فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاعلی نام تو بردم
نه غمی ماند و نه همّی
بابی انت و امّی...♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز پدر متفاوت
شهدا شرمنده ایم😔
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ قبح شکنی از رقص و مسائل جنسی و... در #انیمیشن
🎬 انتروپومورفیسم چیست؟
🎙 #استاد_خوش_منظر
منبع:فراپرده
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین پدر دنیا روزت مبارک👏👏👏
💚
تفسیرتوبه۲۹.mp3
21.62M
درس تفسیر قرآن
کتاب جوامع الجامع
سوره توبه آیات ۸۶ الی ۹۰
جلسه ۲۹
⚡️موضوع: "سرباز زدن ضعیف الایمان ها ومنافقین از جهاد در راه خدا "
#جهاد_تبیین
استاد رضا خانجانی
〰〰〰〰〰〰〰〰
@khanjanidroos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥رهبرمعظم انقلاب:
شهیدسلیمانی خطرناکتر از سردارسلیمانی است.
✅ این فیلم راببینید که شروعی وحشتناک برای دشمن است.
🔴 ارتش کشمیر پس از سوزاندن تصاویر رهبران مقاومت با تظاهرات شیعیان کشمیر مواجه شد و پس از درگیری های مفصل مجبور به عذرخواهی شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ⛔️انقلابیهای دو آتیشه که عاقبت بخیر نشدند
🔻سخنرانی جالب و شنیدی حجتالاسلام والمسلمین عالی
پ.ن: مسیر دنیاطلبی و انحراف برای همه باز است و این عاقبت و سرنوشت هر کدام ما می تواند باشد اگر هر روز خود را پالایش و وارسی نکنیم
چرا حضرت زینب دوباره به شام بازگشت و همانجا وفات یافت؟با توجه به اینکه بدترین دوران زندگیشون رو طبق گفته امام سجاد در دوره اسارت در شام گذرانده بودند!
✅آنچه مسلم است حضرت زینب(سلام الله علیها) حدود یک سال و نیم بعد از حادثه جانسوز کربلا زنده بودند و در در 15 رجب سال 63 هجری قمری از دنیا رفت. در رابطه وضع زندگی آن حضرت بعد از حادثه کربلا و برگشت از اسارت و نیز چگونه رحلت و محل دفن حضرت زینب (س) اطلاعات دقیق و روشنی در دست نیست. در این خصوص اختلاف نظر وجود دارد:
1ـ قبر حضرت در محلی به نام «راویه» در یک فرسخی دمشق میباشد، که الان به نام زینبیه معروف است. اینان بر این عقیدهاند که چون در مدینه قحطی و تنگدستی شدیدی به وجود آمد و عبدالله جعفر( شوهر حضرت زینب) هرچه داشت، به دیگران بذل و بخشش کرد و دیگر چیزی برای کمک و احسان به دیگران نداشت، ناراحت و در رنج بود که همراه زینب از مدینه به شام رفت و در آن جا درگذشت.
2ـ حضرت زینب در قاهره، پایتخت مصر، مدفون است. بقعه و بارگاه مجلّلی در همان جا به نام حضرت موجود است. اینان بر این باورند که چون حضرت زینب در مدینه مردم را علیه حکومت بنی امیه تحریک میکرد، یزید دستور داد که او را از مدینه تبعید نمایند. حضرت مصر را انتخاب کرد. حاکم مدینه او را همراه عدّه دیگری از زنان بنی هاشم به مصر فرستاد. وی همان جا از دنیا رفت.
3ـ حضرت در قبرستان بقیع در مدینه مدفون است. اینان معتقدند که حضرت پس از ورود به مدینه از شام، همراه اهل بیت در همان جا زندگی کرد. در سال 62 در مدینه درگذشت.
محققانی چون سید محسن امین (نویسنده اعیان الشیعه) و محلاتی (نویسنده ریاحین الشریعه) و علامه بیرجندی (نویسنده کبریت احمر) همین دیدگاه اخیر را پذیرفتهاند اما قبری که در شام است و معروف میباشد که متعلق به زینب کبری، دختر علی است، متعلق به ام کلثوم، همسر مسلم بن عقیل است که بعد از شهادت حضرت مسلم، با عبدالله جعفر ازدواج کرد یا مربوط به ام کلثوم صغرى یا یکی از زنان اهل بیت است که کنیه او ام کلثوم میباشد. اما کسی که در مصر است، زینب دختر یحیى نوه امام سجاد است، یا دختر حسن بن زید، از نوههای امام مجتبى
دکتر سید جعفر شهیدی، مینویسد:
«پایان زندگانی شیر زن کربلا روشن نیست. مسلّم است که زینب(س) پس ز بازگشت از شام، مدتی دراز زنده نبود، چنان که مشهور است سال شصت و دوم از هجرت به جوار حق رفته است. در کجا؟ مدینه؟ دمشق؟ قاهره؟ هر یک از نویسندگان سیره برای درستی رأی خود، دلیلی و یا دلیلهایی آورده است... این زیارتگاهها (شام و مصر) از مصادیق بیوتی است که نام خدا در آن ها به بزرگی یاد میشود و دوستداران اهل بیت یا خلوص نیّت فراوان، مراتب ارادت خود را به کسی که آن مزار به نام اوست، بیان میدارند و با پیغمبر خود و خانواده او تجدید عهد میکنند.
تفاوتی ندارد که سرانجام سفر زینب(س) عقیله بنی هاشم، به دمشق بوده یا مصر. تفاوتی ندارد که خورشید کجا غروب کرده است. آنچه اهمیت دارد، شعاع آن آفتاب روشنی بخش است که در طول زمان غروب نمیکند.به او سلام میفرستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ و اینگونه #حاج_قاسم تکثیر شد:
🎥 شعار لبیک یا خامنهای در کشمیر در پی سوزاندن تصویر شهید سلیمانی
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
اعمال روز ۱۵ رجب
نیمه ماه رجب، روز مبارکی است و در آن چند عمل است؛
۱.غسل
۲.زیارت امام حسین(ع)، از ابن ابی نصر منقولست که گفت، سئوال کردم از حضرت امام رضا(ع) که در چه ماه، امام حسین را زیارت کنیم؟ فرمود: در نیمه رجب و نیمه شعبان.
۳.نماز سلمان، به این نحو که دورکعت نماز بگزارد و بعد از هردورکعت، سلام دهد و در هر رکعت، یک مرتبه «حمد»، سه مرتبه «توحید» و سه مرتبه «کافرون» بخواند و بعد از هر سلام، دستها را بلند کند و بگوید: «لا اله الّا الله وحده لا شریک له، له الملک و له الحمد یحیی و یمیت و هو حیّ لا یموت بیده الخیر و هو علی کلّ شیء قدیر».
سپس بگوید:«اللهمّ لا مانع لما اعطیت و لا معطی لما منعت و لا ینفع ذا الجدّ منک الجدّ». پس دستها را به روی خود بکشد.
۴.چهار رکعت نماز بخواند و بعد از سلام، دست خود را پهن کند و بگوید:«اَللّهُمَّ یا مُذِلَّ کُلِّ جَبّارٍ ؛ وَ یا مُعِزَّ الْمُؤْمِنینَ اَنْتَ کَهْفى حینَ تُعْیینِى الْمَذاهِبُ؛ وَ اَنْتَ بارِئُ خَلْقى رَحْمَهً بى وَ قَدْ کُنْتَ عَنْ خَلْقى غَنِیّاً وَ لَوْ لا رَحْمَتُکَ لَکُنْتُ مِنَ الْهالِکینَ وَ اَنْتَ مُؤَیِّدى بِالنَّصْرِ عَلى اَعْداَّئى وَ لَوْ لا نَصْرُکَ، اِیّاىَ لَکُنْتُ مِنَ الْمَفْضُوحینَ یا مُرْسِلَ الرَّحْمَهِ مِنْ مَعادِنِها وَ مُنْشِئَ الْبَرَکَهِ مِنْ مَواضِعِها یا مَنْ خَصَّ نَفْسَهُ بِالشُّمُوخِ وَالرِّفْعَهِ فَاَوْلِیاَّؤُهُ بِعِزِّهِ یَتَعَزَّزُونَ وَ یا مَنْ وَضَعَتْ لَهُ الْمُلُوکُ نیرَ الْمَذَلَّهِ عَلى اَعْناقِهِمْ فَهُمْ مِنْ سَطَواتِهِ خاَّئِفُونَ اَسئَلُکَ بِکَیْنُونِیَّتِکَ الَّتِى اشْتَقَقْتَها مِنْ کِبْرِیاَّئِکَ وَ اَسئَلُکَ بِکِبْرِیاَّئِکَ الَّتِى اشْتَقَقْتَها مِنْ عِزَّتِکَ وَ اَسئَلُکَ بِعِزَّتِکَ الَّتِى اسْتَوَیْتَ بِها عَلى عَرْشِکَ فَخَلَقْتَ بِها جَمیعَ خَلْقِکَ فَهُمْ لَکَ مُذْعِنُونَ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ». روایت شده است که هر کسی که غمى دارد اگر این دعا را بخواند خداوند او را از اندوه و غم آسایش بخشد
۵.عمل امّ داوود برای برآمدن حاجات، کشف کربات و دفع ظلم ظالمان:
http://www.erfan.ir/mafatih93/%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%88-%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%81%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AD-%D8%A7%D9%84%D8%AC%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF-%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%B5%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86
منبع: مفاتیح الجنان
@rkhanjani
🔰جهاد تبیین و روایت حضرت زینبکبری(س)
🔺رهبرانقلاباسلامی: این بزرگوار[حضرتزینبکبری] جهاد تبیین را، جهاد روایت را راه انداخت. نگذاشت، فرصت نداد که روایت دشمن از حادثه غلبه پیدا کند. کاری کرد که روایت او بر افکار عمومی غلبه پیدا کند.
🏴 ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️انتقاد شدید حجتالاسلام و المسلمین عالی از مسئولان برگزاری جشنواره فیلم فجر و نظر دادن یکی از داوران درمورد ازدواج سفید!!
🔻 حجت الاسلام والمسلمین عالی: مسئولین ارشاد باید تو دهنش بزنند.
از این دولت انتظار برگزاری چنین جشنواره ای نداریم.
YEKNET.IR - shoor - vafat hazrat omebanin 1400 - banifatemeh.mp3
5.22M
⏯ #شور احساسی
🍃خاک پای زائراتم
🍃هر شب جمعه به یاد کربلاتم
سید مجید بنی فاطمه 🌸🌸
@rkhanjani
پرسیدم : بهترین راه تربیت کردن چیست؟
گفت : فرزند خودت را مثل فرزند همسایه بزرگ کن.
گفتم : چگونه؟
گفت : وقتی فرزند همسایه در خانه تو میهمان است به او احترام میگذاری،
حالش را میپرسی،
وقتی از مدرسه برگشت ابتدا سراغ کیف و نمرات او نمیروی،
در رابطه با نوع غذا نظرش را میپرسی،
درباره زمان خوابیدن با او مشورت میکنی،
نظر او را خیلی از مواقع جویا میشوی،
نزد او با همسرت دعوا نمیکنی،
بدان که فرزند تو و فرزند همسایه هردو در خانه تو میهمان هستند.
یکی چند روز و دیگری چند سال.
فقط کافی است بدانی احترام، احترام میآفریند نه احساس مالکیت.
- پروفسور حسابی -
بارون کربلا_۲۰۲۱_۱۲_۳۰_۱۹_۵۹_۲۲_۰۲۱.mp3
5.63M
مادرت میشه مهمون کربلا...
کربلایی محمد حسین پویانفر
#کربلا