم الله الرحمن الرحیم
امشب آغاز ماه ذی قعده سرآغاز سه ماه حرام است که حرمت ویژه ای در نزد خداوند دارد و به فرموده علما طاعت و معصیت در آنها ثواب و عقابی مضاعف دارد.
اما 40 روز اول این سه ماه ایامی است که حضرت موسی علیه السلام به میقات پروردگار در کوه طور مشرف شد و به همین جهت از دیرباز این 40 روز به عنوان چله کلیمی مورد توجه اولیاء الهی و اهل معرفت بود و چله های گوناگونی را برای انجام در این مدت توصیه می نمودند.
یکی از چله های مجرب و مشهور در نزد اهل معرفت چله زیارت عاشورا است که می توان آن را به اَشکال گوناگون انجام داد مثلا :
- خواندن عادی متن زیارت با یک لعن و سلام به قصد رجاء
- خواندن با صد لعن و سلام به شکل مختصر (بعد از یک بار ذکر کامل لعن پایان زیارت، 99 بار "الهم العنهم جمیعا" و بعد از یک بار ذکر کامل سلام پایان زیارت 99 بار "السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین" تکرار شود)
- خواندن زیارت با صد لعن و سلام به شکل کامل
- انجام چله به شکل مورد توصیه آیه الله حق شناس (ره) که ایشان این شیوه را از استادشان آیه الله بروجردی آموختند و خود همه نکات دقیقی که می تواند در تحقق نتیجه انجام این عمل نقش داشته باشد به آن افزودند. گفته شده این عالم بزرگوار این چله را در حاجات مهم انجام می دادند یا به دیگران توصیه می نمودند.
حتی گفته شده امام راحل رضوان الله علیه برای رفع مشکلات سخت کشور در ابتدای انقلاب از آیه الله حق شناس می خواستند که این چله را انجام دهند.
پیشنهاد می شود به نیت ظهور حضرت ولی عصر ارواحنا فداه و رفع حوائج شخصی و همچنین پشت سر گذاشتن مشکلات مختلف سیاسی و اجتماعی و اقتصادی در این برهه خاص از حیات انقلاب، مؤمنان با انجام این دستور در این چهل روز نورانی زمینه رفع این نابسامانی ها را به برکت اباعبد الله الحسین علیه السلام فراهم آورند.
شیوه انجام این زیارت در لینک زیر قابل مشاهده است :
https://www.google.com/amp/s/www.yjc.news/fa/amp/news/6066615