فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سوال
❓آیا میتوان کاری کرد امام زمان(عج) در هنگام مرگ به یاری ما بیاید؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
📎 #امام_زمان
#اعتقادی
پاسخ به شبهات
🔸دیدن مسیح یا پدر
🔸 يکي از شاگردان مسيح از وی درخواست کرد : «ای آقا خدا را به ما بنمايان و مسيح به او فرمود : اين مدت زيادی که با شما بودم مرا نشناختی ای فيلبس؟ هر که مرا ببيند پدر را ديده است پس چگونه میگوئی به من خدا را بنمايان؟» [1]
الستر مک کراث در ذیل این آیه مینویسد : «این کلمات تأکیدی است بر این باور که پدر در پسر سخن میگوید و عمل میکند و بهعبارتدیگر خدا در مسیح و از طریق او عمل مکشوف میشود و دیدن عیسی در حکم دیدن پدر است.» [2]
پاسخ:
♻️ اين آیه بر الوهيت مسيح دلالت ندارد چرا که مسيحيان معتقدند رؤیت خدا در دنيا محال است. در عهد عتيق به اين نكته اشاره شده است كه خداوند به موسی میفرماید تو روی مرا نخواهی ديد . [3]
پس اگر مسيح خدا باشد ، چگونه او ديده میشود؟
📚 منبع :
[1]. یوحنا ۱۴ : ۸
[2]. الستر مک کراث، درآمدی بر الاهیات مسیحی، ترجمه عیسی دیباج، ص ۳۶۱
[3]. خروج ۳۳ : ۲۰
👌معنا و مفهوم رزق
💠رزق به معنى عطاء و بخشش مستمر است ، و از آنجا که روزى الهى عطاى مستمر او به موجودات است به آن رزق گفته مى شود. البته مفهوم آن تنها در نیازهاى مادى خلاصه نمى شود بلکه هر گونه عطاى مادى و معنوى را شامل مى گردد .
💠بنا بر این هر گونه بهره اى را که خداوند نصیب بندگان مى کند از مواد غذائى و مسکن و پوشاک ، و یا علم و عقل و فهم و ایمان و اخلاص وفرزند و همسر و خانواده و...به همه اینها رزق گفته مى شود .
💠قرآن می فرماید « إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتینُ »رازق خداست ، رزّاق مثل خبّاز، حدّاد، بنّا، بقّال، کسی که صبح تا به شب کارش این است که نان میپزد و با آهن سر و کار دارد و. . . رزّاق یعنی دائماً روزی میدهد .
💠 «هُوَ الرَّزَّاقُ» ؛ یعنی دائمی است و قدرت هم دارد و به خودی خود قطع نمی شود مگر عاملی سدّ راه آن شود . ما اگر عقیده داشته باشیم که روزی دهنده (دائمی و با قدرت) خداوند است ، دیگر برای هیچ چیز دروغ نمیگوئیم .
گاهی ممکن است با دروغ و کلک در ظاهر پول زیادی هم بدست آید، ولی چون رزق او نیست،از دست می رود.
#رازقیت_الهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زودقضاوت نکنیم؟
📣فریب نخوریم؟
📣زودهرچیزی رانشرندهیم؟
♻️ولاتَقْفُ مالَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤادَ كُلُّ أُولئِكَ كانَ عَنْهُ مَسْؤُلًا
♻️وازآنچه به آن علم ندارى پيروى مكن،چون گوش و چشم و دل،همهى اينهامورد بازخواست قرارخواهد گرفت.
🚨فریب دروغها،نیرنگهاوکلیپهای تقطیع شده دشمنان اسلام وضدانقلاب ومنافقین کوردل را درشبکه های ماهواره ((بی بی سی، منوتو، اینترنشنال عربستان، صدای آمریکا اسرائیل وشبکه های دروغین دیگر)) رادرفضای مجازی نخورید.
🚨آنهادلسوزنیستن وبه دروغ اشک تمساح میریزن ولی درباطن دشمن ملت ومردم هستند.
🚨فضای مجازی فرصتی دراختیاردشمنان قرارداده که تبلیغات گمراه کننده ومملو ازدروغ،حقه بازی تمهت،تمسخر فریبکاری راگسترش دهند وما وظیفه داریم که درمقابل آن بایستیم.
✅هر موقع در مناطق جنگی راه رو گم کردیدنگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را میکوبد همان جبهه خودی است.
✨شهید همت✨
✅ببینید دشمن کجا را،چه شخصیتهایی را هدف هجمه قرار میده و مدام میکوبد.
✅بدانیدآن جای مهم، آن شخصیت مهم خوب، درستکار، مخلص وفداکاراست. خوب ببینید،جهاد وروشنگری نمایید.
#شیوه_حمله_دشمن
https://eitaa.com/joinchat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 من شیرین ابوعاقله هستم
زن خبرنگار فلسطینی
#فلسطین
https://eitaa.com/joinchat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 این قسمت از مراسم تشییع شیرین ابوعاقله خودش روضهای بود
⚠️ تصاویری دردناک از وحشیگری نظامیان صهیونیست و بیحرمتی به تابوت خبرنگار شهید فلسطینی در قدس اشغالی
#القدس_لنا
@Afsaran_ir
https://eitaa.com/joinchat
امیرالمومنین علیه السلام می فرماید:
🍃رَاسُ العِلمِ التَّمییزُ بَینَ الاَخلاقِ وَ اِظهارُ مَحمودِها وَ قَمعُ مَذمومِها
بالاترین درجه دانایى، تشخیص اخلاق از یکدیگر و آشکار کردن اخلاق پسندیده و سرکوب اخلاق ناپسند است.
معرفت و شناخت فضایل و تفکیک آن از رذایل در نظر امام علی علیه السلام دارای اهمیت فراوانی است زیرا این معرفت مقدمه ای است برای آراسته شدن انسان ها به اخلاق نیکو و پیراستن آنها از رذایل. پاکی و طهارت نفس و نبود رذایل اخلاقی و رفتاری در وجود انسان هم رابطه فرد با خدای تعالی را مطلوب و پسندیده حضرت حق قرار می دهد و هم رابطه انسان را با افراد جامعه با ارزش و زیبا می کند.
امام علیه السلام در نهج البلاغه بسیار گسترده از فضایل اخلاقی سخن به میان آورده و فقط به تبیین آن نپرداخته بلکه راه رسیدن به آن ها را هم می آموزد و در نهایت با روش های گوناگون راه متصف شدن انسان ها به این فضایل را در آموزه های خود بیان کرده است، تمام تلاش امام بر این است که ما را از قید و بند عادت ها و درکهای نادرست از زندگی و رویه های اشتباه یا ناقص رها کند. انسان کامل، خود در اوج کمال است و می خواهد دیگران را هم به کمال برساند، پیوستن به او از نظر اخلاقی و عرفانی تاثیراتی دارد که در هیچ چیز دیگر پیدا نمی شود. برای اینکه انسان تربیت الهی بگیرد و خود را آلودگی ها و ناراستی ها و کجی ها پیراسته کند، مفهوم و کلام و کتاب لازم است، ولی کافی نیست، انسان نیاز به الگوی انسانی کاملی دارد که مجسمه ارزش های اخلاقی و کمال باشد، الگویی که به دلیل داشتن شخصیت با فضیلت، جذاب و دوست داشتنی، انگیزه عمل را در انسان تقویت می کند و به طالب کمال نیروی حرکت و تحمل سختی می بخشد. این موضوع برای موفقیت در مسیر خودسازی و کمال از اهمیت فراوانی برخوردار است، بنابراین افزایش معرفت و پیروى از الگوهاى راستین، مانند ائمه اطهارعلیهم السلام و بزرگان اخلاق، همواره باید مد نظر باشد.
پناهم باش
روایت هایی است از جنس انتخاب
روایتهای مستند از رویارویی با موضوع سقط جنین عمدی
آدمهای این روایتها هرکدام در شرایط متفاوتی با این مسئله روبهرو شدهاند. بعضی از آنها به دلیل پزشکی و احتمال معلولیت جنین خود و برخی بهخاطر شرایط فرهنگی و خانوادگی ،شرایط اقتصادی و...
برخی بدون تردید تصمیم قطعی خود را گرفتهاند. برخی دوران پرفرازونشیب و پر استرسی برای انتخاب طی کردهاند و هر کدامشان بعد از انتخاب با پنجره جدیدی از زندگی مواجه شدهاند. پنجرهای از جنس فرصت یا حسرت
آدمهای این روایتها غریبه نیستند انسانهایی معمولی هستند که هر روز در اطراف خودمون میبینیم و شاید هر کدام از ما در آینده نزدیک یکی از آنها باشیم .
ما میخواهیم این روایت ها را بدون قضاوت با یکدیگر بشنویم.همه دلایلی را که برای سقط کردن یا حفظ جنین وجود دارد را لابه لای این روایت ها جستجو کنیم.همه آنچه انسان را مجاب به گرفتن تصمیم و انتخاب میکند را در تصویر زندگی آدم های که درگیر این موضوع بودند را ببینیم.به این امید که در نوع نگاه مان به موضوع سقط جنین اثر گذار باشد
#معرفی کتاب
#هفته جمعیت
«ایران جوان بمان» فتح بابی مناسب در راستای فرهنگ سازی برای افزایش فرزندآوری است. به نظر می رسد این کتاب برای تمام اقشار، از فرهیخته گرفته تا مخاطب عام، متشرع تا کم توجه، ولایت مدار تا احیاناً بی تفاوت و منطقی تا احساسی، حرف برای گفتن دارد.
این کتاب حاصل پاسخ به سوالات شنوندگان برنامه های رادیو معارف است که توسط آقای عباسی ولدی، طی بیست و یک هفته در برنامه پرسمان تربیتی، داده شده و درباره آن بحث شده است.
کتاب در بیانی ساده و روان، همه موضوعات و مسائل مطرح در بحث افزایش جمعیت، تربیت فرزند، کنترل جمعیت در ایران، مشکلات اقتصادی خانواده های پرجمعیت، سنت های الهی در رزق و روزی به بندگان، جایگاه فرزند آوری در اسلام و... را در قالب پرسش و پاسخ مطرح نموده است.
نویسنده در این کتاب سعی کرده که به مسئله ی بحران جمعیتی کشور، نگاهی همه جانبه داشته باشد.
در این کتاب، هم به مباحث مادی چون کوچک بودن آپارتمانها و مشکلات معیشتی توجه شده و هم مباحث معنوی و مسائل فرهنگی و جو فرهنگی غالب، چون زشت دانستن تعداد زیاد فرزندان، تا حدی بررسی شده است و حتی در قالب پرسش و پاسخ با خانم دکتر لباف، فوق تخصص زنان و زایمان، مباحث پزشکی چون بارداری پس از 35 سال و... نیز در کتاب گنجانده شده است.
شیوه ی کتاب، پرسش و پاسخ است. به گونه ای که سرفصل ها به نوعی یک سؤال یا شبهه و یا تذکر هستند که در ادامه، نویسنده به هر کدامشان پاسخ جداگانه داده و نکات زیادی را برشمرده است. همین شیوه باعث نزدیکی هر چه بیشتر عموم مخاطبان با اثر است. گویی نویسنده حقی مضاعف برای مخاطب قائل شده است.
یک فریب بزرگ.mp3
1.8M
📚📏📚📏📚
💢 #حدیث
✅پرسش: آیا استخاره با تسبیح صحیح است ..!؟
✍️پاسخ: حدیث مستقلی در منابع معتبر در مورد استخاره با تسبیح وارد نشده است البته از شیخ بهائی نقل شده که برخی از بزرگان استخاره با تسبیح را به امام عصر علیه السلام نسبت داده اند.
🔹همچنین سید بن طاووس استخاره با تسبیح را به ائمه علیهم السلام منسوب نموده است البته مانند احادیث سند متصل بیان نشده است به هر حال استخاره با تسبیح از قدیم بین علما مرسوم بوده و هم اکنون نیز مرسوم است.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
آیا ما که ادعا می کنیم شیعه هستیم واقعا شیعه هستیم و آیا شفاعت امامان در قبر بما می رسد یا در آخرت بما می رسد و چگونه است؟.mp3
851.5K
⭕️ سوال
❓آیا ما که ادعا می کنیم شیعه هستیم واقعا شیعه هستیم و آیا شفاعت امامان در قبر بما می رسد یا در آخرت بما می رسد و چگونه است؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔗 https://btid.org/fa/news/183398