﷽ سلام امام زمانم ﷽
🌸🍂 خوشاصبحیڪہخیرَشراتوباشی
ردیفِ نابِ شعرش را تو باشی
خوشا روزے ڪہ تا وقٺِ غروبش دعایے خوب و ذڪرش را تو باشی 🌸🍂
⚡️اَللّهُــمَّعَجـِّـللِوَلیِّــکَالفَــــرَج ⚡️
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
💕امام على عليه السلام :
✨💫 النَّظيفُ مِنَ الثِّيابِ يُذهِبُ الهَمَّ و الحُزنَ؛
لباس پاكيزه اندوه را مى زدايد. 💫✨
كافى : ج ۶ ، ص ۴۴۴
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🖋 #منِ_دیگر_ما 1⃣
فرزند ما از ما جدا نیست؛
اوخود ما است ....
اما در اندازه ای کوچکتر.💯
قسمت ( ۱ )
بچه 👼🏻که بودم مادرم 🧕🏻برایم جوجه🐣 میخرید؛ از همین جوجههای رنگی؛دانهای ۵ تومان. اولش فکر نمیکردم بزرگ کردنشان کار چندان سختی باشد؛ اما بعد فهمیدم پرورش جوجهها فوتوفن خودش را دارد. چند جوجه از بین رفتند تا توانستم جوجهداری را یاد بگیرم .
پیرزنها 👵🏻و پیرمردهای 👴🏼محلهمان از دستم عاصی شده بودند؛ از بس که به سراغشان میرفتم و از تجربههایشان میپرسیدم.
یک بار که دوستم گفت کتابی 📒درباره جوجهها در یک کتابفروشی دیده، سر از پا نشناختم. به سراغ کتابفروش رفتم. کتاب گران بود💰 ؛ اما قیمتش برایم مهم نبود. من دغدغه بزرگ کردن جوجههایم را داشتم .
من باید فقط، راه پرورش جسم جوجههایم را یاد میگرفتم.
جوجههای من عاشق 💗نمیشدند، با رفیق ناباب🧟♂ نمیگشتند. آنها علاقهای به بازیهای کامپیوتری 💻نداشتند. با دود و دم🚬 غریبه بودند و اعتیاد در کمینشان نبود. جوجههای طلایی من افسرده😞 نمیشدند و من غصه بیخدایی آنها را نمیخوردم. آنها همه پرورشگاهی بودند. در دستگاه به دنیا آمده بودند و هیچ کدام پدر و مادرشان را نمیشناختند تا بخواهند به والدینشان 🤵🏻🧕🏻بیاحترامی کنند. ادب در میان این جوجهها معنایی نداشت. نمیتوانستند حرف بزنند تا چه برسد به حرف زشت.
آنها فقط یک کلمه بلد بودند: جیک جیک🐥🎶.
🖌نویسنده : محسن عباسی ولدی
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
اگر میخواهید بدانید یك انسان
چقدر ارزش دارد..
ببینید بہ چہ چیزے عشق مےورزد
توجہتان بہ هرچہ باشد
قیمتتان همان است :)♥️
علامہ جعفرے...✨
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
برخیزڪھ فجـرانقـلاباسـتامـروز
بیگانھ صفـت، خانھ خـراباسـتامـروز
دههفجرگرامیباد✨
#دههفجر|#انقلاب_مردم
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#از_پرسمان_بپرس
❓ پرسش:
همانطور که گفتيد خداوند از هر شخص به اندازه ي توانايي هاي او تکليف مي خواهد چرا خداوند من را امام و معصوم نکرد تا به اندازهي توانايي که داده به من تکليفم کند؟
💯پاسخ:
این توانایی ها و ظرفیت ها که بر اساس آن خدا از انسان تکلیف می خواهد و به تبع آن عصمت یک امر اعطایی خالص نیست و این گونه نیست که خدا آنها را گتره و بی حساب به کسی بدهد.
بلکه خدای تعالی بر اساس علمی که دارد میداند که چه کسی در دنیا چگونه عمل میکند و این علم خدا به عملکرد انسان ها در قبل از خلقت آنها موجب اعطای برخی از ظرفیت های خاص به آنها شده است:
خداوند متعال به قابلیت ممتاز پیامبران و امامان، براى تحصیل مقامات معنوى و شایستگى آنان براى بر عهده گرفتن مسئولیت هدایت جامعه علم دارد.
در حقیقت همان قابلیت و شایستگى آنان - که بخش عمده اش ناشى از افعال اختیارى ایشان است - از قبل نزد خداوند معلوم است و همین قابلیت مبتنى بر اختیار موجب گزینش آنان مى شود.
ادامه 👇👇👇
آیات و روایات فراوانى بر این دو واقعیت گواهى مى دهد:
🌹«وَ جَعَلْنا مِنْهُمْ أَئِمَّةً یَهْدُونَ بِأَمْرِنا لَمَّا صَبَرُوا وَ کانُوا بِآیاتِنا یُوقِنُونَ»؛ سجده (۳۲)، آیه ۲۴.؛ «و چون شکیبایى کردند و به آیات ما یقین داشتند، برخى از آنان را پیشوایانى قرار دادیم که به فرمان ما[ مردم را ]هدایت مى کردند»
🌹«اللَّهُ أَعْلَمُ حَیْثُ یَجْعَلُ رِسالَتَهُ»؛ انعام (۶)، آیه ۱۲۴.؛ «خداوند بهتر مى داند رسالتش را کجا قرار دهد».
در اوایل دعاى ندبه به مجموع این واقعیت نورانى اشاره شده است:
🌸«وَ لا اضْمِحْلالَ بَعْدَ أَنْ شَرَطْتَ عَلَیْهِمُ الزُّهْدَ فِى دَرَجَاتِ هَذِهِ الدُّنْیَا الدَّنِیَّةِ وَ زُخْرُفِهَا وَ زِبْرِجِهَا فَشَرَطُوا لَکَ ذَلِکَ وَ عَلِمْتَ مِنْهُمُ الْوَفَاءَ بِهِ فَقَبِلْتَهُمْ وَ قَرَّبْتَهُمْ وَ قَدَّمْتَ لَهُمُ الذِّکْرَ الْعَلِیَّ وَ الثَّنَاءَ الْجَلِیَّ وَ أَهْبَطْتَ عَلَیْهِمْ مَلائِکَتَکَ وَ کَرَّمْتَهُمْ بِوَحْیِکَ وَ رَفَدْتَهُمْ بِعِلْمِکَ»؛ «[ آنان را برگزیدى ] ... و این بعد از آن بود که بر ایشان شرط کردى نسبت به دنیا و زینت زیورهاى آن زهد بورزند. آنان نیز این شرط را پذیرفتند و دانستى که آنان به آن شرط وفا دارند. پس آنها را پذیرفتى و به خود نزدیک ساختى و یاد بلند و ستایش ارجمند را براى ایشان پیش فرستادى و فرشتگانت را بر آنان فرو فرستادى و به وحى خود، آنان را گرامى داشتى و آنان را به بخشش علم خود، میهمان کردى ...» .
البته این امتیاز (علم و عصمت موهبتى)، پایه و شرط اولیه امامت است و معصومان با اراده خویش و تلاش و عبادت، به مقامات عالى ترى از علم و عصمت دست مى یابند؛
چنان که در قرآن مجید از زبان پیامبرصلى الله علیه وآله مى خوانیم: «وَ قُلْ رَبِّ زِدْنِى عِلْماً»؛ طه (۲۰)، آیه ۱۱۴.؛ «و بگو: پروردگارا! بر دانشم بیفزاى».
همین عبادت ها و صبر و جهادهاى بیشتر - که با اختیار و اراده انجام مى شود - موجب برترى برخى از پیامبران، بر برخى دیگر مى گردد: «تِلْکَ الرُّسُلُ فَضَّلْنا بَعْضَهُمْ عَلى بَعْضٍ»؛ بقره (۲)، آیه ۲۵۳.؛ «برخى از آن پیامبران را بر برخى دیگر برترى بخشیدیم ...» .
دسترسى به مقام «عصمت» و راه یابى به مقامات «علمى و معنوى»، به پیامبران و امامان اختصاص ندارد و براى همگان میسر است؛ چنان که حضرت زینب علیها السلام تا مرز عصمت پیش رفت و حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام به مقامات عالى معنوى دست یافت.
بسیارى از علما و اولیا «تالى تلو معصوم» (نزدیکان به مرز عصمت) خوانده مى شوند. اینکه مسئله عصمت عمدتاً در مورد پیامبران و امامان مطرح مى شود، به لحاظ لزوم عصمت در آنان است.
به عبارت دیگر شرط امامت و نبوت، عصمت است و خداوند فاقدان این ویژگى را براى این دو منصب بر نمى گزیند.
بنابراین هیچ غیر معصومى، به نبوت و امامت نمى رسد، ولى این به معناى آن نیست که هر کس امام یا نبى نباشد، از هیچ درجه اى از عصمت بهره مند نخواهد بود.
فیاضیت مطلقه الهى، ایجاب مى کند که هر کس قابلیت و استعداد کمالى را دارد، هم شرایط لازم براى به فعلیت رسیدن آن کمال، در اختیار او قرار داده شود. (که قبلا گفتیم این ظرفیت و استعداد می تواند اکتسابی باشد) به عبارت دیگر از ناحیه خداوند، هیچ گونه قصور و بخلى در این باره نیست.
بنابراین اگر واقعاً ما قابلیت دریافت علم لدنى را دارا بوده و با داشتن آن حقیقتاً از عصمت برخوردار مى شدیم، خداوند آن علم را به ما عطا مى کرد. اما اگر اندکى دقت کنیم؛ این ادعا که اگر ما هم علم معصومان را داشتیم، معصوم مى شدیم، ادعایى بیش نیست.
دلیل بر این مطلب آن است که، در بسیارى از موارد ما بر خلاف علم و آگاهى خود عمل مى کنیم. در روایتى نیز آمده است: «من عمل بما علم علّمه اللَّه علم مالا یعلم»
آیا ما به همین تکلیف هایی که از ما خواسته شده کامل عمل می کنیم که حال به دنبال تکالیف بالاتر باشیم !!؟
🔸🔹🔸🔹
#کانال_پرسمان_اعتقادی_تربیتی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#ختم_قرآن
🐄سوره بقره
🌻آیات ۱۷۱ تا ۱۷۵
📝ترجمه استاد حسین انصاریان
1⃣7⃣1⃣ وَمَثَلُ الَّذِينَ كَفَرُوا كَمَثَلِ الَّذِي يَنْعِقُ بِمَا لَا يَسْمَعُ إِلَّا دُعَاءً وَنِدَاءً صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
داستان [دعوت کننده] کافران [به ایمان]، مانند کسی است که به حیوانی [برای رهاندنش از خطر] بانگ می زند، ولی آن حیوان جز آوا و صدا [آن هم آوا و صدایی که مفهومش را درک نمی کند] نمی شنود. [کافران، در حقیقت] کر و لال و کورند، به همین سبب [درباره حقایق] اندیشه نمی کنند.
2⃣7⃣1⃣ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُلُوا مِنْ طَيِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاكُمْ وَاشْكُرُوا لِلَّهِ إِنْ كُنْتُمْ إِيَّاهُ تَعْبُدُونَ
ای اهل ایمان! از انواع میوه ها و خوردنی های پاکیزه ای که روزی شما کرده ایم، بخورید و خدا را سپاس گزارید، اگر فقط او را می پرستید.
3⃣7⃣1⃣ إِنَّمَا حَرَّمَ عَلَيْكُمُ الْمَيْتَةَ وَالدَّمَ وَلَحْمَ الْخِنْزِيرِ وَمَا أُهِلَّ بِهِ لِغَيْرِ اللَّهِ فَمَنِ اضْطُرَّ غَيْرَ بَاغٍ وَلَا عَادٍ فَلَا إِثْمَ عَلَيْهِ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ
جز این نیست که خدا [برای مصون ماندن شما از زیان های جسمی و روحی] مردار و خون و گوشت خوک و حیوانی را که [هنگام ذبح] نام غیر خدا بر آن برده شده، بر شما حرام کرده. پس کسی که [برای نجات جانش از خطر] به خوردن آنها ناچار شود، در حالی که خواهان لذت نباشد و از حدّ لازم تجاوز نکند، گناهی بر او نیست؛ زیرا خدا بسیار آمرزنده و مهربان است.
4⃣7⃣1⃣ إِنَّ الَّذِينَ يَكْتُمُونَ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ مِنَ الْكِتَابِ وَيَشْتَرُونَ بِهِ ثَمَنًا قَلِيلًا أُولَئِكَ مَا يَأْكُلُونَ فِي بُطُونِهِمْ إِلَّا النَّارَ وَلَا يُكَلِّمُهُمُ اللَّهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَلَا يُزَكِّيهِمْ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ
قطعاً کسانی که آنچه را خدا از کتاب [تورات و انجیل به عنوان حلال و حرام] نازل کرده [به سود خود، از بی سوادان یهود و نصاری] پنهان می کنند، و در برابر این پنهان کاری بهای اندکی به دست می آورند، جز آتش به شکم های خود نمی ریزند. و خدا روز قیامت با آنان سخن نمی گوید، و [از گناهان و زشتی ها] پاکشان نمی کند، و برای آنان عذابی دردناک است.
5⃣7⃣1⃣ أُولَئِكَ الَّذِينَ اشْتَرَوُا الضَّلَالَةَ بِالْهُدَى وَالْعَذَابَ بِالْمَغْفِرَةِ فَمَا أَصْبَرَهُمْ عَلَى النَّارِ
اینانند که گمراهی را به جای هدایت، و عذاب را به عوض آمرزش خریده اند، شگفتا! چه شکیبایند بر آتش.
#گروه_کتابخوانی
سلام و روز بخیر به همراهان عزیز
در دهه فجر انقلاب اسلامی ، کنار شما هستیم با معرفی کتاب زندگینامه سردار بزرگ اسلام و ایران #قاسم_سلیمانی ؛ کتاب #از_چیزی_نمیترسیدم
🍃🌷🍃🌷
کلا دو دست لباس داشتیم و یک کفش پینه کردهی پلاستیکی.
مادر لباسها را عموما چون که کک و شپش زیاد بود،. در آب جوش به شدت میجوشاند. بعد لب جوی میشست و خشک میکرد.
آنوقت ها از طرف شهر میآمدند خانهها را سمپاشی میکردند. مادرم به لباسهای ما گرد ددت که خیلی هم خطرناک بود، میزد تا به نوعی در مقابل شپش و کک ضدعفونی کرده باشد.
آرام آرام در سرمای شدید زمستانی، با حالت نیمه برهنهای بزرگ شدیم.
از همان ابتدای کودکی، حالتی از نترسی داشتم. ۱۰سالم بود. تابستان بود و مدرسه تعطیل. فصل درو کردن ما قبل از طلوع صبح تا غروب آفتاب بود.
پدرم یک گاو نر شاخزن خطرناک داشت که همه از او میترسیدند.
مرا سوار بر این گاو کرد که بروم به روستای دیگری که ۱۵ کیلومتر با خانه ما فاصله داشت و سرسبزتر بود و خانه عمهام همان جا بود.
گاو مغرور حاضر به فرمانبری نبود و با سر خود به پاهای کوچک من میکوبید. من این بیابان را تنها، سوار بر این حیوان خطرناک تا روستای عمهام رفتم.
🍃🌷🍃🌷
خرید اینترنتی کتاب از چیزی نمیترسیدم فروشگاه اینترنتی نشر هادی
http://nashrhadi.com/product/73/
🔸🔹🔸🔹
#کانال_پرسمان_اعتقادی_تربیتی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#سلام_امام_زمانم🌸
سہ شنبہ من و حسرتے بیڪران
براے هواے خوش جمڪران
دعاے فرج، مهر و سجاده و
دو رڪعٺ نماز امام زمان(عج)
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_بحق_زینب
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐