#عزت_نفس_یعنی:
✅من خودم را دوست دارم و برای خودم ارزش قائلم
✅پذیرش اینکه همه چیز خوب نیست اما من خودم را با خوب و بدم می پذیرم و تلاش میکنم تا روی ضعف هایم کار کنم.
✅خودم را به درستی ارزیابی کنم بدون توجه به شکست ها و موفقیت ها
✅ برچسبی که به خود می زنم و نمره ای که به خود می دهم
✅باور به اینکه شاد بودن حق من است و احساس ارزشمند بودن طبیعی است.
✅من هم مانند دیگران لیاقت یک زندگی خوب را دارم و مانند هرکسی حق دارم برای خواسته هایم تلاش کنم.
#مشارکت_انتخابات
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🌼 پرسش:
انسان بعد از مرگ چه ميشود روحش کجا ميره؟ لطفا برام در مورد اتفاقات بعد از مرگ را توضيح بديد
🌼 پاسخ:
معناى لغوى مرگ عبارت است از «مردن»، «فناشدن» و «زوال حيات»، اما در حقيقت، ماهيت و مفهوم مرگ نيستى و زوال حيات نيست، بلكه انتقال است، آن هم انتقال از حياتى (دنيا) به حيات ديگر (آخرت). در حقيقت مرگ براى انسان سرآغاز حياتى نو است. همان گونه كه انتقال انسان از «جنين» به «عالم دنيا» تولّد و حيات جديدى براى او محسوب مى شود، انتقال او از حيات دنيا به آخرت نيز تولدى ديگر و سرآغاز حيات جديدى است.
در قرآن كريم هر كجا سخن از مرگ است كلمه ى «توفّى» استعمال شده كه خود بيانگر نكات مهمى است:
1. «توفّى» به معناى «تمام و كمال به اختيارگرفتن يك حقيقت» است; لذا عرب اين كلمه را در جايى به كار مى برد كه طلبكارى تمام قرض خودش را از بدهكار دريافت كند.
استعمال اين كلمه براى مرگ بدين معناست كه انسان به تمام و كمال دريافت مى شود و به سراى آخرت منتقل مى گردد و چيزى از انسان پراكنده و گم نمى گردد.
2. حقيقت انسان «منِ» اوست، نه بدن مادّى اش; چرا كه با توفّى و مرگ، شخصيت و منِ حقيقى انسان به تمام و كمال دريافت مى شود و بدن كم كم پوسيده و بعد پراكنده مى شود، آنچه پوسيده نمى شود و تحويل مأموران الهى مى گردد بدن مادّى انسان نيست، بلكه حقيقت وجودى او است كه «منِ» او وابسته به آن است و قرآن از آن به نفس و روح تعبير مى كند.
وقتي انسان مي ميرد به علت عدم کارايي بدن مادي، روح از آن قطع ارتباط کرده و از اداره آن منصرف مي شود
ثانیه شمار ظهور
🌼 پرسش: انسان بعد از مرگ چه ميشود روحش کجا ميره؟ لطفا برام در مورد اتفاقات بعد از مرگ را توضيح بدي
و در بدن برخي و مثالي خود ادامه مسير مي دهد و به تعبيري وارد عالم برزخ مي شود در واقع آنچه در روايات از آن به قبر تعبير شده است منظور قبر خاکي که جسد را در آن مي گذارند نيست بلکه قبر به عنوان دهانه ورودي به عالم برزخ مطرح است براي همين مي بينيم آن را باغي از باغهاي بهشت(براي افراد با ايمان) و يا حفره اي از حفره هاي جهنم (افراد بي ايمان) مي دانند.
پس به مجردي که مرگ انسان محقق شد و جسم خالي از روح شد حقيقت انسان وارد عالم ديگري به نام برزخ شده و در آنجا مسير را ادامه مي دهد.
جدا شدن روح از بدن که به آن مرگ مي گويند سختي هايي براي انسان دارد که به آن سکرات موت گويند چرا که اين روح سالها با اين جسم زندگي کرده و با آن انس کردهاست حال که مي خواهند روح را از بدن جدا کنند سختي هاي به اين روح وارد مي شود.
و اين سختي ها بنا بر درجه ايمان افراد متفاوت است تا جايي که انسان هاي با ايمان بالا اصلا سختي احساس نمي کنند و مانند بو کردن گلي جان را به ازرائيل مي دهند و از ورود به سراي جديد که سراسر راحتي و آسايش است ابراز خرسندي مي کنند بر خلاف انسان هاي فاسق که چون پيش روي خود را عذاب الهي و سختي و نا آرامي مي بينند از اين اتفاق نگران هستند .
و لذا مطابق رواياتي که از پيشوايان معصوم (صلوات الله عليهم اجمعين) در اين زمينه وارد شده است، هنگامي که جنازه ي مومن را حرکت مي دهند، صدا مي زند که مرا زودتر به منزلم برسانيد، و نيز هنگام غسل دادن در جواب فرشته اي که به او مي گويد: آيا دلت مي خواهي به دنيا بازگردي؟! مي گويد: خير، ديگر نمي خواهم به سختي و تعب دنيا برگردم.
اما در مقابل کافران و نيز گنهکاراني که عمري در مسير ضلالت و گمراهي قدم نهاده اند و غرق در شهوت و هواپرستي دنيا بوده اند، از اينکه مرگ به سراغشان آمده، و قصد شکارشان را دارد بسيار خشمگين و ناراحتند، زيرا دنيا در منظرشان همچون کاخ زيبا و دلربايي بوده که در آن بزم عيش و شادي به راه انداخته، و به خيال خام خود از اين طريق لحظات شيرين و لذت بخشي را براي خود دست و پا کرده اند، و لذا از مرگ که بساط عيش و نوش آنها را بر هم زده، و کاخ آرزوهايشان را ويران ساخته است، بسيار غمگين و هراسانند.
اغلب انسان ها به خاطر علقه اي که به دنيا دارند و مراتب بالاي ايمان را درک نکرده اند در موقع مرگ سختي هايي را تحمل مي کنند امير متقيان علي (عليه السلام) در فرازي از خطبه ?? نهج البلاغه صحنه غم انگيز مرگ وجان کندن را در قالب گفتار به زيبايي به تصوير کشيده و در اين باره مي فرمايد: «انسان در حالت بيهوشي و سکرات مرگ، و غم و اندوه بسيار، و ناله ي دردناک، و درد جان کندن، با انتظاري رنج آور، دست به گريبان است.پس از مرگ او را مأيوس وار در کفن پيچانده، در حالي که تسليم و آرام است، برمي دارند و بر تابوت مي گذارند، خسته و لاغر به سفر آخرت مي رود، فرزندان و برادران او را به دوش کشيده، تا سر منزل غربت، آنجا که ديگر او را نمي بيند، و آنجا که جايگاه وحشت است، پيش مي برند...
هنگامي که جنازه ي انسان را دفن مي کنند، دو فرشته به نام نکير و منکر نزد او مي آيند، که صدايشان مانند رعد غرّنده، و چشم هايشان مانند برق خير کننده است که زمين را با نيش هاي خود مي شکافند، و پاهاي خود را همراه با موهاي خود به شدت بر زمين مي کوبند و به سوي مرده مي آيند...»
البته اين اوصاف براي انسان هاي معمولي است و الا انسان هاي با ايمان مرگ اول راحتي شان است و قبر آنها باغي از بهشت خواهد بود.
اين بدن خاکي انسان که در خاک قرار مي گيرد روح انسان بنا بر ميزان ايماني که دارد تعلقش به اين بد کم و يا زياد است و اگر اهل ايمان نباشد تا مدت ها در کنار جسد خود نظارگر متلاشي شدن آن در دل خواک خواهد بود و اگر مومن باشد به راحتي از اين بدن دل مي کند و آن را رها مي کند.
اين بدن در دل خاک مي پوسد و تجزيه مي شود و خاک مي گردد.
اما درباره اين که شکل انسان در برزخ چگونه است رواياتي داريم که مي فرمايد وقتي ميت وارد جمع برزخيان مي شود او را مي شناسند و به او سلام مي کنند و احوال دنيا را از او مي پرسند.
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
چه کسانی وظیفه دارند مردم را برای شرکت در انتخابات تشویق کنند؟
مقام معظم رهبری:
💠 در دیدار با نمایندگان محترم مجلس گفتیم که صاحبان نفوذ کلام مردم را دعوت به شرکت در انتخابات کنند ؛
حال می گوییم
👈 تمام مردم ، تک تک مردم علاوه بر شرکت در انتخابات ،دیگران را نیز دعوت به شرکت کنند
این تواصی به حق است.
۱۴۰۰/۳/۱۴
#انتخابات
#انتخاب_ما
#انتقام_ما
╭═🌼⊰🌺⭐️🌺⊱🌸═╮
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
╰═🌸⊰🌺⭐️🌺⊱🌼═╯
تواصوا بالحق....
✅ توصیه مقام معظم رهبری در سخنرانی ۱۴ خرداد امسال این بود که دعوت ازمردم برای مشارکت حداکثری فقط وظیفه تریبون داران نیست
تک تک آحاد مردم وظیفه دارند بقیه را به حضور در انتخابات دعوت کنند ...
💫طرح تواصی عمومی دعوت به حضور در انتخابات
هر انسان مومن انقلابی یک تریبون برای دعوت از
🌱خانواده
و خویشاوندان
و دوستان
و همکاران
و.....
همه با هم برای پویش مشارکت همگانی
با دعوت چهره به چهره
با تماس
با پیام
با هرابزار در اختیار.....
گزارشات دعوتهای خود را به ما( @missaagh )منتقل کنید تا در کانال منعکس کنیم
🌹بسم الله...
🇮🇷مشارکت حداکثری#انتخاب اصلح🇮🇷
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷رای بی رای ؟؟!!
نمیخواد رای بده؟؟؟؟؟
میگه فرقی نمیکنه کی بیاد، هرکی بیاد تو زندگی ما تاثیری نداره؟؟،!!!
پس باید بهش گفت:.......
حتما ببینید
نشر بدین
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
بسم الله الرحمن الرحیم
گروه مجازی #تواصی_توحیدی
با #هدف مباحثه پیرامون انتخابات
#ترویج گفتمانی که در آن مباحث توحیدی با رویکری اجرایی سازی در #جامعه و ایجاد یک #فرهنگ و #تمدن توحیدی در راستای اهداف متعالیه اسلام عزیز می باشد
گفتمانی که انبیا و ائمه برای گسترش آن در زندگی #فردی #اجتماعی و #سیاسی تلاش و مجاهدت نموند
#امام_خمینی (ره) و #رهبر_معظم_انقلاب (حفظه الله) به عنوان امامین #انقلاب_اسلامی با این رویکرد مردم را دعوت به #اسلام و #نظام_سازی اسلامی کرده و بر این اساس #حکومت و #رهبری جامعه را بر عهده گرفتند
توحید #زیربنای تفکر امامین انقلاب بوده و هست و همه مسائل جامعه اسلامی را با این رویکرد #تجزیه و #تحلیل و #راهبری میکنند
#مانیفیست این گفتمان را میتوان با مطالعه کتاب #روح _توحید_نفی_عبودیت_غیرخدا به قلم امام خامنه ای (حفظه الله) به دست آورد
مرکز گفتمان توحید با محور قرار دادن این کتاب برگزاری #دوره های آموزشی با استفاده از اساتید خبره سعی در گسترش و ترویج این گفتمان توحیدی برای ایجاد #تمدن_نوین_اسلامی و #جامعه_توحیدی دارد
از شما #دعوت می شود تا خودتان و اطرافیانتان در این گروه عضو شده تا در رسیدن به این هدف ما را همراهی کنید
با تشکر
🆔 لینک گروه
https://eitaa.com/joinchat/2165899380C8c7cc34b85
🔰 راه حل مشکلات، انتخاب درست است نه کناره گیری از صندوق رای
✍ گفته میشود برخی بخاطر مشکلات معیشتی مردد هستند که در انتخابات شرکت نکنند. نبایستی این چیزها ما را دلسرد کند درباره انتخابات. اگر نابسامانی و ناکارآمدی وجود دارد باید آنرا با انتخاب درست و خوب جبران کنیم نه با عدم انتخاب. اگر ضعفی در مدیریتها وجود دارد راه چاره آن چیست؟ که ما در مدیریتها دخالت نکنیم؟ یا نه، یک مدیریت به معنای واقعی کلمه اسلامی و مردمی انتخاب کنیم.
در انتخاب باید دقت کرد. به وعده و حرف نمیشود اعتماد کرد. درباره خارجیها هم همین را میگویم . به مسئولین عزیز در همین قضایای هسته ای که در جریان است همین را میگویم. در مسائل مهم کشور هم همینجور است.
حرف آسان است. باید نگاه کرد این وعده را که این فرد میدهد آیا در گذشته این فرد عملی وجود دارد که این وعده را تصدیق کند یانه.
نامزدها وعده هایی را که مطمئن نیستند میتوانند انجام بدهند را ندهند. این وعده ها به ضرر کشور است. اگر چنانچه به ریاست جمهوری رسیدید و نتوانستید انجام دهید مردم را نسبت به نظام دلسرد میکنید. وعده هایی که اهل فن تایید میکنند قابل تحقق است را بدهید، اما این وعده هایی که پشتوانه عملی ندارد را این وعده ها را نباید داد چون موجب دلسردی مردم خواهد شد و این گناه است
۴۰۰/۳/۱۴
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐