فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹برای شهید شدن باید روی سیم خاردار، نفس باید گذشت 🥀
🌸بغض امام خامنه ای حفظ اللّه، هنگام بیان این مطلب 🌺
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#کارهای_خوب_خود_را_زیاد_کنید 🔻
🔸من و شما اگر امروزمان مثل دیروز باشد، مغبونیم و سرمان کلاه رفته است. امروز باید جلوتر از دیروز باشیم. از همه جهت، از جمله، از جهات معنوی. در نظام اسلامی، یکی از شعارهای همیشه زنده این است که هر کسی باید در صدد خودسازی باشد. باید برگناهان خود گریه کند؛ از بدیهای خود استغفار و توبه کند؛ کارهای خوب خود را زیاد کند؛ کارهای بدش را کم کند و هر ارتباط غلطی را تبدیل به ارتباط درست کند.
۱۳۷۱/۶/۴
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه شد به اینجا رسیدیم؟
این پست فطرتی و بی ارزش وتهی شدن از درون چگونه در ما رخ داد؟
انسانی ذره ذره می سوزد و آب می شود وعده ای با کمال خفت و دنائت مشغول فیلم گرفتن هستند
#اینجا_ایران_است؟
جاده کرمانشاه - روانسر
راننده داره در آتش میسوزه چند نفر به جای کمک، دارن فیلم میگیرند
⇝
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#کلام علما
🔴 آیت الله کشمیری(ره):
🔵 روزی یک ساعت با حضرت خلوت کنید،متوجه حضرت بشوید.«زیارت آل یاسین»را بخوانید،سپس بگویید یا صاحب الزمان ادرکنی،توسل بکنید به ایشان، یک خرده یک خرده رفاقت پیدا میشود.
🔹🔸
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#احادیث
🌺امام علی علیه السلام
بامردم آنگونه معاشرت کنیدکه اگرمردیدبرشمااشک ریزندواگرزنده ماندیدبااشتیاق سوی شماآیند
(نهج البلاغه ح10)
🌺امام علی علیه السلام
ای فرزندآدم!زمانی که میبینی خداوندانواع نعمتهارابه تومیرسانددرحالیکه معصیتکاری،بترس
(حکمت25)
🔹🔸
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
❌ شبهه
بعضی داستانهای قرآن با علم جور در نمیاد مثل تولد حضرت عیسی بدون پدر!
✅ پاسخ
🔹اتفاقا الان علم به جایی رسیده که با گرفتن اسپرم زن و مرد و باروری آن در دستگاه نشان داده که این امر امکان پذیر است. و حتی دانشمندان به دنبال آن هستند که تشکیل جنین را بدون استفاده از نطفه محقق کنند.
مضافاً اینکه اولین انسان (هرکه باشد یا حضرت آدم یا هرکس دیگر) قطعاً بدون پدر و مادر به دنیا آمده است چطور آن شده است؟ پس معلوم میشود که امکان تولد فرزند بدون پدر یا مادر یا هردو وجود دارد.
نکته آخر اینکه هنوز علم خیلی چیزها را نمیداند که خدا و خالق هستی میداند. به همین خاطر بزرگترین دانشمندان مانند ابن سینا میگویند علم ما به جایی رسید که دانستیم نادانیم.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتمــجازی👇
🔹🔸
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#پویش_کتابخوانی_پرسمان
3⃣ سومین برش از کتاب #چگونه_یک_نماز_خوب_بخوانیم
✍نویسنده #علیرضا_پناهیان
❌ هر موقع در زندگیت نقصی دیدی، نقص مادی و معنوی، نقص روحی و جسمی؛
به عنوان اولین اقدام، نمازت را بررسی کن. شاید در نمازت کم میگذاری.
🆘 البته مومن در دنیا مشکل و سختی هم دارد. گاهی مریض میشود، گرفتار میشود، تصادف میکند.
بالاخره انسان مومن با مشکلات درگیر میشود،
⭕️ اما اگر احساس کردی ابن مشکلات خیلی زیاد و طاقت فرسا شده است یا این مشکلات نباید اینقدر تو را اذیت کند،
❇️ احتمالا از نمازت کم گذاشتهای. نمازت را درست کن؛ انشاءالله مشکلات تو برطرف میشود.
⚠️ در امور معنوی هم همینطور است. مومن گاهی دچار هوس گناه میشود، دچار وسوسههای شیطان میشود. مومن گاهی دچار خطا میشود.
‼️اما اگر دیدی خطاکاریهایت دارد تو را از گردونه خارج میکند، وضع معنویت دارد بد میشود، به حدی که دیگر با خدا ارتباط نداری، اولین کاری که باید بکنی این است که نمازت را درست کنی.
به خودت بگو: «معلوم این من دارم بد نماز میخوانم».
♨️ حتما دیدهاید بعضیها وقتی گرفتار میشوند، میگویند: «خدایا مگر من چکار کردهام که اینقدر باید بدبختی بکشم؟!».
✅ اگر کسی بخواهد این حرف را درست بگوید، باید بگوید: «خدایا مگر من بد نماز میخوانم که اینقدر گرفتار شدهام؟!».
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
📥 دانلود این کتاب :
اپلیکیشن طاقچه
https://taaghche.com/book/33195/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%9F
🔸🔹🔸🔹
✍امام باقر(علیه السلام):
از امروز و فردا كردن بپرهيز؛ زيرا آن دريايى است كه هلاک شوندگان در آن غرق می شوند.
📚تحف العقول،ص ۲۸۵
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#مناجات
ﺧﺪﺍﯾﺎ ...
ﺍﺯ ﺑﺪ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﺖ ﺷﮑﺎﯾﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﻪ ﺩﺭﮔﺎﻫﺖ ...
ﺍﻣﺎ ﺷﮑﺎﯾﺘﻢ ﺭﺍ ﭘﺲ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ...
ﻣﻦ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ ...
ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﺑﺪﯼ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﮐﺮﺩﯼ ﺗﺎ ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺍﺯ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﺖ ...
ﻧﮕﺎﻫﻢ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﺪ ...
ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺴﯽ ﮐﻨﺎﺭﻣﻦ ﻧﯿﺴﺖ ...
ﻣﻌﻨﺎﯾﺶ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﻢ ...
ﻣﻌﻨﺎﯾﺶ ﺍﯾﻨﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭ ﺯﺩﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎﺷﻢ ﻭ ﺧﻮﺩﺕ ...
ﺑﺎ ﺗﻮ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻣﻌﻨﺎ ﻧﺪﺍﺭﺩ ...
ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ﭼﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ...
ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ؛ ﺧﺪﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﻦ...♡
#شهیدچمران🌱
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🌼 پرسش:
ميخواستم بدونم اينکه گفته شده بعدازنفخ صوراول اهل آسمانهاوزمين مدهوش ميشوندبه جزکساني که خداوندخواسته باشد
منظورچه کساني است؟يعني چه کساني مدهوش نميشوند؟
🌼 پاسخ:
در اين رابطه به آياتي اشاره مي شود: «و يوم ينفخ في الصور ففزع من في السماوات و من في الارض الاَّ من شاءاللَّه...»[ نمل/ 87] روزي كه در صور دميده ميشود آنان كه در آسمان و زمين هستند به بيتابي و فزع در ميآيند، جز آنكه خدا بخواهد.
و آيه: «و نفخ في الصور فصعق من في السموات و من في الارض الاَّ من شاءاللَّه ثم نفخ منه اخري فاذا هم قيام ينظرون».[زمر/ 68] و در صور دميده ميشود، آنگاه اهل آسمان و زمين همه مدهوش ميشوند جز آنكس كه خدا بخواهد. سپس بار ديگر در صور دميده ميشود، كه ناگهان همه به پا ايستاده و نگران و منتظر خواهند بود.
در دو آیه (67 سوره زمر و 87 سوره نمل) مربوط به”نفخه اول” (میراندان)، بعداز بیان این که هر کس در آسمانها و زمین است، در اثر دمیده شدن در صور، دچار “فزع” و “صعق” مى شوند، با عبارت (اِلاّ من شاء الله) – مگر کسانى که خدا خواست – عدهایى را از این نفخه استثنا کرده که آیات 90 – 89 سوره نمل آن را تفسیر نموده و مىفرمایند: آنان کسانى هستند که داراى “حسنه” مى باشند.
ب. همچنین از آیاتى که بیانگر “نفخه حیات”اند، نظیر آیات 68 سوره زمر و 53 سوره یس، فهمیده مىشود همان کسانى که در نفخه اماته در گذشتند، هم آنان در نفخه دوم زنده و نزد خدا حاضر خواهند گشت، ولى با این وجود، خداوند در آیه 127 و 128 سوره صافات “بندگان مخلَص” خویش را از این احضار شوندگان استثنا مىنماید؛ از این روى کسانى که داراى “حسنه” و جزو “بندگان مخلَص” خداوند مىباشند، از حوادث دو نفخه در امان اند. با روشن شدن معناى این دو واژه (حسنه و مخلَصین) به وضوح مىتوانیم چنین افرادى را بشناسیم؛ از این رو آیات و روایات را مورد بررسى قرار مىدهیم تا معناى این دو واژه تفسیر گردد:
1- مراد از “حسنه”، “حسنه مطلق” است؛ یعنى حسنهاى که با هیچ گونه سیئه اى آمیخته نگردد. و کسانى که داراى حسنه مطلقاند، افراد خاصى از اهل ایمان هستند و ذات آنان از هر پلیدى پاک و پاکیزه و از هر نوع “نفاق” و “کفر” و “شرک” پیراسته است. هیچ گاه دل به غیر خدا نداده و همه امور خویش را به او سپرده و به مقام تسلیم محض و توکل رسیده، از آنها نیز عبور کرده، بدون هیچ شائبه استکبار و اظهار هستى و فرعونیت، فانى در ذات حق هستند. این ویژگىها بیانگر مقام “ولایت” است؛ از این رو در روایات از “حسنه” در این آیه به ولایت امیرمؤمنان (ع)و معرفت ولایت و حب اهل بیت (ع) و از “سیئه” به انکار ولایت و بغض نسبت به اهل بیت (ع) تعبیر شده است.
2- مراد از “مخلَصین” نیز کسانىاند که بنابر آیه “فبعزّتک لأغوینّهم أجمعین إلاّ عبادک منهم المخلصین”، ممتاز از همه انسانها، از اغواى شیطان رهیدهاند و چون اغواى شیطان – بنابر مضمون آیه 22 سوره ابراهیم – با وعدههاى دروغ و پذیرش آن کارگر مىافتد و از طرفى پذیرش آن ناشى از “شرک” گمراهان است، مخلَصین بندگانىاند که از هر گونه شرکى پاک و پیراسته و فقط براى خداوند خالص گشتهاند.
با توجه و دقت در مفهوم این دو واژه، مىتوان گفت هر دو، بیانگر یک حقیقت و داراى معناى واحدند؛ از این رو، مىتوان افرادى را که از حوادث دو نفخه اماته و احیا استثنا شدهاند، این گونه وصف کرد: آنان انسانهایى هستند که به گونهاى که براى غیر خدا، وجودى نمىبینند و نام و نشانى جز او نمىیابند و اختیارى براى نفع و ضرر و مرگ و حیات خویش قایل نبوده و حقیقت و سرّشان غرق و مستهلک و فانى و ذوب در خداوند گشته و همه امور خود را به خدا سپرده و از آنها چیزى صادر نمىشود، جز آن چه رضاى خدا در آن است (نوافل) و تنها رضاى خدا را مىجویند؛ از این رو خداوند چشم و گوش و دست و زبان و قلب آنان گشته و به دور از هیچ غلوى، آنان آینه تمام نماى خداوند شده و تنها رُخ او را مىنمایانند. و در حقیقت آنان همان “وجه اللَّه”اند. “وجه”؛ یعنى چهره باطنى و حقیقت هر چیز که “شناخت کامل” شىء فقط به واسطه آن ممکن است. و وجه اللَّه بودن این بندگان به معناى آن است که آنان کامل ترین آیت خداوند و آینهاى تمام نماى او مىباشند که خداوند مىفرماید: “کل شىءٍ هالک إلاّ وجه”؛ یعنى همه چیز جز وجه او فانى است؛از این رو در حالى که همه اشیا و خلایق، آسمانها و زمین و نیز زمینیان و برزخیان و اهل آسمانها؛ یعنى ملایکه و … حتى ملایکه مقرب در اثر نفخه نخست فانى مىگردند، آنان باقىاند و زوال و نابودى از حقیقت آنان دور است؛ از آن رو که هستیشان ذوب و فانى در خداوند است و وجودى براى آنان، سواى و جود خداوند و وجه او، باقى نمانده است، نه توقفى در برزخ دارند و نه در قیامت، حشرى براى حساب و کتاب و سؤال و جواب دارند؛ زیرا قبل از آن در دنیا در اثر مجاهدت و مراقبت و ریاضت در را
ه رضاى خداوند، هم از تعلّقات مادى و صورتهاى مثالى و قالبهاى برزخى رهیده اند و هم به حساب و کتاب خود رسیدهاند و یکسره به بهشت ذات و لقاى پروردگار بار یافتهاند. جایگاه امنى که ره یافتگان به آن در امن و آرامش و اطمینان به سر مىبرند؛از این رو از گزند همه حوادث فراگیر و عظیم نفخه اماته و احیا نیز در امانند؛ زیرا آن چه ثمره این رخداد بزرگ خواهد بود، همانا “رساندن و بهرهمند کردن” همه موجودات، به فراخور استعداد و سعه وجودى هر یک از آنها، به “حیات عنداللّهى” است. در حالى که این بندگان به چنین حیاتى کاملتر و بالاتر از آن چه به سبب نفخ صور بهره دیگران خواهد گشت، در دنیا بار یافته بودند.
با دقت در آن چه گذشت فهمیده مىشود که آنان در حقیقت مصداق کامل “موتو قبل أن تموتوا” مىباشند و به واسطه “وجود وجه اللهىیشان” حشر و حضور آنان در قیامت نیز متفاوت با دیگر موجودات است. به گونهاى که بر همه موجودات حاضر در آن، محیط خواهند بود.
مصداق کامل و حقیقى این بندگان – با توجه به این که در روایات، “حسنه”، “وجه اللَّه”،و “اسماى حسنا”و “آیت کبرا”و نظایر اینها بر پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت او (ع) منطبق شده است – چهارده معصوم (ع) مىباشند، ولى انبیا و اولیاى الهى و انسانهایى که عارف و دوست دار و پیراسته از دشمنى و بغض نسبت به مقام آنان هستند نیز به حسب درجاتى که دارند و در حد ظرفیت وجودى و به فراخور تلاش خود در سیر به سوى ولایت آنان، در مراتب و درجات پایینتر، مصداق “این بندگان” هستند و خواهند بود.
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
چه خوبه اول زندگیو اینجوری شروع کنیم.❤️
خوشبخت بشید♥️♣️♥️
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#مهدویت
🔴🔵 آشنایی بهتر با یاران حضرت در زمان غیبت کبری
🔹 اوتاد:
افرادى هستند كه به اندازه یك چشم برهم زدن از خداى خویش غفلت نمى كنند و به دنبال مال دنیا نیستند مگر آن چه كه نصیب و روزى آنها شود و خطاها و لغزش هایى كه از افراد دیگر صادر مى شود از آنها سر نمى زند و (در خصوص غیر پیامبران) در آنها عصمت شرط نیست، آن عصمتى كه از شرایط قطب است. این گروه بى واسطه با حضرت مهدى علیه السّلام در ارتباط هستند.
🔹 ابدال:
ابدال یك درجه از اوتاد پایین تر و در مرحله بعدى هستند كه ممكن است گاهى از آنها غفلتى صادر شود ولى بلافاصله با تذكر و تنبّه آن غفلت را از خود دور مى كنند و هرگز گناه عمدى از آنها سر نمى زند.
🔹 نجباء:
در رتبۀ بعد از ابدال قرار دارند و با دو واسطه (اوتاد و ابدال) با حضرت علیه السّلام در ارتباط هستند.
🔹 صلحاء:
افراد باتقوایى هستند كه متصف به صفت عدالت هستند، اما ممكن است گاهى اوقات از آنها خطایى سرزند كه بلافاصله استغفار كرده و پشیمان مى شوند همان طور كه خداوند متعال مى فرماید: هرگاه گروهى از شیاطین در دل اهل تقوى وسوسه و خیالاتى وارد كنند بلافاصله آنها متذكر شده و همان دم خدا را به یاد آورده آگاه و بینا مى شوند.(سوره اعراف /۲۰۱)
صلحاء با سه واسطه با حضرت مهدى علیه السّلام در ارتباط هستند.
( امام حاضر ، مدیر ناظر ص ۷۵ )
اگر یكى از اوتاد كم شود، یكى از ابدال جایگزین او مى شود و جاى آن ابدال را یكى از نجباء پر مى كند و به جاى او یكى از صلحاء وارد دستۀ نجباء مى شود و هرگاه یكى از صلحا كم شود از بقیۀ مردم كه صلاحیت و لیاقت داشته باشند جایگزین صلحاء مى شوند.
📚 مصباح كفعمى،ص ۷۰۴؛بحار الانوار،ج ۵۳،ص ۳۰۱
🌺 آری اکنون هم که در دوران غیبت کبری به سر می بریم امکان یار حضرت شدن وجود دارد.
#یاران_مهدی
🔹🔸
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#پویش_کتابخوانی_پرسمان
4⃣ چهارمین برش از کتاب #چگونه_یک_نماز_خوب_بخوانیم
✍ نویسنده : استاد #علیرضا_پناهیان
👈 معمولا وقتی میخواهند ما را نصیحت کنند، به ما میگویند: «این چه نمازی است که میخوانی؟! میدانی امیرالمومنین (علیهالسلام) موقع نماز چطور رنگ چهرهاش از خوف خدا میپرید و چه حالی به ایشان دست میداد؟» ❗️❗️
🚷 گاهی اوقات اینجور تبلیغات در مورد نماز، ما را پاک ناامید میکند. پیش خودمان میگوییم: «ما که هیچوقت اینجوری نخواهیم شد»
🌙تا میگویند «نماز خوب» ؛ ذهنمان سراغ نماز اولیا خدا میرود. در حالی که نماز اولیا خدا ، قله است.
🗻 ما برای قدم برداشتن به سمت آن قله ، ابتدا باید به مقام نماز خوب برسیم.
⚡️ درست است که اهلبیت (علیهمالسلام) وقتی به نماز میایستادند ، تمام ارکان بدنشان از خوف حضرت حق میلرزید و از اشتیاق رب، رنگ چهرهشان متغیر میشد؛
💥 ولی فعلا ما نمیتوانیم چنین نمازهایی بخوانیم. شاید تا آخر عمرمان هم توفیق پیدا نکنیم اینگونه نماز بخوانیم. پس قاعدتاً نماز خوب برای ما ، نماز دیگری است...
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
خرید و مطالعه اینترنتی کتاب
اپلیکیشن طاقچه
https://taaghche.com/book/33195/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%9F
🔸🔹🔸🔹
#پرسمان_اعتقادی_تربیتی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0