#مردان_بدانند
❗مردها قدرت اینو دارن که به یک زن انگیزه بدن، انگیزه ی اینکه خودش رو زیبا ببینه و به زیبایی هاش بپردازه. قدرت اینو دارن که در عرض چند ساعت حال ِ بد ِ یک زن ناامید و خسته رو😓 تبدیل به حال خوش کنن،🙂 سنگینی و رخوت روحی یک زن رو به سبکی و آرامش و خلاقیت برسونن. ❣
❗مردها قدرت اینو دارن که زنی عاشقانه دوستشون داشته باشه.💞 قدرت دارن که یک موجود ظریف با خیال ِ راحت بهشون تکیه کنه و از هیچ چیز آشفته و نگران نشه.
❗مردها قدرت اینو دارن که اونو بخندونن، کاری کنن که روزهای یکنواخت و تکراری زندگیش پر از هیجان شه.
✅مردها قدرتمندن.
آقایان، لطفا از این قدرت هاتون استفاده کنید.🍃
عمری که لحظاتش برای شادکردنِ کسی که زندگیشو براتون میزاره، بگذره، "شیرین" تره✨❣❣
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#تربیت_فرزند...🌹
چگونه با حاضر جوابی کودکان برخورد کنیم؟
کودک با شروع دو سالگی ، خود مختاری خویش را به حیطه آزمایش می گذارد که یکی از راه های انجام این کار حاضر جوابی به بزرگسالان است. کودک خردسال با گفتن ᐸنمی خواهم> یا ᐸنه> می خواهد نشان دهد که از دستورهای شما خسته شده است و استقلال بیشتری می خواهد . چگونه با آن کنار بیایید؟
این موضوع پیچیده ای است. زیرا اولاً می خواهید که کودکتان اولین قدم های خود را به طرف خود مختاری بردارد ، ثانیاً نمی خواهید که گستاخی او را تأیید کنید، بنابراین با حالتی جدی به او بگویید نباید این طوری جواب بدهی ، اگر با حرف من موافق نیستی اشکالی ندارد ولی باید مؤدبانه جواب بدهی.
برای او با جملات معترضانه مناسب مثال هایی بزنید . جملاتی مثل : نظر من فرق دارد یا مخالفم و غیره .
به این طریق برای وی روشن سازید که اگر دفعه بعد این گونه صحبت کند ارزش خود را نزد شما از دست خواهد داد . اجرای این روش تربیتی را ادامه دهید. اجازه ندهید که گستاخی او ادامه یابد. تا این که روزی مجبور شوید عکس العمل شدیدی از خود نشان دهید .
اگر کودکتان مخالفت خود را مؤدبانه به شما ابراز کرد، به او توجه بیشتری کنید و به عقیده او احترام بگذارید و به او نشان دهید که برای عقاید او احترام قائلید و اگر نظر او مخالف نظر شماست هیچ اشکالی ندارد.
#تربیت #فرزند
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
💎 سؤالات مهدوی 💎
🍂 صورت و سیرت حضرت مهدی (عج) چگونه است و با چه خصوصیات فردی ظهور می کنند؟
👇👇👇
📜 پاسخ: حضرت مهدى (عجل الله فرجه) از حيث صورت وسيرت، شبيه پيغمبر (صلى الله عليه وآله وسلم) است، واين شباهت شايد براى آن باشد که از جهت اسم وصورت وسيرت، ابقاى دين واحياى احکام قرآن به دست اوست.
شبلنجى مى نويسد: (امام مهدى (عجل الله فرجه) داراى چشمان سياه وابروان پيوسته، بينى بلند وقلمى، ريش انبوه وخال هاشمى در گونه راست است). (1)
وجابر جعفى گويد: از امام باقر (عليه السلام) شنيدم که فرمود: (عمر از امام على (عليه السلام) پرسيد: نام حضرت مهدى چيست؟ فرمود: راجع به نام او، حبيبم پيغمبر (صلى الله عليه وآله وسلم) با من عهد کرده که تا مبعوث نشود نامش را بيان نکنم؛ پرسيد: صفت ونشانه اش چيست؟ فرمود: جوانى ميانه قامت، خوشرو وخوش مو است که موهايش بر شانه ريخته ونور صورتش بر سياهى محاسن وسرش احاطه کرده است). (2)
ونيز امير المؤمنين (عليه السلام) در بالاى منبر فرمود: (در آخر الزمان مردى از نسل من، با صورتى سرخ وسفيد، فراخ شکم، ران قوى، وشانه اى سترگ، خروج مى نمايد که در پشتش دو خال است، يکى رنگ پوست بدن وديگرى شبيه خال پيغمبر (صلى الله عليه وآله وسلم)). (3)
واما راجع به اينکه با چه خصوصيات وشمايلى ظهور مى کند، اين سؤالى است که ابا صلت هروى از امام رضا (عليه السلام) پرسيد وآن حضرت فرمود: (نشانه قائم ما اين است که در سن يک پيرمرد وبه صورت يک جوان است؛ به طورى که هر کس حضرتش را ببيند، او را چهل ساله يا کمتر مى پندارد، وتا هنگام مرگ اثر پيرى در او ظاهر نشود). (4)
وامير المؤمنين (عليه السلام) فرمود: (مهدى (عجل الله فرجه) چهل ساله در بين مردم مى آيد). (5)
وامام صادق (عليه السلام) مى فرمايد: (هنگامى که قائم (عجل الله فرجه) قيام کند، مردم او را انکار مى کنند؛ زيرا به صورت جوان معتدل ورشيدى بيايد). (6)
از جمله خصوصيات فردى حضرت اين است که طى الارض کرده وسايه ندارد.
امام رضا (عليه السلام) مى فرمايد: (هنگامى که حضرت مهدى (عجل الله فرجه) ظهور کند، زمين از نور خدا روشن مى شود، حضرت مهدى است که زمين در زير پايش به سرعت حرکت مى کند، واوست که سايه نخواهد داشت). (7) 🍂🍂🍂
📚 پي نوشته ها:
(1) چهارده معصوم، عماد زاده، ج 2، ص 606.
(2) اثبات الهداه، شيخ حر عاملى، ج 7، ص 414.
(3) اثبات الهداه، شيخ حر عاملى، ج 7، ص 400.
(4) کمال الدين وتمام النعمه، شيخ صدوق، ص 652.
(5) البيان فى اخبار صاحب الزمان، گنجى شافعى، ص 495.
(6) اثبات الهداه، شيخ حر عاملى، ج 7، ص 27.
(7) کمال الدين وتمام النعمه، ص 372.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#بقیة_الله_خیر_لکم_إن_کنتم_مؤمنین
#اسامی_و_القاب_مبارک_حجة_بن_الحسن_المهدی_عجل_الله_تعالی_فرجه_الشریف
⚜خليفة الرحمان⚜
✨ وَ إِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلَئكَةِ إِنىِّ جَاعِلٌ فىِ الْأَرْضِ خَلِيفَةً قَالُواْ أَ تجَعَلُ فِيهَا مَن يُفْسِدُ فِيهَا وَ يَسْفِكُ الدِّمَاءَ وَ نحَنُ نُسَبِّحُ بحِمْدِكَ وَ نُقَدِّسُ لَكَ قَالَ إِنىِّ أَعْلَمُ مَا لَا تَعْلَمُونَ
💫 (به يادآور) هنگامى را كه پروردگارت به فرشتگان فرمود: من بر روى زمين، جانشينى (نمايندهاى) قرار خواهم داد. فرشتگان گفتند: (پروردگارا!) آيا كسى را در آن قرار مىدهى كه فساد و خونريزى كند؟! حال آنكه ما تسبيح و حمد تو را به جا مىآوريم، و تو را تقديس مىكنيم (و براى جانشينى شايستهتريم). فرمود: من حقايقى را مىدانم كه شما نمىدانيد.
🔹 سوره مبارکه بقره، آیه ۳۰
⚜ حضرت امام محمد باقر (علیه السلام) فرمودند:
🖋 فَإِذَا خَرَجَ أَسْنَدَ ظَهْرَهُ إِلَى الْكَعْبَةِ فَأَوَّلُ مَا يَنْطِقُ بِهِ هَذِهِ الْآيَةُ بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ثُمَّ يَقُولُ أَنَا بَقِيَّةُ اللَّهِ وَ خَلِيفَتُهُ وَ حُجَّتُهُ.
🖌 آن هنگام که حضرت قائم المنتظر (ارواحنا فداه) قیام می کنند، به کعبه تکیه زده و بعد خواندن آیه ی
✨ بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ
می فرمایند:
من «بقیة اللّه» (باقیمانده ی خدا) هستم، حجت و جانشین او.
📘كشف الغمة في معرفة الأئمة؛ ج ۲؛ ص ۵۳۵
☀️ "خلیفة الرّحمان" به معنای جانشین مهربان و از القاب حضرت بقیة الله الأعظم (أرواحنا فداه) است.
⚜️ چنانکه در فرازهایی از زیارت مختص آن حضرت (أرواحنا فداه) می خوانیم:
✨ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا خَلِيفَةَ اللَّهِ وَ خَلِيفَةَ آبَائِهِ الْمَهْدِيِّين.
✨ اللَّهُمَّ وَ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ ... وَ خَلِيفَتِكَ فِي أَرْضِك.
✨ سَلَامُ اللَّه ... عَلَى خَلِيفَتِهِ عَلَى خَلْقِهِ وَ عِبَادِه.
⚜ همچنین در فرازی از زیارت حضرت صاحب الامر (أرواحنا فداه) که در حرم امام رضا علیه السلام خوانده میشود تصریح شده است:
✨ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ
💫 سلام بر تو اى جانشین خداى رحمان
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#مهدےجانم❤️
بیا اے آنڪہ بـر عـالم امیرے
بشر را وارهان از این اسیرے
بیا تا عدلِ حیدر زنده گردد
تو فرزندِ برومندِ غـدیرے
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
✋سلام صبحت بخیر همہ ے دنیاے من
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔆 امام صادق علیه السلام:
🔺آسايش دل را جستجو كردم و آن را در كمى مال و ثروت يافتم.
📚 میزان الحکمه، جلد ۴، صفحه ۲۹۸۶
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #پادکست
🔘کسی که از ذکر خدا دور باشد، زندگی سختی خواهد داشت؛ مانند ماهی که از آب دور افتاده باشد.
♦️حجت الاسلام و المسلمین عالی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#استاد_قرائتی
در زيمباوه آفريقا بودم. يك زن و شوهر شيعه بودند، رفتم اينها را پيدا كردم، مغازهاش بسته بود. مسلمان زياد بودند، منتهي شيعه يك زن و شوهر بودند. آدرس گرفتيم و رفتيم او را پيدا كرديم.
گفتيم: شما يك زن و شوهر شيعه در يك كشور غريب چه ميكنيد؟ اسم بچههايتان چيست؟ گفت: صادق، باقر، كاظم، گفتم: بارك الله! او در آفريقا اسم امام را زنده ميكند، اسم امام صادق و كاظم (علیهما السلام) ميگذارد.
متأسفانه بعضی از شيعهها اسم بچهشان را يك چيزهایی ميگذارند مثلا ميليانی. ميگوييم: ميليانی يعنی چه؟ می گویند: يك تيغی است در آفريقا. آفريقا اسم امام صادق (علیه السلام) را ميگذارد، اين اسم تيغهای آفريقا. لااقل اسم آدم بگذار یا اسم یك گل بگذار. آخر اسم تیغ؟!!
#نامگذاری
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
😤 چرایی رفتارهای عصبی در نوجوانان
در بیشتر خانوادهها، علت و ریشه رفتارهای عصبی فرزندان را میتوان در رفتار والدین پیدا كرد. در واقع بسیاری از مواقع، رفتار بچهها انعكاسی از مسائل و مشكلات حل نشده پدر و مادر است. وقتی مادر ناراضی و خشمگین است، كودک عصبانی و تندخو میشود. پدری كه مدام مضطرب است، این اضطراب را به فرزند خود منتقل میكند و كودک برای مقابله با این اضطراب، دست به رفتارهای عصبی میزند، پرخاشگری میكند، مدام بهانه میگیرد یا ناسازگاری و نافرمانی را در پیش میگیرد. در این میان، صرفنظر از داشتن الگوهای نادرست، گاهی نداشتن عزت نفس یا احساس رفتار غیرمنصفانه، نیز كودک را به خشونت متمایل میكند.
علاوه بر نقش مهم رفتار والدین در ایجاد عصبانیتها، در دورههای خاصی از زندگی بخصوص در نوجوانی، برخی رفتارهای عصبی تكرار و شدت بیشتری پیدا میكنند. در این دوران نوجوان در شرایطی شبیه بحران به سر میبرد.
از طرفی، دوران كودكی را پشت سر گذاشته است و دیگر كودک نیست و از طرف دیگر میخواهد بزرگ باشد و بزرگ نیست و این مسأله در او ایجاد تضاد میكند.
بعلاوه نوجوان با تغییرات فیزیكی و روحی زیادی روبهروست، سؤالات زیادی در ذهنش ایجاد میشود و به دنبال هویت خود است.
در نتیجه بسیاری از مواقع خلقی ناپایدار پیدا میكند، خیلی زود عصبانی و خشمگین و در عین حال بهسرعت پشیمان میشود.
در كنار همه اینها، پیشرفت تكنولوژی و اختراعات گوناگون و اثرات آنها بر افکار و رفتار فرزندان سبب میشود همه چیز دچار تحول شود.
امروزه حرفشنوی و اطاعت كردن بیشتر به نافرمانی تبدیل شده و چَشم گفتن و شنیدن نصیحت، جای خود را به «نمیتوانم» و «نمیشود» داده است.
فرزندان امروز با فرزندان دیروز فرق دارند. امروز بكن، نكنها و نصیحتها به تنهایی تأثیری ندارند و كارساز نیستند، اما این به معنای كمرنگ شدن نقش شما والدین عزیز نیست، بلكه وظیفه شما سنگینتر شده است.
شما نیز باید همراه با فرزندان تغییر كنید و شیوههای رفتاری جدید را بیاموزید و نگرشی واقعبینانه داشته باشید.
فراموش نكنید كه همه افراد در طول زندگی خود دچار عصبانیت و خشم میشوند و خشم اساساً یكی از احساسات انسان بوده كه برای زندگی او ضروری است؛ اما آنچه اهمیت دارد نحوه صحیح ابراز خشم و كنترل آن است. این همان نقش بزرگی است كه والدین باید ایفا كنند و به فرزند خود بیاموزند.
💠 راهكارهایی برای والدین
✅ ابتدا بر رفتارها و برخوردهای خودتان دقت كنید. بهتر است قبل از فرزنددار شدن با شخصیت و ویژگیهای رفتاری خود آشنا شوید و اگر نیاز به بهبودی دارند، آنها را بهبود بخشید.
✅ در كنار فرزند خود باشید، نه در مقابل او. این را بدانید كه هر رفتاری دلیلی دارد پس هنگام بروز رفتارهای عصبی، با حفظ آرامش خود سعی كنید علت را بیابید. تلاش كنید مسأله را از دریچه ذهن فرزند خود ببینید. این یک رفتار همدلانه است. با او همدلی كنید. زمان بروز خشم و عصبانیت اصلاً زمان مناسبی برای نصیحت نیست. وقتی رابطه مطلوب است با فرزند خود صحبت كنید و ارتباطی صمیمانه را بین خودتان شكل دهید حالا در خلال این رابطه صمیمی بیشتر میتوانید بر او تأثیر بگذارید.
✅ وقتی عصبانیت و پرخاشگری بروز میكند سعی كنید با لحنی آرام و در عین حال قاطع با او صحبت كنید. این گونه خشم او نیز كنترل میشود.همچنین در برخورد با فرزندان خود چه در تشویق و چه در تنبیه، منصفانه و عادلانه برخورد كنید. اطلاعات و آگاهیهای خود را در مورد مراحل رشد فرزندان و ویژگیهای هر دوره افزایش دهید تا بهتر بتوانید با فرزند خود ارتباط برقرار كنید.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔴 توصیف دنیای حرام
🔹 دنيای حرام مانند مار سمّی است، پوست آن نرم ولی سمّ كشنده در درون دارد، نادان فريب خورده به آن می گرايد و هوشمند عاقل از آن دوری گزيند.
#نهج_البلاغه ، حکمت ۱۱۹
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
@nahjolbalagheiam
🌼 پرسش:
گفته شده که هدف آفرينش انسان ها اينه که امتحان بشن.
سوال من اينه که اگر من موجودي رو به اجبار خلقش کنم و به اجبار اون رو با انواع سختي ها و مصيبت ها و ..... امتحان کنم ،امتحاني که يک سرش جهنم و عذاب و نابوديه ، آيا اين ظلم به اون موجود نيست ؟؟؟
🌼 پاسخ:
یکی از هدف هایی که برای آفرینش انسان گفته شده امتحان است اما این هدف هدف نهایی از خلقت انسان نیست .
هدف اصلی رسیدن انسان به کمال و رحمت واسعه الهی و قرب به پروردگار است و اگر امتحان و عبادت و .. هم بیان می شود برای همین هدف است.
خدا چون انسان را دوست دارد و رحمت واسعه دارد می خواهد که این انسان (که امکان وجود یافتن داشته ) را خلق کند تا او به کمال رسیده و به قرب خودش که بالا ترین درجه های وجود امکانی است واصل کند و اگر امتحان و ابتلایی هم در میان است برای این است .
مثالی می زنم پدری کودک خود را به مدرسه می فرستد این کودک دائم باید درس بخواند و امتحان بدهد شایداین کودک در ابتدا با خود فکر کند که پدر در حق من ظلم کرده چرا که اصلا من نمی خواستم به مدرسه بیایم نمی خواستم صبح زود از خواب پا شوم امتحان بدهم تکلیف بنویسم و از همه بد تر این که اگر این کارها را انجام ندهم تنبیه شوم!
این کودک با فکر خام خود پدر را مقصر می کند اما پدر حکیم و مهربان خیر فرزندش را می خواهد و می خواهد او به کمال برسد.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
❣ #سلام_امام_زمانم❣
تو را از جان و دل باشم خریدار
بیا ای یوسف زهرا به بازار
بیا و انتقام مادر خویش
بگیر از دشمن بد اختر خویش
از آنهایی که حقش غصب کردند
عدو را جای حیدر نصب کردند
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔆 *«السَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُصْبِحُ وَ تُمْسِي»*
🔆 *«سلام بر زمانی که صبح میکنی و به شامگاه در آیی»*
✍️ علامه مجلسی علل اهتمام به دو زمان صبح و شب را موارد گوناگون دانستهاند كه تعدادی از آنها گذشت:
✍️ در ادامه میفرمايند:
🌀 ۷- *شایسته است که انسان هر روز بلکه هر ساعت به حسابرسی خود اقدام كند*، پیش از آنکه در قیامت مورد حساب قرار گیرد. خصوصاً در این دو هنگام که وقت صعود و نزول ملائکه شب و روز است.
☘️ پیامبر خاتم صلیاللهعلیهوآله میفرمایند:
🔆 «حاسِبُوا اَنْفُسَکُم قبلَ اَن تُحاسَبُوا و زِنُواها قبلَ اَنْ تُوزَنُوا»
🔆 «خود را حسابرسی کنید پیش از آنکه مورد حساب قرار گیرید، و خود را بسنجید پیش از آنکه مورد سنجش واقع شوید»
💠 *حیات انسانی و معقول بشر در گرو پیوند با حقایق قرآن کریم است*
.
✳️ *«رعایت ادب حضور در صبح و شب»*
🔸 آنچه برای انسان در برپایی قیامت در دنیا ضروری است ایجاد و حفظ ارتباط روحی و معنوی با حضرت است. چرا که در پرتو رعایت ادب حضور و ارتباط با آن حضرت در صبح و شب، حیات انسان مملو از برکت و رحمت میگردد.
✳️ *در پاسخ سلام امام به انسان، صبح او با خیر آغاز می شود و تمام لحظاتش با برکت می گردد و شعاع این برکت و نور تا شب ادامه دارد.*
🔹 در واقع صبح هنگام که انسان وارد اجتماع میگردد، با ارتباط با امام هویت انسانیش محفوظ میماند و با توان و نورانیت روز را سپری کرده وارد خلوتگاه خود با خدای سبحان در شب میشود.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#حدیث_روز
#خانواده
#خانواده_مطلوب
#شیوه_شوهرداری
#ارزش_شوهرداری
#معامله_با_خدا
#کارگزار_الهی_بودن
#نصف_اجر_شهید
جاء رجل الی رسول الله (ص) فقال: ان زوجة لی اذا دخلت تلقتنی و اذا خرجت شیعتنی و اذا راتنی مهموما قالت لی: و مایهمک؟ ان کنت تهتم لرزقک فقد تکفل لک به غیرک و ان کنت تهتم لامر آخرتک فزادک الله هما. فقال رسول الله (ص) : ان لله عمالا و هذه من عماله. لها نصف اجرشهید؛
مردی به حضور رسول خدا (ص) آمد و عرض کرد: من همسری دارم که وقتی داخل منزل می شوم به استقبال من می آید و آنگاه که خارج می گردم، بدرقه ام می کند و هنگامی که مرا غمگین می بیند به من می گوید: چه چیز باعث ناراحتی تو است؟ اگر به علت خرجی ودرآمدت نگرانی، که خداوند تامین آن را به عهده گرفته است، و اگراندوهت به خاطر امر آخرتت هست، خداوند این اهتمام و غمت را افزون کند.
پیامبر اکرم (ص) فرمود: برای خداوند کارگزارانی است، و این زن جزءکارگزاران او است. برای او نصف پاداش یک شهید است.(من لایحضره الفقیه ج۲ ص۳۸۹-نقل: تحکیم خانواده-ریشهری ص۲۰۸)
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#راهکارهای_مسرور_بودن
💠 *رسیدگی به غصه داران و گرفتاران، عامل خوشی*
🔸 دومین امری که به عنوان راهکار مسرور بودن از نگاه امیرالمؤمنین علیهالسلام قابل توجه است در حکمت ۲۳ نهج البلاغه است:
🔆 «مِنْ كَفَّارَاتِ الذُّنُوبِ الْعِظَامِ إِغَاثَةُ الْمَلْهُوفِ وَ التَّنْفِيسُ عَنِ الْمَكْرُوب»
🔆 «یکی از کفارات گناهان بزرگ فریادرسی فرد مغموم و غصهدار است.»
🔹 روایات بسیاری وجود دارد مبنی بر اینکه اثر وضعی رسیدگی به غصهدار، رفع غصه از خود انسان است، بنابراین اگر بخواهیم شاد باشیم به اطرافیانمان توجه کنیم.
💢 هر گناه کبیرهای که از ما صادر میشود بار سنگینی بر پشتمان ایجاد میکند و به انسانیت ما آسیب وارد میکند و شاکله حیوانیت را در ما ایجاد میکند،
✅ برای جبران این امر به فرموده حضرت کافی است فریادرسی نسبت به گرفتاران و غصهداران داشته باشیم. این امر میتواند در قالب مشاوره باشد یا خدمات مالی و عاطفی وعلمی ودعایی و … .
🔆 «التَّنْفِيسُ عَنِ الْمَكْرُوب» *خوشحال کردن افراد است*، البته گاهی پیش میآید که به فریاد کسی میرسیم اما او با این کار خوشحال نمیشود ولی خداوند بار گناه کبیره را از دوشمان برمی دارد.
🍃 کربلایی احمد تهرانی می گوید در مکاشفاتم دیدم هرکس زیارت امیرالمؤمنین علیهالسلام میرفت زمانی که از زیارت بر میگردد با نگاهش از سی نفر رفع گناه میشود.
🌀 نگاه زائر امیرالمؤمنین علیهالسلام در برگشت تا سی نفر شعاع دارد و آلودگیهایشان را از بین میبرد.
✳️ *یکی دیگر از راهکارهای مسرور کردن این است که دیگران را از طریق مشروع شاد کنیم نه با تحقیر دیگری یا دروغ، بلکه خوشحال کردن یک غمگین به وجه مشروع سبب شادی است.*
🔸 بازگردان شاد کردن دیگران برای ما بسیار بیشتر از حد شاد کردن یک نفر است زیرا به فرموده قرآن:
🔆 «مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها»؛ «هر كس كار نيكى بياورد، ده برابر آن [پاداش] خواهد داشت.»
📔 سوره مبارکه انعام، آیه ۱۶۰
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0