eitaa logo
آموزش مجازی | قرآن
14.3هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
329 ویدیو
22 فایل
🔰مرکز آموزش مجازی حفظ و تثبیت قرآن کریم مؤسسه بیت‌ الاحزان حضرت‌ زهرا سلام الله علیها ساعت ارتباط با ادمین : پشتیبانی ۲۴ساعته در خدمت قرآن کریم 09904012816 @Hafezganji کانال های بیت الاحزان در ایتا https://eitaa.com/beyt_110
مشاهده در ایتا
دانلود
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 احمد ابوالقاسمی؛ قاری و استاد قرآن: از نظر من دکتر جلیلی کاندیدای اصلح این دوره از انتخابات هستند. امیدوارم یادتان نرفته باشد که طی هشت سال دولت قبل چه سختی‌هایی کشیدیم. گره زدن همه چیز حتی آب خوردن به fatf و ارتباط با آمریکا تفکر غلطی‌ست. تکرار آن شکست ۸ ساله اصلا به صلاح نیست.
ای لشگر حسینی، تا کربلا رسیدن، یک یاحسین دیگر.mp3
385.6K
ای لشگر حسینی، تا کربلا رسیدن، یک یاحسین دیگر.mp3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در آستانه­ ی برگزاری چهاردهمین دوره­ انتخابات ریاست جمهوری در نظام جمهوری اسلامی، جا دارد با نگاه قرآنی میزان اهمیت حضور در انتخابات و رفتن پای صندوق برای انتخاب فرد اصلح را مورد تحلیل و ارزیابی قرار دهیم، تا بیشتر به رسالت و تکلیفی که در این عرصه­ ی سیاسی بر دوش ماست آگاه شویم. تدبر در آیات قرآن کریم، بیانگر این معناست که به دلایل متعدد، حضور در انتخابات وظیفه و تکلیف شرعی است که تحت هیچ عنوانی نمی­ توان از انجام آن سرباز زد.
✅۱:حضور در انتخابات، تعاون در نیکی 🌹از منظر قرآنی، آنچه حلقه­ ی مؤمنانه و از فاسقین متمایز می‌کند، تعاون بر نیکی و برّ و نیز فاصله گرفتن از تعاون بر اثم و همیاری با دشمنان است؛ از همین روست که می‌فرماید: «وَ تَعاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوى‌ وَ لاتَعاوَنُوا عَلَى الْإثْمِ وَالْعُدْوانِ وَاتَّقُوا اللهَ إنَّ اللهَ شَديدُ الْعِقابِ؛ 💐و در انجام نیکى‌ها و دورى از ناپاکى‌ها یکدیگر را یارى دهید و هرگز در گناه و ستم، به هم یارى نرسانید و از خداوند پروا کنید که همانا سخت­کیفر است.» ناگفته پیداست از آن­جا که حضور در انتخابات به معنای تقویت نظام برخواسته از خون هزاران شهید است، تعاون بر تقوا و بِرّ است و حضور نیافتن در انتخابات، به معنای پاسخ دادن به خواست دشمنان نظام جمهوری اسلامی و مصداق تعاون بر اثم و هم­سو شدن با دشمنان؛ بنابراین قطعاً کسانی که دل در گرو نظام جمهوری اسلامی دارند و متعبد به قرآن­ اند، حاضر نمی­شوند از حضور در انتخابات کوتاهی کنند.
✅۲:حضور در انتخابات، مصداق عمل صالح ☘لازمه­ ی باور مؤمنانه، داشتن رفتار و عمل مؤمنانه است و داشتن عمل و رفتار مؤمنانه، حضور جدی و شایسته در انجام عمل صالح است؛ چراکه این، پیام و درس قرآنی است: 👈«فَمَنْ كانَ يَرْجُوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لايُشْرِكْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَدا؛ 🌺پس هر که به دیدار پروردگارش (در قیامت و به دریافت الطاف او) امید و ایمان دارد، کارى شایسته انجام دهد و هیچ کس را در عبادت پروردگارش شریک نسازد.»
✅3:حضور در انتخابات، مبارزه با سلطه دشمنان 💐از الفبای فرهنگ و باور قرآنی، این است که کفار تحت هیچ عنوانی حق ندارند بر مؤمنین استیلا پیدا کنند و آنها را تحت سلطه قرار دهند؛ از همین رو قرآن کریم به‌عنوان یک ضابطه و اصل می‌فرماید: 🌹«وَ لَن يَجْعَلَ اللهُ لِلْكافِرينَ عَلَي الْمُؤْمِنينَ سَبيلا؛ 🌺 و خداوند هرگز کافران را بر مؤمنان تسلّطى نداده است»
✅4:حضور در انتخابات، زمینه­ سازی برای نصرت خدا 🌴هرچند ممکن است با محاسبات مادی و ظاهری دشمنان از نظر «عِده»، یعنی تعداد نفر و جمعیت نظامی و «عُده»، یعنی تسلیحات برتری داشته باشند، امروز جمهوری اسلامی به­ صورت معجزه­ آسایی در اوج اقتدار نظامی قرار دارد و همین موجب وحشت استکبار جهانی شده است. اگر هم در جهاتی آسیب­ پذیر باشد، آنچه در محاسبات دشمنان قرار نمی­گیرد امدادهای غیبی و نصرت حق تعالی است؛ از همین رو قرآن کریم خطاب به سپاه اسلام و همه­ ی کسانی که دنبال نصرت رساندن حق‌اند، وعده داده و می‌فرماید: 🎄 «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إن تَنصُرُوا اللهَ يَنصُركُم وَ يُثَبِّت أَقدامَكُم؛ 🍁 ای کسانی که ایمان آوردید، اگر خدا را یاری کنید، شما را یاری می‌کند و گام­هایتان را استوار می‌سازد.» بی­ تردید شرکت در انتخابات، به معنای نصرت و یاری رساندن به جبهه­ ی حق و مستضعفین است. اگر چنین نصرت خالصانه­ ای انجام گیرد، نباید شک کرد که نصرت الهی نصیب امت اسلامی خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅5:حضور در انتخابات، مصداق تغییر در سرنوشت 💐انتخاب رئیس قوه­ ی مجریه، به معنای مسلط ساختن وی بر سرنوشت کشور در حوزه­ ی مدیریتی، سیاسی و فرهنگی است و این سرنوشت، با رأی مستقیم مردم رقم می‌خورد. حال که این چنین است، نباید اجازه بدهیم هر کسی سرنوشت کشور را برعهده گیرد. باید با حضور اکثریت و انتخاب اصلح، سرنوشت سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی، به شایسته ترین فرد محول شود؛ چراکه این پیام قرآنی است: 🌹 «إنَّ اللهَ لايُغَيِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ وَ إذا أَرادَ اللهُ بِقَوْمٍ سُوْءاً فَلا مَرَدَّ لَهُ وَ ما لَهُمْ مِنْ دُونِهِ مِنْ والٍ؛ 🌺 همانا خداوند حال قومى را تغییر نمى‌دهد تا آن­که آنان حال خود را تغییر دهند و هرگاه خداوند براى قومى آسیبى بخواهد، پس هیچ برگشتى براى آن نیست و در برابر او، هیچ دوست و کارساز و حمایت­ کننده‌اى براى آنان نیست.»