#پیام
🔸جوانها! بدانید، بدون هیچگونه تردیدی آیندهیw روشن و امیدبخش این كشور و این نظام متعلّق به شما است؛ شما خواهید توانست كشورتان و ملّتتان را به اوج افتخار برسانید؛ شما به توفیق الهی خواهید توانست الگو و نمونهی كاملِ #تمدّن_نوین_اسلامی را در این آب و خاك تشكیل بدهید؛ برای اینكه بتوانید این وظائف بزرگ را انجام بدهید، بایستی دین را، تقوا را، عفّت را، پاكیزگیِ روحی را در میان خودتان هرچه بیشتر ترویج كنید و تقویت كنید. جوانِ امروز احتیاج دارد به دین، به تقوا، به علم، به نشاطِ كار، به امانت، به عفّت، به [انجام] خدمات اجتماعی و به ورزش؛ اینها خصوصیّاتی است كه جوانِ امروز به آن احتیاج دارد.
۹۲/۰۸/۲۹
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
💙❤️ واسطهگری، #ازدواج را تسهیل میکند
🌟 رهبر انقلاب: یکی از مسائل مهم این است که رسم خواستگاری رفتن و #وساطت_کردن برای ازدواج دخترها، متأسّفانه کمرنگ شده؛ این چیز لازمی است.
❣️https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔹 خاطره ای از #شهید_ابراهیم_هادی
🌗 یک شب به اصرار من به جلسه #عیدالزهرا رفتیم فكر میكردم ابراهیم كه عاشق حضرت صدیقهست خیلی خوشحال میشه...
#مداح جلسه مثلا برای شادی حضرت زهرا #حرفای_زشت و نامربوطی رو به زبان میآورد ! اواسط جلسه ابراهیم به من اشاره كرد و با هم از #جلسه بیرون رفتیم در راه گفتم:
«فكر میكنم ناراحت شدین درسته ⁉️»
ابراهیم در حالی كه #آرامش_همیشگی رو نداشت رو به من كرد و در حالیكه دستش رو تكان میداد گفت: «توی این جور مجالس #خدا پیدا نمیشه همیشه جایی برو كه حرف از خدا و اهل بیت باشه»
و چند بار این جمله رو تكرار كرد ... 👆
بعدها وقتی نظر #علما رو در مورد این مجالس و ضرورت حفظ #وحدت_مسلمین مشاهده كردم به دقت نظر ابراهیم بیشتر پی بردم .
📚 سلام بر ابراهیم
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🌼 پرسش:
علت چند همسري پيامبران چه بود؟ فقط علت سرپرستي آنها بود ؟ ولي مردم قانع نمي شوند...
حالا اگر کسي الان چند همسري داشته باشد ايراد دارد؟ و در چه صورتي مجاز است چند همسري ...
( شبهه مبتلا به اي است لطفا بيشتر توضيح دهيد)
🌼 پاسخ:
چند همسری در میان پیامبران، تابع شرایط فرهنگی زمان خود بود و در آن زمان هرگز ناپسند شمرده نمی شد وگرنه در صورت عدم پذیرش جامعه، از آن پرهیز میکردند هر چند ممکن بود فی نفسه مباح باشد. در مورد پیامبر گرامی اسلام (ص) می دانیم تنها برخی ازدواج ها به علت سرپرستی بوده نه همه ی آنها چرا که برخی ازدواج ها به دلیل شکستن سنت غلط جاهلیت بوده مانند ازدواج ایشان با زینب دختر جحش؛ قبل از آن، زید که فرزندخوانده حضرت بود با زینب ازدواج کرد و پس از مدتی این ازدواج به جدائی کشیده شد عرب جاهلیت، ازدواج با همسر فرزند خوانده را حرام می دانستند بعد از طلاق زینب، پیامبر (ص) با او ازدواج کردند تا این سنت غلط شکسته شود. برخی ازدواج ها با اصرار خود شخص یا خانواده وی بود تا افتخاری برای خود کسب کنند برخی ازدواج ها موجب آشتی یا مسلمان شدن عده ای شده بود. به طور کلی عمده ی ازدواج های پیامبر (ص) با زنان بیوه، بی سرپرست و با انگیزه های اجتماعی نه فردی بود نه فردی اما به طور قطع، زمینه فرهنگی تعدد زوجات فراهم بود و مردم آن روز این امر را زشت و ناپسند نمی شمردند اما در زمان حاضر اینگونه نیست به همین جهت هیچ توصیه ای به آن نمی شود. قرآن کریم نیز می فرماید اگر قصد ازدواج با بیش از یک زن دارید باید بتوانید بین ایشان "عدالت" برقرار کنید. فَإِنْ خِفْتُمْ أَلَّا تَعْدِلُوا فَوَاحِدَة؛ و اگر بترسید که (چون زنان متعدّد گیرید) راه عدالت نپیموده و به آنها ستم میکنید پس تنها یک زن اختیار کنید.(نساء:3) در چند همسری باید شرایط خود، نوع نگاه اطرافیان، توانائی مالی، توانائی عدالت، آسیبهای روحی و روانی -که ممکن است به خود، همسر و یا خانواده وارد شود-در نظر گرفته شود. در بسیاری از موارد، تعدد زوجات لطمه جدی به جایگاه فرد در حامعه و در میان بستگان ایشان وارد می کند به هیچ عنوان دین اسلام به اموری که به آبروی مومن لطمه وارد کند راضی نیست هر چند آن امر، فی نفسه حلال و مباح باشد به همین حهت حتما لازم است در این باره با مشاوره ازدواج صحبت شود. در شرایط فعلی، ازدواج متعدد موجب نزاع بین زن و مرد شده و چالش جدی در خانواده ها ایجاد کرده است. تعدد ازدواج، امر مستحبی نیست تا به آن توصیه شده باشد. مقام معظم رهبری نیز به صراحت با استحباب آن مخالفت کرده اند بله ممکن است به جهات عارضی چنین استحبابی ثابت باشد اما این امر، در شرایط بسیار خاص است و عمومیت ندارد.
🍂🌷🍂🌷🍂🌷🍂🌷
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔻 در منزل من، همه افراد، هرشب در حال مطالعه خوابشان مىبرد
🔰 همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند
رهبر انقلاب:
🔹️ من اين را مىخواهم عرض كنم كه در منزل خودِ من، همه افراد، بدون استثنا، هرشب در حال #مطالعه خوابشان مىبرد. خود من هم همينطورم. نه اينكه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه مىكنم؛ تا خوابم مىآيد، كتاب را مىگذارم و مىخوابم. همه افراد خانه ما، وقتى مىخواهند بخوابند حتماً يك كتاب كنار دستشان است. من فكر مىكنم كه همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند. توقّع من، اين است.
🔹️ بايد پدرها و مادرها، بچهها را از اوّل با كتاب محشور و مأنوس كنند. حتّى بچههاى كوچك بايد با كتاب اُنس پيدا كنند.
🔹️ بايد خريدِ كتاب، يكى از مخارج اصلى خانواده محسوب شود. مردم بايد بيش از خريدن بعضى از وسايل تزييناتى و تجمّلاتى - مثل اين لوسترها، ميزهاى گوناگون، مبلهاى مختلف و پرده و... -، به كتاب اهميّت بدهند.
🔹️ اوّل كتاب را مثل نان و خوراكى و وسايل معيشتى لازم بخرند؛ بعد كه اين تأمين شد به زوايد بپردازند. ۱۳۷۴/۰۲/۲۶
📖 #هفته_کتابخوانی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#احکام
#احکام_تقلید
🔷مساله ی 1 🔷
❎عقیده ی مسلمانان به اصول دین بایداز روی دلیل باشد 'ولی دراحکام غیر ضروری دین 'باید یا مجتهد باشد که بتواند احکام را از روی دلیل بدست اورد ،یا از مجتهدتقلید به دستور او رفتار کند ،یل از روی احتیاط طوری بوظیفه خود عمل کند ک ب وظیفه خود عمل نمیاید که یقین کند تکلیف خود را انجام داده است ،به طور مثال اگر عده ای از مجتهدین کاری را حرام و بعض دیگر میگویند حرام نیست ،ان را عمل نکند یا این که بعض مجتهدین میگویند عملی مستجب و بعض دیگر واجب میدانند ان را به احتیاط عمل کند و اگر نمیتوانداحتیاط کند ،*واجب* است از مجتهد تقلید نمایید..❎
🔷احکام دستورات دین :
⭕1 احکام ضروری دین 《 در احکام ضروری تقلید ممنوع است》
●۱اصول دین + اصول مذهب
●۲فروع دین
●۳بعضی احکام که ضروری دین است
■نخوردن شراب . حجاب
⭕2 احکام غیر ضروری دین 《 همان رساله ی عملیه است باید به رساله ی مرجع خود رجوع کند .احکام عبادات ،احکام معامله》
●1باید مجتهد باشد
●۲از مجتهد تقلید کند
●۳از راه احتیاط عمل کند
♧مهمترین فرق بین منکر ضروری دین و منکر غیر ضروری دین ؟
منکر ضروری دین | کافر است
منکر غیر ضروری دین |کافر نیست
@porsemanmoshavere
🔹🔸🔹🔸
⇝
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🌹قال رسول الله (صلی الله علیه و آله )
ما من احدٍ یدخل الجنّه یحبّ ان یرجع الی الدّنیا و له ما علی الارض من شییءٍ الّا الشّهید. فانّه یتمنّی ان یرجع الی الدّنیا فیقتل عشر مرّاتٍ لما یری من الکرامه.
♦️پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود :از افرادی که وارد بهشت می شوند هیچکس آرزوی بازگشت به دنیا را ندارد گر چه تمام آنچه در زمین است از آنِ وی شود، مگر شهید که او به سبب کرامتی که در شهادت می بیند آرزو می کند به دنیا برگردد و دهها مرتبه در راه خدا کشته شود.
📚صحیح بخاری، ج4، ص26
@porsemanmoshavere
🔹🔸🔹🔸
⇝
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
دراین عمرکه میدانے
فقط چندےتو مهمانے !
به جان و دل
توعاشق باش
رفیقان رامراقب باش
مراقب باش ﺗﻮبه آنے
دل مورےنرنجانے
که در آخر تومیمانے و
مشتی خاک که ازآنے
💓💞💞💞💞💞💞💞💞💞
🔆〽️🔆〽️🔆〽️🔆〽️🔆〽️
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
کتاب بسیار ارزشمندی است،که اشک را بر چشمان حضرت امام خامنهای جاری ساخت.
من همه کتاب را خواندم و در اغلب اوراق کتاب گریه کردم.
شهید خوش لفظ خیلی زیبا صادقانه عارفانه عامیانه خاطرات زیبای خودش را بیان کرد.
نوشته سردار دلها بعد از خواندن کتاب «وقتی مهتاب گم شد» .
🌷🌱#هفتهکتابخوانی مبارک🌱🌷
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🌼 پرسش:
⁉️ حکمت اينکه سگ نجس شدچيست؟
🌼 پاسخ:
موضوع نجاست سگ يک مساله فقهي است که روايات زيادي براي آن وارد شده است و اجماع فقها هم بر نجاست آن بوده است. محکم ترين دليل ما در عمل به احکام و لازم دانستن آنها، تسلیم و تعبّد به سخنان خداوند حکیم است که توسط پيامبرش به ما ابلاغ شده است؛ اگر چه ما دليل واقعي آن حکم را ندانيم.
در مورد فلسفه واقعي اين حکم بايد گفت: فلسفه بسياري از احکام الهي بيان نشده، مانند عدد رکعات نمازهاي پنجگانه. اما مسلمان چون اعتقاد و باور به خداوند و علم و حکمت او دارد و چون احکام الهي، هر چند ظاهرا جزو اعتباريات هستند، اما از پشتوانه اي حقيقي برخوردارند و داراي مصلحت و مفسده واقعي است(دنيوي يا اخروي، فردي يا اجتماعي، جسمي يا روحي)، به آنها عمل ميکند و معتقد است که همه احکام فلسفه وحکمت دارند؛ هر چند ما نتوا نيم آنها را کشف کنيم.
نجاست سگ در روايات از دو راه فهميده مي شود:
1- رواياتي که به صراحت در آن کلمه نجس براي سگ آمده است. مانند: «عذافر از امام صادق (عليه السلام) از نوشيدن و وضو گرفتن با پس مانده آبي که بعضي از حيوانات (سنور، گوسفند، گاو، شتر ، الاغ ، اسب، استر و درندگان) نوشيده اند، سوال کرد. امام فرمود: بنوش و وضو بگير. سپس از سگ سوال کردم. امام فرمود: نه. پرسيدم: آيا او يک درنده (مثل ديگر درندگان) نيست؟ فرمود: نه به خدا، او نجس است. نه به خدا، او نجس است.»(1)
2- رواياتي که بجاي تصريح به نجاست سگ، حکم نجاست سگ آمده است. در اين روايات، روش برخورد با سگ، نيمخورده او و ... ، همانند روش بر خورد با نجاسات ديگر است. به عنوان مثال به روايات زير دقت کنيد: «ابن مسلم مي گويد از امام صادق (عليه السلام) سوال کردم: اگر سگي از ظرفي آب بياشامد وظيفه چيست؟ آن حضرت فرمود: لازم است ظرف را بشوئيد.»(2) در اين دسته از احـاديـث، حکم عدم جواز آشاميدن و وضـو گرفتن از نيم خورده سگ به صراحت بيان شده است، که قرينه ايست بر نجاست سگ. براي اثبات نجاست سگ، روايات بقدري زيادند که هرگز نمي توان در اعتبار و قطعيّت آنها اشکال کرد و ما تنها به ذکر چند نمونه آن اکتفا کرديم.
تذکر دو نکته:
1. طهارت و نجاست، ارزش مخلوقات و حقوق آنها را کم يا زياد نمي کند. حيوانات، همگي مخلوقات و بندگان حق تعالي هستند، بنا بر اين هرکدام، در حد و اندازه خود، از حقوقي برخوردار است. شريعت هرگونه آزار حيوانات و از جمله سگ را ممنوع نموده و حفظ جانشان را لازم شمرده است تا آنجا که حتي در صورت کمبود آب براي شرب حيواني مانند سگ، نبايد با آن وضو گرفت. بلکه بايد تيمم کرد و حيوان را سيراب نمود. رعايت حقوق سگ يا هر موجود ديگري به معني عدم آزار، رسيدگي به آب و غذا و مانند اين امور است. ولی اينکه حيوان، مونس يا همبازي انسان باشد يا توسط انسان نوازش شود، فايده اي به حال حيوان ندارد تا جزو حقوق حيوان باشد.
2. مفيد و وفادار بودن، ارتباطي با نجاست ندارد، همان طور که خون نجس، ضرورت حيات است. سگ حيواني است وفادار و در طول تاريخ منافع زيادي براي انسان داشته است. اما مفيد بودن ربطي به طهارت و نجاست ندارد. مثلا با وجودي که زندگي ما به خون وابسته است، در عين حال نجس هم هست. بنا بر اين نجاست به معني بيفايده بودن نخواهد بود همان طور که نجس بودن هرگز به معني نفي حقوق نبود.
3. امکان دارد اعلام نجاست برای این حیوان، از جهت بهداشت فردی باشد که مانع سرایت بعضی بیماری ها از سگ به انسان شود؛ و یا بعضی جنبه های روانی بوده تا انسان به این حیوان علاقه مفرط پیدا نکند، تا جائی که سگ خود را بهتر از همسر، فرزند، خانواده و دوست و رفیق بداند؛ یعنی آنچه که امروزه متأسفانه در بعضی جوامع ملاحظه می کنیم.
پي نوشت ها:
1. شيخ حر عاملى،وسائل الشيعة، ج 1، ص 226، ح 576- 6.
2. همان، ج1، ص225.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🛑فقط با لینک به اشتراک بگذارید 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 گریه خانم بازیگر پس از پیدا شدن سگش! ◀️ پینگل عضو خانواده ماست
💢 حدیثه تهرانی و همسرش: میخواستیم خبر خوش بهتون بدیم؛ از همه تشکر میکنیم؛ تو رو خدا با روح و روان مردم بازی نکنید
پ.ن: فرهنگ مادی و دنیامحور سلبریتی ها به حدی رسیده که برای دیده شدن و حفظ شهرت و سری تو سر ها درآوردن به بی ارزش ترین وسخیف ترین کارها گاها دست میزنند
گریه کردنها و بازی سگ وگربه و طلاق ها و روابط نامتعارف اخلاقی و تیپ ولباس های عجیب وغریب محصول چنین فرهنگی است
و حیف وصد حیف که فالور هایی با تحمیق و استخفاف به دنبال چنین افرادی براه می افتند
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
⚠️ #تــنگـــر
بعضی از آیات هستند ڪه وقتۍ
اونا رو میخـونم شـرمنده ی خدا
میــــشم مـثل همـــــین آیه ⇩⇩
«أَلَیْــسَ اللَّهُ بِـــڪَافٍـــ »
آیاخدا برای بندهاش کافۍنیست؟
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🍃ليتَ شِعرى اَينَ استَقرّت بِكَ النّوى بَل اَىُّ ارض تُقِلُّك اَو ثَرى ابرضوى ام غيرها ام ذى طوى...
اى كاش مى دانستم در چه جايى منزل گرفته اى و چه سرزمين و مكان تو را در بر گرفته است! آيا در كوه رضوى هستى و يا در جاى ديگر و يا در ذى طوى هستى...
انتظار موعود چشم انداز مثبتی را از آینده جهان ترسیم می کند. با وجود این چشم انداز روشن و دوست داشتنی امید تقویت می شود. امید واقعی با عمل برای تحقق آنچه به آن امید داریم، شناخته می شود. کسی که برای امیدش عمل نمی کند، امید واهی دارد و امید واهی پایدار نخواهد ماند.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🌼🏵🌼🏵🌼🏵🌼🏵🌼🏵
♦️🎀♦️🎀♦️🎀♦️🎀♦️🎀
🍂فقط با لینک به اشتراک بگذارید 👌
📌 #عکس_نوشته
👤 #رهبر_انقلاب :
💠 هرکس باید سعی کند یک رابطه شخصی میان خود و میان ولیّ الله العظم ارواحنا فداه به وجود آورد... با توجّه، با توسّل، با سخن گفتن، با اظهار ارادت کردن، خود را آماده نگه دارد.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0