فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به زیست
❇️ با ورود فرزند به کانون خانواده زندگی سرشار از انگیزه می شود.
❇️ تجربه حس مادرانه و پدر بودن، لذتی توصیف ناپذیر است.
#فرزند_آوری
#فواید_فرزند_آوری
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
رتبه سوم جهان
❎ کشورمان در سرعت رسیدن به مرزهای سالمندی، سومین رتبه ی جهانی را دارد.
جمعیت ایران درسال 1420 به سالمندی می رسد. این مطلب بسیار زود است؛ چرا که ایران هنوز در حال توسعه است و برای رسیدن به اهداف بلند مدت به جمعیت جوان و فعال نیاز حیاتی دارد.
#سیاست
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
معیارهای الهی در ازدواج
💠 از عوامل اساسی در امر ازدواج، توجه به ارزشها و معیارهای الهی است. چنانچه در ازدواج و مقدمات آن، به ارزشهای راستین و واقعی ارج نهاده شود، بیشک، دیگر شاهد زندگیهای از هم پاشیده و نابسامان نخواهیم بود.
♦️توجه بیش از حد به ارزشهای پوچ و باطل در مقدمات ازدواج، مانند مهریه های سنگین، جهیزیه های غیر نیاز، مراسم ازدواج غیر متعارف و...، کدورتها و مشکلات را به وجود میآورد.
♦️اگر در ازدواج، رضایت الهی و خداپسندانه مد نظر نباشد، این ازدواج، ریشه مستحکمی نخواهد داشت و نمیتواند ممدوح و پسندیده باشد.
💠 هر چه نور خدا، در مقدمات ازدواج شعله ورتر باشد، این نور در سراسر زندگی زوجین، بیشتر جلوه گر خواهد شد.
💠 تمهیدات ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) در کمال تعالی و نورانیت و با رضایت الهی بوده است. در همه اعمال و رفتارشان جز رضایت دوست، چیزی در نظر نداشتند.
💠 جهیزیه حضرت زهرا (ع) هفده قلم بیشتر نبود. وقتی به فاطمه (ع) طعنه زدند که تو همسر مرد فقیری شدهای، فرمودند: «رضیت به فوق الرضا»؛ من به علی راضی هستم و رضایت من از او، فوق درجات رضایت است.
#ازدواج
#ازدواج_بهنگام
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#میرزا_اسماعیل_دولابی
✅ بهترین راه، محبت کردن به همسر و فرزندان است. پیامبر صلیاللهعلیهوآله فرمود: «خَیرُکم، خیرُکم لأَهْلِهِ وَ أَنَا خَیرُکم لأَهْلَی»؛ بهترین شما کسی است که بهترین شما در رابطهاش با خانوادهاش باشد، و من بهترین شما در رابطه با خانوادهام هستم.
✅ هر کاری که میتوانی بکن، پول خرج همسرت کن، به او محبت کن، تا با هم یگانه شوید.
✅ زن و مرد باید به همدیگر خوش بین باشند و هر کدام عیب را از خود بدانند، و به دیگری نسبت ندهند. اصلاً عیب دیدن کار خوبی نیست.
#سبک_زندگی_اسلامی
#خانواده_مستحکم
#آداب_همسرداری
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پای FATF هم به گاندو باز شد
اهرم فشار غرب از طریق رصد مبادلات مالی
ننگین تر ازین معاهده هم داریم؟؟
🔹سکانس جالب سریال گاندو۲ درباره انگیزه غربیها از رصد روابط تجاری و بانکی جهان.
🌸🍃
👇👇🇯🇴🇮🇳 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
○•🌱
♥️سلام مــن بــه رقیــه ،
بــه خاندان کریمـش
🌸بــه گـوشواره و زلف و
بــه اجـتهاد رفیعش
♥️سلام مــن بــه رقیــه ،
بــه شــام و کنج خرابــه
🌸به دسٺ و بــال عمویـش،
به تشنگی حبیبش
♥️۱۷شعبان ولادت حضرت رقیه سلام الله علیها دختر امام حسین علیه السلام
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
🔴 گزیده ای از فرمایشات امشب سید حسن نصرالله :
🔹مجدد تاکید می کنم؛ عده زیادی از ما در قدسنماز خواهیم خواند
🔹دیگر سخنی از «معامله قرن» نمی شنویم؛ این معامله با پایداری ملت فلسطین سقوط کرد و از گردونه خارج شد
🔹خطاب به #آمريكا و #عربستان_سعودى می گویم؛ وقتتان را هدر ندهید؛ یمنی ها فریبتان را نخواهند خورد. برای متوقف کردن جنگ و پایان دادن به محاصره این کشور تلاش کنید
🔹پیشنهادی که به یمنی ها شد توقف جنگ نبود؛ بلکه برقراری آتش بس و ادامه محاصره بنادر، فرودگاه و گذرگاهها بنادر و مرزها بود
🔹آن که طی این ده سال در سوریه و عراق و لبنان و بحرین و یمن چشم فتنه را کور کرد، در حقیقت موضع نخبگان شگفت انگیز و درخشان #اهل_سنت بود
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
❌⁉️یه سوالی که اغلب خانمها می پرسند❓
🌼 پرسش:
چرا اسلام به مردان توجه ويژه اي کرده؟
🌼 پاسخ:
اسلام به هر دو گروه زن و مرد توجه ویژه کرده است و اینگونه نیست که بین زن و مرد تفاوت باشد هر جا اختیاری به مرد بیشتر داده شده باشد مسئولیت مرد بیشتر شده است بنابراین آن چیزی که شما به ظاهر فکر می کنید توجه بیشتر به مرد است در حقیقت، تکلیف و مسئولیت بیشتری است که بر دوش مرد قرار داده شده است و زن نسبت به آن آسوده است. در غرب در نقد فمنیسم و برابری زن و مرد صدای اعتراض خود زنها در آمده است کتاب "چه کسی گهواره را تکان می دهد" یا "ما را به آشپزخانه هایمان برگردانید" گواه بر این مطلب است. اسلام به زن به دید "ریحانه" نگاه کرده است "المراه ریحانه لیست بقرمانه" زن مانند گلی است که باید او را بوئید قهرمان نیست که از او کار کشیده شود اسلام به زن شخصیت داد عرب جاهلیت هیچ شخصیتی برای زن قایل نبود از نظر اسلام مرد در منزل باید مانند پروانه دور همسر خود بچرخد با او مهربان باشد حق ندارد کاری را در منزل بر او تحمیل کند اینکه زن دوش به دوش مرد در جامعه قرار بگیرد ظلم به خود زن است. مواردی هست که فقط شهادت و گواهی زن پذیرفته است و گواهی مرد پذیرفته نیست مانند ولادت یا بکارت. خداوند زن را موجودی لطیف ومظهر عواطف و احساسات و زیبایی آفریده است چرا که قرار است مسئولیت مادری و همسری به او داده شود با پاداش ویژه ای که این مسئولیت برای او دارد و مرد از آن محروم است. برای تربیت فرزند، روحیه لطیف، صبور و عاطفی بودن لازم است اما مرد را نان آور خانواده قرار داده است جهاد و جنگیدن را بر دوش مرد قرار داده است زن در قبال نفقه مسئولیتی ندارد در نتیجه زن و مرد هر دو برای رسیدن به کمال مشترک مسئولیتها و اختیارات به طور عادلانه بین ایشان با توجه به نقش و جایگاه هر کدام در خانواده تقسیم شده است به همین جهت زن مدیر خانه و مرد مدیر خانواده است در ارث و دیه و حضانت و ...اگر تفاوتی وجود دارد به جهت تفاوت نقش و مسئولیتهای آنها در خانواده است نه تبعیض بین آنها اگر آن موارد که به ظاهر تبعیض است خوب تحلیل شود معلوم می شود که چقدر این احکام اسلام عادلانه و حکیمانه است برای مثال اگر دیه زن نصف دیه ی مرد است نه از این باب است که ارزش زن کمتر باشد وگرنه باید دیه کودک با مرجع تقلید متفاوت باشد در حالیکه اینگونه نیست اما علت تفاوت دیه این است که مرد پشتیبان مالی خانواده است و با فقدان او خسارت زیادی به خانواده وارد می شود و این افزایش دیه تا حدی این خسارت را جبران می کند یا ارث زن اگر چه به ظاهر کمتر از مرد است اما در حقیقت سهم زن از ارث، بیشتر از مرد است چرا که آنچه از ارث به مرد می رسد باید به عنوان نفقه همسر خود را نیز شریک کند اما اگر ارثی به زن رسید تماما برای خود نگه می دارد چرا که در قبال نفقه وظیفه ای ندارد. در مجموع بین زن و مرد تساوی فضیلت هاست اگر چه تشایه نیست فرق است بین فضیلت و مسئولیت؛ فضیلت زن به ایمان و عمل است نه مسئولیت . زن و مرد هر دو در رسیدن به کمال و انسانیت یکسان هستند در اسلام، زن و مرد مکمل یکدیگر هستند زن مکمل مرد است و مرد مکمل زن. علامه طباطبایی می فرماید: مرد استعداد عقلی اش بیشتر است و زن استعداد عاطفی اش بیشتر است (هر دو در جای خود لازم و از کمالات است) و خداوند هرگز نمی خواهد ایمان کسی را ضایع کند یا راه را بر او ببندد چنانکه در قرآن کریم می فرماید: وَمَا كَانَ اللَّهُ لِيُضِيعَ إِيمَانَكُم؛ و خداوند اجر پایداری شما را در راه ایمان تباه نگرداند که خدا به خلق مشفق و مهربان است. (بقره: 143)
در پایان مطالعه این منابع توصیه می شود: "نظام حقوق زن در اسلام" شهید مطهری، "زن در آیینه جمال و جلال" آیت الله جوادی آملی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#حکایت
🌼اگر این مرد را پیدا کنم، به او پیشنهاد ازدواج میدهم!
✍در بنیاسرائیل زنی زناکار بود، که هرکس با دیدن جمال او، به گناه آلوده میشد! درب خانهاش به روی همه باز بود، در اطاقی نزدیک در، مشرف به بیرون نشسته بود و از این طریق مردان و جوانان را به دام میکشید.
عابدی از آنجا میگذشت، ناگهان چشمش به جمال خیره کننده زن افتاد، پول نداشت، پارچهای نزدش بود فروخت، پولش را برای زن آورد و در کنار او نشست، وقتی چشم به او دوخت، آه از نهادش برآمد کهای وای بر من که مولایم ناظر به وضع من است، من و عمل حرام، من و مخالفت با حق! با این عمل تمام خوبیهایم از بین خواهد رفت!
رنگ از صورت عابد پرید، زن پرسید این چه وضعی است. گفت: از خداوند میترسم، زن گفت: وای بر تو! بسیاری از مردم آرزو دارند به اینجایی که تو آمدی بیایند. گفت: ای زن! من از خدا میترسم، مال را به تو حلال کردم مرا رها کن بروم، از نزد زن خارج شد در حالی که بر خویش تأسف و حسرت میخورد و سخت میگریست!
زن را در دل ترسی شدید عارض شد و گفت: این مرد اولین گناهی بود که میخواست مرتکب شود، این گونه به وحشت افتاد؛ من سالهاست غرق در گناهم، همان خدایی که از عذابش او ترسید، خدای من هم هست، باید ترس من خیلی شدیدتر از او باشد؛ در همان حال توبه کرد و در را بست و جامه کهنهای پوشید و روی به عبادت آورد و پیش خود گفت: خدا اگر این مرد را پیدا کنم، به او پیشنهاد ازدواج میدهم، شاید با من ازدواج کند! و من از این طریق با معالم دین و معارف حق آشنا شوم و برای عبادتم کمک باشد.
💥بار و بنه خویش را برداشت و به قریه عابد رسید، از حال او پرسید، محلّش را نشان دادند؛ نزد عابد آمد و داستان ملاقات آن روز خود را با آن مرد الهی گفت، عابد فریادی زد و از دنیا رفت، زن شدیداً ناراحت شد. پرسید از نزدیکان او کسی هست که نیاز به ازدواج داشته باشد؟ گفتند: برادری دارد که مرد خداست ولی از شدت تنگدستی قادر به ازدواج نیست، زن حاضر شد با او ازدواج کند و خداوند بزرگ به آن مرد شایسته و زن بازگشته به حق پنج فرزند عطا کرد که همه از تبلیغ کنندگان دین خدا شدند!!
📚برگرفته از کتاب عرفان اسلامى،
نوشته استاد حسین انصاریان
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
4_5969565011666796628_5976800747365335209.mp3
965.2K
🎙 سخنان حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) درباره #رفراندوم_جمهوری_اسلامی
◻️🔸◻️🔸◻️
🖇 پیوست:
🎙 حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی):
◻️ ۱۲ فروردین، روز قطع شدن امیدهای دشمن به دفن دین و دفن اسلام و قرآن است.
📚 ۱۳۵۸/۱/۱۲
🍃🌺🍃
🌺🍃
🍃
◻️ دوازدهم فروردین، روز تشکیل #جمهوری_اسلامی_ایران و درهم شکسته شدن طومار #رژیم_استکباری با دست توانای #الهی که #قدرت_مستضعفین است، مبارک و گرامی باد.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
امام على عليه السلام:
أَبْلَغُ ماتَسْتَدِرُّ بِهِ الرَّحْمَةَ أَنْ تُضْمِرَ لِجَميعِ النّاسِ الرَّحْمَةَ؛
مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
[غررالحكم، ح 3353]
#حدیث_روز
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#سلام_امام_زمانم💖
انتظار می کشیم
رسیدنت را ،
دیدارت را ،
دم زدن در هوایت را ...
چشم به راهیم
سرزدن آفتاب را ،
شروع سبز بهار را ...
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
1_275508404_5816703483469891405.mp3
832.4K
🔊حجتالاسلام عالی: امام زمان(عج) عامل اصلی دفع بلا از شیعیان است
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
این تصویری به یاد ماندنی از سیزده بدر مادرانه است .مادری بساط سیزده به در را در کنار پادگانی پهن کرده تا پسرش که در همان پادگان بوده است بتواند در آن شرکت کند بی جهت نیست که میگویند ایران سر زمینی است که بهترین مادران را دارد . عکس مربوط به حبیب الله دانه گردی است و مادرش در سیزده بدر سال شصت که بیرون پادگان غدیر اصفهان برداشته شده است.او چهار سال بعد در والفجر هشت شهید شد
🌸🍃
👇👇🇯🇴🇮🇳 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
ا🕋✨🕋✨🕋✨🕋
ا🕋✨🕋✨🕋
ا🕋✨🕋
ا
#اسامی_القاب_مبارک_حضرت_ولی_عصر_عجل_الله_تعالی_فرجه_الشریف
🖊(۳) نام مبارک ⚜ *اَصل⚜*
✨أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاءِ
📗سوره مبارکه ابراهیم آیه۲۴✨
✴️"اصل" به معنای ریشه و بنیاد است.
📜امام صادق (علیه السلام) در روایتی میفرمایند:
✨نَحْنُ أَصْلُ كُلِّ خَيْرٍ وَ مِنْ فُرُوعِنَا كُلُّ بِرٍّ فَمِنَ اَلْبِرِّ اَلتَّوْحِيدُ وَ اَلصَّلاَةُ و ....
ما اهل بیت (علیهم السلام) اصل و ریشه تمام خیرات هستیم. و از فروع ما تمام برّ و نیکی است و از خوبی ها توحید و نماز و...... است.
📗الکافی، ج۸ص۲۴۲
🖋امام باقر(عليه السّلام) در روایتی فرمودند:
✨أَ لاَ أُخْبِرُكَ بِالْإِسْلاَمِ أَصْلِهِ وَ فَرْعِهِ وَ ذِرْوَةِ سَنَامِهِ قُلْتُ بَلَى جُعِلْتُ فِدَاكَ
آيا به تو خبر ندهم به اصل و فرع و كنگرۀ نيروى اسلام؟ گفتم: قربانت، چرا، حضرت فرمودند:
✨ أَمَّا أَصْلُهُ فَالصَّلاَةُ وَ فَرْعُهُ اَلزَّكَاةُ وَ ذِرْوَةُ سَنَامِهِ اَلْجِهَادُ
اما اصل آن نماز است و فرع آن زكاة و كنگرۀ نيروى آن جهاد می باشد.
📗الکافی ج۲ص۲۳
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
: ✅ اما در باب علت نامگذاری حضرت اباصالح المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به نام مبارک "اصل " آمده است که:
📜شيخ كشى در رجال خود روايت كرده از ابى حامد احمد بن ابراهيم مراغى که گفت:
🔸🔹نوشت ابوجعفر محمد بن احمد بن جعفر قمى عطار، که ثالثی مثل او نبود در زمين در قرب به "اصل" و توصيف نمود ما را برای صاحب ناحيه (مقدسه)؛ مردى از بزرگان برادران ما، كه او را مى ناميدند حسن بن نضر و نوشت آن چه را كه بيرون آمده بود در حق ابى حامد و فرستاد او را به سوى پسرش و معلوم است 👈 *که منظور از "اصل" و صاحب ناحيه(مقدسه) و صاحب توقيع ، امام عصر (ارواحنا فداه) می باشد.*
🔸در كتب رجاليه، آمده است كه *مراد از "اصل" امام است* و به همين خبر(حدیث مذکور) استناد نمودند و گويا معين نشد كه خبر، متعلق به كدام يك از ائمه اطهار است، ولی وجهِ بودن امام عصر(عليه السلام) يا هر امامى، اصل و ظاهر است، *که ايشان اصل هر علم و خير و بركت و فيض می باشند ؛ و هيچ حقى در دست احدى نيست مگر آن که منتهى شود به وجود مبارک حضرات معصومین علیهم السلام .*
📚الکافی ج۱ ص۵۱۷
نجم الثاقب ج۱ص۱۰۷
✨و نعمتی به احدى نمی رسد، مگر به سبب حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف که مرجع و ملجاء عبادند در دنيا و آخرت و همچنین مقصود اصلى اند از خلقت جميع عوالم .
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
💠 *وجودى مبارك*
📔 در سوره مباركه مریم، حضرت عیسی علیهالسلام خود را اینگونه معرفی میكند:
🔆 «وَ جَعَلَنی مُبارَكاً أَینَ ما كُنْت»
🔆 «هر جا باشم خداوند مرا مبارك قرار داده است.»
🍃 بر این باوریم كه امام از مأموم با فضیلتتر است. حضرت عیسی علیهالسلام، كه طبق معرفی قرآن بركاتی بسیار وسیع و كثیر دارد، در زمان ظهور ، مأموم ولى عصر عجلاللهتعالیفرجه خواهد بود.
🔸 *بنابراین بركت وجود حضرت ولی عصر عجلاللهتعالیفرجه، به عنوان امام، فراتر از درك و تصور ماست.*
✳️ اگر حضرت در قلب ما حضور داشته باشد، قلبمان مبارك میشود. اگر به مالمان توجه كند دارايى مان بركت پيدا مى كند . اگر به زمان و توان ما عنایت نمايد، وقت و توانمان پر بركت میشود و … .
💠 *يقينا در پرتو ارتباط با وجود مبارك و مقدس امام زمان عجلاللهتعالیفرجه، لحظه به لحظه بركات خاص به سوی زندگیمان روانه خواهد شد.*
✨ ساقى كه جامت از مى صافى تهى مباد
✨ چشم عنايتى به من درد نوش كن
📔 سوره مبارکه مريم، آیه ٣١
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🌼 پرسش:
من نميفهم بلاهايي که موجب تنبيه و تاديب يا تزفيع درجه يا بخشش گناهان انسان هستند را چرا ما وظيفه داريم از آنها دوري کنيم و سعي در رفع آنان کنيم آيا اين دو منافاتي باهم ندارند؟ اگر برخي بلاها رحمت و عنايت خداست اينکه ما دعا بر رفع آن کنيم چگونه اين دو منافات ندارند و خوب هم هست که براي رفعش دعا کنيم؟
🌼 پاسخ:
لا تادبنی بعقوبتک
عاملنی بفضلک
انسان tخواهی نخواهی در دنیا دچار مصیبت می شود و همان طور که قبلا گفتیم این مصیبت ها و بلاها انواع مختلفی دارد . گاهی این مصیبت ها بر انسان سخت است و انسان در تحمل آنها دچار مشکل می شود . خوب است که انسان دائم دعا کند که دچار امتحان و بلای سخت نشود و بلا و امتحان او در دینش نباشد و موجب خراب شدن آخرتش نشود.
اهلبیت در دعاهای خود دائم این را از خدا می خواستند و به ما یاد داده اند که از خدا بخواهیم:
الهی عاملنی بفضلک و لا تعاملنی بعدل یا کریم.
خدا با فضل خود با ما معمله کن نه از باب عدل خودت.
چرا که اگر بخواهد هر گناه ما با یم بلا در این دنیا پاک شود (از روی عدل) سراسر زندگی ما بلا خواهد شد برای همین از خدا می خواهیم که از روی فضل خود با ما برخورد کند.
همچنین دعا می فرمودند : الهی لا تادبنی بعقوبتک
خدابا ارگر می خواهی مرا ادب کنی با عقوبت خودت ادب نکن من طاقت ندارم. گاهی بلاها در زندگی ما از با تادیب ما هستند اما ما طاقت آن را نداریم.
در قرآن هم داریم: " ربنا لا تحملنا ما لا طاقت لنا به"
گناه عقوبت دنیای هم دارد اما ما توان تحمل ان را نداریم گر چه این عقوبت باعث پاک شدن ما نیز می شود ولی ما از خدا می خواهیم که از روی لطف و مهربانی ما را ببخشاید که دیگر نیازی به پاک شدن با عقوبت نداشته باشد.
پس منافاتی بین این دو نیست که بلا برای رفع کناهان ما یا ترفیع درجه ماست اما ما از خدا می خواهیم که ما را به وسیله دیگر(غفران و رحمت خود) ترفیع دهد و یا گناهان ما را ببخشد.
یا از خدا بخواهیم آسان تر از ما امتحان بگیرد.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0