🌱عبادت، بهجز خدمت به خانواده نیست!
▫️مسیر اصلی تقرب به خداوند متعال در بستر خانواده است؛ یعنی در تعامل با افراد تکراریای که هر روز آنها را میبینی و شاید محبتکردن به آنها دیگر برایت سخت شده باشد.
▫️شنیدهاید که میگویند: عبادت بهجز خدمت به خلق نیست؟ درستترش این است که بگویی: عبادت بهجز خدمت به خانواده نیست! فکر کردی خیلی زرنگ هستی که با دیگران و کسانی که برایت تکراری نشدهاند و هر روز با آنها در ارتباط نیستی، خوب رفتار میکنی و وجدان خودت را آسوده میکنی که اخلاقت خوب است اما با خانوادۀ خودت بداخلاق هستی؟ اصل خوشاخلاقی، اول در خانه است.
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
✨|•﷽•|✨
📛اعتمادبهنفست چقدره؟ چقد در طول روز و هفته و ماه تلاش میکنی تا ظاهرت اونجوری باشه که دیگران تحسینت کنند؟ چه میزان هزینه میکنی تا تو انظار عمومی زیبا جلوه کنی؟
آقا و خانم محترم لحن کلام، زبان بدن، نوع نگاه، طرز راه رفتنت تا چه حد برای خوشآمد نامحرم هست؟
✔️میدونستی یکی از نشونههای سلامت روحی زن، اینه که در ارتباط با #نامحرم، از عفتش مثل جونش مراقبت کنه👌
☝️عزیزم حتی اگه نسبت به مسائل شرعی مقید نیستی بدون ، روانشناسا میگن :
♻️خانمی که براش مهمه مردای نامحرم اونو زیبا ببینن و قضاوت نامحرم دربارهی زیبایی ظاهریش اونو نگران میکنه، به همون میزان نگرانیش نقص شخصیتی داره😢
✔یکیش اعتماد به نفس و عزت نفس کم هست
💯بذار تو جامعه براساس شخصیت ، اندیشه ، تفکرات و اخلاق و انسانیتت سنجیده بشی نه فقط جذابیت های ظاهریت
📖منبع: کتاب «نیمه دیگرم»، ج۲، ص۱۵۳
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🌼 پرسش:
آيا اين درسته که در هيئت ها ذکر گفته ميشه؟؟ به نظرم حرمت هيئت با اين کار از بين ميره و بيشتر هيئت رو به جو سوق ميده
🌼 پاسخ:
در دین مبین اسلام، مسلمانان به بعضی کارها سفارش شده اند ولی روش انجام آن کار به فرهنگ و آداب و رسوم مردم واگذار شده است. عزاداری جزء همین موارد است که روش آن به فرهنگ مردم وابسته است و از نظر دینی روش خاصی برای آن توصیه نشده است. بنا براین اگر یک نوع خاص عزاداری با مبانی دینی ناسازگاری نداشته و مفسده عقلائی نداشته باشد، اشکالی ندارد. لذا از دیدگاه اکثر مراجع عظام، این کار اگر باعث وهن مذهب و عزاداری نباشد، اشکالی ندارد.
رهبر معظم انقلاب در مورد عزاداری مورد رضایت اهلبیت ع فرموده اند:
عزاداری دو حیث دارد: یک حیث محتوایی است و مطالبی که گفته میشود، یک حیث قالب و شیوه عزاداری است. از نظر محتوا آنچه که گفته میشود نباید مطالب حرام و خلاف شرع باشد، یعنی دروغ نباشد، غلو نباشد، موجب وهن مذهب نباشد، موجب تنقیص مقام اباعبدالله علیهالسلام و معصومین علیهمالسلام نباشد و همچنین موجب پایین آمدن مقام خود مومنین و عزاداران هم نباشد؛ یعنی از نظر محتوا مطالب مستند باشد، خلاف عقاید مکتب اهلبیت علیهمالسلام نباشد، خلاف مرام اهلبیت علیهمالسلام نباشد. نسبت به شیوه عزادارای اولا همراه با کار حرام نباشد مثل موسیقی حرام و امثال اینها، و موجب وهن مذهب هم نباشد، یعنی کاری نکنند که سوژه به دست دشمنان بیفتد و با این شیوه عزاداری که داریم،
آنها علیه مکتب اهلبیت علیهمالسلام و پیروان مکتب اهلبیت علیهمالسلام تبلیغ سوء داشته باشند. اجمالا این را میتوانیم ویژگیهای عزاداری مناسب مورد رضایت اهلبیت علیهمالسلام برشماریم.
همچنین در مورد ذکر گفتن نیز یک توصیهای به برخی از مداحان فرموده اند:
تکرار این الفاظ ثمره چندانی ندارد . "این مداحی شما، نوحهخوانی شما باید حکم یک منبر آموزنده را داشته باشد". یعنی قصیدههایی را بخوانید ، مطالبی را داشته باشید که مردم بر معرفتشان نسبت به ائمه اطهار علیهمالسلام و تاریخی که گذشته است، وقایعی که در عاشورا اتفاق افتاده است اطلاع بیشتری پیدا کنند؛ باید یک منبر آموزنده باشد. و میفرمودند که تکرار این الفاظ ثمرهای ندارد. البته نمیتوانیم به طور کلی بگوییم حرام است؛ نه، حرام نیست و به عنوان یک فتوا نیست. به عنوان یک توصیه که به جای تکرار این الفاظ مطالبی گفته شود که برای مخاطبین ضمن اینکه عزاداری هست مفید هم باشد و بر معرفت آنها بیفزاید و چیز یاد بگیرند.
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#آیه_نگار
إِنَّ اللَّهَ كَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرًا
💌 قطعاً خدا به هر چه میکنید کاملا آگاه است.
📖 بخشی از سوره احزاب آیه ۲
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🔴 حڪایت عجیب دزدى با نام امام حسين عليه السلام!!!
✍از مرحوم سيد احمد بهبهانى نقل شده : در ايام توقفم در كربلا حاج حسن نامى در بازار زينبيه ، دكانى داشت كه مهر و تسبيح مى ساخت و مى فروخت . معروف بود كه حاجى تربت مخصوصى دارد و مثقالى يك اشرفى مى فروشد.
روزى در حرم امام حسين عليه السلام حبيب زائرى را دزدى زد و پولهايش را برد. زائر خود را به ضريح مطهر چسبانيد و گريه كنان مى گفت : يا اباعبداللّه در حرم شما پولم را بردند، در پناه شما هزينه زندگيم را بردند. به كجا شكايت ببرم ؟حاج حسن مزبور حاضر متأ ثر شد و با همين حال تأ ثر به خانه رفت و در دل به امام حسين عليه السلام گريه مى كرد. شب در خواب ديد كه در حضور سالار شهيدان به سر مى برد به آقا گفت : از حال زائرت كه خبر دارى ؟ دزد او را رسوا كن تا پول را برگرداند. امام حسين فرمود: مگر من دزد گيرم ؟ اگر بنا باشد كه دزدها را نشان دهم بايد اول تو را معرفى كنم .
حاجى گفت : مگر من چه دزدى كردم ؟ حضرت فرمود: دزدى تو اين است كه خاك مرا به عنوان تربت مى فروشى و پول مى گيرى. اگر مال من است چرادر برابرش پول مى گيرى و اگر مال توست ، چرا به نام من مى دهى ؟ عرض كرد: آقا جان ! از اين كار توبه كردم و به جبران مى پردازم . امام حسين عليه السلام فرمود:پس من هم دزد را به تو نشان مى دهم . دزد پول زائر، گدايى است كه برهنه مى شود و نزديك سقاخانه مى نشيند و با اين وضعيت گدايى مى كند، پول را دزديد و زير پايش دفن كرد و هنوز هم به مصرف نرسانده .
حاجى از خواب بيدار مى شود و سحرگاه به صحن مطهر امام حسين عليه السلام وارد مى شود، دزد را در همان محلى كه آقا آدرس داده بود شناخت كه نشسته بود. حاجى فرياد زد: مردم بياييد تا دزد پول را به شما نشان دهم . گداى دزد هر چه فرياد مى زد مرا رها كنيد، اين مرد دروغ مى گويد، كسى حرفش را گوش نداد. مردم جمع شدند و حاجى خواب خود را تعريف كرد و زير پاى گدا را حفر كرد و كيسه پول را بيرون آورد. بعد به مردم گفت : بياييد دزد ديگرى را نشان شما دهم ، آنان را به بازار برد و درب دكان خويش را بالا زد و گفت : اين مالها از من نيست حلال شما. بعد تربت فروشى را ترك كرد و با دست فروشى امرار معاش مى كرد.
📚منبع:حكاياتى از عنايات حسينى : ص 34
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🍃یار پرده نشینم
میگویند فراموشی نعمت بزرگی برای مصیبتزدههاست. راست میگویند. اگر مصیبتها فراموش نمی شدند، دنیا جای ماندن نبود. یاد مصیبت، طعم زندگی را به کام انسان تلخ میکند. چه قدر باید خدا را شکر کرد برای این نعمت. اگر فراموشی نبود، مصیبتهای ممتد، حتّی آدمهای مدعی صبر را هم از پا در میآورد؛ ولی فراموشی برای هر مصیبتی نعمت نیست؛ مثل همین مصیبت دوری از تو. ما که خودمان را بیچارۀ دوری از تو کردهایم، هر چه قدر بیشتر اهل فراموشی شویم، بیشتر گرفتار این مصیبت میشویم. اصلاً مصیبت فراموشیِ مصیبت دوری از تو، از خود مصیبت فراقت سنگینتر است. چه قدر بدیم که مصیبت نبودنت را فراموش کردهایم و داریم مثل آدمهایی که گرد مصیبت هم روی زندگیشان ننشسته روزگار میگذرانیم. کاش روضهخوانی داشتیم که هر روز روضۀ مکشوف نبودنت را میخواند تا لحظهای این مصیبت را فراموش نمیکردیم. خدا روزی کند چنین روضهخوانی را.
شبت بخیر یارپردهنشینم!
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
چشم و دل را
قبله و سامان تویی..!
#شب_جمعه
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🌼 پرسش:
علم غيب ائمه آيا خدادادي بود يا از پيامبر آموختن؟؟ اگر از پيامبر بود آيا پيامبر از اول تا قيامت را چطور آموزش داد؟ اگه الهامي بود لطفا با روايت و سند اثبات کنيد
🌼 پاسخ:
از مجموع روایات بر می آید علم غیب امام (ع) از چند طریق می تواند باشد:
1- وراثتی؛ امامان (ع) وارثان علم پیامبر (ص) و تمام انبیای گذشته هستند در روایت است علم و دانش همه ی پیامبران، یکجا نزد پیامبر (ص) بود و ایشان آنها را به حضرت علی (ع) منتقل کرد (اصول کافی مرحوم کلینی، ج 4،ص 190) در روایت است علم رسول الله ص علیا الف باب یفتح من کل باب الف باب (همان، ص 234)
2- ارتباط با فرشتگان؛ به همین جهت ایشان را "محدث" (دال مشدد و مفتوح) می نامند. البته امام فرشته را نمی بیند اما صدای او را می شنود. (الامام هو الذی یسمع الکلام و لا یری شخصه؛اصول کافی مرحوم کلینی، ج 2، ص 44) مصحف فاطمه (س) کتابی است که اخبار گذشته و آینده از طریق جبرئیل (ع) بعد از رحلت پیامبر ص به حضرت زهرا (س) وحی می شد که در اختیار امامان (ع) بود.
3- الهام از جانب خداوند. در روایت است هر گاه آنها بخواهند چیزی را بدانند خداوند آنها را آگاه می کند (ص 296) این آگاهی ممکن است از طریق الهام باشد (ص 316) در برخی روایات از حالت الهام به "مفهمون" تعبیر شده است (340)
4- عرضه ی اعمال- اشراف وجودی بر عالم داشتن و شاهد بر اعمال بودن؛ مطابق روایات متعدد هر روز و شب اعمال انسانها بر امام و حجت خدا عرضه می شود (در روایات، امامان (ع) مصداق شاهد در آیاتی مانند: لِتَكُونُوا شُهَدَاءَ عَلَى النَّاسِ؛
تا گواه مردم باشید (بقره: 143) می باشند. (اصول کافی، همان، ص 88) همچنین مصداق مومنانی هستند که اعمال را روءیت می کنند در آیاتی مانند: قُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ؛ و بگو که هر عمل کنید خدا آن عمل را میبیند و هم رسول و مؤمنان بر آن آگاه میشوند. (توبه: 105) (اصول کافی ص 182)
5- از طریق کتابهای انبیای گذشته که در اختیار اهلبیت (ع) بود. در برخی روایات صحف ابراهیم و موسی تورات و انجیل و همه ی کتابهای انبیای گذشته نزد اهلبیت ع بوده است. (ص 196و 202)
6- از طریق ابزاری مانند: علم جفر یا کتابهایی مانند کتاب " جامعه" که مطابق روایات، طول آن هفتاد ذراع بوده است (ص 234) یا کتاب "مصحف" فاطمه( س).
اهلبیت (ع) خازن و گنجینه ی علم الهی اند نحن خزان علم الله (اصول کافی همان ص 96) امامان (ع) راسخون در علم اند (ص 162) امامان (ع) معدن علم اند.(ص 186)
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
از امام زمانت بشنو 💎
❤️ توجه به آن حضرت همراه با محبت
امام زمان علیه السلام در توقیع شریفی خطاب به شیعیان میفرمایند:
"توجه خود را همراه با محبت و دوستی به سوی ما قرار دهید و در مسیر دستورات روشن و قطعی دین حرکت کنید که همانا من برای شما خیرخواهی میکنم. و خداوند گواه است بر من و شما.
و اگر نبود علاقهی ما به نیکو بودن شما و رحمت و مهربانیمان بر شما، به سخن گفتن با شما نمیپرداختیم."
📚 بحارالانوار ، ج53
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنترل ذهنت دست کیه؟
❗️دست موبایلت یا دست خدا؟
➕ بهترین تکنیک برای کنترل ذهن
✅ نتیجه جالب یک تست روانشناسی👆
🎙 حجت الاسلام پناهیان
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
شب
با تمام زیبایی و آرامشش
هدیهی خداست به بندگان
قدر این هدیهی زیبا را بدانیم. 😊
شبتان لبریز از آرامش. 😊
┅🌟⊰༻💠༺⊱🌟┅
#به_خدای_مهربان_میسپاریمتان
#شب_بخیر
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🌼 پرسش:
درود. در روايات آمده که هر جا فساد باشد خدا به آنجا بلا نازل مي کند. چرا خدا به شهر مذهبي قم چنين بلايي نازل کرد؟
🌼 پاسخ:
اولا: اين چنين نيست که خداوند به هر شخص يا جامعه اي که فاسد شود، حتما در همين دنيا بلا و عذاب بفرستد؛ گاهي هم خداوند اين افراد و جوامع را دچار سنت استدراج مي کند تا هر چه بيشتر دچار گناه شوند، بعد ناگهان اجل آنها را مي رساند و دچار سخت ترين عذاب هاي آخرتي مي کند. بنابراين نه ابتلا دليل بر عدم حقانيت است و نه عدم ابتلا دليل بر حقانيت. چه بسا افراد با ايمان و قله هاي معنويت که مبتلا به گرفتاري هايي بودند و چه بسا افراد بي ايماني که که در کاخ هايي خوش مي زيستند. اين تفکر را خدا در سوره فجر مورد انتقاد قرار داده است «فَأَمَّا الْإِنْسَانُ إِذَا مَا ابْتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَنَعَّمَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَكْرَمَنِ :اما انسان هنگامى كه پروردگارش وى را مى آزمايد و عزيزش مى دارد و نعمت فراوان به او مى دهد مى گويد پروردگارم مرا گرامى داشته است و اما وقتی که او را دچار سختی ها می کنیم می گوید: پروردگار به من توهین کرد.»
ثانيا: سختي ها و بلا ها هميشه نشانه غضب الهي نيست بلکه گاهي بلا، نشانه توجه و لطف خداوند به بندگان است تا آنها را در همين دنيا از آفات گناه پاک کند و دچار عذاب آخرتي نشود و يا باعث بالا رفتن درجه معنوي و بهشتي آنها شود. و يا گاهي هم بلا ها جنبه امتحان الهي را دارد تا هم ميزان ايمان افراد مبتلا مشخص شود و هم ايمان کساني که در مورد آن بيماران به قضاوت مي نشينند و به آنها شماتت و اهانت هاي نابجا مي کنند.
ثالثا: اين بلا را خداوند بر قم نفرستاد، بلکه از چين شروع شد و توسط بي احتياطي عده اي از بندگان، به کشورها و شهرهاي مختلف از جمله ايران و قم شيوع پيدا کرد. بنابراين عامل اين بلا، بشر بوده است نه خداوند.
رابعا: اگر کسي بر اين باور باشد که آستان مطهر حضرات معصومين ع، خالي از هر گونه آفت، آسيب، بيماري و گرفتاري است و با حضور در اين آستان نبايد از هيچ گزندي بيمناک بود، در جواب بايد گفت که نه تنها دليلي عقلي و نقلي بر اين امر وجود ندارد، بلکه خود حضرات معصومين ع در طول زندگي شريفشان همواره دستخوش بيماري ها، گرفتاري ها و گزندهاي گوناگون بوده و بيشتر امامان شيعه عليهم السلام، بوسيله سمّ به شهادت رسيده اند، حال چگونه است که بارگاه ايشان دور از هر گونه گزند تلقي شده و در و ديوار آن از هر گونه ويروس و ميکروب ايزوله فرض مي شود؟! کساني که چنين ادعاهائي مي کنند، يا دين را درست نشناخته اند و يا با غرض ورزي قصد تحريف و تخريب چهره دين را دارند.
خامسا: آنچه در احاديث آمده اين است که قم محلي بابرکت هست و محل علوم آل محمد صلي الله عليه و آله مي باشد و مطابق برخي روايات، از فتنه در امان است؛ منظور از فتنه ، جنگ و آشوب نيست بلکه فتنه هاي اعتقادي و فکري هست که توصيه شده به قم رجوع شود؛ منظور هم به دانشمندان قم مي باشد. کرونا فتنه نيست، يک بيماري معمولي است که در همه جا اتفاق مي افتد.
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🔰 سرآمد طاعات...
✍ امام سجاد علیه السلام فرمودند: اَلصَّبْرُ وَ اَلرِّضَا عَنِ اَلله رَأْسُ طَاعَةِ اَلله وَ مَنْ صَبَرَ وَ رَضِيَ عَنِ اَلله فِيمَا قَضَى عَلَيْهِ فِيمَا أَحَبَّ أَوْ كَرِهَ لَمْ يَقْضِ اَلله عَزَّ وَ جَلَّ لَهُ فِيمَا أَحَبَّ أَوْ كَرِهَ إِلاَّ مَا هُوَ خَيْرٌ لَهُ
صبر و رضايت در برابر مقدرات خداوند بالاترين طاعت و بندگى خداست، و هر كس در آنچه دوست دارد يا ناپسند اوست صبر كند و راضى به قضاى خدا باشد، خدا برايش چيزى را كه محبوب اوست يا ناپسند اوست مقدر نمىكند مگر اينكه خيرش در آنست.
📚 کافی ج۲ ص۶۰
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 قبرهای لاکچری برای فراعنه این بار در تهران!!!😱😱😱😱😱
📌 اینجا تجریش است، قبرستانی با قبرهای چند میلیارد تومنی و امواتی که نصیبی از سنگ قبر و قبرستان لوکس و گرانقیمت خود نمی برند و پول هایی که می توانست مشکلات صدها جوان را حل کند ولی خرج #جاهلیت_مدرن عده ای مثلاً روشنفکر و نوکیسه می شود
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🔴توصیه مهم و سنگین رهبری به دولت سیزدهم چه بود؟
🔺مقام معظم رهبری روز شنبه در دیدار با هیأت دولت سیزدهم توصیه های مهمی داشتند. اولین و مهمترین توصیه ایشان به دولت جدید انقلابی، «بازسازی انقلابی عرصه های مدیریتی در همه بخش ها» بود. دستوری بی سابقه و سنگین که متاسفانه رسانه ها ترجیح دادند بیشتر قسمت دوم آن یعنی «عقلانیت انقلابی» و «گفتمان عقلانیت» را مورد توجه قرار دهند.
🔹توجه به تک تک کلمات ایشان در این توصیه اهمیت و حساسیت و اولویت آن را بیشتر نمایان می کند. ایشان در همان فرازهای ابتدایی سخنانشان خطاب به دولت فرمودند: «همتتان را متمرکز کنید بر این که یک بازسازی انقلابی و البته عقلانی و فکورانه در همهی عرصه های مدیریتی ان شاالله به وجود بیاید.» ایشان می فرمایند بازسازی انقلابی در همهی عرصه های مدیریتی! نه برخی بخش ها؛ نه فلان سازمان یا وزارتخانه؛ همهی بخش ها!
🔹در ادامه مجدداً بر این قید مهم تاکید می کنند و همه بخش های مدیریتی را نام می برند: « در همهی بخش ها، بخش های اقتصادی، بخش های سازندگی، بخشهای مربوط به سیاست خارجی و دیپلماسی، بخشهای خدمت رسانی به مردم، بخشهای علمی و فرهنگی و غیره؛ در همهی بخشها یک تحرک انقلابی باید به وجود بیاید.»
🔹 با انقلاب اسلامی نظام سیاسی تغییر کرد؛ اما در نظام اجرایی در موارد بسیاری فقط اسامی عوض شد؛ بدون اینکه ساختارها در خدمت اجرای آرمان های انقلاب قرار بگیرد. الگوهای توسعه وارداتی هم ساختارهای اجرایی را مسخ کرده و کشور را از پیشرفت واقعی محروم کردند. اینکه رهبری برای چندمین بار از عقب ماندگی در عدالت سخن گفتند، یکی از دلایلش همین ساختارهاست. ایشان پس از تاکید بر بازسازی انقلابی و عقلانی عرصه های مدیریتی، از عقب ماندگی در عدالت سخن گفتند و رسوم و روشهای مدیریتی را از دلایل مهم آن برشمردند.
🔻سکان دار انقلاب امروز دولت انقلابی رئیسی را فرصت تغییر و اصلاح ساختار معیوب مدیریتی بر اساس ریل انقلاب تشخیص داده اند. سید ابراهیم رئیسی در مراسم تنفیذ گفته بود برنامه دولتش تحول در کشور با استناد به بیانیه گام دوم انقلاب است. این بیانیه، سند تحول مدیریتی کشور بر اساس ریل گذاری انقلاب اسلامی ست. نخبگان باید هوشمندانه این مطالبه رهبری و همچنین وعده دولت را به رأس مطالبات تبدیل کنند و از مشغول شدن به حاشیه ها و اکتفا به حداقل ها خودداری کنند تا این بهترین و تنها فرصت بازسازی مدیرتی کشور و حل اساسی مشکلات از بین نرود.
✍#رها_عبداللهی
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🔴 رغبت به دنیا ، غم وغصه می آورد !
حدیث از رسول خدا (ص) است که فرمود : " «الرَّغْبَةُ فِي الدُّنْيَا تُكْثِرُ الْهَمَّ وَ الْحُزْنَ "رغبت به دنیا، باعث زیاد شدن غم و حزن می گردد. انسان اگر رغبت به دنیا داشته باشد. غم وغصه اش زیاد می شود. اینهایی که توی پول غلت می زنند. همه اش غم وغصه دارند. غصه دارند که چرا امروز یک میلیون بیشتر گیرشان نیامده. اما کسانی که به فکر آخرت هستند، راحتند. پس رغبت به دنیا غم و اندوه را زیاد می کند. و بر عکس زهد در دنیا. " يُرِيحُ الْقَلْبَ وَ الْبَدَنَ. " سبب راحتی قلب و بدن است. انسان باید زاهد باشد. رغبت به دنیا نداشته و به آخرت رغبت داشته باشد.
⚠️ اگر هم دنیا را می خواهد. برای آخرت بخواهد تا یک لقمه نان حلال برای زن و فرزندش بیاورد. دنیا را باید از راه حلال داشت. اما به آن نباید دل بست. اگر کسی دل به دنیا ببندد. غم و غصه اش زیاد می شود. و اگر دل به دنیا نبندد. راحت است. هیچ غصه ای نمی خورد. می خواهد داشته باشد. می خواهد نداشته باشد.
[ بررسی گناهان کبیره در مواعظ آیت الله مجتهدی تهرانی، بوستان قرآن ،چاپ ششم ، 1395 ، ص40 ]
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐