فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🌛اولین شبجمعهی ماه رجب، شبآرزوهاست!
یعنی چی شبِ آرزوها؟
یعنی باید بشینیم و آرزو کنیم؟ خب که چی؟
#لیلةالرغائب
#ماه_رجب
پرسیده شد:
رجب را که شهر الله الاصعب گفته اند یعنی چه؟
فرمودند:
یعنی این قدر در ماه رجب به شما ثواب اعطا
میکند که چشم و گوش کسی ندیده و نشنیده و
به قلب کسی هم خطور نکرده است!♥️
#حاجآقاحقشناس 🌸
🎙استاد فاطمي نيا:
توضيحاتي پيرامون"ليلة الرغائب":
اولين شب جمعه ماه رجب(امشب) را ليلة الرغائب گويند.
رغائب جمع رغيبه است.
"رغيبه" به معناي چيزي است كه مورد رغبت وميل ميباشد و هم چنين به معناي بخشش فراوان است.
بنا بر معناي اول ، "ليلة الرغائب" شبي است كه ميل و توجه به عبادت در آن بسيار است و بندگان خدا در اين شب گرايش زيادي به رفتن به در خانه خدا و ارتباط و انس با او دارند.
بنابراين جمع بندي كه ميشود كرد اين است كه خداوند در اين شب عنايت خاصي به بندگان خود دارد و خوب است كه انسان از خدا بخواهد هر آنچه كه بندگان صالح و ارواح طيبه در اين شب به آن رغبت دارند ، به ما هم عنايت كند.
اللهـمعجـللولیڪالفـرج
کپی با ذکر صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
🎙آیت الله ناصری دولت آبادی
🔸موانع دیدار امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
👌کوتاه و شنیدنی
کانال خٌذْنیِ مَعَكْ🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه کار ساده ولی مهمّ درخانه !
🎙 استاد عالی
1⃣محلّ عبادت
2⃣محلّ ریاضت
3⃣محلّ تربیّت
💠مراقبه #لیله_الرغائب؛ صلوات بر فرشتگان
◽️عارف بالله میرزا جواد آقا ملکی تبریزی در رابطه با لیله الرغائب در المراقبات مینویسد:
⭐️ بهتر است کسی که حدیث لیله الرغائب را میشنود، در این شب زیاد بر فرشتگان صلوات بفرستد تا تکلیفی را که آیۀ تحیّت (نساء - ۸۶) بر عهدۀ ما گذاشته به اندازه توانایی انجام داده است.
#مراقبات_ماه_رجب
#لیله_الرغائب
السلام علیک یا امام هادی علیه السلام
تسلیت عرض میکنیم شهادت امام را محضر امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف و تمام شیعیان جهان
دنیا جایگاه آزمایش
ان الله جَعَلَ الدنیا دار بلوی و الآخره دار عقبی، و جَعَلَ بَلْوَی الدنیا لِثوابِ الاخرهِ سَبَباً و ثوابَ الاخرهِ مِنْ بَلْوی الدنیا عِوَضاً (بحارالانوار، ج۷۵، ص۳۵۶.)
همانا که خداوند دنیا را سرای امتحان و آزمایش، و آخرت را سرای رسیدگی، و بلای دنیا را وسیله ثواب آخرت، و ثواب آخرت را عوض بلای دنیا قرار داده است.
@rkhanjani
💐 متن زیارت امام هادی علیه السلام ⬇️⬇️⬇️⬇️
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا الْحَسَنِ❤️
عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ الزَّكِيَّ الرَّاشِدَ النُّورَ الثَّاقِبَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَفِيَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سِرَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَبْلَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا آلَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خِيَرَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَفْوَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَقَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَبِيبَ اللَّهِ
🧡السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ الْأَنْوَارِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا زَيْنَ الْأَبْرَارِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَلِيلَ الْأَخْيَارِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عُنْصُرَ الْأَطْهَارِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ الرَّحْمَنِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا رُكْنَ الْإِيمَانِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَى الْمُؤْمِنِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ الصَّالِحِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلَمَ الْهُدَى السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَلِيفَ التُّقَى السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَمُودَ الدِّينِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ خَاتَمِ النَّبِيِّينَ،
السَّلامُ عَلَيْكَ💛
يَا ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيِّينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ سَيِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْأَمِينُ الْوَفِيُّ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَلَمُ الرَّضِيُّ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الزَّاهِدُ التَّقِيُّ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْحُجَّةُ عَلَى الْخَلْقِ أَجْمَعِينَ
💚السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا التَّالِي لِلْقُرْآنِ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُبَيِّنُ لِلْحَلالِ مِنَ الْحَرَامِ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِيُّ النَّاصِحُ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الطَّرِيقُ الْوَاضِحُ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّجْمُ اللائِحُ
💙أَشْهَدُ يَا مَوْلايَ يَا أَبَا الْحَسَنِ أَنَّكَ حُجَّةُ اللَّهِ عَلَى خَلْقِهِ وَ خَلِيفَتُهُ فِي بَرِيَّتِهِ وَ أَمِينُهُ فِي بِلادِهِ وَ شَاهِدُهُ عَلَى عِبَادِهِ،
وَ أَشْهَدُ أَنَّكَ 💜
كَلِمَةُ التَّقْوَى وَ بَابُ الْهُدَى وَ الْعُرْوَةُ الْوُثْقَى وَ الْحُجَّةُ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى وَ أَشْهَدُ أَنَّكَ الْمُطَهَّرُ مِنَ الذُّنُوبِ الْمُبَرَّأُ مِنَ الْعُيُوبِ وَ الْمُخْتَصُّ بِكَرَامَةِ اللَّهِ وَ الْمَحْبُوُّ بِحُجَّةِ اللَّهِ وَ الْمَوْهُوبُ لَهُ كَلِمَةُ اللَّهِ وَ الرُّكْنُ الَّذِي يَلْجَأُ إِلَيْهِ الْعِبَادُ وَ تُحْيَا بِهِ الْبِلادُ
❤️وَ أَشْهَدُ يَا مَوْلايَ أَنِّي بِكَ وَ بِآبَائِكَ وَ أَبْنَائِكَ مُوقِنٌ مُقِرٌّ وَ لَكُمْ تَابِعٌ فِي ذَاتِ نَفْسِي وَ شَرَائِعِ دِينِي وَ خَاتِمَةِ عَمَلِي وَ مُنْقَلَبِي وَ مَثْوَايَ وَ أَنِّي وَلِيٌّ لِمَنْ وَالاكُمْ وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عَادَاكُمْ مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَ عَلانِيَتِكُمْ وَ أَوَّلِكُمْ وَ آخِرِكُمْ بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي [وَ السَّلامُ عَلَيْكَ ] وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
💐 متن صلوات خاصه بر امام هادی
عليه السّلام⬇️⬇️⬇️⬇️
💝اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ وَصِيِّ الْأَوْصِيَاءِ وَ إِمَامِ الْأَتْقِيَاءِ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ وَ الْحُجَّةِ عَلَى الْخَلائِقِ أَجْمَعِينَ اللَّهُمَّ كَمَا جَعَلْتَهُ نُورا يَسْتَضِيءُ بِهِ الْمُؤْمِ
نُونَ فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْ ثَوَابِكَ وَ أَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقَابِكَ وَ حَذَّرَ بَأْسَكَ وَ ذَكَّرَ بِآيَاتِكَ وَ أَحَلَّ حَلالَكَ وَ حَرَّمَ حَرَامَكَ وَ بَيَّنَ شَرَائِعَكَ وَ فَرَائِضَكَ وَ حَضَّ عَلَى عِبَادَتِكَ وَ أَمَرَ بِطَاعَتِكَ وَ نَهَى عَنْ مَعْصِيَتِكَ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.
✅
@rkhanjani
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔴 تداوم انقلاب اسلامی ایران تا ظهور
🔵 مرحوم حجت الاسلام محمد دشتي ميگويد:
🌕 در روزهاي بسيار سخت و اندوهباري كه حضرت امام خميني (ره) از عراق بيرون رفتند و كويت با اقامت امام موافقت نكرد، همه عاشقان نگران بودند كه امام به كجا مي رود
🔹 چرا يك ميليارد مسلمان آن چنان وابسته و خود فروختهاند كه قدرت پناه دادن به يك رهبر اسلامي را ندارند؟
🔹 در چنین ایامی يكي از علماي عارف و اهل بصيرت و مكاشفه به منزل قبلي امام خدمت آيتالله پسنديده (ره) برادر بزرگ امام آمد و فرمود:
🔹 نگران نباشيد، آسيبي به آقاي خميني نميرسد و ايشان وارد ايران شده، حكومت اسلامي تشكيل ميدهد تا سالها آن را شخصاً اداره ميفرمايد و پس از ايشان تا سالها، ايرانيان حكومت اسلامي را تداوم ميدهند؛ آنگاه حضرت مهدي (عج) ظهور خواهند كرد.
📚 محمد دشتي، آينده و آينده سازان، ص ۱۰۵
#مهدویت
تلاش استعمار بر علیه مهدویت
بنده سندی را دیدم که در آن بزرگان استعمار و فرماندهان استعماری توصیه میکنند که ما باید کاری بکنیم که این عقیدهی به مهدویت، به تدریج از بین مردم زایل بشود! آن روز استعمارگرهای فرانسوی و استعمارگرهای انگلیسی در بعضی جاهای آن مناطق بودند– فرقی نمیکند که استعمار از کجا باشد–استعمارگرهای خارجی، قضاوتشان این بود که تا وقتی عقیدهی به مهدویت در بین این مردم رایج است، ما نمیتوانیم اینها را درست در اختیار بگیریم! ببینید عقیدهی به مهدویت چه قدر مهم است! چه قدر خطا میکنند کسانی که به اسم روشنفکری و به اسم تجددطلبی میآیند و عقاید اسلامی را بدون مطالعه، بدون اطلاع، بدون این که بدانند دارند چه کار میکنند، مورد تردید و تشکیک و اینها قرار میدهند اینها همان کاری را که دشمن میخواهد، راحت انجام میدهند!
۱۳۷۶/۰۹/۲۵
#سخن_ناب
#اهمیت_مهدویت
⭕️ سوال
⁉️ چه مانعی در ارتباط فیزیکی با امام زمان(عجلاللهتعالیفرجه) وجود دارد، و چرا حضرت در این دوران نیز نائب خاص معین نکردند؟
🔰 بدون شک یکی از فلسفههای غیبت حضرت مهدی(عجلاللهتعالیفرجه) عدم ظرفیت و پذیرش حاکمیت معصوم، از ناحیه مردم و جامعه و حفظ جان ایشان بود، چنانکه مردم قدر یازده معصوم پیشین را ندانستند و دشمنان، آنان را به شهادت رساندند.
❇️ دوران غیبت صغری نیز برای این بود که مردم به غیبت امام عادت کنند. چرا که اگر حضرت به یکباره در پس پرده غیبت قرار میگرفت، شیعیان دچار حیرت شده و حتی ممکن بود به اصل وجود ایشان شک کنند. در واقع وجود نواب اربعه در غیبت صغری برای زمینهسازی و آمادگی مردم برای غیبت کبری بود و دیگر پس از وفات نائب چهارم، نیازی به نائب نبود.
🔶 همچنین نصب نائب خاص از سوی حضرت، حتما فرصتی برای افراد دروغگو ایجاد میکرد که ادعای نیابت امام را داشته باشند و در این بین، تشخیص دادن فرد صادق از کاذب برای مردم سخت میشد، در اینصورت، حضرت باید هر روز ظاهر شده تا مشخص کنند که چه کسی نائب او هست و مطمئنا با تعیین نائبان خاص، جان آنان نیز همواره مورد خطر و تهدید دشمنان بود و همیشه باید از کمین آنان فرار میکردند.
🔺 از طرفی امام زمان(عجلاللهتعالیفرجه) در این زمینه نیز مردم را در غیبت کبری به حال خود رها نکرده و نائبان عام را برای رجوع مردم معین کردند.
#اعتقادی
💥 خیلی از گرفتاریهای ما برای رغبتها و خواستههای ماست.
💥 رغبتهای انسانها را اولیاء حق یا اولیاء باطل درست میکنند. انسانی که در وادی ولایت ائمۀ جور است، تمام رغباتش رغبات دنیایی است؛ ولی انبیاء و اولیای الهی سعی میکنند سقف رغبتهای انسان را رفعت ببخشند.
💥 با امام راه رفتن و در طرح امام عمل کردن و تحمّل سختیهای مسیر حق، وقتی ممکن میشود که رغبتِ انسان، رغبتِ در رسول باشد نه رغبتِ در خود.
◀️ اینطور نیست که انسان هر مطلبی را که بخواهد، خوب باشد! خیلی از گرفتاریهای ما برای رغبتها و خواستههای ماست. تمام همت ما و تمام امکانات و تمام فرصتهای ما خرج رغباتمان میشود. یکی از جاهایی که انبیاء آمدند و اصلاح کنند، همین رغبتهای ماست. آنها آمدند در ما رغبت بزرگ درست کنند تا راغب فی الله باشیم (إِلَى اللَّهِ راغِبُون) و راغب در دنیا نباشیم.
اصولاً رغبتهای ما را اولیائمان درست میکنند. اگر اولیاء ما اهل دنیا بودند، تمام رغبتهای ما آرزوهای دنیایی میشود و ما راغب فیالدنیا میشویم. اولیاء طاغوت کارشان همین است که ما را تحریک و تحریص و ترغیب به دنیا میکنند و کاری غیر از این، از آنها ساخته نیست. امت خودشان را ترغیب به دنیا میکنند و آلهه و بتهایی درست میکنند و به مردمشان میگویند شما رو به اینها بیاورید و رو از اینها برندارید!
◀️ انسانی که در وادی ولایت ائمۀ جور است، تمام رغباتش رغبات دنیایی است. در آنجا افق رغبات پایین است و سقف رغبات بیش از دنیا و هوسهای دنیایی و حرص به دنیا و میل به دنیا نیست. این رغبتها برای انسان اسارت ایجاد می کند و آدم را کوچک میکند. درواقع اینها رغبت نیست، اینها اسارت است.
ولی انبیاء الهی سعی میکنند سقف رغبت انسان را بالا ببرند. انسان اگر در وادی ولایت امام قرار گرفت، رغبت انسان رفعت پیدا میکند و میل و خواستههایش رفعت پیدا میکند و خواستههایش در حد دنیا نیست. زاهد فی الدنیا و فارغ از دنیا میشود. همه دنیا را هم به او بدهی خوشحال نمیشود و اگر همه دنیا را هم از او بگیری غصه نمیخورد، چون یک رغبت بالاتری دارد. این [تربیت] را انبیاء درست میکنند.
محیط ولایت انبیاء و محیط ولایت معصوم، محیطی است که در آن رغبات انسان رفعت پیدا میکند و انسان میتواند خدا را بخواهد و میتواند رغبتِ در عالم آخرت پیدا کند و رغبت های بزرگ در وجودش شکل بگیرد. پس، اولیاء ما هستند که سطح رغبت ما را معین میکنند.
◀️ وقتی رغبت به خدا و رغبت به ولیّ خدا در انسان پیدا شد، انسان کنار حضرت قرار میگیرد و در طرح حضرت عمل میکند. ما اگر رغبتمان رفعت پیدا نکند نمیتوانیم در طرح امام قرار بگیریم و کنار امام عمل بکنیم. اگر رغبت ما با رغبت امام گره خورد و یکی شد و آن رغبتهای بزرگ در ما شکل گرفت، این رغبتها ما را به امام میرساند و کنار امام قرار میگیریم و سختیهای راه را کنار امام تحمل میکنیم و با امام راه را طی میکنیم. ولی اگر رغبت دیگری در ما شکل گرفت و توجه به خودمان، حتی توجه به منافع معنوی خودمان، داشتیم، این، ممکن است موجب جدا شدن ما از حضرت بشود.
در عالم با امام راه رفتن و در طرح امام عمل کردن، وقتی ممکن میشود که انسان رغبتش، رغبت در رسول باشد نه رغبت در خود. اگر رو به خودت آوردی و از او غافل شدی نمیتوانی با او راه بروی. «وَ لا يَرْغَبُوا بِأَنْفُسِهِمْ عَنْ نَفْسِه» یعنی شما حق ندارید میل به خودتان پیدا کنید و رویتان را از رسول برگردانید. «اتَّقُوا اللَّهَ وَ كُونُوا مَعَ الصَّادِقين»؛ در عالم با حضرت راه بروید. اگر میخواهید با حضرت راه بروید، باید رغبت در حضرت داشته باشید نه رغبت در خودتان. اگر انسان راغب در حضرت شد، چنین رغبتی انسان را در همه سختیها همراه با حضرت میکند.
- زیارت جامعه کبیره از بیان امام هادی علیه السلام جاری شده؛
و در آن به امام علاوه بر صراط و سبیل خداوند با عنوان "الرّحْمَةِ الْمَوصُولَة" یاد میشود .
"رحم" در روایات و قرآن به دو شکل به کار میرود؛ رحمت رحمانیه و رحمت رحیمیه(نعمت عمومی و نعمت اختصاصی) همانگونه که در دعای ابوحمزه میخوانیم
"بَل کیفَ یضِیقُ عَلَی المُذنِبِینَ مَا وَسِعَهُم مِن رَحمَتِک" آن کرمی که از ناحیه تو شامل میشود و میرسد دیگر کدام نقطه ضیق و تنگی برای ما باقی میگذارد.
ولی ضیافتها و لذت هایی وجود دارد که مشمول رحیمیت خداوند است که شکلهای مختلفی از محبت خداوند در عالم است برای نمونه خود محبت بین مخلوقات شعبه ای از این محبت و رحمت خداوند است.
- "ارْحَمْ فی هذِهِ الدُّنْیا غُرْبَتی"
مومن بدون رحمت خداوند در این دنیا غریبه ای بیش نیست.
نوع دوستی و یا صله ارحام و محبت مادری خود برگرفته از رحمت خداوند است. فلذا کسی که از رحمت خاص خداوند بی بهره است این رحمت و محبت را از غیر خدا طلب میکند.
و فرق موحد و غیر موحد همین است دیگران از دست غیرخدا و یا وسیله میگیرند و موحدین مستقیم از دست خداوند میگیرد.
- تفاوت انفاق و ایثار و مواسات،
انفاق بخشش از آنچه خداوند به مومن اعطا کرده است میباشد. مواسات یکی دانستن اموال همراه نیاز سنجی بر اساس میزان نیاز خود و دیگر بندگان و انگار بخشش معنی میدهد. اما بخشش با وجود نیازمندی میشود ایثار.
- با تمام محاسن هر محبتی در زمانی، خود یا نغمت است و یا غیرقابل احصا! مثل محبت مادر که در شیرخوارگی به شکلی در زمان خردسالی و نوجوان و جوانی به شکلی و در روز قیامت اصلاً به کار نمیآید!
ولی تنها محبت خداوند است که نه تغییر میکند و نه غیرقابل احصا میشود.
دست گیری خداوند شکلش عوض میشود ولی ماهیت آن همیشه هدایت و بنده پروری است.
شاید یکی از دلایل حرام بودن قطع صله ارحام همین موضوع است که با قطع کردن این رابطه شعبه ای از رحمت الهی را قطع میکنیم. قطع کردن رشته رحمت خداوند بریدن از خود اوست.
- "خُذْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ صَدَقَةً تُطَهِّرُهُمْ وَتُزَکِّیهِم بِهَا" (توبه 103)
یعنی بندگان اموالی که به دست آورده اند را اگر به دست امام خود برسانند آن اموال را پاک کردند و خود را هم تزکیه مینمایند به عبارت سادهتر هرآنچه داریم برای کمک به دست امام زمان خود برسانیم، از این طریق به رشد و کمال انسانی میرسیم فلذا آن مال و جانی که در راه خداوند و به دست امام نرسد فانی است.
- "مَّن ذَا الَّذِی یُقْرِضُ اللّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَیُضَاعِفَهُ" (توبه 103)
کیست که به خدا قرض الحسنه دهد، تا خدا بر آن چند برابر بیفزاید. همانطور که خداوند میفرماید به من قرض دهید تاچند برابر آن را پرداخت کنم منظور نیازمندی خداوند نیست، بلکه تاکیدی چندباره برنیازمندی به خداوند است
و همین رابطه را باید برای امام زمان علیه السلام خود قائل باشیم.
ورود به این وادی، ورود به مقام "تسلیم" است.
مقام تسلیم مقدمه رسیدن و همراهی با امام است همان طور که در ادعیه میخوانیم
"اَنْ یَجْعَلَنی مَعَکُمْ فِی الدُّنْیا وَالاْخِرَةِ" یا "وَأنْ یُثَبِّتَ لی عِنْدَکُمْ قَدَمَ صِدْق فی الدُّنْیا وَالآخِرَةِ"(زیارت عاشورا) شروع آن مقام تسلیم است.
- مقام تسلیم یعنی خالی کردن دل و قلب از غیرخدا که باعث ورود امام به قلب و روح میشود اینجا معنای محبت پدیدار میشود "(علیٌ) لِأنَ حبُه الایمان" (بحار الانوار، جلد 39، باب 87) بعد از تسلیم وادی تطهیر است و بعد از این دو وادی تنویر است که در قلب انسان امام ظهور میکند.
بهترین راه ماندن در وادی تسلیم گریه بر سیدالشهدا علیه السلام است.