eitaa logo
بیت الحسن علیه السلام
127 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.1هزار ویدیو
11 فایل
کانال حسینیه
مشاهده در ایتا
دانلود
✨﷽✨ 👌دستورالعملی از حضرت آیت الله درباره 💠✨ "به دیگران هم سفارش کنید، نماز صبح را که خواندید، یازده بار سوره (قل هو الله احد) را بخوانید، وقت خواب هم یازده بار این سوره را بخوانید، بین روز هم که بیکارید، راه می روید، این سوره را بخوانید، ❤️ شما جوانها از حالا شروع کنید، بعد روحتان می شود اکسیر احمر، یک روز می بینی شب شده صد تا سوره (قل هو الله احد) خواندی، آن وقت این صد تا سوره چه می کند؟ 💠✨به حکم روایات متعدده هم از طرق عامه، هم از طرق خاصه، قرائت یک سوره (قل هو الله احد) ثلث تورات، ثلث انجیل، ثلث زبور، ثلث قرآن، حساب می شود، آن وقت سه سوره که خواندی، خدا به رحمت واسعه اش اجر تورات و انجیل و زبور و قرآن را به تو می دهد، این سوره را بخوانید، ❤️ شروع کنید از امروز، همه را هم هدیه به امام زمان کنید، آن هدیه به امام زمان اثرش این است، که این سوره دیگر رد نمی شود." 🌹در ثوابش شریک باشید ، به اشتراک بگذارید.
🌹✨🌹 «ذکر شریف را تأثیری است شگفت در برآورده شدن و باز شدن . این ذکر دارای خاصیت هایی بسیار است. ✅ حضرت صادق علیه السلام که فرموده است: تعجب می کنم از کسی که مال و متاع دنیایی می خواهد و به این کلمه [ ذکر لا حول ] پناه نمی برد! همچنین از امام صادق علیه السلام نقل است که هر کس روزی این ذکر را بر زبان آورد، حق تعالی هفتاد نوع بلا را از او دفع می کند که کم ترین آن ها فقر و غم است. و نیز فرموده است که هر کس صد بار این ذکر را بگوید، فقر او را در نمی یابد. قمی، شیخ عباس، باقیات صالحات، ص ۷۹۶ ـ ۷۹
⚫️آیت الله پس از یک دوره بیماری شب گذشته در سن 70 سالگی به دیدار حق شتافت. پیکر آیت الله هاشمی شاهرودی بعد از ظهر فردا از مسجد امام حسن عسکری به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) تشییع شده و در جوار ضریح مطهر بانوی کرامت به خاک سپرده خواهد شد.
⚫️ آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی از سال ۱۳۷۸ به مدت یک دهه رئیس قوه قضائیه بود و جای خود را در شورای نگهبان به آیت‌الله یزدی داد. پس از پایان خدمت در قوه قضائیه، مجدداً در مرداد ۱۳۸۸ به جای آیت‌الله لاریجانی به عضویت شورای نگهبان منصوب شد. وی در سال ۱۳۹۶ به‌عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام انتخاب شد. آیت‌الله هاشمی همچنین نایب رئیسی مجلس خبرگان، رئیس هیأت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه‌گانه را به عهده داشت. در سال 1361 رئیس جمهوری وقت با پیگیری و استفاده از ظرفیت روحانیت مبارز عراق بخصوص آیت‌الله سید محمدباقر حکیم و آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی با تنظیم اساسنامه‌ای تشکل مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق را راه‌اندازی کردند. او پس از تبعید امام راحل به نجف اشرف، در زمره شاگردان ایشان درآمد و قبل از تبعید امام، رابط شهید صدر با ایشان شد. در جریان مبارزات انقلابی رژیم بعث در سال 1352 با هجوم به حوزه نجف، وی به‌همراه جمعی دیگر از فضلای حوزه دستگیر و شکنجه شد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با درخواست شهید صدر از عراق خارج شد و پس از رفتن به کویت، از آنجا به ایران مهاجرت کرد. او پس از ورود به ایران به محضر امام خمینی رفت و مسئولیت هماهنگی میان حوزه‌های علمیه نجف و امام خمینی(ره) را به‌عهده گرفت. دی ماه سال گذشته اعلام شد وی برای درمان به آلمان رفته است. او سپس برای ادامه درمان به ایران بازگشت. آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی برای آخرین بار تیر ماه در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور یافت. در روزهای گذشته اعلام شد تکلم برای وی ضرر دارد و به همین دلیل در جلسات مجمع حاضر نمی‌شود.
🔸یکی از شاگردان گرامی حضرت آیت الله (ره): 🌸ایشان معتقد بودند که رفت و آمد بامومنین درهرصورت مفید است. می گفتند: 🌹اگر آنها از نظر ایمان از شما بالاتر باشند، شما از آنها استفاده می کنید و اگر هم شما بالاتر باشید آنها از شما استفاده می کنند و اگر هم مساوی باشید زیارت مومن است و زیارت مومن چقدر ثواب و آثار معنوی دارد. یااینکه می فرموند: چقدر مشکلات در همین دیدار مومنین حل می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
» 📜 ❤️قال امام ڪاظـم علیه‌السلام: ڪم حرف و پُرڪار است پُر حـــرف و ڪـــــم ڪار. تحــف العـــقول ص ۳۹۷
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ 👈پیری به جـــوانی می گفت: را بتراش... بــــرو بالا شـــــهر... همه فڪر میکنن ...! بـــرو وســـطِ شـــــهر... فڪر میڪنن ...! بیا پایین شـــــهر... همه فڪر میڪنن بودی...!! 👌این هــمه اختلاف... فقط در شــعاعِ چند ڪیلومتر.....! 🔸مردم آنطور ڪه تربیت شـده‌اند میبینند از مردم نترس!
◄ﺍﺳﺘﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺷﺎﮔﺮﺩﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﭘﺮﺳﯿﺪ: بنظرﺷﻤﺎ ﭼﻪ ﭼﯿﺰ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ می‌ڪـــند؟ 🔻يڪى ﮔﻔـﺖ: ﭼﺸــﻤﺎنى ﺩﺭﺷـﺖ ﺩﻭمى ﮔﻔﺖ: ﻗﺪﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭘﻮســـتى ﺷــــﻔﺎﻑ ﻭ ﺳــــــــــﻔﯿﺪ! 👌ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺩﻭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺯ ﮐﯿﻔﺶ ﺑﯿـﺮﻭﻥ ﺁﻭﺭﺩ يكى ﺍﺯ ﻟﯿﻮﺍﻥ‌ﻫﺎ ﺑﺴﯿﺎﺭ گــران‌بها ﻭ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺳﻔﺎلى ﻭ ﺳﺎﺩﻩ! ﺳﭙـﺲ ﺩﺭ ﻫﺮ ﯾﮏ ﺍﺯ ﻟﯿـــﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﭼـــﯿﺰﯼ ﺭﯾـــــﺨﺖ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺷﺎﮔـــﺮﺩﺍﻥ ڪرﺩ ﻭ ﮔﻔـﺖ: ﺩﺭ ﻟـﯿﻮﺍﻥ ﺭﻧﮕــﯿﻦ ﻭ ﺯﯾــﺒﺎ ﺯﻫـﺮ ﺭﯾﺨـــﺘﻢ ﻭ ﺩﺭ ﻟﯿـــﻮﺍﻥ ﺳــــﻔﺎﻟﯽ ﺁبى ﮔــــــــــﻮﺍﺭﺍ! ﺷﻤﺎ ﮐﺪﺍﻣﯿﮏ ﺭﺍ ﺍﻧﺘـــﺨﺎﺏ می‌کنید؟ همگی ﺑﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﺭﺍ ﺍﺳـﺘﺎﺩ ﮔﻔﺖ: می‌بینید؟! ﺯﻣﺎنى ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﻟﯿﻮﺍن‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﻨﺎﺧﺘﯿﺪ ﻇﺎﻫــــﺮ ﺑــــﺮﺍﯾﺘﺎﻥ بى ﺍﻫﻤـــﯿﺖ ﺷﺪ! ✔️ﺣﯿـــــﻒ‌ ڪه انــسان‌ها ﺩﯾﺮ ﺭﻭ می‌شــــــــــــــــــــــــــــــود.
🌷🌷 📜 گویند: دهقانی مقداری گندم در دامن لباس پیرمـرد فقـــیری ریخت پیرمرد خوشــحال شد و گوشه های دامن را زد و رفــت! در راه با پــرودرگار سـخن می گفت: «ای گـــشاینده گــره های ناگـــشوده عنایتی فـرما و گـــره ای از گـره های زندگـــی ما بگـــشای» در همین حال ناگهان از گره هایــش باز شد و گـــندمها به زمــین ریخت! او با ناراحتی گـــفت: من تو را ڪی گفتم ای یار عـزیز کاین گـره بگشای و گندم را بریز! آن گــره را چون نیارستی گـشود این گره بگشودنت دیگر چه بود؟ نشـــــست تا را از زمــین جمـــــع ڪند در ڪمال ناباوری دید دانـــــه‌ ها روی ظــرفی از ریخــته اند! نــدا آمد ڪه: تو مبــین اندر درخـتی یا به چاه تو بـین ڪه منم مفتاح راه
» 📜 ❤️قال امـام علی علیه السلام: از ڪسى ڪه بـراى خدا نيست بپــرهيز زيرا دوستى او پستى است و همنشينى با او شوم. غررالحڪم حدیث ۸۹۷۸